:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Nem értelek. Ha jó idő lesz akkor nem mindegy hogy kész e a hagymásbab mire odaérsz? Ha nem ázol, nem lehetsz annyira mohó hogy nem tudsz várni egy picit. :D
Azt is megírhatnád hogy vitorlát vigyek e, vagy benzines üzemre rendezkedjek be. :D
No, ez kicsin mult. :)
Kb egy hónapja meg vagyok győződve arról, hogy ezen a hétvégén lesz a túra. Ha nem írja Teknőc barátunk hogy ezen a hétvégén megy Halasra, akkor nem kezdek el gyanakodni és nem ellenőrzöm le a dátumot.
Jó hogy figyelmesen szoktam elolvasni a kiírásokat. :)
Vakarhattam volna a fejem egyedül Kunfehértón holnapután hogy mi is történt, miért vagyok egyedül. :D
Mintha ezt ma már hallottam volna valakitől.Talán Magus-tól:-))
Az előrejelzések szerint az lesz!
Csak az idő miatt imádkozom....
Napos, száraz időre...
Teknőc
Az jó, legalább kész lesz a hagymás bab, mire odaérek!
:-D
Szia Norbi.Úgy néz ki, hogy Pénteken délelőtt indulnánk.
Üdv!
Mikorra terveztétek az indulást? Lehet hogy én is becsatlakoznék hozzátok. Feltéve ha kész lesz valamelyik motor. A suzukira a jövő hétre ígérték a féktárcsát, az ETZ-t pedig most fényezik. Ha más nincs megyek Simsonnal :D
Azóta kissé csődbe ment a munkahelyem és most nem szalad úgy a szekér. Ezért úgy döntöttem vannak fontosabb dolgok is, elnézegetem még így azt az asztalt egy darabig.
Mondjuk úgy a válság végéig.
Szóval nem felejtettem el, előreláthatólag olyan 20 év múlva viszem. :-D
Már látom,megint összejön a nagy csapat:-)Jön még cs Norbi,Jani(gyűrűk ura)meg mi.Mind hárman párban.
Mindent amit kell!!
Attila:Az asztalos menő, csak a kuncsaftok egyre csóróbbak!(Hol az íróasztal?)
Ó, hát ahogy Buny mondaná: "Egy jól menő asztalosnak miből áll összedobni egy házat?).
Ahol van zsé, ott pörögnek az események, mi meg
csak július végére tervezzük! :-D
Még mindig szigetelsz? :-)
Megint Dolphi!
Attila,látnád a házat,nem kérdés,hogy nem!
Kunfehértóra, Borsodból valaki jön?
Dolphi volt Higen is, most megint új neve van? :-)
Oh, hát igen!
Nekem mindegy, hogy melyikkel jössz,
csak gyere!
Az biztos, hogy mindig oda érsz, hogy mikor, abban nem nyilatkozom. DDD
Sajnos, Pénteken nem Hajósra mentem, Makóra kellett mennem....Meló...
Teknőc
Oksa, rendben!
Várlak!
Teknőc
Pont fel akartalak hívni, hogy jössz e túrázni, mert 1000 éve nem láttalak!
Idén Morával megyünk egy kis Lengyel körútra, a régi szép idők emlékére! Nem érdekel?
Nem tudom. Nem filmeztem még a dolgot. :D
Bár a kanyarokban csak akkor dölnék ennyire mostanság, ha lenne bennem 2 liter bor. :D
Remélem azért te nem kóvályogsz ennyit az úton mint a videó készítője :D
De nem az enyémbe:-)))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=t1k1yTgfmWg&feature=relmfu
Akkor erre az útszakaszra is emlékszel. :)
Bár két darabban tetted meg. :)
Én már többször mentem ezen az úton, de még fogok is ott menni. Vagy máshol sem...
Egyszer talán még horgászni is fogok a Hámori tóban. ha lesz pénzem újból horgászni. De akkor is Répáshután fogok megszállni. Ha csak nem lesz nagyon sok pénzem, mert akkor oda is költözöm.
De most a mostani túrára készülök. Eléggé kétesélyes még a dolog. A pénz is bizonytalan, az egészségem is. Nem is motoroztam idén még 200 kilométert sem, be vagyok rozsdásodva.
Azt se tudom melyik motorral menjek.
