:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
A sikló ernyősök arra vanna, kameráról nem tudok :)
Brisk N14C
Vegyél magatoknak is :-D
Nem tudom, attól függ, hogy a KandH-s szépkártyámmal fizethetek e.
Még nem sikerült felvennem a kapcsolatot a kempinggel. Nem nagyon kapkodják fel a telefont...
Viszont nem vettem még gyertyát! Pontosan milyen gyertyát vigyek neked, ha megyek?
Így már oké :-)
Atilla, te jössz? :-)
Ez az az út, ahonnan a siklóernyősök is indulnak? Aminek a végén van egy netkamera.
nem a google szerint fogunk menni, hanem a telefonomban megadott út szerint, de azt nem tudom ki exportálni, de kb ez az útvonal lesz, persze nem centire. :)
Igen, útdíjat kell, mert a hohe wandra a sorompónál fizetni kell, de ezt írtam is a leírásban.
Vagyis pontosítok, az
"Autópályák elkerülése"
"Fizetős utak elkerülése"
Nincsenek bepipálva.
Tényleg ki van kapcsolva, mégis erre figyelmeztet:
"Ezen az útvonalon útdíjat kell fizetni."
Kép.
http://www.kephost.com/image/azt
Nem megyünk osztrák autópályán, elvileg ki kapcsoltattam mindent a google térképen tervezés közben.
Ha jól látom osztrák autópályán is megyünk...akkor most matrica is kell?
Pénteken műszakizik az MZ, ha minden rendben lesz ott, akkor megyek és jön velem még 1 ember külön motorral.
Mennék de nem tudom hova. Mennyi euróra lenne szükség megközelítőleg. Aki sokat markol keveset fog. Motorozhatunk egész nap és gyönyörködhetünk az országútban, mert ha a tájat figyeled az nem igazán szerencsés dolog. Nos, jó szervezést. Laci
Hányan jönnek a mostani hohe wandos túrára?
Alakulunk, jól van :-)
A lefixálva és a kitéve viszont egy szó. :-)
Atilla féle túra is ki téve a túrák közé.
Na akkor időpont le fixálva, a következő túrára. Innentől frissítgetem a szociturák 2014 menüpontot is.
Ha következő túrának is meg van az ideje, lécci email-t írjatok nekem róla, hogy ki tudjam tenni az oldalra.
Na alakulnak a dolgok. Találtam egy kempinget is ami szimpinek tűnik. :) De még szervezkedem.
Egy ezek közül vagy mindegyik.
Konkrétan melyikre gondolsz? Ugyanis nem csak egy motoros jótetteit láttuk a videóban. :)
Önként.
Mert ha nem, nem mehet Csillebércre!
:-P
Rosszul tudod, ez nem az igazi motoros, hanem az igazi úttörő!
Nekem még tanították:
"Az úttörő ahol tud, segít és önként szolgálja a közösséget."
Buta kategória, de ha mégis létezik olyan, hogy IGAZI MOTOROS, akkor ő egy ezek közül:
http://indavideo.hu/video/A_motoros_aki_mindenkinek_segit
;) :)
Engem meg már a kis ts-em nélkül elképzelni se tudnak a haverok...;)DDDD
Teknőc
Tényleg Pilis az a Marót. Mindig elszúrom.
Ha már a TSről és parkolóról van szó.... Ma egy tökéletes kinézetű TSt láttam. Évek óta nem láttam ilyen szép MZt. Majdnem elcsábultam. :) de hűséges típus vagyok.
Tökéletes krómozás, festés. Még meg is volt pucolva . Talán a boltban nézhettek így ki a TSek annak idején. Nem is csúnya ez a típus. Vagy annyira csúnya hogy az már szép.:)
Szia Árpád!
jó hallani felőled, s remélem lassan neked is jobb lesz anyagilag is.
Viszont elírtad:
Pilismarot vs Pusztamarot..
De mindegy, érti mindenki..:)
Ma Algyőn találkoztam VG-vel,(47-es tiszai hídnál) jót dumáltunk két kis ts jól mutatott a parkolóban....
Teknőc
Úgy lesz. Pedagógiai létesítményről van szó, ezért nem most vesznek fel. Minek, ha nincs bent senki?
Pusztamarot is több mint lehetséges. Nem kerül milliókba a busz, beszélni is jó lenne nem csak városgazda dolgozókkal. Elég depis társaság.
Ha már lent leszek, hogy is lehet Zebegénybe át menni? Megy e még valaki át egy fél napocskára?
Erre a célra gyártották, igaz afrikai licensz alapján egyenesre kalapált olajos hordókból. :-)
Lehet hogy megyek Pilismarotra. De valszeg megint busszal érkeznek meg, csak most azzal is jövök majd el. Pilismarótot szeretem, csak a moci nem lesz az idén forgalomba helyezve, Tudjátok, a súlyadó és önkormányzat viszonya a köz foglalkoztatott 50 ezréhez...
