:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
„Ndk tali, esetleg egy Tisza túra”:
-Nos, ma beszéltem meg a többséggel.
Szombaton mennék fel, Vasárnap meg vissza,
így sajnos, a Tisza túra már szerintünk nem fér bele,
de azért jól esett hogy Dél-Alföldiekre –ilyen szépen készültök.
Köszönjük szépen, majd a Kerekestelepi fürdőben megbeszéljük a többit.
Zemplénbe? -Mielőtt megyek, akkor szólok, hidd el, sokan leszünk.
De az még nekem most nagyon messze van….
Teknőc
Hát vessetek meg,tőrjetek kerékbe de nagyon szeretnék oda eljutni.Tudom hogy nem nagy durranás,de minimálbérböl,350-es jawával,amit a 90 éves nyárikonyhámban raktam össze,festettem,küllőztem szépitgettem ezzel nekem már kihívás:)
Hajrá Csabi, fő a profizmus! ;-)
Egyébként jó videó, álmomban én is jártam ott.. :-)
Hát akkor megpróbálju mármint a szöktetést:)Tudod hogy te vagy a legjobb túrabeszámolók írója:)Én is megpróbálok erre az útra koncentrálni,sokat melózok én is (havi kb 400 óra)+család és 2 gyerek nehéz lesz megvalósitani de,megpróbáljuk tudod a remény..... amúgy most én is úgy állok hogy........na szarul,de legalább megpróbálom:)Számitunk rád:)
Hát Nyírmártonfalva-Transfagarasan 471km oda,meg 471 vissza HA nem tévedünk el:)Mi is megnéztük egy jó párszor,utánna költségvetés számolás mert ugye április,május,augusztus a műszakiztatás hónapja nálam és letelt a 2 év,ez is bele számitva júliusban szerintem megoldható lenne,azt hiszem hogy úgy is akkor nyit a hó miatt:)Na megyek eszek egy kis zsíroskenyeret:))))
Köszi Tesho,akkor a következőt már úgy rakom fel :) Mit szólsz hozzá?
Tényleg nagyon szép! De ismétlem se időm, se pénzem. Ezért se áltatok senkit. Sajnálom,de nem megy. Egyszerűen nem tehetem meg.
Sok sikert a túrához!.)))!
Ja, és legyen túrabeszámoló is!;)
Nekem csak nagyon ritkán van szabim, és még ritkábban néhány pihenő nap....
Ez van!:(
Ha elraboltok a Csillagból, akkor talán...persze, ez csak vicc volt.
Teknőc
Kb. hány km-es túra lenne ez esetünkben?
Eddig 6-szor néztem meg:)
Youtube-on ha a videó alatti Megosztás gombra kattintasz, akkor egy sokkal rövidebb másolható linket kapsz! ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=YQv-370jez8&feature=fvwrel még a könny is kicsordult a szememből,ezért a látványért megéri :)zsíroskenyeren élni,spórolni:)hogy eljussak oda,Teknőc Úr,Troster Úr hát ez az álmom....:O
http://www.youtube.com/watch?v=ANIA9oBet8I tessék-lássék :)
Délután felrakom a linket,a Gyilkos tó és környékéről,most asszonypajti nézi "tátott szájjal"neki is nagyon tetszik:) remélem nektek is tetszeni fog majd várom a válaszokat:)
Teknőc nincs választásod!:)
Ez már biztos hogy májusban lesz a debreceni Ndk tali?Látok egy kis lyukat a nyár közepén(jun. Jul.) ekkor szeretnék kijutni Erdélybe,csak azért mondom mert látom hogy te se :)tervezel ez időtájt semmi túrázgatást:)Eljöhetnél te is,ha gondolod :-D én is és Troster is nagyon szivesen látnánk....na?....Biztos?....Akkor ezt megbeszéltük,a többit majd az Ndk talin :)))) UI.örülök hogy te is jössz
Próbálkoztam de nem tudom felrakni a linket,majd holnap ha haza megyek,nagyon szeretném ha megnéznétek és egy rövid hozzászólást is írnátok:)
Na Máriapócs Áprilisra került, úgyhogy így esélyes egy Kunfertó is!:)
Még most volt időm megnézni!Nagyon jók, de azért is írtam, hogy nekem mindegy merre megyünk, nekem minden ujdonság lesz!:)
Kunfehértó?Az a baj, hogy azon a hétvégén lesz Máriapócs Mz kupa is, én a versenyzéssel is nagyon közeli kapcsolatban állok:)
Ez igen:) látom még dec.21 előtt menni akarsz egy pár km-t:) nem szólsz semmit a 2 linkhez amit tegnap felraktam? Találtam ma is egy 1 órás videót a Gyilkos tó és környékéről nagyon szép helyek,bele szerettem a helybe idén ki szeretnék jutni oda,még ha a fene fenét eszik akkor is!!!!Ez a kisvideó megint egy jó löket volt hogy.....??..menjek,és menjek:))Nem a felső tízezerhez tartozom,tehát gyüjtögetnem kell hogy élőben is láthassam,amiről eddig csak hallottam,vagy képeken láttam.Hát idén erre szeretnék igazábóol koncentrálni,utánna veletek Fekete-Erdőbe,harmadjára maradt az Ndk tali.
