:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
jó program..!
Már csak pár vidit tennék hozzá hangulatvarázsnak, felcsigázásnak!
Püspökszentlászló:
https://youtu.be/cEp21piWprk
M. hertelend fürdő:
https://youtu.be/rHPyGs3vvo8
Jó túrát!
Jó fürdőt!
;) :)
Teknőc
Sziasztok!
44. SzociTúra 2018. július 13-15. túrainfók:
Pénteken a kempingben a fogadóbizottságot Roli és Ildice alkotja.
Péntek esti étkezés vagy szalonnasülés lesz, vagy igény esetén hagymásbab (mondjuk nekem igényem volna rá).
Szombaton az indulási pánik kitör 9 órakor, mindenki így szervezze életét!
Első megálló Püspökszentlászló, ahol a felújított falu, arborétum és püspöki kastélyt tekintjük meg.
Ebéd egy kellemes árszabású, böszme adagokat felszolgáló étteremben Hosszúhetényben.
Ebéd után begurulás Pécsre, általános huligánkodás, a dzsámi fejre állítása, törökök kiűzése, ittasan a lovasszobor elkergetése.
Miután Laci bácsit és Terit kiengedték a rendőrségi őrizetből, közösen átvonulunk a TESZKÓBA, mérsékelt vásárlási ingerek kielégítése céljából (hűtött sör, stb mert vacsora bográcsból lesz, lásd lejjebb).
A szombati nap záróakkordja igény szerint az orfűi tóban és/vagy a magyarhertelendi termálban való áztatás (a termál péntek-szombat éjfélig tart nyitva).
http://www.hertelenditermal.hu/arak/
Szombat este az étkezés bográcsba rittyentett elsőrangú, Ildice-féle gulyásleves lesz csipkedettel. A szükséges alapanyag-mennyiség felmérése miatt AKI ESZIK AZ JELEZZE itt a fórumon.
Vasárnap reggel visszamegyünk a termálfürdőbe, és helyreállítjuk az okozott károkat, megígérjük, hogy többet nem megyünk, így talán nem jelentenek fel minket.
Ezután mindenki igény szerint távozik.
hozzávetőleges útvonalterv:
https://goo.gl/maps/BnycwTEUc452
Bármilyen módosítási javaslatot szívesen fogadunk és elutasítunk.
a szervezőbizottság
Pompás Andris! Egy kis pacsálás korona a napra.
Sziasztok!
Egy kis ízelítő a kempingről, elég nomád hely lehet. http://magyarkaland.blogspot.com/2016/08/magyarhertelend-g-n-camping.html
Értem, s megértem.
Persze, ma már a fiataloké a terep, s változtak.
DE! -No Comment!
Ja-ja, a tó se rossz jó időben.
:)
Teknőc
Sziasztok!
Dávid lefoglalta, a GN Camping lesz a helyszín.
https://goo.gl/maps/BXD7nLPKWEy
2 db lakókocsi (4 fő/db) van szabadon, aki lakókocsiban akar aludni, telefonáljon és foglalja magának:
(+36302350747)
Árakat nem tudom, de amennyire emlékszem teljesen vállalható inkább olcsó volt. Akinek bármilyen kérdése (ár, szépkártya, bármi) van, a fenti telefonszámon érdeklődjön.
Teknőc, a Forrás Camping kevésbé vált be az elmúlt évek tapasztalatai alapján, mint a GN Camping, ezért választottuk az utóbbit.
A fürdőbe nem biztos, hogy eljutunk, illetve én személy szerint inkább az orfűi tóban fürdést preferálnám (+3 km).
Értem. S a fürdőhöz közelebbi Forrás kemping esetleg játszik-e?
ha jól emlékszem, nagyon rég jártatok ott is... Bár, 5 éve nem jártam arra, hogy nyitva van még...
Egy papucsban át lehet sétálni a fürdőbe..:)
Régi kemping, régi tulajt ismertem jobban, de a fiataloknak át lett adva...
Link: http://www.forrascamping.hu/over-ons/?lang=hu
Teknőc
Sziasztok!
Valószínűleg a magyarhertelendi GN Camping lesz a nyertes, ott már voltunk, bevált. Még nem biztos, még visszajelzek.
A helyen 4 db lakókocsi van, mindegyikben 4 db ágy, így 16 ember lehet papírkutya. HA SZABAD.
Még nem biztos, Dávidusz most telefonál a helyre.
Nekünk is jó az időpont. Ha minden jól megy Tória is tud jönni mert pécsen van gyerekcsősz.
Faházat jó lenne tudni mert a rízskályhán a sátor helyét elfoglalja az asszony :). Persze megoldható (majd HyGy hozza :) )
Lesz-e faház a kempingben, vagy sátrat kell cipelni?
Gergők is jönnének ketten.
Úgy tűnik nekem is alkalmas az időpont és örömmel megyek.
Nekünk jó az időpont. Sátor vagy fahaz lesz?
Nekem sem jó ez a dátum..
B@sszus,ez a túra is kimarad.Az idén még rá sem ültem a gépre:-(
Ha a gyerekek velünk huligankodnanak tuti hogy már éjjel kettokor egyedül is felmennenek aludni.
Sziasztok!
