hu
: Főoldal : : Fórumok : : Feliratkozás a levlistára :
2024. április 19. péntek 
Emma

:: Egy kép ::

:: Címlista belépés ::
email:
pass: 

:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?

Imádkozom, hogy tavaszig kitartson (61)

Már a kád is csurig benzinnel (10)

Eladtam az összes MOL részvényemet (2)

Hosszabb nyári túrákat szervezek (4)

Ez hülyeség, most is 5ezerért tankoltam, mint máskor (33)

Ez egy ilyen év, folyton esik (3)

Ideje kivenni a fojtást! (17)


:: Ajánlott böngésző ::

- Fórumok -
Új hozzászólás

Felhasználó: 
Jelszó: 
Hozzászólás:


shamen - 2006-09-21 13:12:50

Nem tudom, hogy ez hogyan jön a sisak szabványhoz, de mindegy.

Igazad van abban, hogy vannak rendőrök, akik nem ismerik elég alaposan a közúti közlekedésre vonatkozó szabályokat gyűjteményét. ( Remélem ők nem olvassák ezt a topicot. És azt is, hogy helyette a KRESZ könyvet bújják. )
Persze teljesíteni nekik is kell. A rendőrök által leadott bírságok és feljelentések jelentős része közlekedési. Ez az a terület, ahol biztosra lehet menni. Nem értek egyet azokkal, akik a jogosan kiszabott szankció miatt háborognak. Ugyanakkor szégyenlem magam azon rendőrök helyett, akik jogtalanul, mondva csinált indokokkal erőltetik az intézkedéseket, csak azért, hogy jobb legyen a mutatójuk.

Az intézkedés során el kellene gondolkodni a zsandárnak, hogy biztos-e a dolgában. Én is engedtem már el polgárt amiatt, mert vagy nem voltam biztos benne, hogy a cselekménye szabálysértés-e egyáltalán, vagy csak nem tudtam volna bizonyítani. Ilyenkor nyel egyet az ember és kész.
Igaz még nem akadt sem szabálysértő, sem ügyvéd, aki az ügyemben kimagyarázta volna magát az szabálysértési előadónál, vagy a bírónál. És nem azért, mert én Superman vagyok, csak próbálok ( azzal a kevés ) ésszel intézkedni.

ui: A sisakos ügyben én is erősen kutatok. Eddig csak a KRESZ 48.§-ban találtam erre vonatkozó dolgot. Meg a 22/05-ös normát.
Bár azt így is biztosan állíthatom, hogy a katonai rohamsisak legyen akár fekete, akár krómozott, nem minősül motorkerékpár bukósisaknak.
:: Fórumok ::
Motoros túra (17976)
MZ (49030)
Jawa (27120)
Motorszervíz (2867)
Simson (3406)
Izs (611)
police (1763)
Pannónia (6541)
Dnepr (125)
Ural (61)
Átépítés (910)
Csepel (1960)
Junak (318)

:: Keresés ::




www.motoros.hu