:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Egy kis kőkori humor...;)))!
http://www.youtube.com/watch?v=XlVnzC5AFwU&feature=related
Teknőc
Üdv!
Végre magához tért az oldal, biztos a szerver is elment strandolni a hétvégén, mert 2 napig nem volt elérhető.
A túra remek volt, már amennyire emlékszem belőle, mert többet aludtam mint vezettem :D A gulyás Isteni volt, és a vendégszeretet is amivel vártak minket, a hétvégén nem lehet menni ebédre? ;-)
Idén lesz még túra szervezve? Csak hogy az érdeklődők tovább kereshessék Szinetár Dórát :D
Egy traktoros mintha mondott volna valami velorex vagy jawa talit ,még idén.
Miért csak össze jönne egy rövidfilm,én elmennék tartani a világítást.
Köszönöm a részvételt mindenkinek aki eljött (22 fő), remélem mindenki jól érezte magát. Most már még melegebb van, a Balaton 25 fokos, hétvégén ne csináljunk egy replay-t? :-D
Inci néni meleg és szeretetteljes vendéglátása pedig már örökre elkísér minket Szinetá....na ezt inkább hagyjuk.. :-D
Na hálistennek Fúrfaragnak és Tikének én is hazaértem egy párszor meg kellett állnunk akut tölteni,de azért haza hozott a vas,jól sikerült túra,jól csinálta a szervező.Köszi Tesho.
Túra szellemiségének megfelelően egy "feszített tempójú" kaposvári ebédet követően Dávid és Péter kíséretében megérkeztünk. Köszönjük a szervezést újfent jól éreztük magunkat! Remélem idén lesz még találkozó! Széles utat mindenkinek: Ildice & Roland
Gond nélkül hazaértem pár órája. Igazán jól sikerült túra volt, jó volt az idő és szép helyeken jártunk. És persze a társaság is, mint mindig, kiváló volt.
Remélem lesz még egy túra az éven.
Sziasztok!
Remélem, jól sikerült e túrátok- Szép helyeken jártatok!
Bízok benne, jövőre több lesz a Szabadidőm, s így többször sikerül eljutni egy-egy szocitúrára…
Nem fogom kihagyni, bízok benne…
Teknőc
MZ Club Törökországi túra beszámoló 3 MZ-vel:
http://www.mzclubhungary.com/index.php?option=com_content&task=view&id=589
Samu
Üdv!
rendkívüli szomorúsággal kell bejelentenem, hogy időhiány okán ezen a túrán sem tudunk részt venni :(
a hócipőm ki van vele, de ez egy ilyen nyár...
magush és Meli
-2 fő, lélekben jawa, valójában bandit.
Rászámoltam némi szokásos reggeli tötymörgést, de psssszt! :-D
Az ünnep miatt szombaton szinte minden zárva lesz, mindenki vásároljon be pénteken kenyeret, sört, szalonnát stb. a hétvégére!
Pénteken Balatonalmádiban 22-ig nyitva a Penny, Balatonfüreden a Tesco (22h), Penny(22h), Spar (20h).
Mindegyik közvetlenül a 71-es főút mellett található.
Korán van az a kilenc!
Ha a mi kedvünkért nyit, akkor pláne érdemes megvárnia, hiszen csak mi megyünk!
Amíg megérkezünk, addig meg malmozzon! :-D
Örülök, gyertek!
A reggel 9 körüli indulást tartani kell, mert a malmos ember csak a mi kedvünkért nyit ki aug. 20.-án...
Sziasztok!
Mi is megyünk, szombat reggel érkezünk Furfaragékkal.
A telszámom 70/582-0302
Pécselyen ebédidőben nem leszek elérhető, ott csak 20-as térerő van!
Üdv!
Én szombaton reggel 6-kor indulok a melóból, talán 8-fél 9 körül megérkezek. Fáradtsági szinttől függ, hogy megyek-e veletek vagy majd napközben csatlakozok hozzátok.
Hétvégéig jó időt mondanak, szerintem vasárnap egy fürdés a Balatonban simán belefér.