Nos, ha már részletezünk, az én túratervem 2012-re:
Májusban:
NDK- tali május 18-20.Debrecen.
Szocitúra-Kunfehértó május 26.-27.
Ezután talán Augusztus eleje(?) Zemplén.
De ez kérdéses még erősen.
Sajnos, többre egyenlőre se időm, se pénzem.
Néhány környéki kis gurulást kivéve.
Mást egyenlőre nem tervezek.
Ha esetleg, látom, hogy szocimotoros túra lesz,
S lesz reá időm s pénzem akkor megyek.
Ennél többet nem ígérhetek.
Teknőc
Az én álmaim idei évre, melyek reálisak friss családosként még vállalható:
Ndk tali, esetleg egy Tisza túra (erre még nem reagáltatok szeretnétek-e), Máriapócs Mz kupa, rá egy hétre.
Erdély túra Csabi vezetésével, mindegy hova csak Erdély, még sosem voltam motorral, régi nagy vágyam.
Kunmadaras 24órás megbízhatósági verseny megtekintése, sörözés, főzés, campingezés.(na oda is gyertek, majd Ndk talin rábeszéllek Titeket!)
Esetleg Mz clubbal Sástó túra.
Teknőc ha mennél a Zemplénbe, és ha nem zavarnék esetleg oda is mehetnénk.
Esetleg Szocitúra répáshuta (sajnos tavaly nem jutottam el)
Ezekhez sok idő kell, de arányosan elosztva vállalható.
Látom nem vagyok egyedül,az én álmaim se nagyok de én is tolom egyik évről a másikra,magas lakáshitel,magas benzin árak,kevés szabad idö,ráadásul a könyvelő is átvert.Tudod a remény hal meg legutoljára,ne add fel soha így legalább van értelme élni:)Ha minden összejönne felétek akkor elgurúlhatnánk arra majd egyszer,csinálunk egy kölcséghatékony túrát Ndk tali keretein belül.....
Fogok is veled levelezni csak legyen lefedetség mifelénk,tudod ez itt már a világvége ahol lakok,és tanuljak meg először is e-mailt gépen írni:)Nem soká írok csak most dologidő van:)
Szép helyek, s nem megvalósíthatatlanok. Tetszenek is…
Nálam is van megvalósításra váró tervek, és én is csak ilyeneket tűzök ki magam elé.
Nálam most veszélybe került a jelenlegi tervem: Zemplén!
A fizetésem csökkentése, és itthoni közelebbi hirtelen kiadások (min. legalább 50 ropi)
Igencsak veszélyezteti a Zempléni utamat…
Egy régi távolabbi tervem pedig megint tolódik egy évvel.
Senjbe kis mz-vel!
Ha már simsonok is megtették, akkor a kis mz is elmegy ottan szépen.
Szép útvonal, meseszép Adria öble, Uszok kalózváros, tengerpart, fantasztikus szállás.
Minden meg van, csak a reá való szabadidő és pénz miatt tolom egyik évről a másikra.
