hu
: Főoldal : : Fórumok : : Feliratkozás a levlistára :
2024. szeptember 27. péntek 
Adalbert

:: Egy kép ::

:: Címlista belépés ::
email:
pass: 

:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?

Imádkozom, hogy tavaszig kitartson (61)

Már a kád is csurig benzinnel (10)

Eladtam az összes MOL részvényemet (2)

Hosszabb nyári túrákat szervezek (4)

Ez hülyeség, most is 5ezerért tankoltam, mint máskor (33)

Ez egy ilyen év, folyton esik (3)

Ideje kivenni a fojtást! (17)


:: Ajánlott böngésző ::

- Fórumok -
Új hozzászólás

Felhasználó: 
Jelszó: 
Hozzászólás:


Árpád - 2009-06-12 17:14:55

Az aksinak szerintem bírnia kell. De az első, amit tisztázni kell, az Izs illetve a Suzuki pozitív vagy negatív testelésű? Nem vagyok autó villamosságis, ezért ezt nem tudom fejből. De egy működőképes feszszab olyankor szokott például így viselkedni másik tipusba berakva, ha eltérnek a testelések. Tehát ellenőrizd le hogy az izsben is és a suzukiban is ugyan az a sarka van az aksinak földre kötve. Meg úgy általában, hogy mindent bekötöttél e, és jó helyre.
Motor fesszabot nem ajánlom, mert általában kissebb gerjesztő áramra van méretezve. Könnyen lehet, hogy vagy nem engedne át elég gerjesztő áramot, vagy leégne akkora áramtól.Vagy gyártasz egy megfelelő szabályzót, vagy szerzel egyet készen. Ha a suzuki nem jó. Ha csak a testelések térnek el, maradhat a suzuki szab, a motornál kösd át a testelést. Ha tényleg eltérne. Mondtam, nem tudom. Vigyázz, az egyenirányító hidat is ekkora áramra kell méretezned! Gondolom a 6 voltosban nem volt egyenirányító diódahíd.
A fordulatszámmal nem valószínű hogy gondod lesz, ha a fordulat levételénél ugyan akkora az áttétel nálad, mint a suzukiban volt, mert a suzuki fordulatszám tartománya lényegében azonos a tieddel, ha jól emlékszem.Csak az a kérdés nálad a generátor ugyan annyit fordul e egy főtengely fordulatra mint a suzukiban.Tudod fordulat1*átmérő1 = fordulat2*átmérő2.
:: Fórumok ::
MZ (49044)
Motoros túra (17985)
Jawa (27120)
Motorszervíz (2867)
Simson (3406)
Izs (611)
police (1763)
Pannónia (6541)
Dnepr (125)
Ural (61)
Átépítés (910)
Csepel (1960)
Junak (318)

:: Keresés ::




www.motoros.hu