:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Hello
Este én is hazaértem, csak otthon a számítógépen nincs op. rendszer, így most tudok csak írni.
Az adatokról annyit, hogy nem tudom milyen átlagsebességgel mentünk, nem tudom mennyit evett a gép (de szerintem nem sokat), összesen kb 50-el több km-t mentem mint mora, ja és este elfelejtettem megnézni mikor értem haza. :-)
A lényeg, hogy a túra nagyon jó volt!
Szerintem vadmotoros is hazaért, kb az utolsó 20 Km-en mentünk más úton.
És Buny jól mondja vadmotoros jött mint a szél!! :-)
Üdv Attila
Bocs. Jav: kár hogy kihagytad.
Hali!
Fél 9 körül én is 1ben hazaértem, a túra nekem 675 km hosszú volt.
A képeket még csak most töltögetem a gépemre, remélem hamar el tudom juttatni őket HyGynek.
Gábor, tényleg nem volt sok nő a kempingben, de a siklósi várban azt az egyet kár lett volna kihagynod. (sajnos én is csak hallottam róla)
Mi is hazaertunk:)
Kosz mindenkinek aki jelenletevel emelte az esemeny fenyet!
Gabika! Szegyeld ossze magad!:) Hogy pont te nem jossz azt nem gondoltam voltna!
Kepek nekem is vannak. Meg ma felteszem oket.
Udv Mindenkinek!
Kicsit félve olvastam a hozzászolásokat
mert féltem ,hogy megszakad a szívem:(
Örülök ,hogy jól sikerült a túra.
Már elkezdtem a spórólást a következöre:)
Csak 143db kép,de fent van.
Még valami.Van 150.képem,és 1óra múlva fent lessz a szerveren.A Furfarag könyvtárban megtaláljátok.
Lessz még az idén szocimotoros túra?:-))
Ja,HyGy köszi, mostmár tudom hogyan nézek ki reggelente.
21.30-kor mi is hazaértünk.Beletekintettem a képekbe, jól sikerültek, egyébként Hygy nem Te lettél volna, ha néhányat mindjárt nem törölsz le.
Kedves Gábor!
Sajnálhatod, hogy nem tudtál jönni, de azért nyugtasson a tény, hogy jó nők, akikkel Pool ismekedhetett volna valóban voltak, bár Poollal kapcsolatban már a gumi nő is felmerült.
Remélem a többiek is mind hazaértek szerencsésen.Vadmotoros gépe folyamatosan 80-90 között haladt!Azért remélem Tescho a kanyarok nem okztak hazafelé problémát.
Na fent az osszes kep amit a kacc meg en csinaltunk. Zuztam haza, mar biztos ideges a kedvesem. :)
bye
HyGy
Meg nincs fent az osszes. Kicsit tobb mint 100-at csinaltam, de veletlenul letoroltem az elso 6-ot kicsinyites kozben. :) Elfelejtettem lemasolni kicsinyites elott :) a kicsinyito script amit irtam meg torli kicsinyites utan. :) Szal az ejszakai kepeknek megerkezeskor lottek. :) Mora is csinalt parat abbol meg van esely meg talan peetair is. :)
Nagyon jók a képek!
Nekem is nagyon tetszik ez a fogyasztás, bár igaz, hogy a túrán lassan mentünk és hazafelé egy darabig is csak 80-90 el. De még így is jó az a fogyasztás. Lesz eredeti hengered akkor szerintem neked sem lesz több ennél.
Bazze Pool! Te se vagy am gyenge. :) Legmeszebb laksz es te irsz masodszorra. :)
Ja telleg. :) Nem csereljuk el a blokkunkat? :) Teccik az a 4.2-es atlagfogyasztas. :) Foleg, hogy voltak benne durva tempok is.
HyGy!
Te gyorsabb vagy mint a gömbvillám!
Én is hazaértem 21 óra körül. Az utolsó 50 kilométeren 110 el mentem. Összesen 800,79 Km motoroztam, ezt 12 óra 52 perc alatt, maximum 127 el haladtam, átlagsebességem 62,2 km/ó lett és az átlagfogyasztásom 4,2 liter. Ez utóbbi szinte hihetetlen, de igaz.
