:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Jawa - új hozzászólás Összesen: 543 oldal
Üdv!
Mustanghoz keresek biluxkapcsolót,olyat ami kürt nyomógomb nélküli kivitel.
Nem, körbe megyek, a Chuck Norrison. Pénzért van a komp, és időben ott kell lenni, bár 20 km-t spórolnék. Most autóval járok, az MZ-n megtéptem két hfejcsavart, és letörtek, most egy picit kell foglalkoznom vele, de úgy sem lesz jó idő, legutóbb kétszer eláztam egy nap, alsógatyáig. jövő hét közepe felé már újra bedurrantom a libakergetőmet.
A klingerit gyűrű -külső átmérője 8,8cm
-belső átmérője 5,7cm
Anyagvastagsága 2mm
Egy autós fórumban gyakori téma az etanol. Többen kipróbálták mindenféle arányban, de a végeredmény szinte mindig az volt, hogy hiába olcsóbb, de annyival többet fogyaszt, hogy lényegében nem éri meg alkalmazni.
üdv!
Gépelemekből nem voltam túl jó, hisz öntész, fémelőállító vagyok. A kenés meg pláne nem az erősségem. Egy etanollal foglalkozó oldaon láttam, és olvastam pár cikket, hogy használják etz-kben pannóniákban is az etanolt. Nekem is megy, eddig semmi gond nincs vele.
remélem nem is lesz.
A kenése meg... ha nem ül ki az olaj, akkor miért lenne gond. + megnő a fogyasztás, effektív több olaj is jut a motortérbe... de lehet én nem értek hozzá, nem kizárt
Igen, az lesz az, még mindig csak sóderos a talaj ott, ha jól rémlik.:)
Sajna mocival most nem tudok menni, de szereléssel kapcsolatos kérdésekben segítek, ahogy csak tudok.:)
Grafitszürke Yaris-szal leszek.
A híd lábánál lévő parkoló jó lesz,gondolom az az -ahogy betérünk az árkádhoz - ott van rögtön balkéz felől?!
akkor holnap 11 kor!aztán motorral gyere! :)
Ja és lélekben készülj fel,lesz pár szereléssel kapcsolatos kérdésem
Szia!
Az Árkád nekem tökéletesen megfelel, úgyis megyek oda bevásárolni. 11 körül akkor jó lenne? Hol talizzunk, kint a parkolóban, ha igen, melyik részén, melyik jobb neked? Ahol az a kovácsgép emlékmű van, vagy a híd tövénél lévő?
Perszehogy!De ma már nemmegyek a műhelybe,ha megfelel holnap délután lemérem őket,oké?
Heló!
Látod végül mégiscsak a délelőtt lenne joo úgy 10-11 felé vagy akár egy kicsit később is megfelel!
Nagyjából ezeket a helyeket ismerem (ahova oda is találok): árkád,baumax,győr pláza,metró.
Nemtudom neked melyik van közelebb,úgyhogy választ6sz!
szia bocsi de kicsit késön kapcsoltam nekem van egy nagyon tuti szerelö bacsim pest környékén/tényleg profi kb 40év jawa/ hivj ha érdekel 06306240285
Nekem mintha valaki régen azt mondta volna, hogy nagyon nem jó a 2t motornak az etanol, mert igen lecsökken a kenés a főtengelycsapágyaknál, az meg nem jó hosszú távon. Aszongyák sokkal agresszívebb anyag az e85 ezért nem való jawába. Más titkot tudsz?
Fussunk:) Most még tökig vagyok melóval, de 2-3 hét múlva felocsúdok. Egyébként váci vagyok, szóval, ha erre felé látsz egy szintén piros 638-ast, akkor az én vagyok. Tudtommal másnak nincsen a városban nemhogy piros, de semmilyen. Komppal szoktál átjönni?
sorszám: 20806 (121130)
( előzmény: 150esRolleres, 2010-03-31 21:09:23)
Mit is mondtam én neked anno? :D
Rendben, a délután is összehozható, megoldjuk.:)
Kék kis TS-t láthatsz mostanában Sztendre és Budaőrs vonalon, ha kész a blokk, akkor ugyanezen egy piros 638, 7végenként Verőcén vagyok vityillót építeni, a kettesen járok. Összefuthatunk egy sörre..
