Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Oké,tudod a szocimotoroson nem az számít ki milyen vassal jön!!
Jobbulást! két hónap, oszt lehet túrázni még ősszel is..
Fontos az egészség. Nagyon.
Szorítok neked.
Czővi: élek, s köszönöm. Nem adom fel!
Igazán jó túratárs vagy! S igen, ha Isten engedi, lesz itt még hithű kismotoros túratárs! :) Remélem. S a -bentieknek-, volt kollégáknak: igen nehéz, főleg éjszaka, de kitartok. S köszönöm az üzenetet. Még a régi Bit-nek is.
Teknőc
Az a fontos hogy minnel elobb meggyogyulj. Szoritunk neked!
Sziasztok!
Sajnos az idén nem lesz abádszalóki gurulás, mivel 19-én megyek műtétre, nem súlyos, de meg kell csináltatni és vagy 2hónapig pihi van. Ezért nem jelentkeztem eddig. Majd jelentkezek.
Üdv papa!
Én haza értem. Köszönjük király volt.
Papa!
Alakul egy jó túra a Tisza-tóhoz? ;-)
Nekem is jó volt minden, köszönöm!
Jókat ettünk-ittunk-huligánkodtunk ;-D
Szerencsesen hazaerkeztunk. Jo volt
ujra beszelgetni egy kicsit veletek. Lassan Pilismarot mar generacios talalkozo is lesz. Udv. mindenkinek.
TeriKalmi, Gergoek.
FB.-én is..
De ide is felteszem:
Jó utat skacok!
Érezzétek magatokat Jól!
Szívesen gondolok rátok,
a szívem egyik fele veletek van,
ott, a Menedékben!
http://indafoto.hu/kevanphoto/image/21368281-7f00c544
Teknőc
Sziasztok!
Ígértem hogy megyek, de sajnos ez most kimarad. Nektek jó pihenést, jó beszélgetést.Talán majd legközelebb.
Úgy néz ki, hogy idén jó sokan leszünk, sok régen látott emberrel. Ez nagyon jó! :-)
Hozzad a szúnyog riasztó lámpádat.
Ha minden összejön péntek délután megyek.
Üdv!
Lehet, hogy péntek este vagy szombat délután mi is kinézünk pár órára.
Én is tervezek érkezni pénteken vmikor :-)
Jelentem láttam, Zebegényből figyeltem a Fürdőzőket..:)
Motor nélkül, más úton voltam..:(
Jó bulit nektek.. :)
Teknőc
Sziasztok!
Megyek én is 1, de lehet hogy 2 éjszakára, pénteken érkezek valamikor.
Üdv papa!
Ma voltunk Pilismaróton megnézni a kempinget.
Minden rendben, foglaltam helyet, mert állítólag sokan lesznek a hosszú hétvégén.
Most sem voltak kevesen, de főleg fürödtek, a kempingben volt üres hely bőven.
Autó nélkül a sátor 1000, autóval 1500Ft/éj.
ezen felül személyenként 1000Ft/éj +300IFA
Pénteken délután 6 óra körül érünk oda.
Lesz valami nyárbúcsúztató buli is, úgyhogy mozgalmas lesz! :-)
Várunk mindenkit!
Sziasztok!
Majd nem elfelejtettem a fotókat.
Itt nézhetitek meg: https://photos.app.goo.gl/RXKJcC1KwaBUkhap6
Mi is igyekszünk ott lenni! :)
PeetAir ès Toria
Rank szamithattok megyunk. Valoszinu
hogy csaladdal.
Sajnos, én se tudtam. Pedig a _Mecsek az egyik kedvencem. S jó hallani, hogy jól sikerült.
(Sőt, jelenleg Pilisbe se tudok menni, nagy bánatomra.)
Már az is nagy szó lesz, ha még szeptemberben ide írok...Sajna.
De igyekszem, mint egy igazi mokány, nyomatékos kismotor a hegyekben..;) :)
Teknőc
Sajnos ezen nem tudtunk részt venni. :-(
Viszont a már hagyományosnak tekinthető pilismaróti nem megyünk sehova túra idén is megrendezésre kerül!
Sajnos nekünk csak egy hétvége jó, mégpedig 2018.08.17-20.
Mindenkit várunk itt: https://hu-hu.facebook.com/fivebillioncamping/
Akkora a fejlődés, hogy már neve is van a kempingnek! :-)
Én most értem haza. Mindenkinek nagyon köszi aki ott volt és természetesen a szervezőknek a szervezést. :) Nagyon jó volt minden és finom volt a vacsi is.
7 óra tájban megérkeztem. Magyarszéken a Széki csárdában megettem egy menüt, beszélgettem egy úrral aki javasolt egy útvonalat Bonyhádra amit elvétettem. Tanulság: járt utat a járatlanért nem érdemes felcserélni.
Sziasztok! Én is szerencsésen hazaértem, nem sok híja volt hogy ki nem mosták rajtam a ruhát az égiek.
Köszönöm a szervezést, jó volt veletek régiekkel találkozni és újakat megismerni. Fiam is szerencsésen megérkezett Dunaharasztiba, köszöni hogy befogadtátok, tetszett neki a társaság, úgyhogy lehet hogy még találkoztok vele. A szeptemberi talinak megpróbálok utána nézni és megszervezni. Majd még jelentkezek.
Üdv papa!