De azért néha ki kell mozduljak valahova, ha gyalogosan is. Nyár vége felé állítólag lesz normális állásom, normális fizetéssel, jövőre minden szép lesz.
Tőlem, legyen...:)
Bár nekem másnak tűnt.
Hoppá, más is másnak nézte..DDDD
No Comment!;) DDDD
Nekem mindegy, lényeg a Szinetár Dóra! ;)
Teknőc
A fene tudja!Inkább tűnt egy szerszámos kamrának lemezből tákolva :D
Az nem fészer, hanem készen kapható faház és eredetileg erre a célra gyártják.
:-)
De látom, nektek is tűrhető volt.:)
Teknőc
DDDDD
Érdekes, az árak barátságosak voltak..
Az öreg vendéglátókkal alig volt gondom, főleg, hogy ott se voltak...Ritkán jöttek el.
(Lehet, ezért?)
A bort is kissé elszámolták sztem, DE nekem kedvezően. Szóltam róla, de szerinte így volt jó...(?)
Nem firtattam tovább.
Igaz, amit vettem, annak nagy részét is én ittam meg, a többiek alig ittak.;)
A szállással csak egy gond volt, az éjszakai zuhé, amiről ők nem tehetek.
Viszont Daranyinak reggelre "lábfürdője" lent a sátorban....
A velünk lévő házaspár viszont a fészerből átalakított"faházban" szálltak meg.
Tehát nekem nem volt hasonló, maradandó élményem, Hálistennek, csak pozitív.
Szinetár Dóra csak rémképként jelent meg a fejemben sok bor után...:)
Teknőc
Ugye ott volt az a kibírhatatlan stílusú öreglány is?
Szőlőt enni tilos, 1 percnél hosszabban zuhanyozni tilos, hűtőt nyitogatni tilos stb. stb. Olyan Zimmer Feris stílusú vendéglátók voltak.
A "Na hörpintsenek és menjenek" mondat örök klasszikus.
bor: 200Ft
sátrazás: 2000Ft
Szinetár Dóra: megfizethetetlen!!!
Jól tudod a helyszínt :-)
;)
Jól hangzik..de még nem látom az időbeosztásomat,(szabadidő..?) valamint a pénztárcámat...vastagságát...
Ha összejön mindkettő, akkor Lehet, hogy felbukkanok...;) Szeretnék.
Szinetár Dóra... Hm.Ez nem Alsóörsön, egy dombtetőn lévő kis kempingben volt?
Azóta megszálltam én is ott, jó kemping, olcsó, barátságos, ár is.
Bor kínálatuk is remek...:)
Viszont Sz. Dóra se volt sehol...;) Csend volt. DDDD Ott legalább is. vagy rosszul tudom a helyszínt? Lehetséges az is.
Teknőc
Nekem is kezd kirajzolódni a nyár.
Örömmel olvasom, hogy az osztrák túra időpontja pont jó.
A nem megyünk sehova II. túra várható időpontja augusztus 15-17 lesz. A program még alakul. (Még Szinetár Dórát meg kell hívnom, hogy feldobja a hangulatot) :-)
A helyszín egyébként változatlan, Pilismarót dunapart.
Ha van vállalkozó, a kettő túra közé is beférne valami...
Pár kisebb túracélpont:
http://www.almaimotthona.hu/toparti-strandok-magyarorszagon.html
;)
Teknőc
Hétvégén voltunk arrafelé, kiderült, hogy ott még kismillió út és látnivaló van fent: http://www.hohe-wand.gv.at/gemeindeamt/download/221714250_1.pdf
Na úgy néz ki, hogy június 27-29.-ei hétvége lesz a hohe-wandos túra. A kemping és program még szervezés alatt. A hohe wand a környékről cirka 100km.
Részletek később.
Aki csinált csoportképet az erőműben, megoszthatná! ;-)
Teknőc túrája le lett pocsálva, nem lett helyette másik.
Így esett meg a világtörténelemben először, hogy egy tábortűz elvitte a showt.
http://www.youtube.com/watch?v=re3ZZQvL_js
Teknőc
Soltvadkert helyett elvileg Fertő tavas, ausztriai túra lesz. De többet nem tudok.
Én Mecsekbe tartok, saját utamon...
Olvass vissza...;)
S jó túrát!
Más téma:
http://www.youtube.com/watch?v=eqD9Dm_DMN8
Ez nagyon jó, s durva film..
Teknőc
Akkor annyi a szervező, hogy nem is megyünk sehova a hosszú hétvégén?
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|