:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Attila!
A motorvásárlást akkor kell megejteni, amikor a legjobb ajánlatot kapja az ember. Ha elvitték a motorodat üzenj, és körül nézünk.MZ-hez nem gyártanak nyugaton dugót? Hátha valamelyik alkatrész kereskedőnél a minőségi dugattyúk között találnád meg a megfelelőt.A motort válaszd ki, mennyi pénzt szánsz a dologra,mit akarsz (tipus), és akkor elkezdjük ütni a casat.
Gyöször!
Örülök, hogy életjelet adtál magadról, néha pár sorral megtisztelhetnél minket.
Hello Buny!
Gyoszol elt el es elni fog. Az egyik gepem valoban el akarom adni, de egynelore nem fizetokepes a vevom. Viszont amint az lesz csempe helyett gerincvedot, meg ilyesmit akarok venni. Terdvedot mar vettem, azota megnott az onbizalmam es minden idomben broadsideolni tanulok a cross MZvel. Eleg jol megy. Majd keszitunk fotokat. Addig is minden jot. Üdv:
Gyöször
Attila!!!
Valszeg az egyetlen reményed a Huber és Tsa. kft.!!! Ott próbálj beszerezni Kanuni dugattyút!! Ez az egyetlen amelyik megközelíti az eredeti német minőségét, bár azt hallottam hogy már ezek sem grafitos anyaguak!:(((
Az meg szerintem rég rossz ha az eredeti hengerbe akarod az új dugót belerakni!! Abban bízol hogy majd egyszer összekopik???
Ha már itt tartasz akkor furasd meg mindenképpen!!!
Fisi
Ja!!! Telszámok!!:))))) 06 1 283 42 39
és 06 1 421 01 27
Ezzel pont nem ertek egyet. Az a film alap film es en tobbszor is lattam. Es miert lenne unalmas? Mikor motorozol akkor te valami melyenszanto temarol beszelgetsz valakivel menetkozben? Csak mesz es megy a taj.
Maszreszt tenyleg egy eleterzest sugall. A szabadsaget, ez latszik akkor mikor az elejen fogja es indulaskor eldobja az orajat. Es ok ott tenyleg szabadok mertek lenni, meg akkor is mikor a korulottuk levo nepek ezert uldoztek/megvetettek oket. A vegen ezert is lovik le oket.... Es ez is jo benne.
Hja es vettem kodlampat a jawara :) Vegre.
bye
HyGy
Hello
Hát a filmet én is láttam, szerintem nem jó. Véleményem szerint elszívnak benne egy zsák füvet, ezért régen igen botrányosnak számított, de kb ennyi. Ráadásul a zenéje sem tetszik. Szóval nekem nagyon nem jött be.
Viszont szétkaptam a MZ-t (amelyikkel Orfűn voltam) mert jó ronda főtengelyes lett. Rémülten tapasztaltam, hogy rusnya nagy magyar dugattyú van benne, ami a szép új főtengelyemet is szét fogja cibálni. És a környéken is csak ilyet lehet kapni.
Nem tud valaki egy helyet ahol méret szerint lehet valami könnyebb dugattyút beszerezni?
Furatni nem akarom!
Buny
Tényleg jó lenne, ha valami jó zsíros kedvezményt tudnál nekem intézni. :-)
Egyébként új motor kellene, de mint mondtam csak tavasszal. Ráadásul a motorvásárló m.ber sem jelentkezett.
Elvileg jön, csak nem látszik :-)
Ez még csak a lehetőségeim felmérése. A kérdést úgy kellett volna feltennem, hogy ha suzukit veszek akkor az ismerős márkakereskedő(i)dnél tudsz e valami kedvezményt elérni.
Vagyis nem biztos, de ha mégis akkor számíthatok e a segítségedre.
De mint írtad igen, és ezt meg is köszönöm, sőt ha szükség lesz rá igénybe is veszem. :-)
Na ki tud ennél bonyolultabban írni? :-)
Üdv Attila
Hittársam!
