:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Jawa - új hozzászólás Összesen: 543 oldal
Jano64!
Láttam a képeket, csak nem ment át a levelem, elküldtem újra másik címemről.
Az átadást kellen csak megoldani valahogy.
Kössza jótanácsot még új vagyok a lapon (kicsit égő):)
Nagyon szivesen!
Tartozom egy apró információval, a kép és az adatok a mi, szocimotoros oldalunkról valók, mindennap látod magad is.
Szakirodalom/Jawa 638 szerelési kézikönyv
Használni kell az oldalunkat, azért fáradoznak a szerkesztők, hogy ennyire használható legyen!
Mindezt persze, csak jóindulattal mondom, a szakirodalomban rengeteg jó olvasmány van, olvasni kell!
nekem 4 colos volt fent,2-3 mm re volt a láncvédőtől
Ez állatjó ez a műszaki rajz köszi szépen Rudolph B, És úgyszintén köszönöm a számot Bryan :)))Lehet hogy harmadszor is vissza veszem a Jáwámat :)))
Bryan ha nem gond eltudnád nekem is küldeni pet74 elérhetőségét köszi.
Hali!
El tudnád küldeni nekem Peti74 elérhetőségeit?
szilentblokk kérdés megoldódott mert ott nem is az van :), de ha valaki esetleg tudja a 638-as főtengelyhosszát azt elörre is megköszönném.
Tapasztalataim a gyújtással: hidegen könnyebben indul, állítgatást ha egyszer megcsinálod soha többet nem kell. Eddíg 5600 km-t mentem vele mindenféle gond és állítás nélkül. Szerintem nagyon megéri megcsinálni rá.
Hi! Nekem is az van rajt. Nekem Peti74 féle verzióban. Postán küldte az egészet, + leírást hogy hogyan kell feltenni és beállítani.
Hali!
Nekem az van, és nincs vele semmi bajom, végre elfelejthettem a gyújtásállítást. Kell egy közdarab amit a mágnesgyűrű felfogatásához kell esztergáltatni, amúgy nincs a felszerelésben semi különleges. Viszont arra kell figyelni, hogy a nyák jó legyen, én belefutottam egy olyan bontott példányba, amit valószínűleg megpróbalámpáztak és a melegedés hatására kihagyott. A gyújtásbeállításhoz célszerű indikátoróra, a két henger gyújtását szinkronba hozni odafigyelést igényel. De cserébe el lehet feljeteni az állítgatást, hidegen könnyebben indul.
Hali!
Az volna a kérdésem, hogy csinált-e valaki olyat, hogy 12 V-os jawara trabant gyújtást rakot? Ha igen, mik a tapasztalatok, előnyök, hátrányok, illetve mit kell átalakítani hogy rámenjen?
Köszi
Még lenne egy kérdésem: Most tervezek gumikat cserélni Twinsport-on. Valami szebb mintájú szélesebb gumit szeretnék rá venni, sportosabbat. Mekkorát lehet max rátenni (szélességre)? Előre és hátra? Hogy pl a láncvédő gumit ne érje el. Néztem egy gumit ami mintára tetszik csak nem tudom elfér-e. itt linkje: http://www.buynet.hu/product.php?productid=4604&cat=415&page=3
a másiké pedíg ez: http://www.buynet.hu/product.php?productid=4605&cat=415&page=1
Szerintetek melyik lenne jobb választás? Előre és hátra is ugyanazt a gumit és méretet vegyem? Kösz előre is a segítséget. Üdv!
Én úgy emlékszem hogy van ott gyűrű.
Sziasztok!
érdeklődök tudja-e v.ki mekkora a 638-as főtengelynek a hossza mert az esztgályos rövidebre szerelte össze? És keresek hátsó lengőkarhoz szilent-et. Segítséget elörre is köszönöm!
sziasztok
érdeklődöm hogy a 638 hajtókar és a dugó közti kosaras tügőrgő mellett van e távtartó gyűrű?
hello mindenkinek
azt kérdeztem hogy a 634-es JAWA úszóját hogy kell beállítíni normálisan mert nem tudom, át kell forrasztani? és mire? ha tud valaki segíteni azt megköszönöm mert ezt nem tudom sehonnan kisilabizálni
Hi! Valaki próbált már 638-as Jawa-ra másik karburátort tenni? Amivel esetleg kevesebbet fogyaszt, vagy szebben jár, vagy valami pozitív változás áll be tőle? :-) Köszi
Akkor sajnos nem tudok segíteni.Nekem ugyanis egy 634-em van./még darabokban/
Ehhez kerestem donort és így akadtam 2db 638-ra,illetve pár 634-es alkatrészre.Egyébként köszi az infót,megint tanultam valamit!
Úgy tudom van anya is.Holnap megnézem.
A 472-es CZ csatlakozása a 634-es JAWA-éval megegyező, hollanderes. Az alakja kicsit más, a JAWA-é íves, a CZ-é szögletesebb. A 638-ashoz egyik sem jó, de nem is ahhoz keresek.
Hali!
Eladó 12 V-os jawahoz elektronikus gyújtás 8 ezer Ft.
