:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Jawa - új hozzászólás Összesen: 543 oldal
Sziasztok!Építek egy velorex 560-al szerelt Jawa-t.Hol van az oldalkocsin az alvázszám,ha van rajta?Én nem találtam...
Sziasztok!
638-as jawa első telóját(asszem 36 mm-es szárátmérő) keresek megvételre, kiflik,tengely nem szükséges. illetve 350-es jawa (de cz is jó) hátsó telót is keresek.
Akinek akadna eladó, azt nagyon megköszönném!
Péter
Magush elküldenéd az e-mail címemre az MSN címedet? Fontos!
Üdv!
Eladó 2 jawa-cz hátsó lánctányér(52 ill 58-as fogszámú)valamint egy hozzájuk tartozó komplett kerék kevés oxiddal-18"-os. thotpeti@gmail.com
Helló! Engem is érdekelnének a képek a mocidról
sziasztok!
Főként pestieknek szól a dolog,a mai napon kb. 10 és 21 óra között a IX.Kerületből a Lurdy háznál az ingyenes parkolóból ellopták apám kocsiát.
Kérlek titeket ha jártok arrafele és láttátok(bármikor) hívjatok v. írjatok ide a fórumba.
Az autó típusa fiat fiorino 1,5 i.e. benzines fehér színű dobozos,rendszáma:FDB-666
ismertető jegyei:jobb ajtó kicsit sérült,motorháztető, és a hátsó ajtó jobb szárnya horpadt.Sok szerszám van van a hátsó részben,és a február elején mennünk kéne a kocsival dolgozni.
Ismétlem bárki látja menet közben hívjon
ez az én számom:06-/70/-774-92-55
ez az apámé:06-/20/-9-309-505
nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget.üdv:András
Kösz szépen megkaptan, nagyon brutálisan néz ki azzal a két rezóval a mocid, állat
Megkaptam.
Köszönöm!
Király a motor!
Hello pinyós, már engem is nagyon érdekel,
ha el tudnád küldeni nekem is a képeket annak nagyon örülnék, kösz.
sirilo880618@gmail.com
Eladó egy eredeti 250 es Jawa főtengely eredeti csomagolásban nem volt még beépitve.
Ugyanitt 250 es jawa hoz különbözö eredeti alkatrészek vázelemek motor alkatrészek érdeklődni e mailben cseke.t@freemail.hu
Elnézést!
Ha jól sejtem valami frankót építettél.
El tudnád nekem is küldeni a képeket?
(A regisztrált emilem már nem él.)
attilafrei@gmail.com
KÖszi a képeket!A motor elejét irigylem,a kéményeit nem;D.Üdv Fecó.
Megtaláltam a problémát, amiért nem indult berúgóra a Jawám. Meghalt a porlasztó felfogatásánál található gumi. Kicseréltem és már pöfögött is a motorom. Ünnep van ma ,emberek!
Hi! Megkaptam a képeket! Köszi! Nagyon jó a motor. Gratulálok!
Üdv!
Bocsi valakinek elmentek a képek valakinek nem.Nem tudom miért de leírom ,hogy kinek küldtem el és ha valaki nem kapta meg jelezze és küldöm újra:Yoda, Erdeifecó, OPIKA, Bryan.
ok!
megjöttek köszi,franko az a két tárcsa elöl!
Nézd meg most és szólj vissza légyszi.
Bocsi volt 1 kis gond mindjárt ujraküldöm mindenkinek.:):)
valami nem stimmelhetett mert nem kaptam meg a képet, azért kössz
légyszi küld el nekemis kpomsz@freemail.hu
küld ide köszi előreis
helló!
engem erdekelne mien a 120-as gumi a jáván tudsz egy ilyen képet küldeni köszi
üdv.
Sziasztok!
Csináltam képeket a motorról ,akinek igértem elküldtem.
adj egy email címet küldök mz elejű jawat
Köszönöm a hozzászólásokat!
Túl szép lett volna, hogy egy villaszár cserével, meg mz alkatrészekkel tárcsfékessé alakítsam.
Egyelőre marad, de, mivel úgyis elég betegek a telóim, ha újakat veszek, akkor egyben tárcsféket is megoldom.
