:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Jawa - új hozzászólás Összesen: 543 oldal
Ja és az enyém is 81-es igaz vízhűtésesre és az elsőteló levgő+nyomásosra lett át alakítva
sorszám: 17020 (107862)
( előzmény: Csápisti-vizes, 2009-02-10 17:43:37)
Én át alakítottam a 634 blokkra ratam a 12v-os generátort és arra a megszakító nélküli gyujtást gyárit
Ja, és ugyanerre a Jawa-ra nem tudtok véletlenül egy eladó bukócsövet?
Sziasztok!
Láttam írtatok a 350-es gyújtáscseréjéről. Az enyém egy 81-es 350/634-es 6V-os. Marhára érdekelne hogy lehet átalakítani tirisztorosra... Mennyibe kerül, meg tudom én is csinálni, vagy szakember kell hozzá...stb.
Ha vki tud segíteni, az ocsi86@freemail.hu-ra legyen szíves küldjön vmi szösszenetet.
Előre is köszönöm!
Ugyanilyet csináltál? Kábé mennyiből hozható ki? Az álló és forgórészcserélve kezdtél Te is?
250/559?
350/360?
350/634?
Kicsi a valószínűsége, hogy gyárit kapnál. Én megcsináltam magamnak.
Sajnos ezek a cuccok nekem nincsenek,én a csepptankosokkal foglalkozok,vagy régebbiekkel.
www.imfsoft.com itt is van jawa gyujtas, kb 140 euro. kicsit dragabb mint a 40 euro.
Üdv. Van szétszedett főtengelyem. Estére csinálok róla képet mert van két fajta is.
Sziasztok! Még mindig keresek 6v-os fötengelyt. De elég lenne a jobb oldali sonka is.
Hali ! A tankot mennyiért sikkasztanád, és főleg hogyan tudnánk megegyezni az eljuttatásán hozzám?
HALI MOTOFAN ! - én Komárnotól vagyok, nekem kellene 1db normális kormány + orig. tank 638-ra, mert én csepp tankkal vettem meg + chopper kormány volt rajta - ezeket elpassz vagy csere .
Üdv. Nekem van ilyen. Küldök majd képet is róla.
Hallott már valaki Gotronic-os gyújtásról Jawa-ra? Youtube-on láttam. Van valakinek tapasztalata?
http://www.youtube.com/watch?v=Ku9GMIOWqKw
Akkor nekem valószínű szorulnak a bowden. Valami házi készítésű van rajta, van olyan hely ahol lehet venni használhatót, meg mondjuk szivatóhoz is? Mibe "fájhat"?
Szépen, szabadon kell futnia a bowdeneknek, a szorítót (hernyócsavar a pillangószerű lemezzel) pedig nem kell túlhúzni a markolaton. Zsír bőven. Nekem szépen visszakoppan.
353-as vázat keresek, papirok nélkül is,és levegöszüröt hozzá
Köszi
Van valakinek tapasztalt összereszerelési tanácsa hogyan lehet megcsinálni 250/559-es Jawa rejtettbowdenes gázszektorát hogy frankón visszahúzza a rugó a gázt? Vagy ez csak álom és soha, senkinek nem ment?
Sziasztok! Kellene nekem 6v-os jawahoz jobb oldali fötengely sonka. Csak az kell amin a kup van. Elöre is köszi!
Pesten a Száraz műhelybe is bedobhatod, ha az közelebb van hozzád (XIV. ker. Várna u.- Fogarasi sarok, illetve a Várna utcában van az már. szóval ott is megmunkálják ezt neked aprópénzért,
üdv
Szevasz Bigula!Ha pest felől mész Esztergomba,Pomázon keresztül...Szóval, Barta Lajos,Pomáz Diófa utca 22. 06 26 325 738,06 20 9470 970.Esztergályos, lakatos...Tudom ajánlani,szabályzott már nekem,motor-személy-teherautó fékdobot,gyártott fogaskereket stb.Nagy gépész az öregúr,nála nincs lehetetlen! Ja, és nincs elszállva szerintem az árakkal,fordulj hozzá bizalommal!
Szétfűzni nem kell, csak legumizni....
Mindenkinek szép napot!
Elszeretném adni 1968-as 175cm3-as jawamat, kb két éve újítottam fel, teljesen üzemkész, csak pár apróság, és uj gumik hiányoznak róla, pöc-röff blokkal, gyönyörü lakfekete fényezéssel, kipróbálható, és megtekinthető hajdu-biharban. 06-70-588-5765, vagy kathilacko@citromail.hu (áron alul eladó), nekem kb 90000ft-ba, és rengeteg munkámban van 60000ft-ért az első jelentkező viheti
Halihó!
Ez sajnos nem az, ennek sincs rendszáma,úgyhogy nem is tudom hogy mi volt egyáltalán.
Most ez is fekete,de az eredeti szine narancsvörös volt vagyis a jawa szin.
De ha kell eladó !
Hali!
Üdv. Sajnos ezek nincsenek.
Újítgatok felfele egy CZ 250-t. Sajnos a fékdob be van maródva pár helyen, hol lehetne szabályoztatni, Pest és Esztergom környéke érdekelne főleg. Illetve mivel jár ez, szét kell fűzni?
Keresem 12 V 638 Jawamat, Táton adták el 12 éve, papír nélkül, én viszont még forgalomba tudnám helyezni, ha valahol dekkol. Fekete volt, régi rendszáma UAS 018. Hátha...