Érdeklődni csak telefonon:
06-70/ 387-01-63.
Bocsi, még annyi körmös anya is lenne hozzá?
Nem tudom,hogy mennyivel tér el a 638-tól a Cetkáé az ugyanis van.Szerintem az ív ugyanaz csak a hengerhez a 638-as füles bilinccsel, a 634-es külsőmenetes körmös anyával csatlakozik.
Holnap megnézem az állapotukat,ugyanis még valamikor a nyáron kaptam őket.Legfeljebb körbe fényképezem és elküldöm mailban.Az tuti ,hogy nem rozsdás.
Milyen állapotban vannak?
Ha nincs rajtuk horpadás, akkor részemről az üzlet rendben.
Nekem van. Ha kell akkor ezres a darabja.
634-eshez KIPUFOGÓKÖNYÖK? van-é valakinek, vagy tud valaki, olyan helyet, ahol lehetne venni?
Javaslom a 650-es rotaxblokkos jaffát:) Lehet ahhoz is oldalkocsit tenni, és asszem stabilabb - bár Jawa :)
Dízel egyterű? hm, így múlik el a világ dicsősége :))))
Már az is eladta, aki tőlem megvette.. Jawát már nem akarok, más oldalasra tán még benevezek, valami szélesebb nyomtávú, stabilabbra, nem kétüteműre . Most a dízel egyterűbe vagyok beleesve, azt nyűvöm :-)
Hm, és az a világszépe fekete oldalas fogatot is eladtad? Soha többé jawa? Mire nyergeltél át?
Eladnám örömteli Jawas korszakom maradvány alkatrészeit, Csepelen átvehetők.
Két alapméretes henger hengerfejekkel,- van két dugó is - gyári gumi rezgéscsillapítókkal, pár váltóalkatrész, egy új, valamint egy használt hátsófék bowden, 350-638-hoz.Leltem még a sufniban két irányjelzőt, és egy szép fényszórót, az egész elvihető, egyben, egy tizesért. Adok ajiba pár szimeringet is, gyári újakat, főtengelyhez,km meghajtáshoz, lánckerék kihajtáshoz.. stb. Kalandorok kíméljenek :-)
vizvezjav@net-tv.hu
Hali!
Jawa 350/638-hoz keresnék első fékbowdent.
Üdv
Sziasztok!
Salak Jawa elsőkreket, vagy esetleg csak ráfot (felnit) keresek építendő motoromhoz. Ha tudtok valahol, dobjatok lécci egy emilt, vagy smst.
szakal1966@yahoo.com , 70/6103547
írj Hygy-nek, ő a rendszergazdi, ad ftp, felftp-zed, aztán ő meg kiteszi. Elvileg, csak elég ritkán elérhető.
Sziasztok
úgyérzem az úszószint nem jó a gépen de nem vagyok tisztába hogyan tudnám megmérni és beállítani.
A gépem egy 634-es JAWA
Üdv. mindenkinek!
Egy 1974-os 634-es teló porvédőt keresek. Ezen a típuson még csőporvédő volt,nem gumi.A pontos képe itt van:
www.jawa.eu/company/history.htm?lang=en Ha igaz akkor a csepptankosé is ilyen.
Hali!
Nekem vannak!
Ha valaki elárulja, hogy hogyan lehet feltölteni a szakirodalomba fel is teszem!
Waleran
Sziasztok!
Először is nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkitől.
A motort megvettem. Egy gyönyörű 1986-os 350/638-as jawa boldog tulajdonosa vagyok. A vételár 50eFt lett végül. Kipróbált, működő állapotban hoztam, el, de sajnos amíg haza értünk a gyújtás beázott és már nem indult. Remélem mire újra otthon leszek, menni fog rendesen.
Amiket szeretnék hozzá venni:
-első fékbowden
-12V-os feszültség szabályozó
Egyenlőre ennyi hiányzik rólla.
Remélem tudtog segíteni.
waleran
Sziasztok Jawasok!Tudna valaki nekem szerezni 350 634-hez szerelési kézikönyvet?köszönöm
Ilyen nekem is fog majd kelleni. találtam is egy német kereskedőt ahonna fegok is rendelni szerinte.
sorszám: 13223 (86266)
( elözmény: csodaparipa175/450, 2007-11-13 12:11:57)
Nekem olyan kerdesem lenne hogy kicsit össez kavarodtaym mar itt Jwaw Cetka jawa terén. elég uj nekem a motor nagypapámtol kaptam mer elkezdtem felujitgatni de karburator kellene hozza meg hengerfej tömités De nem igazan tudom hogy ez melyik tipu ami nekem van. ez egy 1969 es 175ccm cetka amit én találtam az a cz 450es tipus lehet az enyém. valaki segítsen nekem hogy jol gondolom-e.
Itt van a kép a kérdéses feszabályozóról. Az új, nagy méretű diódát BY...
tettem a kiszerelt helyére.
http://kepfeltoltes.hu/view/071125/Kep_126a_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/071125/Kep_129a_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Összesen: 543 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|