:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Buny! Nagyon sürü meghajlások közepette elnézésedet kérem:-),de csak most olvastam vissza.Nem vettem észre azt a kétsorost.Keresem,de nem találok semmi e-mailt tőled.
Megyünk mi is(3motor,5fő)a talira. Ha túlélem a cseh túrát,és a Jawa-Czetka klubtalálkozót(23-24)
Orulok, hogy teccik. Mivel semmit nem kell lefoglalni elore ezert akar elozo nap is jelentkezhetsz, de jo lenne tudni kb. hanyan leszunk.
Furfarag, Schönlein bácsi legyen veled!:)
Tavalyi tapasztalatok alapján állít6om,hogy tavaly szeptemberben 5-6-7-én 30 fok körül volt a hőmérséklet,bár akkor 7-8-ra esett a hétvége,de ez jó előjel,nem?? (jóvanna,tudom,hogy nem egy sokéves átlag:)))
Csak valami bizalmat próbálok adni és ösztönözni a fázókat,hogy eljöjjenek!:))
Amúgy tényleg qrva meleg volt,emléxem,nem vicc...
byee
Még 3at alszom,és gooo:-))))))))))))))
szevasztok!
ez a turaterv nem gyenge!
mi a jelentkezés utolso idöpontja?(még egy kicsit szoktanom kell a nejem a gondolathoz.)
tomóka
Örülök Márk, hogy idetévedsz néha, irhatnál többet is, mert mindig olyan jókat derülök rajta. Egyébként meg nem kell mindig életet menteni!Remélem ott leszel szeptemberben, ez nem olyan nagy távolság!
Mi a Praktikerben vettük a szerszám falon volt felakasztva. Azért nézd meg, hogy hosszúságban mi fér el!
Hja. Vagy nem lesz olyan hangja mint az uralnak. Bar akkor nem kene ra szirena:)
Addig amíg a mentő oldalán az OMSZ jelvény nem változik sarló-kalapács, vagy vöröscsillag alakúra nincs gond :-)
:))))
Beszarok rajtatok. :) ciril betuk mi?
VIGYÁZAT- DANGER!
Szeretnék figyelmeztetni mindenkit, aki kedves Dávid barátommal készül Csehországba, hogy a Fúrfarag kollega által említett Dávid+Becherovka kombináció komoly veszélyeket hordoz magában! Hazatértünket az Urallal valami hasonló módon ünnepeltem. Azóta nem iszom.
Buny! Megpróbáltam belőni az Ural gyújtását egy defibrillátorral. Azóta az EKG cirill betűket ír ki, a mentő 30 litert fogyaszt, és sziréna helyett az Internacionálé szól...
Köszi a tippeket:)De sajnos volt már Nsr 125-öm a rekord 5km után
"áljunk meg pihenni":)úgyhogy marad az átalakítás.
Helló Peetair!
A túrára én és Teshó is megyünk.
Hello Buny
Kösz a tippeket.
Írtam neked mailt, de nem tudom meg kapod e, mert elég furcsán viselkedett a levelező progim.
Jelezz vissza légyszíves, mi van vele, rohadt hosszú levél volt, és elküldés után nincs az elküldött levelek között. :-(
Köszi Attila
Persze nem muszaly. Jo forumon keresztul is.Fel vagy irva.
Nagyon durva ez a fórum, 3 napja néztem alig volt több mint 400 hozzászólás, pörög az élet rendesen.
Hello LsLaci
Elmondom neked a megoldást a barátnőddel kapcsolatban: Kölcsönkérsz egy szuperkényelmetlen gépet (nekem ilyen volt a Junak) viszed vele 1-2 hosszabb kört, aztán mikor már teljesen odavan fölülteted az LS-re, és láss csodát kényelmesnek fogja találni :-)
Ha nem jön be akkor ülés javitás, lábtartó áthelyezés, háttámla, stb. A nevelés olcsóbb, ráadásul ha nagyon elpuhul a csaj vehetsz egy Goldwinget és oda a szolid 6 literes fogyasztás :-)
Hello Peetair
Muszáj mailt írni neked?
