Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Körülményekhez képest jól van,én is beszéltem vele ma a műtét után 13-kor.
Hello mindenki, beszéltem Jusztina asszonnyal. Lacibácsi túl van a műtéten. A műtét után beszélt vele telefonon. Holnap megy fel hozzá és már sétálnia kell ha fáj akkor is.
Szerintem ezek jó hírek. Én drukkolok továbbra is.
Sziasztok! Rendben hazaértem fél hétkor. Remek túra volt, köszi mindenkinek! Öröm volt látni a zárásaként, h Laci bácsi jó hangulatban, a körülményekhez képest jól van.
Üdv
Mi is hazaertunk.Jo ereztuk magunkat.
Orulunk hogy Laci bacsi a korulmenyekhez
Kepest jol van. Udv. mindenkinek.
Én haza értem. :) Ez úton is köszönjük teshonak a szervezést. :) Nem volt közel. :) De szép hely.
És papírkutyák csak én sátraztam. :P
Most voltunk Lacibacsinal. Vidám. A helyzethez képest jól van. Kedden műtik. Kap gömbcsuklót.
Húúú ez nagyon szomorú hír. (: Jobbulást kívánok neki, és szorítok érte.
Én menet közben is hívható vagyok.
Jobbulást Laci bácsinak!
Én holnap kora reggel indulok, de hosszú az út úgyhogy sajnos csak 10 előtt kicsivel fogok odaérni. Remélem, még a szálláson talállak benneteket!
Annyit tudunk egyelore, hogy csunya combnyak törése van, amit muteni kell. Az egyéb vizsgalatok még folyamatban vannak. Magánál van, lehet vele beszélni.
police.hu->
Az M7-es autópálya székesfehérvári szakaszán félpályás útlezárás van baleset miatt.
Az eddigi információk alapján 2019. szeptember 20-án 14 óra 45 perc körül az M7-es autópálya 63-as kilométerszelvényénél, a székesfehérvári szakaszon, egy motoros és egy autó ütközött. A baleset következtében a motoros súlyos sérüléseket szenvedett.
A mentés és a helyszínelés idejére a rendőrök félpályán zárják a balesettel érintett útszakaszt, ezért kérjük, hogy az arra járók fokozott figyelemmel közlekedjenek.
Ne hívjátok a kórházat, semmi infót nem adnak. Később írok ha többet tudni.
Lacibácsit ne várjátok. Balesete volt az autópályán. Székesfehérvári kórházban van. Többet eddig nem tudni. Tesho próbál telefonálni a kórházba.
Sziasztok!
Hamarosan indulok, terv szerint 6 körül érkezem. Bevásárlás Szombathelyen, mert ahogy elnézem a közelben bolt alig van.
Nagyon szépen alakulnak a dolgok, a titkosítás feloldva és meg sem kellett ölni miatta senkit! :-)
Remélem a későbbiekben sem kell... :-)
Mi este indulunk, elég későn fogunk odaérni. De a vendégházban a franciaágyas szobát Blankával ezennel lefoglaljuk.
Gondolom ez nem probléma, hacsak nem akar valamelyik jómotorosember összemelegedni rajta motorostársával...
Csaliti vendégház, Kemping és Jurtaszállás
Cím: 9981 Farkasfa, Hegyi utca 25.
És a pontos helyszín kapcsán a titkosítás mikor lesz feloldva? :)
Nem én vagyok a szervező, csak próbáltam a szervezés hiányosságait orvosolni, hogy legalább nekem jusson hely! :-)
Majd kifizetem a házat, azután osztjuk annyi felé ahányan leszünk benne.
Eddig veletek együtt 5, úgyhogy a gazdaságossági szempontokat szem előtt tartva még egy embert várunk a szocitúrába szervezett szocitúrára! :-)
Aki sört hoz azt pláne várjuk, aki pedig Cseh sört hoz azt különös, már- már túláradó szeretettel fogadjuk! :-)
Komolyra fordítva, tényleg lebeg még pár ember ha jól láttam, lehet megtöltene még egy házat vagy jurtát... De nem akarok én szervezni semmit, majd Teshoval megoldják!
Csehektől jön, trélerrel, mintha az alsóörsi Harley találkozóra menne!
lehet ekézni emiatt szerintem, viszont ha jó cseh sört szeretnél inni, mégse tedd ;)
Akkor oldalassal jöjjön! ;-D
Atilla, köszi a szervezést!
ha jól értem, részemre is foglaltál és Dávidnak is.
Dávid hoz remek cseh sört, közösségi felhasználásra!
