hu
: Főoldal : : Fórumok : : Feliratkozás a levlistára :
2024. április 25. csütörtök 
Márk

:: Egy kép ::

:: Címlista belépés ::
email:
pass: 

:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?

Imádkozom, hogy tavaszig kitartson (61)

Már a kád is csurig benzinnel (10)

Eladtam az összes MOL részvényemet (2)

Hosszabb nyári túrákat szervezek (4)

Ez hülyeség, most is 5ezerért tankoltam, mint máskor (33)

Ez egy ilyen év, folyton esik (3)

Ideje kivenni a fojtást! (17)


:: Ajánlott böngésző ::

- Fórumok -
Új hozzászólás

Felhasználó: 
Jelszó: 
Hozzászólás:


Árpád - 2012-09-08 07:04:38

Azt többször írtad hogy a fet teljes nyitáshoz szükséges gate feszültsége minimum 10 volt. Többször hivatkoztál a katalógus adatára tranzisztor saturációs feszültségének esetében.
Most utoljára azt állítottad a megszűnés előtti pilanatban mért értéke határozza meg az indukált energiát. Mindenképpen tized ohm nagyságrendű ellenáláson akarod mérni a feszt az áram meghatározásához.
Ezeket mondtad, ha kell utána lehet olvasni.
Mi következik ezekből a dolgokból?
1. Nem tudod hogy a fet teljes vezetéshez szükséges gate feszültsége függ az áramtól. Tehát nem ismered a fet működési elvét.
2.A katalógus egy adott áramához tartozó értékét akartad elfogadtatni mint mindig igaz saturációs feszültséget. Tehát nem tudod, a saturációs fesz függ az áramtól. Tehát nem ismered a tranzisztor működését.
3. Azt írtad az áram nagyságától függ az indukált feszültség. Tehát nem tudtad, az áram jelalkja, feszültsége is számít, mivel nem az áram közvetlenül, hanem az általa gerjesztett mágnesestér megszűnése indukál. Tehát a fizikát se nagyon ismered. Az induktivitást figyelembe nem venni azt jelenti hogy Ohm törvénnyel akarod számolni az impedaniát tartalmazó váltóáramú kört.
3. Akkora mérési hibával akarsz mérni ami megegyezik a mérendő jel csúcsértékével, figyelembe nem véve hogy félvezetőket mérünk, amiknek a viselkedése ekkora eltérésre megváltozhat. Tehát mérni se tudsz.

Ennyi bizonyított hozzáértés után miért azt mondod hogy a hangvétel, az igazságtalan vádak miatt nem folytatod a vitát, és miért nem ismered el hogy azért nem vitatkozol tovább hogy ne égjél le még jobban?
:: Fórumok ::
MZ (49031)
Motoros túra (17976)
Jawa (27120)
Motorszervíz (2867)
Simson (3406)
Izs (611)
police (1763)
Pannónia (6541)
Dnepr (125)
Ural (61)
Átépítés (910)
Csepel (1960)
Junak (318)

:: Keresés ::




www.motoros.hu