:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Jawa - új hozzászólás Összesen: 543 oldal
HALII!!!!!!!!!!
VAN 1 ELADÓ 350-es sportczetkám papírokkal együtt.IRJ ha érdekel.
SZIA
Köszi a tippeket, megnézem mind a kettőt.
Szakit csk Szekszárdon tudnék ajánlani:(
Nekem ott csinálták meg, korrektül, elfogadható áron.
anya kell
anya csak egy van
634-es
Utáloma gépelemket, ésnem is értek hozzás:D
Magyarul forgásirány..... :)
A gumin a nyíl felül előre mutasson, az a lényeg. Ha alulra kerül, - mivel forgatható- hátra mutat, de, ez senkit ne tévesszen meg :-))
sorszám: 13965 (90036)
( előzmény: B.A.T. (II.), 2008-02-07 18:08:46)
Szia!
Az ETZ futóművet nem túl nehéz beépíteni.A felső kormánykiflibe lévő végét meg kell esztergáltatni olyanra ,hogy belemenjen.Az alsó kiflibe pedig esztergáltatni kell 1 kis perselyt (ugyanis a jawa teló ha jól emlékszem 36-os a TZ pedig 35-ös) de el kell metszeni ,hogy a kormánykifli meg tudja szorítani.Küldök képet róla.
Az én telómból le van esztergálva 3 cm, azért ül az eleje olyan mélyen és jobban viselkedik kanyarban is.Ja és a jawa rugója van benne mert az erősebb.
Űdv:Peti
Csavar? Nem anya? Vagy én emlékszem rosszul? 634-es vagy 638-as?
Üdv!
Itt a tavasz... vagy lesz
Na tehát az a szomorú tényállás, hogy van egy 350-es jawam. A kuplungtárcsa állandóan leesik, szerintema csavar van kikopva. Nem tudja valaki a savar pontos méretét???
Vagy hogy hogy lehetne megoldani, hogy ne essen le a csavar állandóan... mert így elég izgalams vele közlekedni
Hello Urak,
Nem tud valaki krómozót Debrecen, Nyíregyháza környékén, vagy egyáltalán Kelet-Magyarországon?
CsZ
HALII!!!!!!!!!!
VAN 1 ELADÓ 350-es sportczetkám papírokkal együtt.IRJ ha érdekel.
SZIA
üdv mindenkinek!
lenne egy kérdésem a dugattyúkat a ralyta levő nyillal a kipuffogó felé nézve kell feltenni ugye?
Én is így gondolom, csak azt nem értem, hogy 10-ből 8 képen miért fordítva van feltéve? Csak úgy találomra rakták fel őket? :P
Szia!
Kiki motorbolt (Árkáddal szemben), vagy Klik-klakk (Ady úton, 48-as tér fölött). Ezek csak tippek, ha találtál, kérlek írd meg hol tudtál venni tömítést mert én is hasonló problémával küszködök.
Ha tudsz egy megbízható szakit aki Jawa főtengelyt össze tud rakni azt szívesen fogadom.
Előre is köszönöm!
Van valakinek tapasztalata ETZ első futóművel szerelt Jawaval. Az is érdekelne, hogy építettétek bele.
hali. ha valakit érdekel van egy 350-es oldalkocsis jawa motorom eladó! matejanibali@citromail.hu címen tudtok elérni.
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy Pécsen hol lehet hengerfejtömítést venni 350-es Jawahoz.
Előre is köszi!
A nyilak a forgás irányát jelzik.
sorszám: 13951 (89950)
( előzmény: B.A.T. (II.), 2008-02-06 19:50:53)
Kérdés: Jawa 638-asra hogy kell felrakni a Mitas H-04-es gumiabroncsot? A kis nyilacskák forgásiránnyal megegyező, vagy ellentétes irányba álljanak?
ui. Ez tök ugyanaz, mint az eredeti Barum gumik a 634/638-as Jaffák első kerekén....
Azé kérdezek ilyen baromságot, mert csomó helyen láttam, hogy ellentétes irányba mutatnak a nyilak a forgás iránnyal, de a logikailag nem így tenné fel az ember....
Nos?
Pécs környékén keresek megbízható szakit, aki Jawa főtengelyt korrektűl összerak nekem.
Szivesen Jacinto,
vegul is ezert van a szocimotoros forum. remelem sikerrel jarsz.
udv.
Üdv yodamester!
Az L a leva= bal a P a prava= jobb oldal jelölése a szám a méret osztályt jelöli.
Köszi SimsonosZoli az infót.