Akkor nem az, amit szoktam látni oly gyakran arrafelé. Reméltem, hogy egy márkatárs van a környéken.
sorszám: 20802 (121126)
( előzmény: 150esRolleres, 2010-03-29 22:39:48)
Előbb várjuk ki a végét szerintem... :)
Na, talán itt érdekel valakit (Matyát tuti):
http://autofilia.blog.hu/2010/03/30/title_148544
Üdv!
Bizony. Ha odakint elfogadható idő van, szépen muzsikál etanollal. Csak a levegő/benzin arányt kell eltalálni rendesen.
szia!
megadnád nekem a klingerit gyürü méreteit?
A szombat jó csak épp nemtudom hogy délelőtt ráérek-e,délután hamarabb!pénteken konkrétabbat tudok már mondani!
Majd úgy oldjuk meg hogy összejöjjön
Szia!
Ez jó hír! :) Megoldható hogy Győrben összefussunk valahol? Sajna most motorozásra nincs időm, a kertet kéne rendbe tennem, mert elönt a gaz.:) Szombat de. neked jó lenne? Vagy más időpont??
Hello Powerarc!
Igaz nagysokára,de megvannak a klingerit gyűrűk!most hoztam meg őket szencről,szinte még melegek :)
ha joo idő lesz 7végén átmotorozok győrbe, vagy ha van kedved meg időd akár át is jöhetsz érte,szivesen látom a motoros kollégákat!
üdv.Zoli
Ja! ha legyártanád/tatnád tudok rajzot küldeni: e héten elvi vázlatot, hétvégi lemérés után jöv hétre pontos méreteket is!
Legegyszerűbb megoldás egy közdarab készítése trabi agylehúzójába. Ha nincs kéznél trabi agylehúzó (én vateráról vettem de már sajna nem látok fenn), és amúgy is van esztergályos ismerős akkor akár az egész szerszámot el lehet készíttettni vele, met nem ördöngősség! 3 karos lehúzókkal és egyéb megoldásokkal nem érdemes próbálkozni mert valami törni deformálódni fog!
A kölcsönkérés is megoldás lehet :D nem hiszem hogy állandóan kiskereket akarsz fel le rakosgatni :)
szevasztok...
tud valaki beszerzési forrást Jawa 634 kislánckerék lehúzóhoz?... elképzelésem lenne hozzá, csak nincs hegesztő felszerelésem, sem alapanyagom... a netet meg hiába bújom, nem találok olyan oldalt, ahonnan lehetne rendelni...
szóval valakinek ötlet?...
Sziasztok!
Jawa 350 638 után érdeklődnék, hogy van e valakinek eladó, üzemképes állapotban minden papírjával együtt. Valószínűlegfelújításon menne át tehát 40-90e forintig keresek. De akinek van 120ig azt is megnézném.
Ha tud valaki akkor ha lehet e-mailben keressen: vorybeer@gmail.com
köszönöm előre is
V
Erre nem merek megesküdni... Az biztos, hogy az e-motorparts kapcsolatban van az MZ-b vel. Konkrétan mikor múltkor bementem átvenni a rendelést akkor hivták fel az mz-b -re a figyelmem: hogy rajtuk keresztül az mz-b -n lévő termékeket is rendelhetem. ű
Azt is mondták, hogy az mz-b árai Európai árak és nem kell megilyedni, mert Mo-on nem azok érvényesek hanem olcsóbbak lesznek a dolgok!!! Ezért ajánlok mindenképpen egyeztetést velük még szörnyülködés előtt :D
http://frmpic.sportmotor.hu/p/106/113721/2
A fenti táblázat a Shoei/HJC sisakok méretét tartalmazza. A CM a centiméterben vett fejkerület a közvetlenül a szemöldök felett, a homlokon mérve.
DE!! mint minden konfekcióméret nem lehet tökéletes az egyén fejéhez (méret egy dolog, de van eltérő fejforma is: kerekebb nyúltabb stb)
MINDENKÉPPEN próbáld fel a sisakot mielőtt megveszel bármit is!!
Jótanács 1. sisak vételéhez: az emberek általában sokkal nagyobb sisakot vesznek mint kellene! az a jó ha szorít, de nem nyom! legyen a fejden pár percig! ha nem kezd el sehol nyomni akkor az a jó méret. Számolj azzal is hogy az első érzetre túl szoros sisak párnázata idővel összeesik! a szivacs már csak ilyen!