Teknőc
Annak a bemutatkozó monológnak igen csak sok célja volt:
valakinek csak bemutatkozás, volt, akinek buzdítás, volt olyan, akinek érdeklődés,
volt, akinek bizonyos pontosítást jelentett, s volt, akit újra levelezésre biztattam.
De monológban egy kis történet van, ami igaz kis történet.
Sikerült is Csaprágót is felbuzdítani, VG-nek egy jó válasz egy régebbi levelére, stb.
Én csak freemailon küldtem el igen sok közeli s távoli motoros ismerősnek - köztünk leginkább azoknak - akikkel mai napig szívesen leveleznék.
Neked is elküldtem, mint egy leendő új barátnak.
Teknőc
A két linkhez (Erdély) mit szólsz hozzá?Én nagyon szeretnék eljutni oda,tudom nem nagy kihívás de de én mindig csak olyan álmokat dédelgetek amelyeket,ha minden jól megy meg is tudjak valósitani:)Látod ezt se tudom úgy megfogalmazni hogy ne legyen "sértő" senki számára.
Hali.Tegnap én is írtam neked egy rövidke monológot ,2 szer is csak nem jelent meg itt az üzenőfalon.Tegnap én is járattam egy kicsit a motorokat,és beállitottam az alapjáratukat 800-1000-es fordulatra,valahol olvastam,ez az "ideális".Én is elmerűltem a munkába meg a pelenkázásba azért csak tegnap tudtam megnézni az e-mailokat:)Hát én nem vagyok a szavak embere főleg igy gép előtt nem,én majd elmesélem a kerekestelepi Ndk tali keretein belül egy jó pohár fröccs mellett:)
Értelek már!
Szegedről ez a kiscsapat (mind mz-és!) megy fel az NDK- talira:
http://www.sportmotor.hu/motoros_kepek/motoros_tura/?dr=59129&cmd=pic&id=787017
A többi mz-ésről és szocimotorosról nem tudok, de mi megyünk-
Dél-Alföldi Mz-ések. Most derül ki, hányan is…
A szállást is itt néztem:
http://www.kerekestelepifurdo.hu/kemping.html
De a pontos részleteket most 7.-én beszéljük meg.
A csapatunk nevében addig nem is nyilatkozok.
Csak miután valamennyire meg beszéltük, utána szólok, OK?
Teknőc
Szia!
Néha elmerülök, eltűnök a munkában...
Mert az mindig van....
Ma talán már motorra is ülök,
remélem legalább is.
Teknőc
Meg ide is:)http://www.welcometoromania.ro/Apuseni/Apuseni_Bihor_Vladeasa_m.htm
http://www.welcometoromania.ro/Apuseni/Apuseni_Parcul_Apuseni_m.htm Jövő nyáron ide??????Na?:o)
Azért csak óvatosan a nyári gumikkal :-)
B.Ú.É.K.
Ma én is csaptam 40km-ert, azt hiszem már ki merhetjük jelenteni, eddig időjárás ügyileg nekünk kedvez ez a tél.Persze még van hátra két hónap, de legalább az elsőn még nem kellett teljesen elfelejteni a motort.
Meg próbáltam berúgni a Jawat nem sikerült,nekem majdnem.
Ma megejtettem 2012 első motorozását,Martonvásárból átgurultam velencére, nagyon jó idő volt.Mindenkinek BÚÉK!
Sikeres, motorozásokban gazdag, túlélő új évet minden Jómotorosembernek!!!
Igyunk arra is, hogy 2012-ben is összejöhetünk néhányszor egy-egy szocitúrára! ;-)
Alsóörsről a Fúrfaragék segítségével értem haza de már újra lett tekercselve a forgórész a generátorban úgy,hogy ha isten is úgy akarja akkor ott leszek.
Boldogabb új ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!
Ez teljesen jól hangzik ha az anyagiak is és az idő is engedik én mennék.