Google Maps azt az utcát Kislaki utca néven ismeri.
http://www.kephost.com/images4/2011/8/16/qhgqv3bad08jay6kcire.jpg
Amúgy ki van táblázva a főúton, hogy Présház, kemping.
Na és örülök, hogy jössz!
Úgy alakultak a dolgok, hogy el fogok tudni menni, viszont csak a szokásos szombat reggeli érkezéssel.
Googla Maps nem imser Présház utcát Alsóörsön, csak Prés közt, de úgy tűnik maga a kemping ott van, ráadásul a Présház utcai címmel, viszont nem a település után, hanem benne. Be tudnád linkelni a kemping pontos helyét?
XXV. Szocitúra programja
Időpont: augusztus 19-21.
Hely: Alsóörs Csendes Kemping (Présház/Borház), Présház u. 1., Alsóörs település szélétől kb. 200 m-re keletre a 71-es főút szomszédságában, földúton.
http://tinyurl.com/3qlb3hk
Helyi szervező: Tesho
Csak sátrazási lehetőség van, az ár felnőtteknek 1400 Ft/fő/éj idegenforgalmi adóval együtt.
Péntek d.u.-tól szokásos érkezés.
Útvonalterv szombaton:
Indulás a kempingből reggel 9 körül
1. megálló Örvényes, vízimalom.
Ez hazánk legősibb, a XI. századból származó, máig működő vízimalma, múzeummal.
Belépő felnőtteknek: 300 Ft.
2. megálló Vászoly, Szent Jakab forrás.
A gyógyító vízéről ismert forrást és a hozzá tartozó kis tavat a helyiek nagy becsben tartják, különleges atmoszférája megér egy látogatást.
Gyógyító és hűs vízéből érdemes flakonban magunkkal vinnünk!
Ingyenesen látogatható.
3. megálló Pécsely, ebéd.
Gulyásleves nagyszüleimnél, önköltségi áron 500 Ft-ért.
Tányért, evőeszközt mindenki hozzon magával!
4. megálló Nagyvázsony, pálos kolostor, Kinizsi Pál valódi sírja.
A legendás erejű törökverő hadvezérről és a misztikus pálos rendről rövid előadást tart a szervező.
Ingyenesen látogatható.
Vissza a kempingbe, szalonnasütés, borozgatás, sörözgetés, tűzijáték nézés.
Összesen 80 km.
Vasárnap:
Szélrózsa hadművelet :-)
Egyebek:
Kérem mindenki úgy számítson, hogy a túrát (kb. 80km) tankolás nélkül teljesíteni tudja.
Forrásvizet tölteni flakont és az ebédhez tányért, kanalat hozni szükségeltetik!
Útviszonyok: szokásos vegyes, magyar.
Mindenkit szeretettel várok!
Tesho
Útvonalterv képen:
http://www.kephost.com/images4/2011/8/16/r0l966cr9v5hx6r951wj.jpg
Épp mostanság terveztem arra fele kirándulást.Köszi az infót szombatra megyek+1fő, Mz Es250, Jawa 350 (csepp)...
Remélem az időjárás is úgy akarja.
Sziasztok!
Szeretném egy nagyon ígéretes programra felhívni mindannyiótok figyelmét: www.kvvt.hu
Gyertek, várunk/várnak a szervezők szeretettel!
M
Voltam ma Kálmánnal útvonalbejárni, de az ünnep miatt úgy tűnik a benzinkutakon kívül szinte minden zárva lesz.
Tehát még nem végleges az útvonal, de nemsokára összeáll. Úgy néz ki meg tudom oldani a szombati ebédet (gulyás) önköltségi áron, mert beülni valahová esélyünk sem lesz.
Előre is köszi Atilla!
Atilla!
Ígértél nekem gumit az akksi feletti két fülhöz, tartod még az ajánlatot? :-)
Úgy látom kikerült a "Szocitúrák 2011" menüpontba a túra.
