:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Jawa - új hozzászólás Összesen: 543 oldal
Jawahoz dugót,gyűrűt Pesten a Zicsi J.utcában találtok MZ/SIMSON motoros bóltban.Nemkell betojni a utángyártott dugattyutól az enyémbeis azvan!Megkőzelítőleg ugyanannyit bír mint a gyári!Űdv MINDENKINEK! Találkozunk Szocitúrán! :DOKI
Bambi!
Sajnos nem tudom, hogy hol lehet Jawához új dugattyút kapni! De van egy srác aki itt állandóan hirdeti magát, hogy MZ hez és Jawához gyári és utángyártott alkatrészek. Tőle kellene megkérdezni.
Üdv.: Pool
Hi!
3 évvel ezelött csak 1 motoros bolt (a Babettás) volt és ott tul sok CZ alkatrészt nem találsz... Föleg olyan alkatrészek vannak itt, amik gyaktran kellenek. Pl bowden... De a buszmegállós boltban tényleg érdemes körülnézni.
Ja és ha bukót vagy ruhát keresel, akkor a Fö utcán találsz egy cross/enduro motoros boltot. A bukók olcsóbbak voltak mint itt (legalább is 2004 elején még igy volt).
Sok sikert!
Üdv
kismacsek
Helló CZ125!
Sturovóban két boltban voltam és vásároltam,ahol jawa cuccokat árusítanak.Az egyik a Fő utca /Hlavná/
vége felé. BABETTA felirattal,ki fogja
verni szemed. Másikhoz úgy jutsz el, hogy tovább mész a Fő utca végéig. Ott lesz egy nagy tér kereszteződéssel. 3 irányba megy tovább az út, jobbra menjél! A cím a következő: MOTOLAND,Henzel Péter, Nánaská 22.
Telefon: 00421-905245367 (egy távolsági buszmegálló van a bolt előtt) Meg fogod találni!
Dugattyúk voltak nála,nagy választékban. Sok sikert!
Gala
Sziasztok!
Állítólag Párkányban van két motorosbolt és az egyikben 3éve még lehetett kapni cross CZ-hez alkatrészeket.Ha valaki tudja a bolt
telefonszámát,címét ,kérem küldje el.
Helló Orion !
6V-os a Californiád ? Gyújtás miatt kérdezem.
Peti74
Helló !
Alkatrészügyben :
Mi az, ami kell, újat szeretnél, vagy használtat, melyik ország mely csücskén ?
üdvi..
Szevasztok!
Elkezdtem szétbombázni a Jawamat (350es Californiai).
Kis segítséget kérek e témában: gyakran elment a gyújtás, tirisztorosra át lehet szerelni a gépet??? Vagy egyébb jobb ötlet?
Ja és szükségem lenne alkatrészekre,hol tudok utánanézni?
Előre is köszi a segítséget!
Van.Ha érdekel csörögj rám. 06-30-931-99-65
Sziasztok!
Valakinek 634-esre ülés nincs elado?
Szia, ment e-mail vizsga ügyben, de visszadobta a szerver. Küldj please egy mailt a részletekről!
Köszi:
tibi
NEM csak a látogatójuk kevés de ilyen árakon alig ha lesz vevőjük,mert ilyen árakon komolyabb gépeket lehet venni a használtabbakról nem is beszélve még akkor is ha beleszámitjuk a regisztrációsadót is a kintről behozottakra.
Megelőztél..a 350-es árakhoz mit szólsz ? Én sokallom.
A képtáruk még elég gagyi,ráadásul nem lehet nagyban megnézni a gépeket..kétségtelen, hogy alakuknak..az új fórumra leszek kíváncsi, az eddigi nagyon beállt nekik. Alig van látogató.
Látta valaki az új JAWA áraka?http://www.jawa.hu/jawaarlista.htm
Srácok, ki tudja tutira, a szintetikus olajat milyen arányban kell keverni ? Lehet, hogy kevesebb is elég, mint az ásványiból, de mennyivel ?
Szia Dőmper!Mail ment. Julius
Ha nem sürgős, várd meg a március 3-6. közötti motorkiállítást (BNV területén), vagy két héttel később az Interwheel-t. Ott mindig vannak akciók, persze a tömeg is nagyobb.
Hello! Tudja esetleg hogy hol van bukósisak akció? Esetleg a Zichybe???
Ez a lehetőség engem is érdekel, ha nem csak Fullkopyra vonatkozik. Dobsz egy mélt?
Helló Fullkopy!