Gabika! Tudod mennyi jó nő volt! Nem volt kivel vadásszak rájuk! Ezt elbasztad!
oszt jo' vo't?
gabor
(en kitermeltem 200liter agyagot a hazunkbol. :))) lett is egy jo nagy luk a falon.)
Bejottem a melohelyemre csak a kedvetekert. :)
Kiraly! Mar toltom fel a kepeket.
Jelentem 8:30 kor hzaértünk.
Na mi van meg senki nem ert haza? :) Most van 8:50 perc. :)
Hello!
Aki ezutan indul el az mar jo sotetben er oda. :) Mi is csak a sotetet varjuk, vilagosban meg sose allitottunk satrat nem tudjuk hogy kell.
Jelentem szep napos az ido. Lassan tessek keszulodni!
Majd megbeszéljük ma este.Nyugi szocimotoros baráti áron adom,v.mire becseréljük.Levigyem orfűre?
Azert halozsakot es meleg ruhat hozzatok! Napkozben meleg van, de ejszaka mar jobban lehul az ido.
Es mennyit kersz erte? :)
Hany motor is kell neked, hogy elgyere? :)
Amugy ma-holnap-holnaputan az idopont:)
Kaposvar amugy egy kopesre van innen. Lesz aki eszaki szomszedunktol jon.
Lassan de melegszik az ido. Ma reggel mar nem volt olyan hideg. Talan tuleljuk:)
Először ezt éljük túl.Egyébként igaza van Poolnak a hétvégére éjszakára is 10 C körüli hőmérsékletet igérnek.
hi!
Oks, orfűben benne vagyok, csak mikor is lesz ez? Mintha most hétvégét olvastam volna! Sajna most csak 1 moci tudna menni, másik darabokban, vázcsere alatt, mert nagyon megtekeredett ütközéskor, a harmadik tulaja meg épp Németben van, valami szállítmánnyal.
Máskor jobb lenne, és én is ott leszek többedmagammal!
Persze ha csak énolvastam rosszul akor örülök, gyorsan szárad a festék, ottleszünk! Tehát mikor lesz? Hol stb stb?
Hali!!
Mora!!
Köszi az invitációt,de nem bírok menni itthon is sok dolog vár!!!!:((
De jó szórakozást Nektek!!!
ETZ rulez!!:)))
Fisi
Háát,58,1mm-es a furatátmérő. Kb, alapméretes,és jó szutykos.
Nemtudom améretét,de mindjárt megnézem és referálok.Amugy 2pár van.
Hello voice
Miért nem jöttök Orfűre?
Minden stimmel, szeptember van, rásdásul pont ősz is. (ritka jelenség!):-)
Kaposvár-Orfű az meg lenni kicsi túra :-)
Kell ennél jobb?
3,8 fok az bizony kicsit durva, lehet, hogy nem is motoros túra lesz belőle, hanem túlélő tábor?:-)
Bár vannak motorostalálkozók télen is, nagy marha hóban.
Tényleg nem szervezünk egy ilyet? :-)
Üdv Attila
Fisi!
Ezért kár orálisan kielégíteni önmagad. Gyere el mégegyszer! Különben is,helyzeti előnyöd lesz velünk szemben, hogy te már ismered az összes olcsó kricsmit. :)
Szerintem Pool a "Mikulás csomag" alatt a pótalkatrész-szervízcsomagot értette, hogy nehogy otthon felejtsék.
Mz-seket persze nem kell ilyen témában megemlíteni. ;)
Apropó 10 fok. Mintha tegnap este azt hallottam volna a rádióban, hogy éjjel Pécs mellett 3,8 fokot mértek. Igaz ez? :(
Az idorol. Pool tenyleg egyeztetett kedvenc idojosunkal mert kb. azt josoljak amit leirt. Az viszont teny, hogy ma reggel munkaba jovet fazott a terdem a farmerban es a kezem is a borkesztyuben, ugyhogy ejszaka nem lesz vmi meleg. Hozzatok meleg ruhat es valamit magatok ala a satorba, mert nagggyon fel lehet ilyenkor fazni!
Eso elvileg nem lesz, ugyhogy elhalasztani nem kell a turat.
Utvonalakrol.
1. eszakrol: sok apro utacsaka, eleg szar minoseggel, kanyargos, sotetben nem ajanlom. Nem kell atmenni Pecsen.
