:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Jawa - új hozzászólás Összesen: 543 oldal
Van egy nagykanizsai bolt, ha visszolvasol mgetalálod, postán is elküldik.
helló Mindenkinek!
Érdeklődnék hogy meg lehet e oldani a következőt: Jawa kalifornia villája helyére Mz villát tenni , de úgy hogy a Jawa villavállakat megtartom , és csak az Mz szárakat teszem bele. A dolog a tárcsásítás miatt lenne megoldhatóság esetén esetleges. Meg lehet ezt oldani?
Én azt mértem ki , hogy a Jawa szárak átmérői 1mm-el szélesebbek az Mz-énél. Esetleg ezt a vállak perselyezésével át lehet hidalni, illetve aaz Mz , villa elbírja a jaffát mondjuk akár oldalkocsival együtt?
Eladó jawa mustangot keresek jó állapotút adok értre Komar 2670Km van benne meg egy rometet abba 2431 km van benne itt az MSN címem lakatosturbo@hotmail.com
Szervusztok!Cz 477-es típushoz keresek aksi fedőt.Ha valaki tud akkor segítsen nekem.
Szervusztok!Cz 477-es típushoz keresek aksi fedőt.Ha valaki tud akkor segítsen nekem.
Sziasztok,
Rég nem jártam erre, de most megosztanék veletek egy web oldal címet. Szoci és egyéb motoros alkatrészek tömkelege, szerintem korrekt áron. A feltüntetett árakat 70-nel kell szorozni. A megrendelésről, postázásról nincs információm.
http://www.agmot.pl
További szép motoros napokat.
ZZZ
Azt mondják az okosok, hogy SKODA megszakító tökéletes (sőt jobb) bele. Vegyél azt, vagy még inkább csináltass rá trabi elektronikus gyújtást/vegyél VAPE gyárit.
Szia Joseph251,kellenek a cuccok,hogy tudlak elérni!
Sziasztok! Új vagyok itt. 350-es Jawa-hoz megszakítót keresek. Pécs, Szekszárd, Dombóvár háromszögben nem tudjátok, hol találnék ilyet? Előre is köszi, ha tud segíteni valaki.
Fullkopy!
Köszi a választ!
Üdv: K.L
Valószínüleg a bordás hüvely, és a ráöntött alutest tükrösre kopott részére gondolsz, ott nincs alátét. Csak az anya alatt van gyárilag biztosítólemez.
Ha túl nagy a kosár tengelyirányú holtjátéka, azon megfelelő hézagolólemez hiányában úgy is lehet segíteni, ha az acélpersely hosszából leesztergálsz, vagy köszörülsz.
Bonyolultabb a helyzet, ha a két lánckerék egybenfutásával is gond van az elsődleges meghajtásnál.
Köszi a segítséget mindenkinek. A telefonszámon elértem Peti74-et.
Újabb biztosítás fejlemény: nem akarom elkiabálni, de az ügyintéző szerint fizetni fognak. Történt, hogy totálkárra vették a motort, de megcsináltam. Rendszámot is kellett vennem, mert a régi elveszett. Miután kifizették a totálkárt, gondoltam, ha veszek másikat, az még többe kerül, így meg 10k-ból megvan, a biztosító is jobban jár, hát fizessék ki a rendszámot (persze +forgalmi +eljárási díj). Meglátjuk mi lesz, de ebből az a tanulság, hogy mindent meg kell próbálni.
Csóró rendőrről van szó, nagyon nagy összegben nem gondolkodtunk.
A Peti74 által leírt kapcsolás viszonylag egyszerű, kis költségvetésű. Az elektronikát még meg is tudnám csinálni, de a jeladós rész kivitelezése számomra bonyolultabb. Ráadásul köztem és a motor között kb. 120 km távolság van.
Iug3!
Köszi szépen, de már megoldódott a probléma! Vettem egy másik boltban. Azzal persze azóta is tökéletesen működik.
Ahogy elnézem a 6v-osra az elektronikus gyújtás ára kissé lejjebb ment (legalábbis az ebayen), már lehet kapni 150 euróért is.
Oldalkocsihoz (Velorex) keresek teleszkópot. üdv:Bolha
Hali Shamen,
nem tudom, hogy mennyit szantok ra, de kaphato egy nagyon baba elektromos rendszer(tolto rendszer, gyujtas stb) a Jaffakhoz(100-150W), esetleg erdemes elgondolkodni ezen a lehetoseget is. En is azon gondolkodom, hogy veszek egyet. Gylab irt errol par sorral lentebb.Hali. KZ
Sziasztok srácok!