A jawát még nem volt lehetőségem eléggé kipróbálni a hosszú leállás után, csomitartó sincs még rajta. Az ETZ biztosabban működik, de lehet hogy jelenlegi állapotomnak nem a legjobb az mz bizonytalanabb úttartása. De lehet hogy a biztonság kedvéért mégis etz-n megyek. Majd megálmodom. :D A jövőhét elején talán megyek végre pár kilométert a jawával, aztán meglátom mi lesz. Ha nem lesz annyi pénzem, akkor majd gyakorlok a túrára lefelé menet. :)
Kel egy kis izgalom. Az elmult egy-két évben úgyis unalmas volt hogy tudtam, biztosan megérkezem a célba, legfeljebb az volt kérdéses hogy mikor. :D
Eddig úgy néz ki,hogy teljesen szabad a 25-26 hétvégém.Nagy valószínűséggel én is megyek, sátorba.
Dolphi,mester volt aki esett kelt.Zalai túra elött, elütött egy biciklist.Rendbe tették a GS500 -t.Zalában eltörte a kuplung kart.Ezután eladott mindent.Aztán a másik motoros csapatban megint próbálkozott.Megint eladott mindent.Pár évre mindig eltűnik most 2hónapja megint előkerült,akar venni valami gépet.Olyan mint a bumeráng!
A 2011-es répáshutai szocitúrára emlékezvén:
http://www.szocimotoros.hu/hu/galeria/218
http://youtu.be/IG9ECFUwOk0
Hej! Mikor itt tepert a kis ts velem...
Teknőc
Zalában én nem voltam, akkor azért nem emlékszem rá. Egyszer találkoztam vele egy balatoni Bunyféle túrán. Akkor autóval volt, azt tudom, hogy a Suzukit összetörte és azóta nem motorozik. Bár azóta lehet hogy újra próbálkozott.
Dehogynem volt, Zalában biztosan volt, csak akkor már GS500-zal. Nem emlékszel, akkor eltörte a kuplungkart egy kanyarban és agyagból lett neki csinálva egy új a fazekas bácsinál :-D
http://www.szocimotoros.hu/galeria/m1/m5/m113/m146/6004o.jpg
Mondta, és köszönöm, hogy jelezte az igényét a faházra. Rendben van részemről.
Ja, én is sátrazok, mint mindig.;) :)
Akkor lenne kivétel, ha asszonykám is jönne, de ő csak kocsival,-kocsiban jönne.
tehát az se most lesz.
Teknőc
A cimbimnek lesz:-))Mi maradunk a bevált
Sátrazásnál.
Szerintem azóta nem volt velünk túrázni.
Nagyon szívesen! Azért küldtem Pü-t!
Ja, még egy Apróság:
az Mz Klubon olvastam egy srácot,
-janosf- nicknéven fut.
Ő is menne állítása szerint, innen Délről,Csanádról,
de nem válaszolt a levelemre.
Össz infóm még róla:etz 250-ese van. Többet nem tudok róla.
De mivel az Mz Klubon választ nem kapott láthatólag,
és ott sincs meghirdetve,
félek, hogy ők se tudnak többet.
Tehát, nem tudom miért ez a nagy tikok, elzárkozás, vagy mi...
Teknőc
Azért köszönöm minden szocimotoros(Főleg a Dél-Alföldi Mz-ések nevében!) nevében az Ndk-talin való felajánlásodat, bár remélem senki sem él vele ettől függetlenül;) :)))
Teknőc
Azért írtam a Szállást is, mert biztos, hogy ott szállnak meg.
De az anyagi helyzetem miatt vissza kellett mondanom e túrát,
ezért nem is szerveztem a Debrecent tovább. Végül is, eddig is ott voltak az NDK- talikon az öregek.
S mennek most is.
Szállás, motor, helyszín is van, tényleg már csak az indulást,
utat kell nekik megbeszélni.
S ha van valami, akkor ott úgyis találkozol velük.
Felfog tűnni a két majd patika állapotú es/250/2-es.
Az egyik hasonló amit árulsz,
még színre is, a másik Zöld-sárga. Ennél több infó szerintem nem is kell már,- a többi rajtatok múlik.
Teknőc
Nos, mivel én nem megyek,
így fogalmam sincs a részletekről.
