:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Sajnos nem tudok menni,mert szombaton mennem kell dolgozni.Az eső már nem miattam esik.szinte mindennap motorozok,de az idén még nem áztam el.
Sajnos nem tudok menni,mert szombaton mennem kell dolgozni.Az eső már nem miattam esik.szinte mindennap motorozok,de az idén még nem áztam el.
Viszont meleg lesz! Péntek este bekenjük a papírkutyákat szalonnazsírral, úgy nem áznak szét. És ezzel el is van intézve a probléma! :-D
Csak akkor kell menni ha jól esik.
Pont a hétvégére komoly zivatarokat mondanak. Czövi biztos fenntartja a foglalását? :-D
Én is jelentkeznék, 1 fő szombatra. Csak reggel tudok csatlakozni és remélem, hogy nem kések el. Sajnos egyedül maradtam. De kitartok :)
Péntek reggel 1/2 6-kor.
sorszám: 13291 (127801)
( előzmény: Csápisti-vizes, 2011-05-08 22:10:52)
Csak csípőset akartam vinni. Ha valaki ki akarja égetni a száját, hozzon hazait. :D
sorszám: 13290 (127800)
( előzmény: Csápisti-vizes, 2011-05-08 21:26:19)
Persze hogy nem, mert csak ígérgettem hogy elküldöm tegnap.
De most elvileg tényleg elküldtem mindenkinek a visszaigazolást, aki írt.
Még mindig gyanúsan kevés rendelés......
Árpi,nem kaptam emailt.Rendeltem mindent két személyre.
Én is szeretnék mind a kétféléből,erős paprika lesz-e ott vajon?
Hello!
Powerarc-al szeretném fevenni a kapcsolatot vagy valaki győri jótét lélekkel!
Motoros szivességről lenne szó!
Sajna nem sikerült megoldanom,h elengedjenek szombatra,igy szombat este csatlakozok hozzátok..kb 5 óra magasságában..Mikorra értek a répáshutai campingbe?(oda megyek,max ha utolérlek Titeket,beállok a sorba:-) )
Még csak 6 rendelés jött péntekre, gulyásra, 10 pásztortarhonyára szombatra. Magamat nem számítva. Este írok azoknak akiktől kaptam mailt, hogy rendelésük befutott.
De a többieket kérem, írjanak. nagyon kevés még ez a szám, szerintem több mint kétszer ennyien akarnak enni.
Legalább már találkozunk,hogy vissza adhassam a trafót.
Ha minden jól megy jövő héten a túrához én is csatlakoznék, 90%, hogy tudok menni, ha lehet.Ha valaki Hajdu-bihar felől jön mehetünk együtt.Pénteken délután tervezem az indulást,egy kis esti pálinkázásba beszállok:))
Május 7-8. Pilis Kamiontriál és offroad fesztivál
www.pilismotor.hu
Kaját kértek valamelyik napra?
Eddig csak egy ember rendelt két kaját, ő mindkét napra.
Még egyszer tehát: Kaja rendelést ha lehet emailben kérném, hogy ne kerülje el a figyelmem, ne fedjék el az egyéb fórumbeírások
Jaj!
Változtattak a szabimon!
Imádkozok, hogy ne legyen rossz a változtatás!
Holnap "elvileg" kiderül, mi a helyzet, de ide mindenképp jönni akarok!
Teknőc
A minőségét nem, csak a mennyiségét sikerült elintéznem az időnek. Megígérték, hogy péntek 00tól vasárnap 24ig 72 óra fog eltelni.
Hát jó időt intéztél-e már?
:-)
Igen, péntek, vagy szombat este. :D
Pénteken gulyás, szombaton pásztortarhonya.
Külön külön lehet igényelni.
Gondolom a pásztorból több kell majd. Aki pénteken szalonnázik, az szombatra valami mást akar valszeg. A pásztortarhonya elvileg gyorsan fő. Annyi idő alatt, amennyi alatt megfőnek ezek a mai krumplik. Egy óra alatt csak meg van....
Szóval lehet jelentkezni rá hosszú, tömött sorokban.:)
Ez most a péntek vagy a szombat este?
Hali!