A klasszikus film elég unalmas, szinte nem történik benne semmi, és a bűn fertője árad belőle folyamatosan. Örülök, hogy megnézted, mert így képet kaphatsz arról, milyen is a világ a hittársadalom másik végén. Egyébként a film maga inkább egy életérzést sugall.
Szerintem ezt meg kell nézni, aztán el kell rakni az emlékezetbe. Megmondom őszintén, én sem néztem meg többször.A film eleje a legjobb, hiszen ott szólal meg a "Himnusz".
Laci bá!
Örülök, hogy tervekkel teli hozzászólásodat olvashattam.Milyen plexit meg dobozt akarsz? Csak nem te is beleestél a csapdába, és túra komfortot növelsz?
Valaki nem tud valamit Gyöszörről? Mióta elkezdte a ház felújítást egy betűt nem láttam tőle. Csak nem eladta a számítógépet, hogy abból is csempét tudjon venni?
Még vmi...
Ma este megnéztem a Szelíd motorosok c. klassziqst. Azt hiszem túl sokat vártam tőle & így nem vágott hanyatt.
Lehet,hogy jobban jártam volna,ha tovább halogatom a megtekintését??:)))
byee
Atilla & Buny!
Köszönöm,hogy aggódtok a testi épségemért,de nekem már akkor ropogtak a térdeim,mielőtt motorozni kezdtem...amúgy + mit tehetek,ha nem bírom ki??
Tegnap amúgy sem kellett félteni,ugyanis pihentetés képen hazatoltam a gépet úgy 2-300 méterről,nem fáztam útközben:)))
A kanyarokról pedig annyit,hogy NSR-es barátom elismerően bólogatott,ugyanis a kanyarokban rendre behoztam az előnyét!!!:)
A hall erzekelos gyujtas jo uton halad, kesz a vegleges verzio nyak terve, meg ki kell maratni bele furni az allito lyukat azt vissza jelolni a nyakra es akkor kozkincse teszem.
bye
HyGy
Elnézést kérek lemaradt az elköszönés.
Jó egészséget kívánok mindannyiótoknak.
Laci
ui:inkább hülyének mint neveletlennek nézzetek
Kedves CZÖVI és TESHO !
Köszönöm az érdeklődést. Rendszeresen olvasom a hozzászólásokat és tevezem a jövő motoros szezonra szükséges feladatokat, éspedig:250-esre doboz, lábvédő (a körzeti megbízottakat ilyen P10-essel látták el valamikor), valamint plexi szélvédő felszerelése.Az új dugattyúja jövő héten keszül el. Elektronikus hal erzékelős gyujtás megépítése a 350-esre. A 350-es újra karburálása mert 100 km/óra-tól többet nem megy.Remélem sikerül elképzelésem maradéktalanul megvalósítani.
Nekem 6 eve van skoda S100-am. :) Es ebbe nem kell letakarni a hutoracsot mert nem elol van. ;) Es a futes is mindig franko. :)
bye
HyGy
Igazi hobbi autók ,volt nekem is egy pár darab.Kettő S100,KETTŐ 120L ,EGY FAVORIT, MOST FELICIÁM VAN.Mindig a s
zelep hézagot állítgattam.Télen takard le hűttő rácsokat és engedj le a fagyálóból, akkor jobb lessz a fűttésed.
Czövi!
Azt, hogy milyen gépet szeretnél,azt neked kell eldöntened. Határozd meg, hogy mennyi pénzt szánsz a dologra. Ezután vegyél kezedbe egy Motor Katalógust, és böngészd át! (Nem csak a Suzukikat kell nézegetni, lehet mást is, hátha ott találod az IGAZIT!)A böngészés alatt,nem árt elolvasni, hogy milyen tapasztalatokat gyűjtöttek mások a tipussal.
Amikot képet kaptál, akkor azt a néhány típust, amit kinéztél anyagi lehetőségeid teljes tudatában(ide tartozik az eladósodás is),megnézed, hogy melyik mennyibe kerül.Ezek után levadászod a megfelelőt, és kész. (Ez utóbbi, talán kicsit több időt fog felemészteni.)
Attila!
Mailben írd meg mire gondoltál, mi az elképzelésed, aztán majd ütjük a vasat.
