:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Jawa - új hozzászólás Összesen: 543 oldal
köszönöm a segítséget van gyújtáskulcsom
Hali Saet 01 !
Már napokkal ezelőtt megtettem és írtam. Azt hittem nem vagy számítógép közelben azért nem válaszolsz.
Még nem voltál a Futárban? Érdemes. Én még nem tudtam olyat kérni, ami nem volt ott a polcon. A legjobb jawásbót Pösten. Egyébként ugyanebben az utcában van egy másik is, és ez sem rossz. Az áraik is elég tűrhetőek.
Kösz a segitséget! Utánajárok a dolognak!
Üdv
TeszVesz, mi ? Tétrakó...
Ha egy kicsit beszélsz angolul, járd körbe az amerikai oldalakat alkatrészek után. A múltkor 17"-os felnit kerestem... eredmény: különböző színűeket találtam, 1/2"-onkénti lépcsőkkel, aztán megkérdezték, hogy jó-e az acél, majd azt, hogy 36 vagy 40 küllőset kérek - na, ettől még kurva messze vagyunk... Így nem nehéz custom bikeot építeni, de próbáld meg ugyanezt a Nagy víz ezen oldalán...
Ez valami Tesz-Vesz.hu-s dolog? :D
CRE [-.-]
Futár Motorosbolt
1066 Budapest, Zichy Jenő u. 34.
Telefon: (1) 312-1526
Ok, kösz! És hol találom meg ezt a boltot? Telefonszámot, címet tudsz adni?
Üdv: Dani
sziasztok! látom zsiványka nem irtál az iwiw-re akkor irj az e-mail cimemre! staufer@freemail.hu!
Sziasztok!
Twinsport Jawa -hoz keresek az ülés hátsó része melletti krómozott kapaszkodókat.
Ha valakinek van írjon!
Köszi.
Sziasztok!
Twinsport Jawa -hoz keresek az ülés hátsó része melletti krómozott kapaszkodókat.
Ha valakinek van írjon!
Köszi.
Szeva!! Hát igen, nekem is a lánckereket okoznak nagyobb fejtörést. :-( Eddig még sehol sem találtam! Azért kérdezlek benneteket, hogy hátha tudtok valami üzletet ahol találhatok! Nagy szükségem lenne rájuk!
sorszám: 12308 (78978)
( előzmény: Jawa350speed, 2007-07-04 05:41:14)
Bizony van ám! Másik vége pedig már a gumiszerelővas :-)
Lánckereket nem tudom lehet e hozzá kapni, de láncot bármelyik motoros boltban, csak ki kell meg kell számolni hány szemes lánc volt rajta és az újat is akkorára kell rövidíteni.
Bocs... Hátsó- azaz szekunder láncra és hozzá való lánckerekekre lenne szükségem. Köszönöm hozzászólásod, és remélem tudsz segiteni!
sorszám: 12305 (78967)
( előzmény: Jawa350speed, 2007-07-03 19:26:31)
Bár még nem állytottam enyémet, de multkor pont kezembe akadt jaffa szerelés közben a TS hollanderkulcsa és rápróbálva tökéletes volt :)
CRE [-.-]
Kösz Cre! Eddig a jó öreg vízpumpafogóval kínoztam szegényt. De a barbárok kora lejárt...
Simson kipufogó hollanderhez való ívelt kulcsot, aminek a végén van egy pecek ami beakad a vályatba. Öööö ilyen van MZ-hez is a kipufogó hollanderhez. :)
CRE [-.-]
Sziasztok Jawasok! Kérdésem lenne: milyen eszközt használtok a hátsó rugók feszítéséhez (2 személyes használathoz?)
Kérdezd meg őt telefonon, hátha az is van neki :)
CRE [-.-]
"Hali Zsozso! Melyik Jawa? 638-hoz van. Hívj a 06-70-374-2948 telcsi számon."
Ezt írta neked zsiványka! :)
CRE [-.-]
Áhhhááá, értem vala :)
CRE [-.-]
sziasztok.Rosszul írtam fel,gyújtáskulcsra lenne szükségem.
Na, a jaffánál van üres az 1.-2. és a 3.-4. között, ezt gondolom tudod. Viszont ha pl.4.-ben mész és meg kell állnod egy lámpánál vagy valami miatt hirtelen lassítanod, akkor úgy lehet üresbe tenni, hogy utána egyből lehet 1.-est vagy 2.-est kapcsolni. Ez így mennyivel jobb nem?
Miért létezik más féle is? Nálam az üres az azt jelenti hogy a körmök nem kapcsolnak össze semmit. Vagy hogy van ez Enfield-nél? Érdekelne a megoldás... Mi az hogy abszolut üres? Elég értetlen tudok lenni új fogalmak hallatán, nézd ezt el nekem :)
CRE [-.-]
Információim szerint az Enfield abszolút üresbe tudja vissztenni a váltót....és ez más mint a jaffánál a 3.-4. közötti üres.
Ez igaz, de a váltókar... Jó jó biztos meg lehetne szokni... De azért egy rizikós helyzetben, vagy akár egy hirtelen pirosnál, vagy lelépő néninél ha mondjuk fék helyett egyet visszaraksz az mennyire vicces lehet... Vagy inkább mennyire nem. :P
CRE [-.-]
U.I: valyon a gáz és a kuplung is fel van cserélve? :D
A jaffa is :) Csak nem jelzi vissza :)
CRE [-.-]
Csak szokás kérdése.:-) De nem rossz hogy 3. és 4. fokozatból egyből üresbe tehető.
