Jawa - új hozzászólás Összesen: 543 oldal
Mellékelt ábra az indexhez, én erre gondoltam.
http://www.mz-b.de/634/116.gif
Urak! Van egy eladó valószínűleg Jawa 175 Villiers vázam a harmincas évekből, kicsit rozsdás, de jó állapotban van. Első lemezvilla, lemezváz, ülések, sárvédők vannak meg. Eladnám, de legszívesebben Ural alkatrészre cserélném. Mixer
Hi. A lámpás támához: az é mocimon is egy csavar fogja, és kerek, szerintem neked is ilyen van. Azért nem jön le ennek ellenére, mert a vezeték tartja(szorul). Szóval próbáld meg óvatosan lehuzni, le kell jönnie :)
Hi.
Van egy 350es Jawam és sajnos sikerült leégetnem az egyeniranyítóját, egy Magneton-Pal típusú
kegyere volt rajta. Kérdésem, hogy mit érdemes helyette betenni(valami tirisztoros cuccot???). Ja és még a régi 6Vos rendszerrel működik.
Segítséget előre is köszönöm!
Nem tudjatok melyik japcsi auto generatorja mehet fel a jawa-ra?
De ket csavarnak kell fognia meghozza a muanyag iranyabol. Csinalj fenykepet akkor megmondjuk.
HyGy
sorszám: 15 (2955)
( előzmény: rétiboglárka, 2003-10-29 19:19:32)
sano !
nem ttom milyen az a ki*****-ttmotor.És nem két csavar fogja fel,és nem kockás...Hanem kerek irányjelzö van rajta,ésc az egészböl egy csavar áll ki..
nincs benne semmiféle szellem.ez nem az aladin és a skodalámpa tipikus esete..egy hatos csavar tartja össze az egészet.d3e ha azt kitekerem,a burát akor se tom leszedni rola..
rétibogi!
Azt hogy csinálod? A kockajaffa-kockacetka irányjelző mindig az a ronda kockás hátulju, búrát két kis csavarral tartó bigyó, nem? De ér télleg csak egy kell... Legalábbis nálam. (6V 634)
Tekerd ki a hatos csavart, hátha kiszabadul egy dzsinn és szétszedi az indexedet:)
sano
sorszám: 13 (2934)
( előzmény: rétiboglárka, 2003-10-29 10:11:10)
hygy!neked nem olyan irányjelzöd van mint amilyen az MZ-ken van?Az enyém meg szétszedhetetlen.és egy 6-os csavar fogja fel az egészet a tartorudra.És csak egy kábelér megy az irányjelzöhöz..
jo lenne tudni hogy akkor most milyen jawa-d is van. Mert az enyemen siman csak 2 csavar fogja a burat.
sorszám: 11 (2917)
( előzmény: rétiboglárka, 2003-10-28 20:07:49)
hygy.
az irányjelzö burát szeretném szétszedni,de nem tom hogyan lehetne..
ugy néz ki minthakorckötéssel rakták volna össze.
hat 6V-osra nem jo a CPI. :) Viszont az abruzsg elobb utobb fog csinalni 6V-osra elektronikus gyujtast. Azt meg kell akkor varni jobb otletem nincs.
Iranyjelzot hol szetszedni?
sorszám: 9 (2902)
( előzmény: rétiboglárka, 2003-10-28 19:45:38)
hygy.
Mi van akkor ha a motorcsak 6-voltos?
Alakitsam át 12V-osá?Ez nem tul nagy melo?Jah még egy kérdés:irányjezöt hogy lehet szétszedni??nekem sehogy se jön össze..
postan szolsz hogy kell azt kuldom
hihihihihi
elkellett a maragodó szocosokat különíteni :))
amugy HyGy meg lehet azt a CPI rendeni vagy venni, és az pontosan mi? és az tamit a pécsi vásáron van 2000HUF ért ahoz hogyan tudnék hozzájutni?
...
CPI elektronikus gyujtas egy trafo meg egy elektronikus gyujtas egyben, a pecsi vasarban lehet kapni 2000 forint/darab aron.
Ha twinsport akkor 638-as. Vagy tanan az elozo lehet de ez mind1 a lenyeg, hogy 12V-os legyen.
sorszám: 5 (2888)
( előzmény: rétiboglárka, 2003-10-28 13:13:46)
Hygy!
Mi a fene az a cpi?
Tod nem vagyok otthon annyira az elektronikába.Szsal te kiiktattad a megzsakitot,és heylette jeladot használsz?Mekkroa átalakitást igényel?Meg nem tom milyen tipsu az én mocim..
azt tzom hogy 350-es,de nem olyan mint a tilyed,annál régebbi szerintem,Meg nem is csepptankos,Azt mondogatták nekem hogy twin sport..
De a hátso sárvédön meg czetka jawa jel van..
csá
De par heten belul elkeszulok a vegleges verziora addig kezdesnek erdemes ket darab CPI-t ratenni, mar attol sok minden javul.
Aztan meg a hall jelado ha kesz lesz. Nekem mar most is az van fent es azota nem kellett gyujtast allitanom miota fent van (allitani allitottam, kiserleti jelleggel)
bye
HyGy
sorszám: 3 (2885)
( előzmény: rétiboglárka, 2003-10-28 12:43:30)
hygy
Vettem 2-jawat.De félek a gyujtásuktol..
Nem tudsz valami trükköt hogy hogy lehet fixre megoldani??
kösz.
Na ezt valaki kerte ugyhogy ime. :) Lehet jawazni.
HyGy
Összesen: 543 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|