Én biztos, hogy megyek!
Hello Bárki aki kitalálta
A fénykép jó ötlet!
Elő kell kotorni a fényképeimet+scanelés aztán mehetnek is, de a mociknak rajta kéne lenni a képeken. Más nem tudom hogy van ezzel, de én jobban megismerem az embert motorjáról mint a fejéről :-)
Üdv Attila
Köszi a segítséget,de még a túra elött szeretnék venni egy kulcsot(a mai gyergyák nem tökéletesek szerintem jobban érezném magam egy kulcsal:)) de sehol nem kapok cső 17 v. 18-as kulcsot. Az Ls-re lehetne venni egy csomó kényelmi felszerelést az igaz de neki a moci nem jön be.
Még 5-öt alszom és irány Cseh ország
1 egész hétig:-)))))))Dávid+beherovka=??
Haliho!
Hetvegen csinaltam 1 kis osszefoglalo oldalt a kov. turanak. Rajta van az utvonal, kepek a helyszinekrol, meg majd ide teszem a resztvevok listajat is. Aki jon az legyszi email-ban jelezze nekem!
jah, a cim:)
http://szoci.motoros.hu/tura/
Ne mond az olajcseret neki. ;) Mert megijed es ha nem talal otthon valami regi leeresztett olajat akkor beletolti a hutobol a kacsazsirt. :))))
bye
HyGy
Hja itten szervezodik a dolog. :) De a soknagykanyarra keszuljetek, mert a mecsek ilyen. :))))
Hali!
Tudunk vinni bogracsot ha nincs. :) En onna 15km-re lakok.
bye
HyGy
Gyzöször!
Munyinak megmondom, hogy Andi is jön, ennek örülni fog! A rendszámos CR-t ne erőltesd, egy sokkal jobb ötletet kellene megvalósitani, nem én találtam ki, de tovább fejlesztettem az ötletet, ha érdekel e-mailben tárgyaljuk ki!Kaszapert azért irtam, mert az jutott az eszembe, és Bélának cimeztem, de azóta válaszra sem méltatott.
Ls-laci!
Erre szokták azt mondani, hogy igy jártál! (Nem ülnek fel az Ls-re.)Ha növelni tudnád a komfortot, biztos megbarátkoznának vele. Egyébként szerintem a gyertya kulcs 18-as, ha szükséges megteszi egy cső kulcs is(barátom GSX-R 750-esehéz hosszú kellet),olyanom van, ha felhivsz, akkor el tudom vinni, azzal meg tudod oldani. Telefonszámom a túra szervezése során előző oldalak valamelyikén megtalálod, az indulás előtti napon keresd!
igen jó kis moci volt". Na most mivan?))) . Egyébként tavaly szeptben adtam el a ETZ 250-esemet .
Az hogy megszivtad :)))) En ezert nem fogom eladni a TZ-t, tudom, hogy Andinak nem fog tetszeni a rendszamos 500as CR :)))) Mar ha az lesz... van mindig 1-2 hulye otlet a tarsolyomban.
Ja, Munyi: ugy tunik Andit ott lesz a mosogatás közbeni motorokról beszélgetésnél, alkalma lesz burgonyát pucolni is, no és persze megalakíthatjátok a lányokkal újra a női chaptert :)))
Gyoszor.
De egy statisztikai adatom van, bár ez csak az én utamról.
Otthonról hazáig a megtett út 866,44 Km
Es mi meg megrettentunk rajta, hogy vúúúmennyit motorozhattal, ha nem is magyarhonban lax. :)))) 1200at mentem kereken (nem [1] keréken :))) Andi hazavitelevel.
Gyoszor.