Újat akarsz, vagy használtat?
Dawe!
A Devils MC november 29-én 11 órától tartja a börzét a PeCsában. Belépőjegy 1.500.- Ft, info: 06-20-498-2140.
Tesho!
Testvérem, az Úr vigyázzon a "tepsi épségedre", a Tesho kanyar után ne nagyon ess kísértésbe, mert nem nyersz üdvözülést.(Attilának igaza van!)
Nem. :)
En dolgozok meg autot szerelek. Ugyan nem suzuki :) viszont szociskoda. :) Skoda S100. :)
bye
HyGy
BUNY!
Te egy igazi térítő vagy,elöbb utóbb mindenkinek lessz egy SUZUKIA.Ha ez bekövetkezik akkor felváltva kell szoci és japán mocis túrákat szervezni.Haladunk ebbe az irányba,már én is az újságokban a suzuki túra gépeket keresgéltem!Az MZ valószínüleg megmarad nálam örökre mint kuriózum. Egy veterános találkozón mondta egy öreg mocis hogyha nem az életed függ tőle ne add el.Ilyen katonai MZ már alig van szerezni se nagyon lehet.Veterános bulikra csak ezel fogok járni.De azért van egy bizonyos összeg amiért odadnám mert azt csak olyan gyüjtő fizetné ki aki megtartaná ilyen állapotában.
Mondhatnál egy két jó túra gép tipust!
MI VAN PÉCS KÖRNYÉKÉN MINDENKINEK ODAFAGYTAK AZ UJJAI A MOTO
R KORMÁNYHOZ?
Hi Maci!
Majd én is megérdeklődöm a pontos dátumot!
Ott majd talizunk! (Ha már a Camponába nem is!!!)
Üdv:Dawe
Ui: MINDENKI JÖJJÖN A BÖRZÉRE!!!
Hello
Buny
Úgy néz ki elviszik a yamahát, így tavaszra kell vennem valami új gépet. Ha tényleg van suzukis márkakereskedő ismerősöd, akkor segíthetnél nekem, hogy ne nagyon verjenek át. (csak kicsit :-))
Szóval ha valami kedvezmény elérésében tudsz segíteni, akkor azt megköszönném!
Persze csak tavasszal, (most kár lenne a garázsnak venni egy gépet) és akkor, ha addigra nem jön össze egy triumph-ra a lé. (Ami elég esélytelen)
Köszi.
Tesho
Jó dolog az ige hirdetése, de a téli motorozással vigyázz. Régen én is motoroztam folyamatosan. Most még én megam vagyok az ifjúság, de már megérzem ha jön a hideg, főleg a csuklóm és a térdem nem bírja.
Szóval helyes dolog a hittérítés, de télen csak módjával szabad előadni! :-)
Üdv Attila
Hali Dawe!
Igen, a Devils honlapján valóban ez szerepel, míg a Wildban 22.-e, a VMM-en 29.-e. Írtam emilt a Devilsnek, de nem válaszoltak. Úgyhogy sejtelmem sincs, pedig nagyon mehetnékem van!!!
Üdv!
Maci
Czövi!
Örülök, hogy felszerkezel, és lesz végre gatyád, meg lassan dzsekid is.Azért kérdezz rá legközelebb, mit aednának érte, hátha azért a pénzért egy jó gépet lehetne venni.(Tudod, ismerek Suzuki márkakereskedőket!!! Csak azért, hogy erősítsük meg a chaptert.)
Vaughan jól felszólított mindenkit, hogy milyen inaktív, aztán jól nem szól semmit hozzánk.Azután mi meg jól beszélgetünk nélküle.(Jól.)
Tesho!
Fia a mennyei Atyának, ki dacolva az idő zordságával is azon fáradozol, hogy a hitetlen gyaurok között fennen hirdessed a szent Hitet.Örülök, hogy nem remegnek a tükrök, én is gondolkodom már valami újításon, hogy jövőre valami más legyen a gépen.