Néhány öreg mz-és biztosan megy oda, Szegedről,
de ennél többet én sem tudok erről.
Nem is megyek bele ennél jobban.
Főleg, mert én sem tudok többet.
Az hogy az Ndk-Taliról
miért nincs több infó sehol se,
azt se tudom. Ez is független tőlem.
Tehát a többi nem rajtam áll, az tuti!
Aki akar megy, mindentől függetlenül.
Te is megkaptam az emailt,úgy éreztem, hogy aki esetleg menne, vagy ott lesz, annak küldtem emilt is. Ennyi!
Teknőc
Nos ebből még mindíg nem sok minden derült ki, hogy ki és mit akar, azon kívül, hogy az új Kósa hotelt reklámozzák.Na mindegy.
Én mint törzsgyökeres debreceni ki látogatok majd, csak pontosan nem tudom hová és mikor, de ha valakinek logisztikai, vagy bármilyen műszaki gondja merülne fel, vagy egyéb gond keressettek bátran, egy viszonylagosan jól felszerelt műhelyem van ha segítségre lenne szükségetek!Elérhetőség itt, minden nap többször fenn vagyok,vagy Teknőctől megtudjátok!
Most foglaltak le egy faházat, kétágyasat.
Azzal minden rendben.
Még van 2db faház, szóljatok, ha van reá igény, mert ha nem kell el,
akkor Péntek délelőtt személyesen vissza mondom azt a kettő faházat.
Feleslegesen nem foglalom érthetően.
Teknőc
NDK-Tali:
DEBRECEN 2012. 05.18.-20.
Nem tudom, ki megy, de Dél-Alföldről megy néhány mz-és,
-Kivétel:-sajna, én nem!
Aki megy, annak némi infó:
http://www.ndk.hu/kozossegi_oldal.php
Tavasz elején ezt a szállást néztem ki:
http://www.kerekestelepifurdo.hu/
A Dél-Alföldiek biztosan ide mennek Szállásra.
Remélem, lesz olyan jó, mint általában.
Jó túrát és jó bulit -aki megy!
Teknőc
Nem semmi.
Bár nekem tetszenek a diósjenői képek. Lényeg, Pénteken Hajós környékén járok, s egyúttal szét is nézek, s mégegyszer egyeztetek mindenkivel.
Szeretnék biztosra menni.
Másnap FMP Felvonulás, valamint a
programja- motorszépség verseny, motorvásár, Tűzoltó és Mentőmotor bemutató, streetfighter show.
Erre már érdemes kinézni Szombaton, nem?
Teknőc
Lehet, hogy sokat esett, de legalább tanult az esetből és vett egy nagyobb és erősebb motort és utána már azzal jött a túráinkra :-)
Erről eszembe jut egy mondás:
- Vettem egy okostelefont, de nem működik, ezen is csak ugyanazok a hülyék hívnak...
;-D
Érdekes, nem is emlékszem arra hogy veletek lettem volna Diósjenőn. :D
és jogosítvány? :D azt így hogy adtak?
Juuuj. De legalább önbizalma és kitartása volt, ha tehetsége nem is :D
Egyszer én is szerveztem egy 4 napos túrát Diósjenőre, ami nem is volt baj, mert jött egy srác, aki annyira nem tudott motorozni, hogy csak a féltávot tudtuk teljesíteni. Így a következő napra is maradt! :-D
Ha jól emlékszem kettőt esett a túrán és még kettőt hazafelé. :-D
Megbeszéljük ezt még, tőlem ez is lehet.
Teknőc
Én ráérek! :-) De nem 0. nap, hanem a harmadik. Szóval hétfő a munkaszünet, akkor érdekelne.
Hm! ne tegyél bogarat a fülembe,
vagy már ez meg is történt?
Ezt nem kellene 2-szer mondani, mert Ópusztaszer nagyon klasszul van kiépítve, igaz, elég drága is, de jó egy napos program...Ez beleférne a 0. napba elvileg.
Lenne reá jelentkező?
Teknőc
Teknőc, a túra nem a pünkösdi hosszú hétvégén lesz?
Mert lehetne +1 napos is, ha így van! ;-)
Na és köszönöm az elismerő szavakat, igazán jól esett, mert ezek a rendezők még egy különdíjjal sem jutalmazták kemény MZ-s erőfeszítéseimet :-D
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|