hu
: Főoldal : : Fórumok : : Feliratkozás a levlistára :
2019. szeptember 21. szombat 
Máté, Mirella

:: Egy kép ::

:: Címlista belépés ::
email:
pass: 

:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?

Imádkozom, hogy tavaszig kitartson (61)

Már a kád is csurig benzinnel (10)

Eladtam az összes MOL részvényemet (2)

Hosszabb nyári túrákat szervezek (4)

Ez hülyeség, most is 5ezerért tankoltam, mint máskor (33)

Ez egy ilyen év, folyton esik (3)

Ideje kivenni a fojtást! (17)


:: Ajánlott böngésző ::

- Fórumok -
Új hozzászólás

Felhasználó: 
Jelszó: 
Hozzászólás:


HyGy - 2002-11-04 11:02:12

Hello!

A nyakmaratasnak tobb modja van, lehet nyakfilcel rajzolni, fotozni, es lehet kapni pesten egy foliat (pnp) folia, amire ha ranyomtatod lazer nyomtatoval vagy rafenymasolod, akkor ra tudod vasalni a nyakra.

3 nyakfilces a legocsobb, ahhoz kell gyorsmaratot (nagyreszt vasklorid meg egy ket mas anyag van benne) venni elektronikai boltban, meg nyakfilcet es nyak lemezt. Fogod rarajzolod a mintat a szepen megpucolt nyakra, aztan, beledobod a gyorsmaratoba. Vigyazz ha, a gyorsmarato kidol, azt onnan feltorolni nem tudod, a nyoma megmarad, kiveve muanyagon es porcelanon. ;)

A fotozas dragabb, kell hozza gyorsmarato, fotolakk, elohivo oldat, uv feny-t kibocsajto eszkoz. Itt fogod magad ranyomtatod egy atlatszo foliara, vagy pausz papirra, a mintat. Aztan a megfeleloen megpucolt nyakot lefujod a lakkspary-el sutoben megszaritod a fotolakk leirasa szerint, rateszed a foliat arra egy uveglapot, a fole pedig 10 cm-re az uv fenyt es az uv feny erossegetol kb 3-15 percet vilagitod, utana berakod a kikevert elohivo oldatba (azon is rajta van hogy kell kikeverni). Az elohivo oldatnal elo fog jonni a rajzolat, mivel ahol feny erte ott leoldja a elohivo a lakk-ot. Beledobod a vaskloridba es razogatod. Aztan bo vizzel lemosod, kifurod, es kesz.

PNP foliaval, fogod megpucolod a nyakot, kinyomtatod a PNP foliara a nyakrajzolatat, fogsz egy vasalot es ravasalod a nyakra, majd beledobod a vaskloridba es razogatod. Aztan bo vizzel lemosod, kifurod, es kesz.

bye
HyGy
:: Fórumok ::
MZ (48908)
Motoros túra (17780)
Jawa (27095)
Simson (3406)
Izs (611)
police (1763)
Pannónia (6541)
Motorszervíz (2866)
Dnepr (125)
Ural (61)
Átépítés (910)
Csepel (1960)
Junak (318)

:: Keresés ::
www.motoros.hu