hu
: Főoldal : : Fórumok : : Feliratkozás a levlistára :
2024. április 20. szombat 
Tivadar, Odett

:: Egy kép ::

:: Címlista belépés ::
email:
pass: 

:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?

Imádkozom, hogy tavaszig kitartson (61)

Már a kád is csurig benzinnel (10)

Eladtam az összes MOL részvényemet (2)

Hosszabb nyári túrákat szervezek (4)

Ez hülyeség, most is 5ezerért tankoltam, mint máskor (33)

Ez egy ilyen év, folyton esik (3)

Ideje kivenni a fojtást! (17)


:: Ajánlott böngésző ::

- Fórumok -
Új hozzászólás

Felhasználó: 
Jelszó: 
Hozzászólás:


Árpád - 2012-09-05 00:38:22

Idővel lesz majd róla kép. Mihelyst találok anyám mellé helyettes őrzőt.
De mint írtam, sokat ne várj tőle. Nincs mit dobozolni.Lent a két lapocska, laponként mindössze egy hall, két ellenállás, két zener. ezek negyed wattosak, nem sok helyet foglalnak. Raszteres panelen vannak. Egyik oldalt a hall melette a két zener, a tuloldalt a két ellenállás. Olyan centiXcenti lehet. Fent egymára fordítva a két fet. A lábak egy kétoldalas nyák csíkra vannak forrasztva a vezetékekkel, nehogy letörjön valamelyik. a nyákcsík olyan hosszú mint amilyen széles a fet és 5 mili széles. Van egy félbevágott P1 borda. Egy egy fél mind a két fetre. Tehát felül és alulnézetből csak egy fél borda látható. Oldalról semmi, mert a két borda közötti rés körbe ki van nyomva FBS-sel.
A mágnestartó olyan mint az excenter, csak 12mm kör alakú keresztmetszetre le van szedve felül. A mágnes rajta 16mm külső, 12mm belső átmérővel, 8mm magas, neodym. meglehetősen erős mágnes, a hall centinél messzebbről is érzékeli. A fémen a mágnest FBS tartja. Szóval ahogy írtam, két lapocska, egy bordás téglatest, egy henger alakú mágnes.
Amúgy tranyóval is lehet ilyen az elrendezés. Ha jól számoltam, darligton végtranyót is elvisz ez a hall köztes fokozat nélkül. A fet is szerelhető lenne a te verziód tranyója helyére.
Külalakban tehát csak az izlés adja a különbséget. A valódi különbség a tranyó-fet. Illetve a monostabil ic szögletes mágnes páros kontra egyszerűbb felépítésű elektronika gyűrű mágnessel. Ha jól emlékszem a tiedre.
Az egyszerűbb elektronika kevesebb munkát igényel, amin csak a mágnes tartója ront valamennyit. Így ha azonos órabérrel kalkulálunk, kisebb árat eredményez. A bonyolultabb elektronikához nálad egy jól eltervezett, kivitelezett kinézet párosul, nálam az egyszerűség miatt adott a kompakt, eléggé zárt külső.
:: Fórumok ::
Motoros túra (17976)
MZ (49030)
Jawa (27120)
Motorszervíz (2867)
Simson (3406)
Izs (611)
police (1763)
Pannónia (6541)
Dnepr (125)
Ural (61)
Átépítés (910)
Csepel (1960)
Junak (318)

:: Keresés ::




www.motoros.hu