A jawa-mz fék csereszabatossághoz nem tudok hozzászólni, de a 639-es és a 640-es fék az gyakorlatilag ugyanaz. Ugyanaz a tárcsa, (csak a 640-eshez hűtött jár), ugyanaz a kerékagy, telószár, ugyanaz a féknyereg, csak éppen a 640-esnél a felfogatása más, hogy ÚSZÓ féknyereg legyen, ne pedig fix. És azt nézegettem, hogyha azt a fajta felfogatást meg tudnám szerezni, akkor az enyém is úszónyerges lenne. De az az igazság, hogy mivel így is kurvajól fog, nem érdekel, hogy úszik-e avagy sem.
Úgy emlékszem, sem a kerék, sem a féknyereg nem passzol egyikről a másikra. Jawara meg különben is 2-féle fékrendszert gyártottak, a 639-esekre másfélét, mint a 640-re.
Van valakinek gyárilag tárcsfékes Jawaja, az érdekelne, hogy a kerék és a féknyereg csereszabatos-e az ETZ-jével, emlékeim szerint nagyon hasonlít egymásra, elképzelhető hogy ugyanannak a Brembo féknek a licencét használják, mint az MZ?
sziasztok
350 jawához nincs valakinek blok elektronika rajza
te ezen már van 1 dióda ív az nem elég meg az egész rendszer 12Vos gyárilag
kpomsz@freemail.hu előre is köszi
Leveszed a 3 kis csavart meg a nagyot a közepén, ezután lejön a harang, a pofák és az ahhoz tartozó agy leszedéséhez egy célszerszám kell. Rajzom nincs , de nézz körül a neten bizton találsz róla
Köszi szépen az infót... Majd kipróbálom.
Hali!
Bocsi de ez a jó link:
http://kepfeltoltes.hu/view/080117/ABRA12_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Hali!
Segítségeteket szeretném kérni a Jawa Babetta 207-es blokk szétszereléséhez hogy ezt az egész alkatrész hogyan vagy mivel lehet szétszerelni? Mert nekem nem megy!
Előre is köszi!
ÜDV:robi
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/080117/ABRA12_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/080117/ABRA12_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]
Bocsi, egy darabig nem voltam.
A telefonos téma szerintem nem túl egyszerű. Maradjunk abban, hogy hazamegyek, és megpróbálom lerajzolni neked, és elküldöm e-mail-ben.
Mi az e-mail címed?
Nem termel többet a kétmegszakítós sem. A régi dinamók 6V 45W-osak (csepptankosak 250 és 350) az ujabbak 6V 75W ezek a gyárilag indexes modellek voltak
Miért ne lenne jó? Leveszed azt a megszakítót és kondenzátort ami a segédlapon van. Ha az emlékezetem nem csal, akkor az alsó megszakítót kell levenned. A külömbség csak annyi lehet, hogy a két megszakítós generátor több áramot termel, de bajod ebből nem lesz.
Szerinted a kéthengeres megszakítós jó az egyhengeresre ? mert az van csak nem tom hogy jó e ...
Mit jelent az a mindenestől?Lehet kapni alaplappal együtt is asszem olyan 3-4 rongy körül volt a mechanikus..
Tudom hogy lehet kapni csak nem egészben.. Nekem komplett kell, mindenestől... Úgy meg kicsit drága... :(
Megszakító, kondi, trafó, gyertya.....Ez a gyújtás....Boltban is lehet simán kapni :)
Szevasztok... A kérésem ill. kérdésem még mindig áll... Ha valaki tud egy 250-es ( 1 hengeres ) Jawa-hoz komplett jó állapotu gyujtást, reális áron kérem szóljon, mindgy hogy hol van... Előreis köszönöm...
Vagy: Némelyik nő mind egyforma... :D
Szerintem a lényeg a gyári előírás, aztán olyant tegyél bele, ami neked tetszik, mindenki másra esküszik.
Az adalékok általában nagyon jók, érdemes belerakni, ha anygilag belefér, ahogy felánk mondják, ártani biztos nem használ.-:)
Összesen: 543 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|