Hát akkor veled együtt (ha Dávid is jön) 5-en vagyunk a házban. Felhívom, hogy a teljes ház kell és egy hely még kiadó, ha valaki csatlakozna.
Sziasztok!
Akkor én is beférek szombat éjszakára?
Beszéltem vele. Minden rendben, a ház négy személyre lefoglalva, ha többen leszünk fel kell hívni, mert csak négy főre van megágyazva. Így így kicsit olcsóbb mint hat főre.
Helló!
úgy tudom, Dávid is jön, én is megyek, szeretnénk házat.
Most már nem hívom, de holnap fogom. Attila esetleg megírhatnád, hogy foglaltál-e vagy sem, és hány fő szabad még abban a házban.
Tesho, amúgy HOL LESZ A TÚRA? :D
Amit én foglaltam 6 személyes az már tele van: Kálmánék, Laci bácsi és én.
A többieket lejjebb olvashatod a hsz-ekben.
Ha össze tudtok állni páran, akkor ki tudjátok venni 6 személyes vendégházat.
Csak egyben kivehető, a pénz függ a személyek számától.
Hívjad a lenti számot mielőbb!
Jut eszembe, hányan vagyunk? sokan a 6 személyesbe, vagy kevesen?
Én itt vagyok!
Közben kiderült, hogy a Blanka is tud jönni, úgyhogy 2 főre kell szállás.
Beszéljek a kempingessel?
Atillát nem érem el a régi számán.
Megüresedett a 6 személyes vendégház, csak egyben kivehető.
Ha van/vannak akik lefoglalnák a saját nevükre, a
+36303083187 számon ma még megtehetik a tulajnő Juditnál.
Megyek én is! Egy fővel péntek este érkezem! Két éjszakára kell valami ágy szerűség. :-)
Sziasztok!
Idén először végre én is el tudok menni, igaz csak 1 napra, de az is valami! :)
Szombat reggel érkeznék. Mire indul a csapat, ott leszek. Remélem! :)
Szóval amennyiben megoldható, szombat éjszakára szeretnék szállást foglalni faházban.
Norbi
Sziasztok!
Úgy tűnik tudok menni! Egy helyet foglalnék a faházban, ha még akad.
Szeretet! Üdv
A.
Nagyon mennék, de sajnos nem tudok. Ez is kimarad idén :(
Egy Silver Wing be sem melegszik rendesen odáig! :-)
Sziasztok!
Nekem nagyon messze van, így kimarad, (:
Nem volt hírzárlat csak félre értés. :)
Hát nem tudom még le tudom e adni a kutyákat de igyekszem.
Persze hogyne erdekelne, csak hirzarlat
Volt, de mar megoldottuk. Te keszulsz a turara?
Nagy a csend gyerekek. Érdekel valakit a dolog?
Ahogy ígértem megszervezésre kerül a szezonzáró motoros túra, ha úgy alakul, akkor a 48. Szocitúra.
Időpont: szeptember 20-22.
Helyszín: az Őrség
Laci bácsival kooperációban lefoglaltunk egy 6 személyes szállást, ide igény szerint még 4 hely kiadó ha csatlakoznának valakik közös légtérbe.
Jelenleg még üres 2db 6 személyes házikó is.
Lehet sátrazni is.
Mivel bejelentkezés szükséges, ezért aki biztosan jönne és komolyan gondolja, írjon rám Messengeren.
Minden hozzám jövő jelentkezést visszaigazolok.
Huligánprogram:
- péntek: érkezés, welcome pálinka, kolbász on fire
- szombat: átmotorozás az Őrségen, ebéd, vásárlás, egy kis látnivaló, szalonnasütés
- vasárnap: könnyes búcsú
Nekem tuti nem jó ez a hétvége, de ezt mondtam is az utolsó túrán.
PeerAirek meg Pécsen vannak most de később nem tudom mi a tervük.
Akkor is jöhetsz, ha már így tervezted, mert többen is jönnek, a Kálmánék, a Peeterék a gyerkőcökkel, talán a Hygy is.. :-)
Hú gyerekek én ezt jól el néztem én még mindig 23-24-en gondolkoztam, úgy hogy ez most kimarad. sajnálom!
Holnap érkezem, hagyjatok egy sátorhelyet nekem is :-)
Van hely, hivatkozzatok Szabó Attilára.
Szia Attilla. Probaltalak elerni de sajnos a nekem megadott telefonszam mar nem el. A kempinges holgy azt mondta hogy mar satorhely sincs. Mi mar elindultunk. Kire vagy milyen telefonszamra hivatkozhatunk.?
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|