hu
: Főoldal : : Fórumok : : Feliratkozás a levlistára :
2024. március 29. péntek 
Auguszta

:: Egy kép ::

:: Címlista belépés ::
email:
pass: 

:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?

Imádkozom, hogy tavaszig kitartson (61)

Már a kád is csurig benzinnel (10)

Eladtam az összes MOL részvényemet (2)

Hosszabb nyári túrákat szervezek (4)

Ez hülyeség, most is 5ezerért tankoltam, mint máskor (33)

Ez egy ilyen év, folyton esik (3)

Ideje kivenni a fojtást! (17)


:: Ajánlott böngésző ::

- Fórumok -
Új hozzászólás

Felhasználó: 
Jelszó: 
Hozzászólás:


shamen - 2008-10-04 13:19:04

Nem tudom, hogy milyen összegről van szó, érdemes-e egyáltalán írni nekik? Mindegy veszíteni nem veszítesz semmit, ha küldesz egy levelet.
A lényeg, hogya kézhezvételtől számított 8 napon belül kell visszaküldeni a "kifogást". Azért tettem idézőjelbe, mert a kifogás tulajdonképpen azt jelentené, hogy nem értesz egyet a határozatba foglaltakkal. Ez esetben azonban ki kellene hangsúlyozni, hogy a cselekmény elkövetését elismered, csak a kiszabott büntetés enyhítését kérnéd az alábbi indokok alapján.......

Hát, az, hogy nőtlen vagy és felnőtt nem kimondottan enyhítő körülmény. ( Sőt a felnőttség esetében azt is mondhatják, hogy lehetett volna annyi eszed, hogy... ) A tanulói viszony talán használható valamire. Esetleg a család szociális és anyagi körülményei. Továbbá, hogy még soha ilyen "súlyos bűnt" nem követtél el, és már soha nem is fogsz. Bármit lehet írni, amivel esetleg meghatod a hatóságot.
Ismételten mondom, a lényeg az, hogy benne legyen, hogy elismersz mindent, csak enyhítést kérsz. Ha ez nincs benne, akkor másodfokra megküldik a bíróságnak és ez felesleges procedúra, ráadásul még növelhetik is a büntetést.

Ha végképp nem megy a dolog, akkor még mindig lehet részletfizetést kérni, esetleg halasztást. De erről lentebb már írtam, nézd már vissza légyszi, nem olyan régen volt.
:: Fórumok ::
Motoros túra (17976)
MZ (49030)
Jawa (27120)
Motorszervíz (2867)
Simson (3406)
Izs (611)
police (1763)
Pannónia (6541)
Dnepr (125)
Ural (61)
Átépítés (910)
Csepel (1960)
Junak (318)

:: Keresés ::




www.motoros.hu