A gatya DAINESE fekete kivehető bélésű térd és csípő protektoros.Az ára 20e HUF.Mindent tudtam venni amit akartam. Ekkora börze még nem volt,rengetegen voltak,sajnos a sisakot nem vették meg.A MOCIT SZERETTÉK VOLNA HA ELADOM DE NEM ÁLLTAM KÖTÉLNEK .Nem is tudom mennyit lehetne kérni érte? LACI BÁCSI HOL VAGY?
Hali skacok!!!
Villamerevítőt visszaküldtem szó nélkül cserélték! Mondjuk el is vártam... :))
Hát igencsak igénytelenre sikerált, és nagyon pontatlan is volt, de kissé bővebben az Mz- s topicon.
tesho!!!!
Asszem igazad lesz, Simocica lesz a megoldás kulcsa!!!!:)))
Na jó gépészkedést!!!:))
Fisi
Szia GYOZOETZ!
A következő amit tudok:
November 16. XIV. Devils téli börze, Budapest, Petőfi Csarnok
Ha (ezt is) jól tudom 1500HUF lessz a belépő!
Cáfoljatok meg ha tévedek!
Persze az elmúlt 7 sem telt el haszontalanul,áthelyezésre kerültek a tükreim,már nem remegnek,tehát lehet a kritiqsoknak keresni más támadási pontot (pesze a jobbítás szándékával:))
Lacibáról vmi hír?
Én,mint az 1ik hittérítő és az Úr ígéjének hordozója és terjesztője,1 hétig kénytelen voltam nélkülözni a NETet:(((
Fisi tévedsz,engem érdekelt a villamerevítő,na de ezek után....PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
Találtam 1 oldalt,ahol vannak képek 1 házilag gyártott villamerevítőről (RD-hez?), nahh,azt + lehet tekinteni...
A cím már a feledés homályába merült,de majd +keresem,1 képet mentetem el az oldalról. Cica lesz az uccsó reménységünk!:)
Ma m1ek motorozni,télen is hirdetni kell az ígét...:)
byee
Hello fisi
Megnéztem a fényképeket a villamerevítőről, hát van egy fajta kinézete, valahogy az ember nem ilyenre gondol ha azt hallja hogy "villamerevitő". Ha úgy működik mint ahogy kinéz, akkor tényleg többet ér ha dobsz a telókba egy kis viagrát. :-)
Üdv Attila
Örülök, hogy Vaughannal találkoztunk, mert sikerült hitet tennie vallásunk mellett, és azt az igét hirdeti mostantól ő is, melytől hangos ez az oldal, midőn hangos a hívők szavától,akik fennen hirdetik az motorkerékpár elsőbb és felsőbbrendűségét.Dawe sajnálom, hogyx kicsiny társaságunkat nem találtad meg, talán az zavart meg, hogy, mint hívő emberek, a családdal együtt kerestük fel a szentélyt, ahol a felnövő gyermekek helyes irányú fejlődését kívánták biztosítani a Tóth családok.Ez legközelebb ne rémítsen, hiszen mi szeretetben élünk hittársainkkal.
Győző ETZ!
Legközelebb előtte néhány nappal csörögj rám, és megbeszéljük előre a dolgot, mint a többiekkel.
Czövi!
Milyen gatyát vettél? Kicsit magadra hagytalak Furfaraggal, és máris vásárolni kezdtél, mert nem bírtad elviselni, hogy Furfarag vásárolt, mi?
Fisi!
Sajnos nem láttam még mit vettél, de én előre szóltam neked, hogy sok jóra ne számíts,illetve említettem, hogy magad is megcsinálhatod. Nálunk ez úgy szokott működni, hogy valakinek van valami megosztható ötlete, az általában a tesztelések után ajánlja föl közös felhasználásra. (Lásd Hygy Hall-generátoros, CPI-vel fűszerezett Jawa gyújtását.)
Hi! emberek! mi ez az inaktivitás? holvannak a hittéritők? és hol vannak a gépészek?
minden jót!
Hali!
Sajna a tegnapirol lemaradtam, ugyhogy erdekel a kovetkezo...
Hol, s mikor lesz?
Gyozo
Nagyon jó mintha nem is motoron ülnél. Egyáltalán nem érzi a lábam a menetszelet.