Nem tudom tudna-e nekem segíteni valaki? Peti74-et keresném. Azt látom, hogy már régen volt hozzászólása. Küldtem neki e-mailt erre a címére, de nem reagált rá.
( Az e-mail címekkel mostanában nincs szerencsém. )
Úgy tudom ő csinálta a 6 voltos Jawa-hoz az elektronikus gyújtást. Az írásának a felét megtaláltam a neten.
Az egyik kollégámat érdekelné, mert mostanában sokat szenved gyújtásproblémával.
Esetleg van valaki, aki szokott készíteni ilyet? A srác készen is vásárolna.
Előre is köszi a segítséget.
Üdv! Shamen
Eladó Jwa Mutangot keresek max 16000Ft adok érte de minden működjön egy kis rozsda nem árt csak vegye a sebességet húzzon meg minden kérlek mindenkit írjon ha van vagy elcserélem egy Komar mr2352 segédmocira + rá is fizetek
Nehogy már megkérdezd, hogy kérdezhetsz-e? :)
Ez természetes, keress meg. Mailcím adott, Skype: gylab2
Nem tudom, erre nem találtam utalást, de szerintem nem.
Szia Gylab.
Segítségedet/véleményedet szeretném majd kérni. Én is kerestem már nagyobb teljesítményű töltő rendszert a Jaffámhoz, nekem is pont 634-sem van. Idáig még semmit nem mertem megvenni, mert ügye 200Euro körüli összeggel azért nem akaroktam kísérletezni. Lenne pár kérdésem az új töltő rendszerrrel kapcsolatban( beszerzés, beszerelés stb) , emailben megkérdezhetem esetleg? Itt ugyanis túl hosszú lenne. Az email címem kzjr007@freemail.hu, légyszi ide irj ha feltehetem kérdéseimet. Köszönöm előre is. KZ
Szia!
Nem nem kellene a kuplungkosár és az "O" gyűrűs tárcsa között leni egy rugos alátétnek, ami 6lap mintájú, mert a lenyomatát látom, de nem volt ott. Az megoldás lenne a vizszintes lötyögésre.
Az önindítóként is funkcionál, ugye ?
Basszus, ránkjár a rúd... Nekem a 82-es 634-est vették gtk-ra, 120k-30k, azaz 90kHUF-ot utalt a biztosító. Ez az Allianz volt, meglepően normálisak voltak.
634-hez nem találtam sehol, én Németországból rendeltem. www.powerdynamo.de Nem olcsó játék, 200EUR-t fizettem érte. Ez tartalmazza a teljes gyújtó és töltő rendszert, és 150W-os a generátor, a 80W-os halogént szépen viszi.
Helló!
Ugyanilyen gépem van, amit most újítok
fel. Érdeklődnék ,hogy a matricákat hol
csináltattad hozzá.
Üdv: Gala
A letört annyira nem vészes, ugye csak a berúgásnál kell. Viszont a lötyögés nem jó. Ha a kosárban lévő bronzpersely kopott ki, azt még ki lehet cserélni, anyagbeszerzés, meg gépműhely kérdése. Tengelyirányban viszont nem lötyöghetne. Sajna a rögzítés nem túl jó konstrukció a felhajlított szélű alátéttel, mert a rögzítőanya könnyen fel tud lazulni. Van erre is megoldás, de lehet egyszerűbb lenne szerezned egy másik kosarat. Indulásnál még rángathat a kopott o-gyűrű miatt is.
Sziasztok!
A 638-asom kuplugja rángat induláskor, nem lehet finoman csúsztatni. Szétszedtem hát, és azon kívül, hogy 2,5 fog levan törve a kuplungkosár alatti fogaskerékről, még van egy kis lötyögése is a kuplung kosárnak oldal kb 1mm és előre hátra kb 0,5mm. Ennek szerintem nem így kellene lenni. Az látszik hogy valaki szétszedte. A kuplung főtengelyén nem kellene a kosár és az alu tárcsa amiben az "O" gyűrűvan (talán menesztő) hézagoló alátétnek, vagy valami rugós alátétnek lenni? Ha van valakinek lenne eladó, használható kuplungkosara a fogaskerékkel szívesen venném ha tudna segíteni.
Hurka!
A fesszab ajánlatom neked szólna.
Helló!
Van nekem 1db fesz szabályozóm, gyári 638-asból, ha még nem oldódott meg a problémád, valmire elcserélhetjük, ha nincs mire hát neked adom.
