:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Erről mi a vélemény?
http://www.kerekestelepifurdo.hu/kemping.html
Teknőc
Akkor ma ráérek egész nap és keresek valami érdemlegeset,az Ndk talira.Ha találok akkor összegzem és este már írom is.Csak kéne egy kis segítség kiinduló pontnak:)előre is köszi
:)Az Ndk tali keretein belül sör, kisebb túra, ilyesmi!:)
Milyen fiuknak?Mit?És hol?:)))
lehet kéne ezeknek a fiúknak valamit szervezni!:)
Mindenkinek Boldog új évet kívánok!
Nem sajnos nekem dolgozni kell,jan.1-re marad a szilveszter,és igen pelenkás lesz ám a jawából:) ja és még annyit ha a szervezésben a hasznomat tudjátok venni valamiben számithattok rám,és mégvalami közel lakom Debihez úgyhogy az én városom is:))
Az idei Ndk tali ügyben kerestem az idei szervezőket, hát, hogy is mondjam nem voltak azok a segítőkész emberek...:)
Szeretnék ha az ő rendezvényüket minél nagyobb dobra vernénk, de amúgy semmilyen programbeli azonosulást, vagy közös tevékenységet nem akarnak.Hátha az Mz klubnak sikerül!:)
Na mindegy addig van egy kis idő, mindenesetre mindenkit szeretettel várok a kis városomba, majd kitalálunk mi magunknak programot.Esetleg egy egynapos tisza tavi túrát is csinálhatunk, ha már annyit beszéltünk róla!
:)) ez évben már nem sokat motorozunk, csak pezsgőzünk!:) Nálatok is pelenkás szilveszter lesz?:)
Nálunk nagy buli lesz,két alvás közt egy-egy pohár pia...:)
basszus nem jó holnap-holnapután dolgozok már nem tudok szabit kivenni:)
Ahogy nekem Teknőc írta, az ezévi NDK tali Debrecenben lesz, neked nem kell sokat menned odáig :D
Hogy pontos legyek Szegedtől kb.247 km-re észak-kelet felé,az üveghegyen és mordor földjén is túl,Debrecenből is csak egy rossz főút vezet odáig:Nyírmártonfalva:(
Hát akinek jól megy....:)) Úgy néz ki hogy marad minden a régiben és a megbeszéltek szerint hál' istennek:))
Hopplá!:O
Te pontosan merre is laksz?
Teknőc
Látom Csabi csak nem nyugszol, lesz itt túrázás jövőre!:)
Már annyira ki voltam éhezve, ma ebben a szép időben motoroztam egy kicsit:)
Amit még elfelejtettem kérdezni a jövöévi túrák hol merre lesznek,csak azért kérdem mert ilyen kiváncsi természetü vagyok,tudom hamar megöregszem,legalább nem kell 33 évet várni a nyugdíjig:)
Akkor szoktak még járni,bár én még személy szerint csak Trostrt ismerem,mint utóbb kiderült:) a többi taggal még nem találkoztam,csak olvastam és a galériában láttam hallottam róluk az elmult jó pár évben.Próbáltam is tag lenni itt a fórumon töbször is de nem sikerült,idén júniusig,amikor is megtőrt a jég:)) ,csak az a baj hogy sz@r helyen lakom mert ahogy az írásokból és túrákból kiderül a fórum krémje mind a Dunán és az Óperenciás tengeren is túl laknak,kivéve téged mint szegedi:))
Hát, Őszintén én is új vagyok.
Tavaly, csak a Répáshután voltam. Páran újak voltunk, de a többség régi tag volt.
Nagyon klassz társaság volt ott.
Ott ismertem némileg meg név szerint Árpádot,Attilát, Teshot,...Miklósbácsival is beszéltem pár szót. S Láttam a többieket is, próbáltam "Komonikálni" a többiekkel is
Több-kevesebb sikerrel, ugyebár, a borral kicsit elszálltam, így a sátram társaságát kerestem fel...
Ja, és volt valmi pálinka is, kaptam,
no az nem volt ám semmi!
Ilyen is előferdül...túlmértem magam kissé, de mindegy.
Lényeg biztos, ha elmész egy szocimotoros találkozóra, szerintem a jó társaság ott lesz.
S ezt fokozni nem is lehet.
Teknőc
Nem értettelek félre,csak más ha elmondom szóban vagy csak leírom mint most is,tudod a hangsúly elárúl mindent:)Akik régebben írtak ide a fórumba vagy láttam róluk képeket a galériába nem tudsz róluk semmit?.........Semmi különös,csak érdeklődtem,hogy járnak-e még túrázgatni:)
No, most te értettél félre!