Konkrét elképzelésem nincs a vizsga időpontjára, mert még át kell fényeznem a gépet, no meg egy kicsit összekapni.Futottam azonban néhány kört vizsga ügyében, elsősorban azért, hogy a motort megfelelő helyen deponáljam (közel a vizsgahelyhez). Így jutottam el a Postaautó Duna Rt.-hez, Zuglóban az Egressy útra. Vizsgáztatnak motort, korrektnek tűnnek, csak nekem azért nem jó, mert oldalkocsisból a szólót nem vállalják be.
Mélben megadhatom a motorszemléző úr számát, ha érdekel.
Tisztelt JAWA guruk! 12v-os motorhoz hol kapható gyári dugattyú?
Értékes volt, köszi itt is..
Ok, szójj, ha műkszik már.A levél meg visszajött.Gondoltam, hogy valami gebasz van.
Akkor tedd azt, az e- mail-t tudod..
üdvi..
Vizsgával tudok segiteni Budapesten
Sziasztok!Dőmper kőszi a felvilágositást,de az a kormány csak Tőrőkbálinton volt mert az a kőzpont.Az Űllői uton is van RMC-bolt sőt tőbb városba is:Keszthely,Hatvan,Pécs,Szeged,Székesfehérvár,Szolnok,Debrecen,Győr,Miskolc,ha valakinek kell megtudom adni a pontos címet is web-lapjukhttp://www.rmcmotor.hu/
Asszem a második bekezdése az idézetednek már nem joghatályos, mert úgy tudom , egységesítették.
-Legalábbis akarták-
Mikor akarod vizsgáztatni ? Az enyémet márc. 20-ig kell , már elkezdtem a lehetőségek felmérését, ha neked se nagyon sürgős , egy hét múlva többet tudok. Vagy azonnal is lehet, akár, de annak ára van.
Nem jól írtam valamit ? Hogy most pontosan mi a dörgés, azt nem tudom, de 2004 vonatkozásában minden megkezdett 100 kg után 1200-at kellett tejelni./ Ez van a határozatomon,nem kedvezményes gépjárműre való hivatkozással / Az adó alapja az önsúly :
166 kg.= 2400 Ft.
225 kg.= 3600 Ft.
Ha dundibb a moci, több az adó.
ˇ a motorkerékpár, a lakópótkocsi, a lakóautó és a sátras utánfutó adója legalább 2000 Ft/év, de legfeljebb 5000 Ft/év"
"A helyi önkormányzatok hatáskörébe tartozik a törvény által megadott keretek között a súlyadó mértékének megállapítása."
Az oldalkocsi megszerezhető, de nincs rá szükségem.
Szeretném szólóra átvizsgáztatni, most ehhez keresek megfelelő fővárosi vagy B.-A.-Z- megyei vizsgáztató helyet.
Oldalkocsi megvan , megkaptad hozzá ?
Úgy tűnik elfelejtették hozzáadni az oldalkocsi önsúlyát és terhelhetőségét..max kevesebb súlyadót fizetsz.
Az RMC-nek van egy boltja a III.ker. Pacsirtamező u.28. alatt is. A honlapjuk pedig a www.bukosisak.com virtuális bolt.
Tudna-e valaki árat mondani 250/559-eshez hátsó lámpabúrára? És van-e is neki? (hogyígyszépenmagyarulkérdezzemazidegtőlnemlátok) >:(
Ahoj!
Majd ha élni fog a szerver, akkor elolvasom. Kedves rádióklub titkárunk elment sielni, és magával vitte a kulcsot. Hát nem pont akkor áll le a szerver.....
Üdv,
Pali
Szia!Ha érdekel nekem van egy TS350,90-es kiadású gyári állapotban.
Üdv
Csaba 20-479-80-13
Ui:képet nem tudok sajna küldeni,de nagyon szép.
Ahoj!
Majd ha élni fog a szerver, akkor elolvasom. Kedves rádióklub titkárunk elment sielni, és magával vitte a kulcsot. Hát nem pont akkor áll le a szerver.....
Üdv,
Pali
Kicsit visszakerestem a fórumon, és jan.12-énél megtaláltam az oldalkocsis forgalmi jellemző adatait.
Azokhoz képest az enyémben ez áll: száll.szem.száma:3; saját tömeg: 166 kg; megengedett egy.tömeg:322 kg.
Most már végképp nem értek semmit...
Szevasztok!
Az előzetes várakozásoknak megfelelően sikerült megvennem a kiválasztott 638-ast, így most örömöm határtalan!!! A gép erősen közepes állapotban van, műszaki és egyéb finomságok nélkül. Fényezése és a váz fényezése mindenképpen szükséges, néhány elem krómozása is ajánlott. Sajnos szakértelmem itt-ott hiányos, de azt lelkesedéssel pótolom. Szeretném mielőbb esztétikailag újjávarázsolni, illetve forgalomképessé tenni a járgányt, ezért szeretnék hasznos tanácsokat kérni (illetve szívesen fogadok) tőletek, hogy a buktatókat kikerüljem. A gép egyébként Pesten van.Ha az információcsere egyszerűbb ímélben, nos legyen. Előre is köszönöm.