Tudomásom szerint Magyarországon sehol nem lehet kapni(esetleg a magyarországi Jawa képviseletnél, de ők 80ezer Ft-ért akarták nekem felrakni).
A Vape honlapján rajta vannak az árak és az elérhetőségeik(www.vape.cz). Nekem pdaranyi segített megrendelni, ugyanis csak cseh, v. szlovák nyelven lehet.
Postaköltséggel együtt 22 ezer Ft körül volt tavasszal(638-ashoz). De szerintem itt kapod meg a legolcsóbban, egyenesen a gyártótól.
Szerintem nem (bár nekem 638-asom van). Nekem akkor csinált ilyet, amikor az indexrelé tönkrement. Valószínűleg nálad is ez lehet a gond. (kb. 1000 Ft-os alkatrész)
sorszám: 9287 (62719)
( előzmény: vandecastele, 2006-09-27 19:47:38)
Sziasztok!
634-es 6V-os Jawahoz Magyarországon hol lehet kapni VAPE gyújtást, és ha lehet, kb mennyiért?
Köszi!
NAgyon köszönöm!Kipróbáljuk
Hali!
Ami nálam a legjobban teljesített: eredeti cseh Brisk, 225-ös hőértékű, rövid menetes. Sötét őzbarnára ég, még télen, 33-as keverék használata mellett is.
A motorod pedig valszeg egy Jawa 250/559/04/01 vagy /02. Ha kupplungautomatás és szoknyás sárvédőjű, ami a 68-as kiadásból majdnem biztos, akkor az első a pontos típus.
Koszi szepen mindenkinek a gyertyas hozzaszolasokat.
Szép jó napot mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni Tőletek!
(Egy barátom nevében írok, neki nincs internete)
Azt szeretném tudni, hogy egy 1968-as JAWA 250-hez/pontosabbat nem tudok egyelőre/ milyen hőértékű és tipusú gyújtógyertyát kellene beszerezni, mert a mostanival "becsörög".
Ha valamilyen adatra még szükség lenne a motorral kapcsolatban némi késéssel, de tudok válaszolni.
Ha valaki tud kérem segítsen
MSN:dudasjanos@externet.hu
Előre is köszönöm
Szia Joseph251,kellenek a cuccok.Írtam egy e-mail-t neked létszi olvasd el.Előre is köszi!Cső.
Sajnos az sem garancia, ráadásul semmmiféle rosz szándék nélkül kerülhet gagyi a legjobb boltba is...
Üdv
Van egy CEZET 350-esem ( 634. 1981 évjárat ) teljesen felújitottam, metál bordó+fekete , matricákat is megcsináltattam hozzá. Miszlikre szétszedve és összerakva , új csapágy , szimerindg , és minden új ami csak fellelhető, A korábbi dugó probléma megoldva ( eredeti gyári ) + 1 db váz kivételével komplett motor ( hátsó lámpától az első indexig ) ELADÓ !
Családi ok miatt , 1 fizet 2 kap akcióba ez most mindösszesen 115.000 FT.-ért.
Ha valakit érdekel szivesen küldök róla képet email-ben
6 V-os 634-es Jawa-n nagyobb fordulatszámon gyorsabban villog "gyárilag" is az index, vagy bekrepált a gépemen valami?
Hát, nem tudom, elég originálnak tűnt, rendes doboz, beleütött 'made in japan'...Meg az UNIX autóboltból rendeltem, nem az ecserin vettem, bár lehet ez se garancia.
Vigyázat! Az NGK-t hamisítják a kinaiak!!!!
Szia Joseph251,kellenek a cuccok.Írtam egy e-mail-t neked létszi olvasd el.Előre is köszi!Cső.
Én NGK-t használok. Eredeti, majd CPI gyújtásnál B6HS volt benne, de a Vape gyújtásnak ez már kis hőértékűnek bizonyult, ezért most B8HS van benne. Eddig kb 8000 km-t futottak, ami ugyanannyi igénybevétel mint rendes gyújtásnál 16000 km, mert a Vape alsó holtpontban is gyújt.
Brisk-ből az "Y" az hosszúelektródás, amit nem ajánlanak 2T motorokhoz, de sokan azt használják, és nem panaszkodnak, de a biztonság kedvéért én kerülöm.
Háj szasanyi!
Nekem van fékdobom, fékpedálom, ha kell 3000-ért a tied.
Franc a hülye változó étvágyukba:)
Nekem a brisket nyírta ki..:)))Az NGK meg bírja benne..:))
Összesen: 543 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|