Megpróbálom. Nagyon szeretném megköszönni a pozitív hozzáállást mindenkinek aki segít.
sorszám: 13944 (89850)
( előzmény: SimsonosZoli, 2008-02-04 23:42:05)
Pillanatnyi elmezavar. Neha ramtor melo kozben. ja es mielott jajgatni kezdene barki, nincs ekezet a billentyuzetemen, mert kulfuldon lakom.:)))
udv mindenkinek
Ez mi akar leni
sorszám: 13942 (89834)
( előzmény: SimsonosZoli, 2008-02-04 23:42:40)
az irodalom az alapmérethez 58mm hengerfuratot ír,az én henger furatom 59mm.létezik hogy a 4 fúrás csak 1mm-t vett fel?(twinsport),mégegy kérdés:hányszor lehet a hengert furatni persze hogy még biztonságos maradjon
Szevasz Jacinto,
probald meg a www.jawashop.com-ot vagy a www.jawamarkt.cz-et. meg van senec nevo kozsegben vagy varos jawa kereskedes. keress ra a www.jawamania.cz-re remelem sikerrel jarsz.
P4 jobb, L4 bal 4. túlméretes dugattyú és ha van nyil, az a kifufogó nyílás felé mutat.
Orosz emlékeimből lev. prav. bal és jobb, a négyes nem tudom mit jelent, lehet, hogy a negyedik túlméretet.
sziasztok
van valakinek sejtése hogy a dugókon mit jelent az L4 és a P4 beütés
Sziasztok eladó kéthengeres gép tranzisztoros gyujtáselektronika+trabi mágnesgyürü halljaladóval. érdeklődni a 06706203352 vagy a peti.janka@freemail.hu az elektronika még nincs teljesen összerakva ugyhogy még 6 és 12voltos is lehet. haver 350esére készült a cucc csak közbe el lett adva a gép és megmaradt az egész cucc
hali sanders nekem kellene a feszültség szabályozó és ha van álló és forgó rész is ha müködnek
mennyi ez így kb ftba
Hello Sanders
Első villa szár érdekelne, merre vagy területileg, na és mennyi? :)
Üdv:Ervin
Sziasztok! vannak eladó bontott alkatrészeim jawa 638-ashoz, egyelőre még minden.
Nincs esetleg ismerösötök aki tud Csehektől vagy Szlovákoktól Sport Cz 175-öshöz alkatrészeket? Esteleg telefonszám, mail cím, amin el tudok indulni. Köszi.
Mia kűlőmbségz a cezet és a jáva kőzot
és a motoszám első három jegye a tipus szám előreis kőszi
Előreis kőszi mindenkinek
sorszám: 13928 (89753)
( előzmény: Jawa350speed, 2008-02-03 12:55:59)
Eladóvá váltak tarcsi alkatrészeim, Jawa 350 638 hengerpár hengerfejekkel, a rezgéscsillapító gumik benne vannak. A hengerek alapméretesek, enyhén vállasak, nincsenek felhúzva, asszem a saját dugójuk is megvan gyűrűkkel, csapszegekkel. Ár nyolc rugó. Adok hozzá néhány új szimeringet és csapágyat , pár váltóalkatrészt, egy ford. mérőt, ajiba.
vizvezjav@net-tv.hu
Hali. Mennyivel egyszerűbb így a dolog, hogy tudjuk az előzményt. Eddig sem piszkáltalak de ezután sem foglak.
VIRUST KAPTAM ÉS AZ ELŐZMÉNYHEZ AZ ÉN NEVEMET IRTAKI KI. DE KŐSZI A VÁLASZT MÁR VÁRTAM HOGY VALAKI MEGIN LESZUR.
NICS MZ TS 125 150 ES FORDULATMÉRŐS BLOKJA ELFEKVŐBE VALAKINEK GOKÁRTOT AKAROK CSINÁLNI
Rá lehet hangolni kényelmesen, nem túl nagy a különbség.A főfúvókát kell ellenőrizni majd, jó e a mérete, de egyébként a többi jó lesz.Alapvetően azt okozza a kicsit kisebb átmérő, hogy jobban, finomabban, érzékenyebben működik kis-közép fordulatokon, valamennyire viszont korlátozza a legnagyobb teljesítményt, de a gyakorlatban ez alig érezhető.
sorszám: 13924 (89722)
( elözmény: Jawa350speed, 2008-02-02 11:37:41)
Azt hogy, olvastam THOMY85-nek kéne JAWA 250-eshez gyújtás +fötengely nekem van.
És azt szeretném vele csak még nem irt vissza.
MÁSODSZORA OLVASVA JOPOFA A TŐRTÉNET HHHHHHHHHHHH.....
sorszám: 13922 (89714)
( elözmény: Jawa350speed, 2008-02-02 17:27:04)
Helló.
Van egy Cezet 250es 485.1-es motorom, és szükségem lenne mondjuk a kézikönyvére, robbantott ábrájára. Van valakinek úgyan ilyen típusú motorja? Esetleg alkatrésze?
Összesen: 543 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|