Nekem is nagyon bejön, most is elolvastam.
Teknőc
Nem azt akartam ezzel mondani hogy nem jó,hanem azt hogy keveset olvastam még tőle:)A legszebb az a rész tetszett benne hogy amikor a kunsági nemzeti parkba megáltak megpihenni egy éjszakára,ennél a résznél mindig olyan érzés fog el hogy ott vagyok én is mint egy filmnél a rendező:)
Én itt találtam, mai napig teszik:
http://www.motour.hu/sunburst/cikkek/20051201laci.htm
Teknőc
Hú!
Azt mai napig olvasgatom, nagyon jól sikerült cikk..!
Teknőc
A 2. Helyen Tesho áll a 2005 Tisza tavi túrájával az én szemszögöm szerint,az is szép lehetett csak ...nem tudom:)
Már azt hittem hogy badarság volt amit irtam,de látom nem az volt.Hidd el jó ember ismerő vagyok,egy próbát megérne:)Amúgy én is igy vagyok vele szivesen olvasok túrákról(főleg a tiedről mert ami szép az szép csak mehetnél egy kicsit többet mert hamar elolvasom) és a horgászattal egybekötött túrákról lásd(Horgászkalendárium Dr Hunyadi Attila)
Köszönöm, jól esik a véleményed.
De azért nem tartom magam olyan jónak.
Írni még biztos fogok, hiszen lesz még túrám, s jól esik, ha mással is megoszthatom. S ezeket örömmel olvassák, sőt kedvet kapnak a túrákhoz.
Én is nagyon szeretek -főleg Télen- más túra beszámolóját olvasni. Ilyenkor lélekben ott motorozok mellette, s várom a tavaszt, s jó időt!
Én is így vagyok vele,próbálok beférni egy jó kis csapatba de,a munkám miatt sajnos nem megy.Így maradtak a magányos túrák kettesben az asszonypajtival vagy,nélküle ha nem ér rá.Ahogy írtad mind a két fajta túrázásnak meg van a maga szépsége,ha egyedűl megyek akkor én is elmélkedni,tervezgetni szoktam mint ahogy te is.De ennyi maradt nekem most ezzel kell beérnem,de mindig reménykedek hogy itt keleten is ki fog alakulni egy kis csapat ahova én is csatlakozhatok:))Csak így tovább az írásokkal,túrákkal nagyon szépen és szépeket tudsz írni és a fényképek is magukért beszélnek,komolyan mondom.A helyedbe elgondolkodnák hogy ha van elég túrás emléked akkor ki adathatnád egy könyvkiadóval,ezt meg még komolyabban mondom!:o)
Köszönöm nem akarom rabolni az idődet,csak úgy megláttam tegnap és meg akartam osztani veletek is.Szerintem nagyon szép lett,szeretem ezt a stílust csak igen költséges:)
Szép! Én a melóhelyen egy újságban láttam róla jó két oldalas cikket, hogyan készítette, s kicsoda, de erre nem emlékezem, de ha érdekel, utána nézek.
Tetszetős így ám!
Teknőc
Köszönöm szépen:)))
Tudod, látszik a két túra beszámoló közti különbség: a 2010-es magányos túra volt.:)
A 2011-est meg egy jó kis csapat mz-és teljesítette. :)))
A magányos túrákon sokat gondolkodok, elmélkedek,
és többet látok a tájból, s annak szépségéből. :)))
Valamint saját magad tervezed a napot,
- nem kell alkalmazkodnod más igényeihez.
Valakinek ez is előny.
Hátránya viszont: kevés emberrel találkozol, nem társaság kedvelőknek jó.
Tudod, ha átjövök a „Csillagkapun”, igyekszek mindent elfelejteni,
S ezt leginkább a magányos motorozás, s túra örömei adta meg. :)))
(De sose írtam meg egyet se, az elsőt is néhány mz-és javasolta,
hogy írjam meg: Kupi, és Meiki.
-Azóta is köszönöm nekik!)
Igen sok magányos túrát csaptam régebben is, :)
és 2005 óta igyekeztem beférni valahová.
Legtöbbször igen kevés sikerrel, a motorom miatt.:(
Meguntam a sok magányos túrát, néha jó ám a társaság is…
Végül, lett ez a csapat, a Dél-Alföldi Mz-ések,:)))
amit már régen beszéltünk a többiekkel,
tehát már nem csak részemről volt erre igény régóta.:)))
A másik nagyon kellemes élmények maradtak a tavalyi Répáshutáról,
valamint az ottani túrázókról.:)))
Szeretnék több szocimotoros túrán is résztvenni,:)))
de a szabadidőmmel se én rendelkezem.