B.U.É.K. és a válságosabb, magyarosabb megfogalmazása: É.T.A.É. (éld túl az évet) :D
Nem találtam semmi érdemlegeset,lehet hogy kétbalkezes vagyok hozzá:( B.U.É.K.2012 :)
Ezalatt nem azt akartam érteni hogy kerüljük el,csak mint újj tag/én/el szerettelek volna kényeztetni benneteket,hogy ne rossz emlékekkel térjetek haza,ha eljösztök:)
Pont ezt néztem én is,a Tisza és környéke.Tiszacsegén halászlé fesztivál,sétahajókázás Kiskörére,nagyon jó 400 férőhelyes kemping,termálfürdő,meg attól függ hány napos lesz.
Értem, ez már mindenhol jellemző.
De nem a medencék miatt megyünk, az esetleg a ráadás.
Még ha nem is olyan nagy durranás.
NDK tali,...S a
Szállás,(-minden szempontból jó legyen-) kaja, némi ital, ezután esetleg a medence...
Képek se rosszak, tűrhetőnek tűnik.
S talán nem is drága egyik sem..
Ezért, gondolom, jó is lesz nekünk...
Teknőc
Szerintem bőven van még időnk, lehet ötletelni is, ki mit szeretne.Egy Tisza tavi túra kb.200-250km, egynapba kényelmesen belefér, azon a környéken otthon vagyok, ott lehet egy 3-4órás programot csinálni.De ez csak egy ötlet.
Kinek mi van még a tarsolyában?:)
Teljesen jó, semmi extra aránylag a külvárosban van, mellette fürdő erőteljes szocreál hangulattal!Pont nekünk való!:)
Szerintem tökéletes!
Azt mondják ha ki akarod próbálni mit éreznek a szardíniák a dobzban és paradicsommártásban akkor oda kell menni:)Viccet félretéve nagyon jó helyen van,nagyon pici,kevés medence,hétvégente nagyon sok ember/állat:)
Ja, és B.U.É.K.!
Aki megtudja ünnepelni azért,- aki dolgozik, -annak meg jó PótSzilvesztert!
Készítek részeges malacot, sült krumplit..lesz Cseva és Virsli is!
Az erkélyen hűl a dió, körte, sárgabarack, valamint egy kis törköly pántlika! Borból is van kékfrankostól-tokaji furmintig jócskán! Nem lenne eléghely felsorolni! Pezsgőből is van 3 féle, de az egyik kedvenc is: a jó orosz pezsgő!
Megyek is,...
Jobbat, sikeresebbet, Boldogabbat!
Teknőc
A Szocimotoros Alföldi Túraterv
Időpont: 2012 május 26.- 27.
.. Kunfehértó
- A szállás és a Találkozás helyszíne
Tó kemping
Cím: 6413 Kunfehértó, Tábor utca 26.
Telefon: 06-30-608-0082
http://kfto-taborok.hupont.hu/4/kemping
Étkezés:
Tóparton kis büfékben, közeli éttermekben, esetleg szalonnasütés igény szerint.
Útiterv:
reggel 9 óra környékén indulás!
Legálább is ebben reménykedem:)
Útcélok, látnivalók:
1. Soltvadkert: híres fagylaltozó!
2. Kecel: Hadtörténeti Múzeum
http://lentimakett.atw.hu/kecel.htm
(11 órától- 14-ig eltart)
Valamint ebéd!
Persze, ha ez megfelel Kecelen, -árban s minőségben itt:
http://www.borbenyi.com/vendeglatas
3.HajósEu legnagyobb pincefaluja,
Tankolás, szétnézés, kávé, üdítő! (1 óra + ebéd)
4. Kunfehértó- Szállás (16 óra környéke..)
Tó kemping
Cím: 6413 Kunfehértó, Tábor utca 26.
Telefon: 06-30-608-0082
http://www.kunfeherto.hu/index_hu.php?ugrik=m_kemping/kemping.htm
Étkezés:
Tóparton kis büfékben, közeli éttermekben, esetleg szalonnasütés..
A szombati táv így: 100 km.
Este megszavazni a holnapi programot, aki marad délelőttre:
1. Ópusztaszer Emlékpark
http://www.opusztaszer.hu/
2. Majsai termálstrand és élményfürdő (van fedett része is!)
http://www.jonathermal.hu/
Teknőc
Erről jut eszembe-a májusi Alföldi szocitúra csúszik így egy hetet!
Azaz 2012. május 26-27!
Részletek megismétlem!
Teknőc
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|