Üdv! Előző hétvégén Sopronban nyaraltam egy kempingben.király a hely,de nem ez a lényeg vonattal voltam a párommal:(((( Mert ő tudniillik nem ül fel az LS-re mert hangos,kényelmetlen...Idézet tőle:"Bezzeg az ETZ az kényelmesvolt,nem volt hangos,igaz,hogy néha ledöglöttünk vele de akkor is pár perc alatt megcsináltad,igen jó kis moci volt". Na most mivan?))) . Egyébként tavaly szeptben adtam el a ETZ 250-esemet .
A többi motor színére nem emlékszem, de legközelebb majd készítek egy ilyen statisztikát! :-)))
De egy statisztikai adatom van, bár ez csak az én utamról.
Otthonról hazáig a megtett út 866,44 Km
13 óra 36 percig voltam a nyeregben
122,8 Km/ó max. speed
63,6 Km/ó az átlagsebesség
Naná Pool,hiszen ez így összesen csak 20!!:) A többinek nem volt színe?:)))))
26 ember, 21 gépsárkány
6 kék, 7 piros, 4 fekete, 2 szürke, 1 sárga
Na jó, ez utóbbi csak vicc
Pool: 26 motor volt, vagy 26 an voltunk?? Émmá nemtom.
Ja, vilmos meg dugó király.
Gyöször :))
Buny: Kaszaper nincs is tolem messze :))))
Buny: olajat cserélni??? Hülyéskedsz? :))))))) Kérdezd a HyGy-t :))
Gy.
Ja, a legfontosabb kimaradt!
Minden új jómotorosembert nagyon szívesen látunk a következő találkozón.
(a régieket meg természetesen elvárjuk)
Bármilyen motorral lehet jönni ami 80-90 sebességet bír tartósan.
Ha ZZR-1100 assal jön valaki, akkor nagy önmegtartóztatásra lesz szüksége!
Az előző találkozón a motoros társadalom széles skálája jelent meg. Két közös vonás azonban felfedezhető volt bennük: mindenkinek az életéhez szorosan kapcsolódott a motorozás és mindenki jómotorosember volt.
26-an voltunk.
Hello Béla és új olvasók!
A következő találkozó hasonló lesz az előzőhöz.
Azaz:
Pénteken lehetőleg mindenki megérkezik a kempingbe. Ez most Pécs közelében lesz, várhatóan Orfűn.
Szombaton délelőttől délutánig egy túrát teszünk a környéken, meglátogatunk néhány helyet (kilátó, vár, helyi nevezetesség stb.).
Este sütünk, főzünk, iszunk ....
Vasárnap aztán elpakolunk és megyünk haza.
Szeptember 5-6-7 az időpont, esős idő esetén valószinűleg egy héttel el lesz halasztva a találkozó.
A találkozót a Pécsi motoros barátaink szervezik: PeetAir, HyGy és a többiek.
Az aktuális információk folyamatosan jelennek meg itt a fórumon.
Nagyon röviden ennyi!
Üdv.:Pool
LS-laci ma fog nekiállni (vagy inkább nekiesik a "japcsinak:))!
Viszont van 1 kis bibi. 17-es qlcs kell neki a gyertyához és eddig nem talált sehol. Mennyire ritka méret ez? Így még gyertyát sem tud cserélni, ráadásul a gyertyakép fontos a jó beállításhoz!!
Jahh és 9 lityós tanknál tényleg soknak tűnhet a fogyasztás:)
Kellemes 7végét Mindenkinek!!
Béla!
Látom nem fogadtad meg a tanácsom, és nem olvastad el a hozzászólásokat. Ezek a találkozók csillagtúra jellegűek, az ország különböző pontjairól, különböző időben indulnak, vagy indul valaki, tehát először kérdezd meg, hogy a Te környékedről megy-e valaki, és vedd fel vele a kapcsolatot.A (válsz/e-mail) segitséget nyújt. Dorogról ugyanis más útvonalon érkeznek, mint Kecskemétről.Erre azonban még ráérsz. Előzetes puhatolozás: Megy valaki Kaszaper környékéről?- például célszerű.
hi megin én :))
szept. 5 6 7 ?
honnan indulunk hánykor?