S így meg főleg nehéz nekem egy társasághoz igazodni, de igyekszem.
Visszatérve a társaság adta előny: több túrázó, több ötlet, több tapasztalat, és sok vidám beszélgetés, hátránya viszont kevesebbet foglalkozik az ember a tájjal és gondolataival.
Főleg sátorverés után jó ám beszélgetni,
másokkal az élményeket megbeszélni, borozgatni.:)
A társaság kedvelőknek inkább csak ezt ajánlom.;)
Teknőc
http://www.youtube.com/watch?v=9v2lJGAgkso&feature=related nekem tetszik
Tisztelt Teknőc.Elolvastam a 2011-es magányos túrádat már sokadjára is és,azt az érzést kelteted bennem hogy érdemes lenne nekem is egy ilyen túrába belevágnom.Nagyon tetszett az egész úgy ahogy van:)
Elszabadul, de anélkül meg minek odamenni? Egy hétig állni az út szélén nem túl izgalmas :-)
Kellems Karácsonyi Ünnepeket és Eredményekben Gazdag Boldog Új Évet Kivánok Minden Szolimotoros Igaz Barátnak.Üdvözlettel:csabi350
Na, azt viszont kifejezetten hülyeségnek tartom. A sok önjelölt rossi olyankor biztos elszabadul.
Lehetne, csak nem szocimotorokkal.
Pl. a Mad Sunday túl veszélyes lenne ezekkel az öreg gépekkel.
Boldog karácsonyt mindenkinek!
vadmotoros: igen :-)
Én pedig ezt küldöm nektek:
http://www.youtube.com/watch?v=AxHzwWndtvk
Ha olcsóbb lesz a nafta, lehetne szervezni egy túrát ide.
http://www.youtube.com/watch?v=_Fn3N0MpxWc&feature=share
http://www.youtube.com/watch?v=Bj17M8EnlHI&feature=share
Teknőc
Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kivánok!
Boldog Karácsonyt!Ha jól láttam a facebokon akkor gyarapodott a család!
Boldog Karácsonyt minden motorosnak -minden igaz embernek!
Sikeres, jó élményekkel, remek túrákkal, sok motorozással teli
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Teknőc
Boldog karácsonyt minden fórumtársnak!
Minden jót az új esztendőben.
üdv.: R
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
A Viktóriáknak pedig boldog névnapot!
Nem tudja valaki, gyarapodott már a motoros nemzedék? :-)
Köszönöm aggodalmadat.Remélem hogy minden a terv szerint fog alakulni de most az életben maradásért küzdünk....sajnos:(
Fel a fejjel, valahogy úgy is lesz,remélem nem igazolódik be a félelmed!Majd személyesen megbeszéljük a túra útvonalat, mondjuk a kora tavaszi börzén!:)
Kellemes ünnepeket kívánok minden szocimotorosnak!
Hali Troster.Ne haragudj de,lehet hogy a jövő évi túrákból nem lesz semmi az én részemről mert,válságba került a munkahelyem,és a könyvelőm is átvágott:(De meg tudom adni a koordinátákat hogy merre jártam:)
Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok minden jómotorosembernek! ;-)
Mindenkinek boldog békés karácsonyt kívánok.
Nekünk nincs kocsink,erre vagyunk rákényszerülve:)az oldalkocsis a családi jármüvünk,2 felnött,2 gyerek.Hál' istennek a fiam is asszonypajti is szeret motorozni(vagy csak úgy csinálnak:) ) a lányom meg még nem tudom mert csak 3,5 hónapos,de remélem szeretni fogja.
sorszám: 13940 (130884)
( előzmény: Csápisti-vizes, 2011-12-19 19:38:06)
No én ezért nem motoroztam 15évig de most már a gyerekek megnőttek és lehet újra motorozni.
Régen én is sokat jártam horgászni,csak a munka,család,motorok és a magas lakás törlesztő(látod nekem is van bi-bi)miatt nem tudok járni csak nagyon-nagyon ritkán,pedig nagyon sok szép emlékeim vannak a horgászatról.Főleg ha sikerült összekötni a hármat,motorral menni horgászni és a hátul meg ott ült a volt csajom(most már a feleségem)Most pedig ebben a nagy válságban meg muszály összehozni a kellemeset a hasznossal ha hódólni akarunk a szenvedélynek:)))
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|