hu
: Főoldal : : Fórumok : : Feliratkozás a levlistára :
2024. március 28. csütörtök 
Gedeon, Johanna

:: Egy kép ::

:: Címlista belépés ::
email:
pass: 

:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?

Imádkozom, hogy tavaszig kitartson (61)

Már a kád is csurig benzinnel (10)

Eladtam az összes MOL részvényemet (2)

Hosszabb nyári túrákat szervezek (4)

Ez hülyeség, most is 5ezerért tankoltam, mint máskor (33)

Ez egy ilyen év, folyton esik (3)

Ideje kivenni a fojtást! (17)


:: Ajánlott böngésző ::

- Fórumok -
Új hozzászólás

Felhasználó: 
Jelszó: 
Hozzászólás:


Árpád - 2012-08-30 11:05:14

Most néztem a rajzot újból. Valami nem érthető számomra. Úgy látom, tényleg sorosan van a relé az izzókkal. De mintha földet kapcsolna rájuk. Ahhoz viszont át kell kábelezni a motort. De biztos bennem van a hiba és másként működik. Csak én nem tudom belátni hogyan máshogy. Gondolom, nem az 1 fet megspórolását gondolod jobbnak átkötögetésekkel, némelyik tipusnál plussz madzag oda vitelével mint egy nyomorult filléres ellenállás fett páros megduplázását. Az én motoromon rövid föld vezeték van hátul, közel az indexhez testelve van. Elöl se jobb a helyzet, de oda röviden lehet a kapcsolótól kábelt húzni. de hátra?....
Akkor most nem a földet kapcsola a relé, vagy célszerűbb kábeleket behuzni megspórolandó a második fetet. A visszajelző lámpáról nem írtál semmit. Vagy nem az itt szereplő kapcsolást kell egy az agyben hazsnálni, vagy lehet ötletelni a viszajelző bekötésén.
De mint mondtam engem különösebben nem ráz meg a dolog. Ha valakinek nem tetszik a nálam található verzió, nem éít olyat. Ami zavarna az az ha a kapcsolás hibás lenne. Ami még nem zárható ki, még át kell gondolnom újra. Azért sincsenek fent az értékek, azért van alá írva hogy próba alatt, hogy senki ne kezdje el építeni még egyenlőre, csak előzetesként szerepel.De hibát még ti sem jeleztetek... Csak azt hogy van egy másik kapcsolás ami olcsóbb egy százassal, de be kell kötögetni négy darab plussz madzagot, a visszajelzést pedig felejtsük el, minek is az.
:: Fórumok ::
Motoros túra (17976)
MZ (49030)
Jawa (27120)
Motorszervíz (2867)
Simson (3406)
Izs (611)
police (1763)
Pannónia (6541)
Dnepr (125)
Ural (61)
Átépítés (910)
Csepel (1960)
Junak (318)

:: Keresés ::




www.motoros.hu