Nem elbaszott...CSak hagyománytisztelő..Kérdés: Miért van jobb oldalon a berúgókar az angol motorokon?? Pusztán logika az egész..
Mellesleg digóék is csináltak ilyeneket.. :D
Azért ritka elb@szott egy népség ez az angol :)
Nézd csak meg a képket :)
Jobb oldalt berúgó és váltókar. Bal oldalt lánc és fék :)
Nem szeretnék ilyennel menni :)
CRE [-.-]
Hát sajnos nem nyugtathatunk meg, mivel ha esetleg jobb is lenne(mondom esetleg) biztos, hogy nem sokkal.
Ezt már kérdezted máskor is csak az nem derül ki hogy primer vagy szekunder láncról beszélsz?
Sziasztok!!
Azt szeretném kérdezni, h csepptankos Jawahoz lehet-e kapni láncot, lánckerekeket? Ha tudtok, irjátok meg, hogy hol! Kösz!
Eladó Jawa Babetta 1987-es,2sebességes automata segédmotorkerékpár.Első tulajdonostól, aki szinte alig használta garantált7120km-el!!!.Új hátsó gumival, konnyen induló tirisztoros blokkal.Van hozzá szerszámkészlet, elsősegélycsomag is.Végsebességét 50km/h egyenes úton hamar eléri, kb2 litert fogyaszt.Irányár 30000Ft.Várpalota Tel.20/3919-683
hali
nekem jawa634eshez kellene 18-as fogaskerék meg pillanat leállito a gázkar mellé...ha vkinek van olcson BAZ megyében az irjon mailt
csiga000@freemail.hu
kösz
Hali. Én is vettem már tőled alkatrész és látom még többen is. CSak egy kérdésem van, kereskedő vagy ? Netán nagy raktárkészlettel rendelkező minden alkatrészre felkészült motoros? Véletlen nincs 634-es új vashengered párban?
Hali Zsozso! Melyik Jawa? 638-hoz van. Hívj a 06-70-374-2948 telcsi számon.
sziasztok.Jawa nyújtáskapcsolóra lenne szükségem,ha valaki tud segíteni,kérem tegye fel a telefonszámát visszahívom este.Köszönöm
Szerintem a legnagyobb baklövést ott követte el a Jawa, hogy a Perak után eggyel több fokozatot szerelt a motorjaiba. Én annak örülnék, ha visszatérne a 3 sebességes váltó, és azért sem haragudnék, ha kézzel is lehetne kapcsolni.
Lánckerékileg: Szakáll a bemutatóra készült motorján a hátsó lánckereket módosította (a motor nem Jawa volt, hanem egy módosított Csepel vázban egy virgonc japán blokk, plusz amiket olcsón be tudott szerezni vagy le tudott gyártani). Köszörült, csiszolt, hegesztett, kb. egy órás munkája volt vele és az eredeti helyére fel lehetett szerelni az új alkatrészt. Szóval, a lehetőségek határtalanok.
Persze, a szocigépeken már megtanultuk mit hogyan, egy ilyen masina nem fogna már ki rajtunk :)
Ja, és újabban alublokkal gyártják,ami azért sokat dob a megbízhatóságon. Egyszer keresztanyám vett egy indiai varrógépet. 2 hónapig tudta használni... De egy vérbeli szocis nem akad ki egy kis megbízhatatlanságon! :)
Van már elektronikus gyújtású, önindítós változat is. Egy régi technikával is lehet rendesen kölzelekedni, kérdés hogy Indiában milyen minőségben gyártanak....
Háj Woodoo2!
nekem ugyanilyenem van, csak a jobb hengernél. 3200-3300-as fordulaton mintha egy alátétet rázna a dugattyú magában...
Nem indult meg a fogyasztásod ezzel együtt az elmúlt időben? Nálam az eddigi konszolidált 4,8-ról felugrott 7,8-ra...
Több egyöntetű vélemény szerint dugattyútörés van a jobb hengerben (és lehet akkor nálad a balban), úgyhogy henger lehúzás jön a napokban.
Amúgy én is 18-as szekunder kerékkel hajtom a gépet, 3800-nál 100-105-öt forog, 4200-nál 110-115 között. Egy személlyel nem gáz egyáltalán, bár én nem gyorsulgatok, hanem túrázok. Két személlyel+ megpakolva azért már eléggé karcsú. Viszont a fogyasztásom normál körülmények között 4.8 volt MINDIG (2személlyel, csomagokkal is), 90-100-as utazó mellett.
üdv: m.
50-es évek technikai színvonala, azt mondják, a megbízhatósága is itt tart valahol.Az 500-asokat elkezdték forgalmazni 2006-tól itthon is. Pesten van egy srác, akinek 350-es "Superstar"-ja van, 90-es évjárat, párszor találkoztam vele a Kálvin téren, ő aszonta, hogy rengeteget bajlódik vele, de megéri. Hát a blokkja szerintem is gyönyörű!
nem versenyezrünk csak papíron h meik a jobb:D
nyugtassatok meg h a jaffa sokkal job
nekem TS-em volt, bár 125, vezettem 250-est is, nekem tetszett, pörgős, pörgösebb és virgoncabb mint jaffa, de jaffa nyomatékosabb :) És nekem most ez számít. :) Jaffa nekem most jobb :)
CRE [-.-]
Összesen: 543 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|