hu
: Főoldal : : Fórumok : : Feliratkozás a levlistára :
2024. július 24. szerda 
Kinga, Kincső

:: Egy kép ::

:: Címlista belépés ::
email:
pass: 

:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?

Imádkozom, hogy tavaszig kitartson (61)

Már a kád is csurig benzinnel (10)

Eladtam az összes MOL részvényemet (2)

Hosszabb nyári túrákat szervezek (4)

Ez hülyeség, most is 5ezerért tankoltam, mint máskor (33)

Ez egy ilyen év, folyton esik (3)

Ideje kivenni a fojtást! (17)


:: Ajánlott böngésző ::

- Vezetéstechnika -

Motoros mesterkurzus

(HyGy - 2007-07-22)

Két hete értesültem róla, hogy lehet jelentkezni a Baranya Megyei Baleset-megelőzési Bizottság által szervezett "Motoros mesterkurzusra". Mivel ezt nagyon jó kezdeményezésnek tartom, nyomban jelentkeztem is emailben. Rövid időn belül jött a válasz, hogy hurrá mehetek.
Tegnap meg is történt az oktatás. Most úgy érzem magam a sok gyakorlás, megállás, újra elindulás, motor döntögetés, valamint a 40 fokos hőség hatására, mint aki lefutott egy kis maratont. De azért élveztem, valamint picit talán fejlődtem is.

Vezetéstechnika 7. rész - csoportos

(Kéri Laci - 2005-10-12)

Fantasztikus élmény, amikor egy nagy csapat tagjaként végigdübörögünk egy kis falu főutcáján, paraszt bácsi szájából kiesik a pipaszár, a gyerekek kirohannak az út szélére integetni, az autóforgalom pedig megáll arra az időre, amíg elvonulunk. Ám mint sejtheted, a biztonságért a többi motoros között is tenni kell!

Vezetéstechnika 6. rész - perec

(Kéri Laci - 2005-10-10)

Vezetni tudunk, a forgalom veszélyeit is ismerjük. Anyuci alvászavarai is kezdenek enyhülni. Mi jöhet még? Bizony! Mi magunk is hibázhatunk!

Vezetéstechnika 5. rész - város

(Kéri Laci - 2005-09-18)

Tudunk fékezni, kanyarodni, hibáinkat javítani, elmondhatjuk magunkról, hogy jól tudunk motorozni. Ha elég megfontoltak vagyunk, és nem túlságosan magabiztosak, akkor már biztonságban is érezhetnénk magunkat, hiszen minden szükségeset tudunk a közúti motorozás vezetéstechnikai fogásairól. Ezzel a tudással a legnagyobb veszélyt már a közlekedés többi résztvevője fogja okozni. Logikus lépés, hogy meg kell tanulni kivédeni az ő hibáikat is. Miért pont nekünk? Mert nekünk jobban fáj!

Vezetéstechnika 4. rész - kanyarodás

(Kéri Laci - 2005-08-16)

Most már tudunk hatékonyan és biztonságosan fékezni, nem ártana megtanulni a kanyarodást. Sokan, ha nem is tudatosan, de ellenkormányzással vezetnek, hiszen az emberi agy tanulékony és mindig az optimális megoldásokra törekszik ösztönösen. Ennek ellenére a tudatos használatát mindenkinek tanulnia kell, mert csak úgy tudjuk kihasználni a fizikai lehetőségeinket egy baleset elkerülésére, ha pontosan tudjuk mik a lehetőségeink.


előző oldal1 2 következő oldal

:: Fórumok ::
Motoros túra (17978)
MZ (49037)
Jawa (27120)
Motorszervíz (2867)
Simson (3406)
Izs (611)
police (1763)
Pannónia (6541)
Dnepr (125)
Ural (61)
Átépítés (910)
Csepel (1960)
Junak (318)

:: Keresés ::
www.motoros.hu