:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Nagyon jó volt a túra, köszönjük Árpádnak a szervezést, a többieknek pedig a részvételt. Nagyon sajnálom, hogy szombaton olyan hirtelen távoznom kellett :(
Sziasztok!
Elnézést kérünk tőletek, hogy olyan gyorsan távoztunk, de kaptunk egy telefont, hogy a barátnőm lányát nem tudják barátai a vasárnap reggel elvinni a repülő térre, így nekem kellett vinnem, ezért jöttünk olyan hamar el.
Jó volt a régi ismerősökkel újra találkozni és újakat megismerni, remélem legközelebb tovább tudunk maradni.
Üdv papa!
Én egyben hazaértem és az eső is elkerült!
Jó kis túra volt, köszönet Árpádnak a szervezésért!
..ez bebuktam..felpakolva mentünk,Bükkszentlászló és B.szentkereszt között elszakadt a kuplungbovden,lent..öregedtem 20 évet mire hazavergődtünk Miskolcra..sjnálom,hogy lemaradtunk a bulirol..
Ha nem jön senki,akkor mi elindulunk.
Szombaton túra után csak Tescóban vásárolhatnánk. Krumplit, hagymát talán kapnánk, de szalonnát, kolbászt tuti csak szart.
Ráadásul ha Egerben vásárolnánk be szombaton, nagyon későre tolódna a főzés kezdete.
Inkább egy kis kellemetlenség, hátizsákos motorozás Egertől Hutáig pénteken.
Szombaton lehet hogy előbb indulok Egerből, megint csak a főzés normális időben való megkezdéséért.
Már nem igen tudok változtatni. De azt hiszem még belefér plussz egy fő. Ha jól számolok. Hajnalban még egyszer átszámolom a dolgot, aztán próbálom megoldani.
Egy főre kértem kaját, de változott 2 főre kellene, ha még nem késő, és úgy néz ki 5 körül leszünk ott!
Üdv papa!
Nem akarok belekotyogni, de a szombati cuccot is egyedül akarod felvinni? Szerintem a túra után bevásárolhatnánk, ahol mindenki megfog ezt-azt és együtt felvihetjük a kempingbe. Vagy te meg akarsz lépni Egerből? Mintha valahol azt olvastam volna tőled.
Árpi!
3 kg krumplit beválalok,
16 órára felvisszük.
Pénteken dél körül indulunk Pestről,ha valaki csatlakozni szeretne az hívjon.A számom a régi.
Aki tavaly szeptemberben volt a velencei (Czövi) túrán, az már csak tudja, hogy milyen egy esős túra! Kemény 7 fő jött össze és vasárnapra a nap is kisütött, hogy megszáríthassuk hazaindulás előtt a cuccainkat :-)
Másodpercre pontosan ugyanakkor tettünk hozzászólást :-)
22:46:00
Ha nem felejted el, a sátorrudat. :)
Krumplit vagy hagymát hozhatnál.
Péntek délután és is érkezem,igyekszem időben odaérni,hátha tudok még valamit segíteni az előkészületekben.Vacsorából én is igényelnék mindkét napra 1 főre,köszi
Jobb lenne ha elnapolnátok a dolgot, mert végig fog mosni titeket az eső. Ha keletre esőt mondanak, akkor az felénk 100%-ban bejön mindíg.
Úgy néz ki pénteken nem dolgozom, így én is hamar oda érek. Vigyek valamit?
Ahol a piros szmötyi van bal oldalon, az lenne az (Rákóczi u.)
:-D
Egy kis térképes segítség a kemping megtalálásához (ha nem jó -mert nem jártam még arra- akkor szóljatok):
http://kephost.hu/kep/2011/05/erdeicamping.jpg
Én is azt hittem. De amikor rákérdeztem a boltra hogy ott vehetek e, azt mondta nem valószínű. erre mondtam, akkor Egerből kell vinnem, és nem lesz leányálom. Nem ajánlotta fel a segítségét.
Szia!
Szerintem a kempinges emberrel beszéld le a krumplit, biztos szivesn visz oda.
Csak most kapcsoltak, hogy Czövi nem jön?!
:-D
Akkor vagy kevesen kértek enni, vagy a teljes csapat negyedével én fogok érkezni (4 fő) :-D
Alakul az időjárás is, már csak hétfőtől mondja az esőt! ;-)
Eddig úgy néz ki , bő tíz adag lessz a gulyás, 15 a pásztor.
Azaz kell vagy 5 kilo krumpli, 1 kilo hagyma, 1.5 kiló tarhonya, 1.5 kilo husi, 1.5 kilo szalonna, 2 kilo kolbász. Fűszerek.