Sziazstok! Most vásároltam egy 500-as cross cetkát . Sajnos kicsit hiányos. Keresek hozzá : Légszürő házat, gyujtást, karburátort, gyujtás oldali deknit,rajtszámtartót, tankmatricát, és leirást, Ha tudnátok segíteni megköszönném. p-20@t-email.hu
Nem, azon a tengelyen de a csapágy belső oldalán,a fogaskerekek előtt!
Nekem is van 1 Cz 350-es jáwám,1979-es
kiadásu.Van müszakija tavasztól őszig
használom.Ez 6v-os hogyan lehetne átala-
kitani 12v-re .Vagy egyáltalán érdemes,
a világitás miatt gondoltam rá.Kellene
hozzá 1 irányjelző kapcsoló lényegében
csak a belseje,ha valaki tudna segiteni
nagyon megköszönném.Üdv Laci
Sziasztok!
Jawa 350 12 voltos, a motorja teljessen felujjitva,de még nem volt beinditva,ETZ elejével a kereke tárcsafékesre átfűzve szép esztétikai állapotban papirok nélkül,
Egy két filléres hijányossággal.
35 000ft 0630 215 61 50
Gyertek úrak a NetHírlapra,Csepptankos jawa topik nyílt,
A Velorex 560-as típus jó a csepptankoshoz.
Most te azt az alátétet mondod, amelyik a kuplungkosár alatt van, azzal van beállítva hogy a lánckerekek egy vonalban fussanak? Az nálam is van, de kb. 3mm vastag.
S.O.S
Öszeraktam a 638-som váltóját,de szorul.Kézzel lehet tekerni a kuplung kossárral. Mikor szét szedtem találtam egy alátétet az asztalon, pont ráilett arra a tengelyere amin a kuplung van és a görgős csapágyban fut. Az alátétet a bal oldali csapágy elé raktam,így egy magasságba kerültek a fogaskerekek. Kérdésem kell oda alátét? kb 1 mm vastag.Huzam szét vegyem ki, vagy kell oda?
Egy buta kérdés,csepphez oldalkocsit lehet még fellelni?Velorex tipusu van de az ha jól tudom a későbbi modelhez jó nem az 559-hez.Köszi
Szia !
67 csepphez keresek tükröket és csomagtartót valamint bukócsövet.
ha van ezek közül valamid,jelezz vissza.
Üdv
TATRAN125 eredeti áll,csak a két hátsó indexbúra hiányzik és a plexi,Eladó esetleg szimóra cserélem,csak 51 tipusú érdekel.06703384731
Én is jawas vagyok,szloviban,Fuleken,a Salgótarjantol kb 25 km-re,nekem van néhány cuccom amit keresel,ha erdekel,email cimem PCavnicky@azet.sk,vagy telefon 0421905840112,ha akarsz hivj vagy írj.
http://www.kawasaki.hu/ER-6n#/yourgallery/marci89
Szavazzatok! és nyerhettek egy kawasaki dzsekit!!
Sziasztok!
350 es jawa eladó,teljessen felujjitva de még nem volt beinditva,a papirjai leadva ideiglenessen. MZ elejével,tárcsafékesre átfűzött első kerékkel.A karburátor felfogató közbetét hijányzik,mert kölcsön adtam és még nem került vissza!!!
Irányár:50 000 ft 0630/215 61 50
A hátsólámpa hibátlan, gyári s ha érdekel akkor 4000Ft.
Üdv.
Üdv mindenkinek. 350/634-es Jawahoz lennének eladó alkatrészeim. Szinte van minden ami egy motorra kell. lámpa,teleszkóp.tank.kerék,fék,kormány,fesz.szab.,üzemképes blokk,hengerek stb.............638-ashoz van elfekvőben generátorom és állórészem.Kérdezz bátran biztos megegyezünk.
van komplett hátsólámpám, este elérhetsz a 06203756173-as telefonon.
Hello!
jawa csepptankos motorokat restauralok, ha valaki alkatreszt keres nyugottan irhat, esetleg tudok alkatresszel is szolgalni.
Jawa duplex féket keresek, 634 vagy 638-ashoz valót. Csiksárvédö, s felcsavarozható króm burkolatos csepp tankot is keresek.
Üdv.
Köszönöm. Azért kérdeztem, mert nekem az előző tulaj belenyúlt a váltóba és nagyon kicsi az áttétel különbség a 3. és 4. fokozat között. Fogaskerekekkel és blokk széthúzással pedig nem látom értelmét bíbelődni, egyszerűbb egy lánckereket cserélni.
sorszám: 16972 (107576)
( előzmény: SimsonosZoli, 2009-02-03 23:43:49)
Szevasz Miklosbacsi,
18-ast az ujpesti motoroscentrumbol tudsz rendelni, 19-est meg az osztrak vagy nemet e-bay-rol. ott vannak eleg szep szammal jawa alkatreszek. gondolom 638 vagy 634-es jawad van. nekem onnet lett 18-as. ha nem tudsz 19-est beszerezni, akkor a 250-es (559) hatso fogaskereke meg a 17-18-as kiskerek hasonlo attetelt ad mint a 19/52 ami a 350-en van. ki kell majd cserelned hozza a tengelyt a fogaskerekben, ha hozzalatsz, marmint a 350-es tengelye hosszabb, anelkul nem jon ossze. elmeleti vegsebesseg kb 148km/h a 17/46 attetellel. bar lehet hogy kicsit hosszu mar az neki. Koszonet Bohumil250 nek a segitsegert!!!!:)
jo szerelest.
Összesen: 543 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|