ÉS tudom :D ennek a "motoros ruházat"-ban lett volna a helye BOCSI :)
sorszám: 20788 (121090)
( előzmény: Blackestdaemon, 2010-03-29 20:39:06)
Akkor ők nézték meg az enyémet is, rá sem mertek ülni, nekem kellett a fékpadon rajta ülni és fékezni.:)
Elvileg szabványos, de ha jól láttam, a Schuberth-nél pl. nem pont ugyanúgy számítják. Így fejből úgy rémlik, hogy a z M-es 56-57 a Schuberth-nél, másnál meg 55-56. De ha rámész valamelyik gyártó honlapjára, ott pontos infót kapsz róla. Annyit még, ha a fejkerület pont a két méret közé esik, először a kisebbiket érdemes felpróbálni.
sorszám: 20786 (121088)
( előzmény: Blackestdaemon, 2010-03-29 20:39:06)
Fura kerdesem lenne..hogyan kell szamolni a bukosisak mereteket? Szoval a fej kerulete ,hogyan felel meg az L XL M mereteknek ? Fontos lenne ! Koszi!
Kicsit bővebben?
Beleraktad a Jawaba?
Mondjuk az mz-b.com-on, magyarországí cím van megadva elérhetőségként. Attól még hogy angolul van, meg németül, simán magyarok üzemeltetik szerintem.
Hali,
küldd el nekem légyszi emailben a szerelő címét, elérhetőségét. Küldtem emailt, de visszajött kézbesítetlenül.
Köszönöm.
sorszám: 20782 (121080)
( előzmény: 150esRolleres, 2010-03-28 20:13:41)
Nem egy ezüst-fekete véletlenül?
sorszám: 20780 (121077)
Köszönöm szépen. Kereslek emailben.
sorszám: 20779 (121074)
Friss tapasztalat: A mai napon műszaki vizsga, jawa 638: nekem kormánymagasítással (két kormányleszorító egymásba fordítva), jawa tárcsafékkel, peres gumival, zeneszóval átment a motor, itt Győrben.
Megfékpadozva, rákérdeztek, hogy "tárcsafékes?" Mondtam, igen. Amúgy lehet azzal van összefüggésben, hogy 25-30 körüli srácok a vizsgáztatók, és nem divat a kék köpeny se már :)
üdv
Eladó karburátorok:
ETZ125:4500ft
ETZ150:4500ft
ETZ250:4500ft
Mz Ts 150:4000ft
Danuvia/Csepel:4000ft
Dellorto SHA 12 14:4000ft
Jawa/babetta:2500ft
Jawa mustang:2500ft
Jawa 350 12v:6000ft
Karburátor házak:
Etz250:2000ft
Mz ts 250:2000ft
Mz ts 125:1500ft
Mz Ts 150:1500ft
Jawa 250/3506v/350 12v:2500ft
Jawa mustang:1500ft
Jawa/babetta:1500ft
simson:2500ft
Pannonia T5/P10stb.:2500ft
Danuvia/Csepel:2000ft
szívócsonkok:
ETZ125/150/250:1500ft
Mz Ts 150:1000ft
Jawa mustang:500ft
Jawa/Babetta:500ft
tovább infó:motorsokk@citromail.hu
Tel:06209813916
Persze!
emotorparts@gmail.com
nekem erre 1 napon belül mindig válaszolnak)
Extreme Trader Kft.
Tel.: +36(30)629-41-82
Web: http://e-motorparts.addel.hu
Hivatkozz az MZ-b oldalra, az alkatrészre meg típussal és alkatrészszámmal! ;) Ők az élő magyarországi kapcsolat!
Szia Mahonee!
Tudsz valami telefonos elérhetőséget? Az emailt visszadodja a szolgáltatóm...
Üdv.:
Kismacsek
Az enyém Gödön van egy srácnál, ha érdekel, átadom.
Sziasztok,
tud nekem valaki ajánlani egy megbízható, profi Jaffa szerelőt Budapesten, vagy környékén? Nem hátrány ha emberi árakon dolgozik :-)
Köszönöm
Szia!
Köszi, de próbáltam már, és sajnos nem fér be.
Szia Mahonee!
Kösz az infót, jónak tűnik az oldal. A német szöveg után meglepett a magyar elérhetőség :)
Összesen: 543 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|