Csak a számozás nem stimmel, szerintem ez a negyedszázadik lesz!
Javaslom az idokep.hu nézegetését indulás előtt.
A RADAR-on aktuális eső helyzetkép is van, ami sokkal többet mond mi várható.
A bizonytalan időjárásra jellemző, hogy a telefonomon van 4 napos előrejelzés, ami 4 óránként frissít, de ez óránként változik az ellenkező jóslatokra, és miközben zivatart jelez aktuális időnek, bőven tűző napsütés van, közvetlenül a met műszer mellet aminek a jele alapján kapom a helyzetképet :)
Akkor nem kell vinnem az esőruhát? :D
Az időjárást közben folyamatosan figyelem, de napról napra mindig mást jósolnak. Szerintem a múlt heti időjárást sem tudják pontosan megmondani, nemhogy 2 hétre előre. :-)
Benne vagyok nyakig a ház felújításába,ezt most megint ki kell hagynom.
Egyelőre tehát a 25. (!) Szocitúra infója:
Időpont: augusztus 19-21.
Helyszín: Alsóörs Csendes Kemping (Borház), Présház u. 1., Alsóörs település szélétől kb. 200 m-re keletre a 71-es főút szomszédságában.
http://tinyurl.com/3qlb3hk
Csak sátrazási lehetőség van, az ár felnőtteknek 1400 Ft/fő/éj idegenforgalmi adóval együtt.
(A hétvégi útvonalbejárás után lesz részletes túraterv, jó idő és igény esetén strandolási lehetőséggel.)
Nekem jó az a dátum is!
Szerintem ketten megyünk és tesho módon csak jó késő este érünk oda.
Nekem a 19-20. nem jó sajnos. De ha a többségnek az jó akkor legyen az.
Nekem a 13-14 lenne jó, vagy esetleg a 27-28.
Mit tegyek ki és hova?
Legalább ütőképes technika lesz alattad! :-)
Erről jut eszembe, végre összeraktam a kuplungot, már a tesztkör is megvolt, eddig minden tökéletes!
Nem fogtok kiutálni magatok közül ha az MZ-vel megyek? :D
Úgy néz ki, hogy szombat délelőtt fogok megérkezni, mert pénteken éjjelre még megyek dolgozni, és nem kaptam szabit.
Jaj a májam:-)Az első socimotorosalcohol túra.
Akkor a balatoni túra augusztus 19-21. lesz Alsóörsön, a Csendes Kempingben (rendes neve Borház).
:-)
Részletek később.
aug. 19-21! Ildice&Roland
Én is erre az időpontra szavaznék.
Hali!
Inkább legyen aug.19-21 !
üdv
Voltam a kempingben, mehetünk. Bor is van dögivel a pincében :-)
Csak sátrazási lehetőség van.
20.-a után már esős az időjárás és már a Balaton is hideg, így még beleférhet egy kis strandolás is.
Nekem a 12-14. biztos nem jó, a 19-21. valszeg szintén nem. Mi van a 26-28-al? Vagy az már túl késő?
Egyébként tegnap motoroztam egy nagyot az Alpenstrasse-n. Ilyen szép, és jó minőségű úton még nem mentem, aki arra jár, ne hagyja ki!
Mondtam már, hogy aszfalton használd, ne pedig offroad, ott vannak mindenféle ágak, bogak, gallyak! :-O
HyGy, Peetair, jönnétek?
Akkor ma megérdeklődöm a 20.-ai hétvégét.
Huszadikai hétvége! Gallyra ment az MZ-m.:(
Én a huszadikai hétvégére szavazok Önös érdekektől vezérelve:-))
Jövő hét az nincs messze, de részemről megoldható.
Lehet, hogy korán van a jövő hétvége, de később ki tudja, milyen idő lesz. Ráadásul a 20-i hétvégéken nem túl kellemes hazajönni, legalábbis Bp felé a 7-esen. Én is a jövőhétre szavazok.
Egyéb észrevétel jelentkezés és időpont tárgyában?
Csak hogy haladjunk is valamit.
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|