hu
: Főoldal : : Fórumok : : Feliratkozás a levlistára :
2024. március 28. csütörtök 
Gedeon, Johanna

:: Egy kép ::

:: Címlista belépés ::
email:
pass: 

:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?

Imádkozom, hogy tavaszig kitartson (61)

Már a kád is csurig benzinnel (10)

Eladtam az összes MOL részvényemet (2)

Hosszabb nyári túrákat szervezek (4)

Ez hülyeség, most is 5ezerért tankoltam, mint máskor (33)

Ez egy ilyen év, folyton esik (3)

Ideje kivenni a fojtást! (17)


:: Ajánlott böngésző ::

- Fórumok -
Új hozzászólás

Felhasználó: 
Jelszó: 
Hozzászólás:


Árpád - 2017-04-22 11:53:44

Én is így vagyok vele. Nekem is régi gyártmány kellene ujjonan. Csak nekem még régebbi. 1970es. Továbbra is bele vagyok szerelmesedve a Honda CB 350 F-be. De lehet hogyha valami nagy csoda történik, még megveszem öregen is. de ennek már egyre kisebb az esélye. Nem igen van 5-6 évnél többem motoron. Ha egyáltalán van annyi. Lehet hogy már most se tudom megfelelő állapotra hozni magam. Mintha már túl nagy lenne a szédülésem. Bár már volt ilyen és sikerült csökkenteni. Meglátjuk. Mostanság pofozom helyre egy picit a jawát, aztán vizsga. Majd utána kiderül hogy megy a motorozás.Új gumik megvannak, új aksi is, elvileg a tankot ideiglenesen helyre tudom pofozni. A hengerfúrás jó lenne, de kibír még egy évet. Csak egy kicsit nehezebben indul így már. De indul. Kipróbáltam. A hangja továbbra is szép.
Ja. Majd elfelejtettem. Az egészségen kívül egy kis pénz is kell a boldogsághoz. Korai volt az örömöm. Természetesen nagyon szar helyre voltam csak felvehető. Most még papíron van állásom, de hónap végétől úgy sem. Csak ősztől lesz újabb. Most talán lesz protekcióm, talán ez jobb hely lesz.
Viszont legalább a kutyám megvan. Nem lett kis növésű. Nagy se. egy éves múlt pár napja, 20-22 kilós kb. Magassága már nem nő egy hónapja, csak a térfogata. Vállasodik. Még mindig nagyon hülye, tehát még oldalasban sem vihető. Viszont néha már bújós, lehet simizgetni. Rosszkedv ellen kiváló. Persze csak ha a rosszkedvet nem ő okozta valami szétrágásával.
Mindenkinek tudom ajánlani a kutyát. Majdnem olyan jó mint a motorozás.:)És majdnem annyi bosszúság tud vele lenni mint egy szoci motorral. :D
:: Fórumok ::
Motoros túra (17976)
MZ (49030)
Jawa (27120)
Motorszervíz (2867)
Simson (3406)
Izs (611)
police (1763)
Pannónia (6541)
Dnepr (125)
Ural (61)
Átépítés (910)
Csepel (1960)
Junak (318)

:: Keresés ::




www.motoros.hu