hu
: Főoldal : : Fórumok : : Feliratkozás a levlistára :
2024. április 18. csütörtök 
Andrea, Ilma

:: Egy kép ::

:: Címlista belépés ::
email:
pass: 

:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?

Imádkozom, hogy tavaszig kitartson (61)

Már a kád is csurig benzinnel (10)

Eladtam az összes MOL részvényemet (2)

Hosszabb nyári túrákat szervezek (4)

Ez hülyeség, most is 5ezerért tankoltam, mint máskor (33)

Ez egy ilyen év, folyton esik (3)

Ideje kivenni a fojtást! (17)


:: Ajánlott böngésző ::

- Fórumok -
Új hozzászólás

Felhasználó: 
Jelszó: 
Hozzászólás:


levendel - 2007-04-04 00:21:03

Ilyen esetekre be kell szerezni egy rendszámtáblát valahonnét és nem megállni a hatóságoknak. Motorral úgyse kapnak el. Utánad nem lőnek, követni nem nagyon tudnak, akkor miről beszélünk?
Egyébként arra kell ügyelni, hogy minden szabályos legyen: két tükör, bekapcsolt világítás és bukósisak. Ha útonállók tűnnek fel, nem kell pánikba esve túlreagálni a helyzetet, belső sávba húzódni, nullára lassítani, tötymörögni, stb. Hidegvér.
Egyébként meg figyelmesen kell vezetni és - akárcsak normál vezetés közben a forgalomban - állandóan menekülőutat keresni. Te lásd meg őket elsőnek és ne fordítva legyen!
Ha valamiért túl közel érsz az útonállóhoz, keresd a szemkontaktust és hipnotizáld! Ha máshová nézel, elkezdődik a kergetőzés. :)
Egyébként akkor sincs minden veszve, ha már nagyon utolértek. Minket egy alkalommal (gyújtáshibás 477-es cetka)beért a Lada niva és a motorsofőr jobb kezét kezdte a hatóság kádárkolbásszal püfölni, mégsem álltunk meg. Aztán lekanyarodtunk az árkon át egy olyan terepre, ahová terepjáróval se' akartak utánunk jönni.
Vagy ott van M. László, aki sajnos elbénázta egy kicsit és a moszkva téri metróaluljáróba terelték jawájával, ő pedig kénytelen volt a mozgólépcsőre is felszállni a géppel. Igaz, ott kellett hagynia, mert a nyamvadt békávésok lelőtték a lépcsőt.
Apropó lépcső. 100kg tömegig az összes moci viszonylag tűrhetően lépcsőzhető akár felfelé is (leszállva és qplungcsúsztatva). Lefelé meg egyértelműen. Persze mindent gyakorolni kell.
Na mára ennyi. Jóccakát!
:: Fórumok ::
Motoros túra (17976)
MZ (49030)
Jawa (27120)
Motorszervíz (2867)
Simson (3406)
Izs (611)
police (1763)
Pannónia (6541)
Dnepr (125)
Ural (61)
Átépítés (910)
Csepel (1960)
Junak (318)

:: Keresés ::




www.motoros.hu