2. nyugatrol (szigetvar felol): vigyazat itt vannak a vilag legveszelyesebb autosai! ahogy beertek pecsre ki van tablazva orfu. mi kaposvarrol erre szoktunk jonni. fasza szerpetin visz orfure.
3. keletrol: a 6os uton kell keresztulmenni Pecsen. A nyugati reszehez erve ha jol emlexem ki van tablazva orfu. onnan 2.pont szerpentinjei.
Kedves Pool!
Azért ez az éjszakai 10 C fok szerintem inkább csak a jó lenne kategóriába fér be.
Azt szeretnén tudni Munyival, hogy most is valamelyik volt barátnődet látogatod meg előtte?
A pozitív diszkriminációt tessék azonnal megszüntetni, mi az, hogy Jawasoknak Mikulás csomag?
"Jó hely Orfű, bár az én palacsint alföldet látott szemeimnek faur volt!! "
Bassz.. Már írni sem tudok! Szal:
Jó hely Orfű, bár az én palacsinta alföldet látott szemeimnek fura volt!!
Bocs!
Fisi
Sziasztok!!
Hát komolyan mondom leszopom magam!!Most jöttem meg kb. 2 hete abból a campingból (Panoráma camping a neve), ahova igyekeztek!!:( Bezzeg akkor egy szoci motoros sem volt!!!:((
Jó hely Orfű, bár az én palacsint alföldet látott szemeimnek faur volt!!
Etz fogyi kb. 5 lityi, full felpakolva, alföldi hülyegyerek fullgázon emelkedőre fel vezetési stílussal!! :))
Jó bulizást!!
Fisi
Kedves Tória és PeetAir!
Én stabil 20 fokot rendeltem a hétvégére. Erre azért volt szükség, hogy a Pécsre érkező levegő hűtésű szerkezetek bírják a terhelést. Eső (csöpicsöpi) nem lesz, úgyhogy vízhűtésű motortulajdonosok vizet hozzanak magukkal saját belátásuk szerinti mennyiségben.
Napocska lesz bőven, nem kell aggódni. Éjszaka 10 fokban egyeztünk meg Szilárddal, ez a jó alváshoz kell és ahhoz, hogy a párás reggelnek őszies hangulata legyen.
Én már holnap útnak eredek, de pénteken megyek csak Orfűre. Lehet, hogy már 3 kor ott leszek. Mielőtt lesátoroztok nézzetek körül légyszi. Úgy emlékszem nem egy kis kemping.
Jó utat mindenkinek, Jawás emberek otthon ne maradjatok! Minden Jawást mikuláscsomag vár! :-)))
Üdv mindenki!
Most csatlakozom így neten a szocimotorosokhoz, eddig csak olvasgattam.
http://kep.tar.hu/milan Ittvan pár kép rólam, és a kicsikéről! Most bővűltünk egy 67-es 559-es 250-es Jawa-val! Róla még nincsnek képek, de majd ha nem lesz ilyen hideg kimegyek, és lefotózom!
Szeretném megkérdezni, hogy az ősszel lesz-e valami kicsi túra? Végigolvasgattam a fórumot, lehet kihagytam pár sort. Mi 3-an vagyunk, 3X125 cm3. Tervezgettünk 1 hétvégét, még szeptemberben, csak egyátalán nem tudjuk merre menjünk, (Kaposváriak vagyunk, Somogy megye), ezért gondotam, hogy az lenne a legjobb nekünk ha csatlakoznánk hozzátok! Eddig csak max 100 km-es körzetben jártunk, unalmas délutánokon.
No egyenlőre ennyit, és majd még írok, nem akarom teleírni a fórumot!
bye
Hali!
Cafolnam. :) Nekem mar tobb eve ugyan az a celeron van es nem is akarok mostanaban masikat. ;) Celeron 400 rulla. :)
Hello Laci
Te nem tudod, hogy "computert" nem szabad lakásunkba engedni? :-)
Mert onnan nincs megállás, a gatyád is ráköltheted, kiírtani vagy hosszú évekig eredeti formájában használni szinte lehetetlen. Ennél egy túra is sokkal jobb befektetés! :-)
Üdv Attila
Hello
Mivel a yamaha problémái lassabban oldódnak meg mint vártam ezért a túrára MZ-vel megyek.
Nehogy már a jawasok legyenek többen! :-)
Üdv Attila
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|