Kedves Peetair!
A kilátó túrában benne vagyok, ha nem vesz el túl sok időt a motorozástól. Persze a megterhelés sem mindegy, mert ahogy nézegettem a fényképeket, Hygy a második mászás alkalmával már nagyon ki volt. Szerencse, hogy ott volt az a korlát, mert meg tudott kapaszkodni valamiben.
Kedves Hygy!
Az ötlet jó, csak hát az fránya fénykép nem kellene.
Nem lehetne inkább a motorról fényképet csatolni az adatokhoz, szerintem igy előbb tudjuk kiről van szó. Na jó, ez csak vicc volt, majd keresek valami 18 év körüli fényképet magaról a családi albumban.
Visszatérve a szeptemberi bulira, azt is kellene tudni, hogy van-e a kempingben bogrács, vagy vinni kell!?
Kedves ls-laci!
Hát nem mondom jó az izlésed. Én benne lennék ezekben a kajákban, de úgy gondolom, hogy most inkább csak egy Bográcsgulyás menne, csipetkével, friss kenyérrel és maximum lekváros palacsintával a végén. "Szétcsapatni" jó az ócsó Vilmos körte, vagy a forralt bor.
Fakanál a gyújtásállitáshoz kell inkább.
Hello!
A következő buli szeptember 5-6-7-én lesz, és most már több, mint valószinű Orfűn.
Szia bela!
Nem kell semmit tenned, csak visszalapozni néhány oldalt, és megtalálod a választ a találkozó időpontjára.
Ls-Laci!
Egy kicsit nézegesd át a gépet, aztán vegyél vissza a benzinből, ha más okot nem találsz a túl magas fogyasztásra.Attilának igaza van, maximum nem lesz olyan vehemens a gép!
Hygy!
Az ötlet jó, csak a képek digitalizálásával van némi problémám.A cim, telefonszám, meg a többi az rendben.
hi megin én vok nem tiszta hogy kell feliratkozni a levélistára (csak az outlookal lehet)?
mert nem szeretnék lemaradni semilyen szocis mulatságról :))
hello
hi
mikorra tervezitek a második szoci motoros talit??? mert az elsőről lemaradtam :((
Igaz,mindegy, hogy kinek az ötlete volt,csak anno szinte senki nem reagálta le akkor a felvetésemet. A lényeg,hogy én támogatom a dolgot!!!
De a megvalósítás rátok vár!:)
Hat tesho mind1 kinek az ottlete volt eloszor (de nem a tied mert a peetairral mar tobbszor felmerult bennunk. :) de a megvalositason gondolkodtunk jol.)
Hat :) nem talaltam fozokanalat. :) Meg a fozokanal amugy se lett volna jo mert tul nagy volt a tuz. :) Az a hosszu bot meg aranylag jo volt. :)
Bocsi HyGy,de ez az én ötletem volt!!!:) Vagy mindenki simán átsiklott felette?
Annyi itt a hozzászólás,hogy a fél napomat itt töltöm:))
motor de 2T
A múltkori kaja meg a szakszerű (és az EU élelmiszerbiztonsági ajánlásoknak teljes mértékben megfelelő), hőkezeléses eljárással fertőtlenített fakanál miatt lett olyan finom :-)
Hello Laci
Megnéztem az LS gyári fogyasztását, és vegyes használatra 6,3l/100 Km -t írtak, akkor nem is fogyaszt a tiéd olyan sokat.
Egyébként ha elveszed tőle a benyát max gyorsításkor kicsit köhögni fog, baja nem lesz tőle. Ez nem 2 ütemű!(vagy jól titkolja;-))
Üdv Attila
Ui.:Tetszenek az elképzeléseid a bográcskajáról:-)
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|