Én már jeleztem az igényemet egy adag pásztortarhonyára, és ismét csak megerősítem. A gulyásnál pedig ígértem egy krumplihámozást, azt is fenntartom.
Ígéretem és Számításom szerint máj. 13.-án, 16 óra körül érkezek a Répáshutai kempingbe. A többi ott majd kialakul,...
No még egyszer nekifutok a szervezésnek...
Aki akar gulyást vagy pásztortarhonyát, írjon a walaki@enternet.hu címre. Mindenkit kérek, adja meg, hány adagot szeretne és miből. Azzal nem igazán vagyok kisegítve ha azt tudom, hogy x vagy y kér magának és a barátainak, de nem tudom hány barátot hoz. :D
Mivel az alapanyagot előre meg kell vennem, nem lenne jó, ha a nyakamon maradna egy csomó kaja. Belétek tömném a felesleget, de ez túl fárasztó lenne számomra. :D
Az se lenne nyerő, ha valakinek nem maradna.
Ha valaki nem kér kaját, akkor nem fontos hogy írjon. A hétvégén amikor telefonálok a kempingbe hogy isten bizony megyünk, majd kb 20 embert mondok, azt mondták, körülbelüli szám elég, illetve az is elég, ha azt mondom, viszonylag sokan megyünk. :D
Naponta meg fogom ismételni a kaja felhívást, mert óvatos vagyok. :D
Csak hogy lendületből lehessen vele túrni.
sorszám: 13269 (127730)
( előzmény: Csápisti-vizes, 2011-05-02 22:34:14)
Nekem volt egy sztalinyec 16000cm 4hengeresem az tudott 25-30között haladni a maga 16tonnájával.
Pedig ezzel akartam :) Ezek a monstrumok másfél, két km/h-nál nem nagyon tudnak többet... de elég is annyi, mert pillanatok alatt lebontja maga körül a hegyet :D
Sokadszorra. 638-asról beszéltem én is, Powerarc is. Ki mondta, hogy meghatározza egyik típus a másik akármilyét? Megint, miről beszélsz...?
Ez mikor akadályozott téged eddig? :-)
Én azzal akartam, de barátnőm nem tud jönni, úgyhogy most minden téren szólóban adom elő. :-D
Ezzel nem fogsz szocitúrára jönni az tuti! :-)
Engem súlyban csak oldalkocsis Jawaval, vagy Urallal lehet lenyomni! :-D
Ehh! Az asszony kispókja is e körül van! :-)
Nehogy össze keverjétek!
Én Dunakanyar túrát szervezek és minimum június elejére.
Ott vannak a kemping gondok, nem a mostani túrán!!!
A 638as is vas felnis,van a mühelyben egy pár.
Ha neked mondjuk czetkád lenne, akkor a jawa 634em súlya 140 kilo lenne?
Miért határozná meg egy tipus súlya egy másikét?
Sokadszorra. A 634 vashengeres, vaskuplungos, vas abroncsos. A 638 nem. Legalábbis úgy tudom, 638on már alu abroncsok vannak.
És az 400kg körül van.
sorszám: 13258 (127715)
( előzmény: Csápisti-vizes, 2011-05-02 20:41:14)
Atilla nem a bükki túrát szervezi :-)
attila,van már infó,hogy hol lesz a sütésfőzés?Mert irtad,h a kemping kilőve...
Az én 634esemnek 10.7 a kompresszioja,és viszi a 2 személlyel telepakolva a 120at(egyenes úton).
Bár ki tudja. A teljesítményeket is mindig elírják. A 17kW-ból lesz 23 lóerő, abból 23kW és így lesznek a 30Le-s gépek. A 19kW-os Jawákról ne is beszéljünk. Ott még durvább a végeredmény :D
Nekem 638-asom van. Gondoltam hátha annak a típusnak az adatai vannak a forgalmiban is.
Oldalkocsival jön valaki a Bükkbe???
Ennek nincs ki a 2 kereke!
Kiestél..
:-P
Akkor már értem a dolgot. Ugyanis egy darab 634 szerelési sincs itt fent.
Akkor tegyük már kicsit magasabbra a lécet:) Hitachi 800tonnás kotró:
http://www.flickr.com/photos/34830145@N07/3240849492/sizes/l/in/photostream/
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|