Én is hazaértem. Először kellett tartalékra raknom a Yamahát (260 km után).
Út közben meghülyült a km-órám, csak 60 felett működött, ha megálltam sem ment 60 alá :-D
Itthon szétszedtem, az órában leesett egy kis szellőző lemez és megzavarta a mágneses meghajtást. Holnap műszaki :-)
Jó volt újra találkozni, köszönöm, hogy megszerveztétek!
Szerencsesen hazaerkeztunk, koszonunk
mindent jolereztuk magunkat.
Sziasztok. TeriKalmi, es Gergok.
Persze jó kifogás! Valld be, hogy egy bíró nem engedheti meg magának, hogy törvényen kívüli huliganokkal mutatkozzon!
Ha sikerül, szombat este érkeznék.
:-)
Kérek én is a szombat esti bográcsosból! Reggel érkezem, ami elég necces a 9 óra miatt, de teljesíthető. Telefonáltam, lakókocsiban már nincs hely, sátrat most nem tudok vinni. Alszok az ég alatt, megszállok másik kempingben, befogad valaki, vagy hazajövök éjszaka...
Találtam róla két másik oldalt, lehet, hogy ez kicsit átláthatóbb.
http://hosszuheteny.hu/turizmus/tavasz-vendeglo/
https://www.facebook.com/TavaszVendeglo/
akkor este találkozunk. Üdv Cilike :)
A szombati napra kerestünk egy éttermet ahol elkölthetjük az ebédünket. Nem drága és bazi nagy adagokat adnak. Hosszúhetény Tavasz Vendéglő- rántott sajt 1500 Ft, Tavasz tál kb.: 2000 Ft, a többi sült olyan 1700 Ft körül van. Sajnos nincs honlapjuk, így nem tudom feltenni az étlapot. Szombaton kell jeleznek, hogy hányan szeretnénk enni (azt nem hogy mit) csak a hely foglalás miatt. :)
https://www.google.hu/search?q=hossz%C3%BAhet%C3%A9ny%20%C3%A9tterem&rlz=1C1CHHM_huHU751HU751&oq=hosszuhet%C3%A9ny++%C3%A9&aqs=chrome.1.69i57j0l5.9650j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8&npsic=0&rflfq=1&rlha=0&rllag=46158932,18353263,408&tbm=lcl&rldimm=7182750533103078335&ved=0ahUKEwioxbfQsZvcAhXCIlAKHfpoAn4QvS4ITjAB&rldoc=1&tbs=lrf:!2m1!1e2!2m1!1e3!3sIAE,lf:1,lf_ui:9#rlfi=hd:;si:7182750533103078335;mv:!1m3!1d3987.052532733886!2d18.3532636!3d46.15893295!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1!2i277!4f13.1;tbs:lrf:!2m1!1e2!2m1!1e3!3sIAE,lf:1,lf_ui:9
Kedves Barátaim!
Sajnos a Rolival mi is csak elég későn érünk oda ma (19:00-19:30) a fránya munka miatt, így a mai hagymás bab elmarad. De sebaj, szalonnát hozzatok, és akkor az lesz a vacsi. Holnap a túra után természetesen lesz meleg kaja, úgy gondoltam egy gulyásleves megfelelő lenne. Akkor estig ölelés mindenkinek.:)
Kedves barátaim!
Sajnos költözés/lakásfelújítás közepette nem engedhetem meg magamnak, hogy veletek motorozzak a hétvégén. Jó mulatást nektek. Őszintén sajnálom :(
üdv:
A.
Sziasztok!
Magyarhertelendi GN Camping árak:
sátorhely: 1300FT + IFA
lakókocsi: 4500 Ft / 4 fő / éj
Van bogrács, főzés lesz szombat este.
A.
Sziasztok, én is készülök a hétvégi huligánkodásra. Vacsira is szeretnék jelentkezni.. .
Én is jövök, igaz hitvány módon nem szoci motorral, mert az MZ-n megszűnt a műszaki érvényessége.
Ha lesz főzés mi is kérünk Tóriával!
sziasztok!
Lehet hogy én is becsatlakoznék a jövő hétvégén. Egyenlőre bizonytalan, mert üti egy motorostúra, jövő pénteken már tisztábban fogok látni :-)
Majd még kiderül hogy mivel megyek, de úgy néz ki, lesz itt egy eladó 251-es. Kinőttem.
Nincs,csak így jött most ki.
Sajnáljuk hogy nem tudtok jönni, de ugye nincs baj?
Lehet,hogy bab lesz, de én nem leszek sajnos ott.
Fűzzétek meg furfaragot, 100% hogy lesz hagymás bab. :) :)
Szervusz!
A hagymás bab ha lenne, kérnék belőle. A szombat esti vacsorára jelentkezek.
Laci
Sziasztok! Mi is megyünk a fiammal, én pénteken érkezek a délutáni órákban, fiam csak szombaton csatlakozik hozzánk, de a fíínom gulyásból mind ketten kérünk. Találkozunk a következő hétvégén.
Üdv papa!
Kedves Mágus!
Nekünk nagyon megfelel így a szervezes
Bogracsolasban is benne vagyunk
mind a négyen Annyi hogy a termálfürdőt
nem bírjuk mert az oregeknek való. Ha esetleg a rendorsegen kötnenk, ki akkor, igénybe vennénk a jogi segítségedet.
Köszönettel, terikalmi.
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|