hu
: Főoldal : : Fórumok : : Feliratkozás a levlistára :
2022. december 07. szerda 
Ambrus

:: Egy kép ::

:: Címlista belépés ::
email:
pass: 

:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?

Imádkozom, hogy tavaszig kitartson (61)

Már a kád is csurig benzinnel (10)

Eladtam az összes MOL részvényemet (2)

Hosszabb nyári túrákat szervezek (4)

Ez hülyeség, most is 5ezerért tankoltam, mint máskor (33)

Ez egy ilyen év, folyton esik (3)

Ideje kivenni a fojtást! (17)


:: Ajánlott böngésző ::

- Cikkek -
Motoros mesterkurzus ismét
(HyGy - 2008-11-11)

Sokadik alkalommal került megrendezésre a Baranyai motoros mesterkurzus, szerintem sikeresen. Mikor már úgy érezzük, hogy nagyon megy nekünk a motorozás, akkor a rendőr motorosok mindig mutatnak egy újabb trükköt, amit nem tudunk egyből megcsinálni, hogy elszégyelljük magunkat.

gyülekezőSok extra újdonságot ne várjatok ettől a cikktől, most is csak bóják voltak meg motorok. :)
 
Megérkezés után mindenki kitöltötte a lemondó nyilatkozatot az életéről vagyonáról, felelőségéről, stb... Aztán szokás szerint a bemelegítéssel kezdődött a program, amit most nem is ecsetelnék mert nem tért el ez előző alkalmaktól.
 
A helyszínt ismét a pogányi repülőtér biztosította, ezúton is köszönet nekik.
 
Mivel most nagyon sokan voltunk, ezért helyből 3 részre bontották a társaságot. Két szlalom és egy körben motorozós pálya volt, de még így is volt idő bőven pihenni két kör között.
A hangulat végig nagyon jó volt. Ebédszünet közben egy rövid triál bemutatóval örvendeztettek meg minket. A pálya lebontása után újra felállították kicsit odébb, hogy a vállalkozó kedvűek kipróbálhassák magukat ebben az ágában is a motorozásnak. Én már arra sem mertem nézni, mert múltkor a KTM nyílt napon krossz motoroztam és azóta azután is fáj a szívem, nem hiányzik még a triál is erről a listáról.

Újdonság volt, hogy a Baranya Megyei Rendőrfőkapitányság Balesetmegelőzési Osztálya hozott kresz lapokat, amiket önkéntesen ki lehetett tölteni a ráérő időben, a három legjobbat pedig ajándék csomaggal jutalmazták.
 
első segély teszt töltése közbenKi lehetett tölteni elsősegély lapokat is. Ezeket sikerült is megszerezni, így ti is megpróbálkozhattok vele. (Ez a könnyebbik kérdés sor, valószínű a nehezebbhez nem néztek ki eleget belőlünk.)
Íme:
A sátor alatt (kedves hostess leányokkal) szendvicses büfé várta az éhes motorosokat, valamint a reptéren található automatákból is lehetett pótolni az elégetett kalóriákat.
 
Ebéd utánra felállítottak egy rakás pályat, amin lehetett gyakorolni.
 
Verseny közbenAz esemény zárásaként önkéntes alapon egy verseny keretein belül időre is meglehetett csinálni a pályát. Itt külön fiú és leány kategória volt, itt is jutalom illette az első helyezetteket.

Délután 4 körül vége lett az egésznek, és általam ritkán látott összefogással, a legtöbben segítettek a rendezőknek a pakolásban, a bóják felszedésében, így nagyon hamar sikerült összepakolni mindent. Dícséretes!

Ezúton is köszönet a szervezőknek! És remélem még sok ilyen alkalomat sikerül nekik összehozni!

Kapcsolódó galéria megtekinthető itt.

HyGy
:: Fórumok ::
Motoros túra (17947)
MZ (49019)
Jawa (27120)
Motorszervíz (2867)
Simson (3406)
Izs (611)
police (1763)
Pannónia (6541)
Dnepr (125)
Ural (61)
Átépítés (910)
Csepel (1960)
Junak (318)

:: Keresés ::
www.motoros.hu