Bocs!!! Most hogy átszámítottam annyira nem is jutányos..... de azért érdekelne.
Üdv: Tibi
Sziasztok!
Lenne egy kérésem! Valaki, aki jól beszél csehül vagy szlovákul, nézze már meg nekem a www.montyjawa.cz oldalt, mert találtam alkatrészeket viszonylag jutányos áron, csak azt nem tudom, hogy hol található a bolt, illetve hogy lehet leadni a rendelést. Aki megnézte, az majd egy e-mailt dombjon ha kérhetném! Előre is köszi!
Sziasztok Eladó Jawa-m van 350 es szép állapotban 81 -es évjárat tavaly felujitva uj gumik uj akksi hibátlan motorral bordó szinű vizsga 2006 majusig! ha érdekel képet is küldök róla ! 0670 635 68 30 vagy zoleeka81@freemail.hu .
Sorry!Nem Matyinak, hanem JAWA-nak üzenem hogy küldjön képet(bocs fáradt vagyok)Matyinak azt üzenem tényleg szép a chopper!
Sziasztok!
Én egy használt Jawa 350 638-ast keresek, legál papírokkal lehetőleg őszig, max 100 000 ig(többet sajna sehogy sem tudok majd fizetni). Kérem, hogy aki eladásra szánja ilyenjét írjon : marcang@maffia.hu
Matyinak üzenném, hogy ha tud küldjön képet! Köszi! Éljenek a szocik!!
Hali Matyi!Ez egy győnyőrű szép 639-es chopper.
Matyi,nagyon klassz az a motor..
A 3. képen azt a három kukát ezzel a szépséggel lehet, hogy nem kellett volna archíválni :-))
Felségsértés ..
üdvi: Fullkopy
Sziasztok!
Lehet hogy most nem mondok nagy ujdonsagot,de azert elmeselem. Hosszas bojtidoszak utan ultem ismet motorra, csak 2km-t mentem a vassal,mert hatso csomagtartot barkacsoltunk neki(fasza lett. Amugy kar hogy a gyar nem gondolt ra,de igy legalabb az egyeni alkotoszellem munkalkodhat). Szoval hivatalosan is bejelentem: Q*RVA HIDEG VAN! A motorozashoz meg meg annal is. Annak ellenere hogy pillanatok alatt mirelit lettem jo erzes volt, mar nagyon varom a tavaszt. Gondolom mas is.
Meg egy tortenet: Szomszed varosban most vettem eszre hogy nyilt egy uj motorosbolt. Foleg hasznalt motorok sorakoztak, de tobb volt a robogo. No mindegy,bajom nem lehet belole megkerdezem van-e Jawa alkatreszuk.Valasz: "Persze". Hoho,megorulok,kerdezem fordulatszammero van-e. "persze",jott a valasz. Mondom:mibe kerul? 164 SK. Szemek kiguvadnak,akkor kerek, erre hozza a bovdent, mondom nekem az egesz kell. ÖÖö, az nincs.Kerdem aksi van? Az nincs, jon a valasz. Akkor mi van?, kerdem kisse felhaborodva. Erre bemegy hatra es elohoz egy kis kartondobozt amire az van irva JAWA.Benne 2-3db markolat meg egyket bovden. Mondja ez minden. Nem tudtam merre nezni inkabb bucsut intettem. Meghogy van nekik alkatreszuk,mast mar nem is mertem megkerdezni. Ennyit az alkatreszellatasrol. :)
pdaranyi: a http://photos.yahoo.com/csibamatyi cim alatt talalsz 3 kepet a motoromrol, a feket jovo7n rakom fel. Ezek sem a legjobbak,de most ezek vannak. Jovoheten felrakom csomagtartostul.
bocs ha hosszu voltam,csao
Hali
Kosaras mellé nem kell.
A hengerfej tömítés a tömítés garnitúrában benne van, kapható talán 200 Ft az egész.Bele szokott ragadni a hengerfejbe, vékony aluminiumlemez, nem nézted el ? Tulajdonképpen mindegy, tegyél be újat.Anélkül ne használd.
üdvi..
Sziasztok.Azt szeretném kérdezni hogy,szerintetek a kosaras tűgörgő mellé kell távtartó?Ja még egy dolog,az én mocimban nincs hengerfejtömítés(így vettem),ez nagy gáz?Egy gépkönyvben láttam hogy pedig jár neki.
Összesen: 543 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|