hu
: Főoldal : : Fórumok : : Feliratkozás a levlistára :
2024. március 28. csütörtök 
Gedeon, Johanna

:: Egy kép ::

:: Címlista belépés ::
email:
pass: 

:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?

Imádkozom, hogy tavaszig kitartson (61)

Már a kád is csurig benzinnel (10)

Eladtam az összes MOL részvényemet (2)

Hosszabb nyári túrákat szervezek (4)

Ez hülyeség, most is 5ezerért tankoltam, mint máskor (33)

Ez egy ilyen év, folyton esik (3)

Ideje kivenni a fojtást! (17)


:: Ajánlott böngésző ::

- Fórumok -
Új hozzászólás

Felhasználó: 
Jelszó: 
Hozzászólás:


Matya - 2006-02-23 14:38:01

Zapkorte!

Egyre inkább az az érzésem, hogy időnként nem ártana visszolvasnod külső szemlélőként az irományaidat...Elég érdekes dolgokat láthatnál bennük...
Szóval szerinted az összes olyan szituáció, amit nem lehet elkerülni, az ember saját hibája...Hát apám, ekkora baromságot se olvastam még sehol...Vagy esetleg te egy látnok vagy, aki az előre nem látható dolgokat is előre látja??
Persze, számítani kell a vészhelyzetekre, aki nem teszi, az hülye.De MINDÍG MINDENRE NEM LEHET....
A követési táv, meg egyebek, az ok, de azokat meg nem véletlenül találták ki anno, és nem véletlenül oktatják.Bár ezeket épeszű ember magától is megérti.Egyébként a bizalmi elvet már rég nem emlegeti senki a KRESZ oktatáson....Mert tudják, hogy ma már sajnos nem életképes/reális.
Nem tudom..Én akárhányszor megyek ki az utcára, akár autóval, akár motorral, valahogy mindíg azt látom, hogy sokan le se szarják a szabályokat, mert alkottak maguknak sajátokat.Ha valaki azoknak nem felel meg, akkor vesszen...Elég sokszor érzem ezt...Persze ha okos az ember fel se veszi, hadd menjen a hülyéje minél messzebb tőlem...
De belegondoltál vajaha, hogy ha abból a fél tucatból, amikor nem néz a tükörbe valaki, te az egyiket nem veszed csak észre, akkor mi van??
Mellesleg a balesetin nerm feltétlenül az emberkedő motorosok fordulnak meg...Én láttam már két ismerősömet is az orrom előtt elcsapni..Az egyiknek a pirosnál nem állt meg egy Transit, a másiknak egy jobbkezet nem adtak mert, "nem láttam a fától, hogy ott jönnek, és ha lelassítok, nem tud felmenni a kocsi az emelkedőn."
A ruhára visszatérve:Nekem is inkább csorogjona tökömről is a víz, de nem szívesen járnék plasztikai sebészhez egy esetleges taknyolás után.
:: Fórumok ::
Motoros túra (17976)
MZ (49030)
Jawa (27120)
Motorszervíz (2867)
Simson (3406)
Izs (611)
police (1763)
Pannónia (6541)
Dnepr (125)
Ural (61)
Átépítés (910)
Csepel (1960)
Junak (318)

:: Keresés ::




www.motoros.hu