Szóval Baranyában lesz a következő találkozó? Remek! Ha nem volnátok ekkora országos hírű huligánok, akár a nálunk is kempingezhettetek volna. De sajnos így nem lehet. Féltem a gyerekeket meg a szomszédokat. :)
Aki málnaszörppel mer jönni, két dobásból kimarad! ;-P
Legközelebb malnaszorpot viszünk.
Igen és természetesen pálinkás üveg is lesz a kezemben. Legutóbb legalább három ízben is ittam belőle alkalmanként egy kortyot a barátság kedvéért és aki hozta neki az egészségéért. Igazán finom ital volt.
Kálmán, Laci bácsi után Ti vagyok Terivel a főhuligánok, hozzátok képest minden kemping csendes! ;D
Úgyis Laci bácsi borzalmas üvöltésétől lesz hangos a kemping. Szerintem még egykerekezni, és gumit égetni is fog! :D
Remélem, mi is ott leszünk!
Sziasztok!
Ezen már remélem ott leszek! :)
Július 13-15. 44. SzociTúra.
Helyszín Baranya megye környéke, pontosítás később.
Szervezőbizottság: Dávid, Ildice&Rolland
Szia Teknőc!
Sajnálom hogy a leleteid rosszak lettek, ne köszönj el tőlünk, legyél továbbra is aktív tagja a fórumnak, ha már motorozni nem is tudsz, de legalább tudod követni az eseményeket és mi is tudjuk hogy mi van veled. Soha nem szabad feladni, tudom ezt könnyű mondani, de a remény hal meg utoljára, hidd el ezt agy öreg motorosnak, én már egyszer végig csináltam ezt.
Igen rossz lett az utolsó vizsgálat, elköszönök tőletek, sok jó túrát nektek. Km-ekben, élményekben Gazdagot.
Sziasztok.
Teknőc
Hygy, te már 2 hónapja értékelted :-)
..De csak valami huligán képet..;) :)
Tényleg, erről a bélyegzésről lehet valami többet is tudni? Puszta kíváncsiságból, s milyen volt a kemping? Egy kismotoros, bocsánat, -majdnem mopedes- lelkületű kismotorosnak is megfelelne? DDD Ma lesz remélem utolsó vizsgálat, s akkor már remélem, lehetek én még mopedes lelelkületű...Újra.
Teknőc
Osztana meg vki csoportképet? ;-)
Köszi én már el is felejtettem.
Aki még szeretné, értékelje az Ötterem étkezdét ahol ebédeltünk.
Én is rendben hazaértem! Köszi a szervezést, a társaságot, a közös huligánkodást!
köszönjük, hogy jöttetek. :)
A huliganok hazaerkeztek. Itthon jó körülmények és ebéd várt bennünket. Köszönjük a szervezést, jól éreztük magunkat. Sziasztok.
A huliganok hazaerkeztek. Itthon jó körülmények és ebéd várt bennünket. Köszönjük a szervezést, jól éreztük magunkat. Sziasztok.
Rendben hazaértem.
Köszönöm Hygy-nek a szervezést és Peetair-nek, hogy segített kihozni belőlünk a lelkünk mélyén eddig rejtőző állatot. A Huligánt.
;-D
Az emlegetett Audi civil rendőrautó amit meséltem is dolgozott Várpalota és Veszprém között, szerencsére éppen a szembe sávban :-)
Sziasztok! Szombat este benézek hozzátok. Kissé későn olvasom az idei bejegyzéseket.... Jó túrát holnapra! Apropó, van valami faház, vagy egyéb fedett hely?
Én is itt vagyok. Eső nem esik :) gyertek.
Sajnos közbejöttek nem várt események, így én ma nem tudok menni. Viszont holnap este azért megnézlek benneteket. Persze, csak akkor, ha holnap estére még nem dobtak ki a kempingből titeket az állandó hangoskodásotok miatt! :-)
Igen gyálnál süt a nap, úgyhogy indulok is
A térképet elnézve mintha már be is kebelezte volna Bp a Pilist. Talán a metró is megáll? :-)
Sehol nem örülnek ha hangoskodás van éjszaka...de hát már az első szocitalin megkaptuk a 'qva dugót' szóval edzettek vagyunk és nem szoktunk általában nagy rumlit csapni.
Peetair, most nagyobb eső már csak délen van :-)
Laci bácsi nagyon lázadó hangulatban vagy, nem ismerek rád :)
Ez itt kérem pöst. A belvárosban nincs magyar csak túrista. Valszeg ezért is írják ejuróban az árat.
A hangoskodást pedig szerintem a sztereotipikus motoros találkozók miatt mondták. Mi nem azok vagyunk úgyhogy minden olyan lesz mint szokott.
Én is jövök ma. Itt már süt a nap (amíg el nem indulok :))
ez a terv kb, meglátjuk milyen idő lesz:
dobogókő
csobánka kaja (ötterem étkezde)
üvegtigris
romtemplom - Zsámbék, Corvin János utca
lámpamúzeum
auchan
kemping
Takarodó nincs elő írva, csak azt nem szertnék, hogy a többi vendégez zavarja egy kemény motoros banda hajnal 3-kor részegen üvöltözve és behányva némelyik lakóautó ablakán :)
Az árakat megírtam forintban nektek.
Úgy terveztük hogy kapuzaras előtt odaerunk
Morával pénteken megyünk mi is.
Úgy néz ki, hogy szép esős idő várható... :-(
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|