Szépen fel leszek pakolva....
Kenyeret a faluban kell venni, mert az biztosan nem fér el.
Kihívás lessz ennyi plusszt elhelyezni. Egy része hátizsákba megy, pedig évek óta nem kellett ilyesmit vinni.
Ok!
Akkor kicsit hamarább érkezem,(-15 óra környéke..?) -hogy a hagymában is segítsek!
Részemről -(1 fő- de két gyomorral)- majd csak az a bizonyos Pásztortarhonya fog érdekelni Szombat este, De az nagyon!A hús dolga a Főszakácsé-gondolom....:)))!
A kempingben találkozunk....:)))!
Teknőc
Sziasztok!
Látom megy a készülődés!
Én is kérek kaját, mind a kétféléből, de csak egy főre. Pénteken valamikor 8 körül érkezek.
Akkor sietünk,és ha ott leszel besegitek..kb 7 körül érek Répáshutára,majd megkeresem a campnget..
Ti egy Mását? Ki ez a Mása, jómotorosember? :-)
Ebbe belenyugszom, nem borogatom fel a hagyományokat. :D
Akkor mindenki hozza magával a tányérját, miegymását. :D
Evőeszközről és tányérról eddig is mindig mindenki maga gondoskodott (hozta magával és szépen elmosogatta).
Csak egy ötlet:
Mindenki hozzon magával egy tányért, és a végén vigye is haza. Results: no szemét, mindenki elmosogat maga után és nem kell cipelned a tányérokat. ;)
Aki meg lusta, az süssön velünk szalonnát.:)
SOS !!!!
Annak a jótét léleknek a jelentkezését várom aki hozna vagy húsz eldobható leveses tányért péntek-szombat estére.
Nagyon teltház van már a motoromon.
Evőeszközt mindenki hozzon.
Én sajna nem tudok menni a hétvégén. Kellemes túrát mindenkinek!
Szombaton nyolckor terveztem a főzést elkezdeni, esetleg hétkor, ha ügyes vagyok. Amíg a többiek Egerben lebzselnek, én húzom a csikot a kempingbe.
Tehát könyen lehet, hogy te előbb érsz oda.
Itt ragadom meg az alkalmat hogy szóljak, aki segíteni akar pénteken, az ne fogja vissza magát. Pénteken 4 körül kezdek a dologhoz. A hús és a hagyma az első, a krumpli, stb ráér egy picit.
mikor kezdődik a főzés a táborban(szombaton)Sajna a munkám miatt csak este tudunk csatlakozni,kb 6 óra körül,pedig szivesen segitenék a krumplihámozásban..
Úgy néz ki, nincs változás.
A telefonos beszélgetés is megvolt.
Annyi újság van, hogy van büfé. Lehet sört, bort, pálinkát, üdítőt venni, reggel kávét.
Viszont a bolt korán zár. De mint mondtam, vendéglő is van. Én is főzök
Tehát szállás van, kaja van, pia van, nagy baj már nem lehet. :D
Kell valami változást vagy valamit kiírnom az oldalra a túrával kapcsolatban?
Akkor mégiscsak reménykedhetünk egy száraz hétvégében :-)
Bár lehet, hogy már túl későn szállsz ki.. :-D
Sajnos nem tudok menni,mert szombaton mennem kell dolgozni.Az eső már nem miattam esik.szinte mindennap motorozok,de az idén még nem áztam el.
Sajnos nem tudok menni,mert szombaton mennem kell dolgozni.Az eső már nem miattam esik.szinte mindennap motorozok,de az idén még nem áztam el.
Viszont meleg lesz! Péntek este bekenjük a papírkutyákat szalonnazsírral, úgy nem áznak szét. És ezzel el is van intézve a probléma! :-D
Csak akkor kell menni ha jól esik.
Pont a hétvégére komoly zivatarokat mondanak. Czövi biztos fenntartja a foglalását? :-D
Én is jelentkeznék, 1 fő szombatra. Csak reggel tudok csatlakozni és remélem, hogy nem kések el. Sajnos egyedül maradtam. De kitartok :)
Péntek reggel 1/2 6-kor.
sorszám: 13291 (127801)
( előzmény: Csápisti-vizes, 2011-05-08 22:10:52)
Csak csípőset akartam vinni. Ha valaki ki akarja égetni a száját, hozzon hazait. :D
Persze hogy nem, mert csak ígérgettem hogy elküldöm tegnap.
De most elvileg tényleg elküldtem mindenkinek a visszaigazolást, aki írt.
Még mindig gyanúsan kevés rendelés......
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|