JÚÚÚÚÚJ!!!
Ezt nézzétek meg:
http://www.celtia.hu/pannonia/
MOST TALÁLTAM!!!
A Mai Börze képei!!!
Na jó! Mára ennyi!
Info:
tel:06-30-54-22-365
E-mail:MZDawe@freestart.hu
A többi titok!!! (Lakhely:Váckisújfalu)
Srácok!
Jöttök a PeCsá-ba a Devil's Börzére?
UI:A személyleirás bocsi de téves volt mert fekete gatyába és hosszú fekete bőrkabátba mentem! De a Szerelmem (a szőkeség)ott volt!!!
Hát igen, nagyon fasza!!:((( Én is azt hittem amikor kivettem a csomagból hogy rögtön lehidalok!!!
Holnap hívom a boltot, de már állítólag ők is rájöttek mekkora szemetet kaptak mert állítólag ők sem fogják forgalmazni!!!
Remélem visszaveszik!!
Az árát már ide se merem írni- 6000 Ft!!!
Talán az Mz topicon simocica aki boldog Kanuni 301 tulaj felrakja valahova az eredeti rajzát, majdcsak le lehet koppintani valahogy!?:))
Vaughan!!
Hát akkor már tárgytalan, sajnálom hogy nem tudtam segíteni!! Majd lesörözzük a traumát!!!!:))
Fisi
Köszönöm, hogy nem felejtettél el de időközben csak befutottak a "cédék" egy ismerősönhöz igy már nekem is megvannak. de a következő találkozón ill. túrán jó vagy nálam egy sörre!
igen nagy örömömre szolgált, hogy több szocimotoros szaktárssal találkozhattam a börzén s tudtunk váltani egy pár szót! (emléketek szivünkben örökké élni fog...) :-)))
minden jót!
Czövi! Látom hazaértél az új gatyóban.Tényleg,megérte a gatyó?
Bocsi én szurtam el mert a számodat beírtam a telefonomba de nem mentettem el.De ha láttad a motoromat azon volt egy eladó sisak telefon számmal. A személy leírásod nálam volt de még hasonló figurát sem láttam.
Szeva!
Jó volt a börze! DE NEM TALÁLKOZTUNK!:(((
Küldjétek el a számotokat mail-ba és akkor a Devil's Börzén majd talizunk!
Hopp!!!: És a csoki(mz-be) megvan és 100HUF-volt!
igényes és esztétikus kivitel!!!!Ezt ugye ingyen osztják valamelyik motoros turkálóban?
Na villamerevítő megjött, hát.....
akit érdekel az nézze meg az oladalamon (kep.tar.hu/fisi), de SENKI NE VEGYEN!!Bár itt senki nem is akart.. :))) Inkább az Mz topicon. Először azt hittem nem jól látok! Ilyen igénytelenséget a 21.- ik században!!!:(((
Fisi
U.I.: vaughan!!Nem felejtettelek el, csak sem időm nem volt még postázni sem az üzid nincs meg mert rendszer telepítés közben ugye füstté vált! Így a címed is.De ha más nem jövőre az egyik talin adom a cd- ket!!!!
Mit lehet egy motorból csinálni?AZ emberi leleményesség határtalan.KIVÁNCSI LENNÉK hogy ha valakinek adnának egy KOMÁR BLOKKOT MIT KEZDENE VELE? Mert amit láttam a CAMPONÁBAN a börzén az egy kicsit gondolkodóba ejtett.Ne egy motor átalakításra gondoljatok.Ezt a szerkentyűt nem szívesen próbálnám ki!Kicsit később majd leírom mit láttam.
Aki látott valami motorból átalakitott szörnyűséget írja meg!!!
Szoci motor nem vész el csak átalakul!!!!
De csak akkor, ha Vodafone-os vagy, mert akkor ingyenes nekem a beszélgetés. Egyébként valami telefonszám nem ártana!
Pool!
A baj akkor kezdődik, amikor azt hiszed, hogy megszoktad a gépet! Nem elég ülni rajta aztán húzni: Hadd menjen a gép! Egy ilyen motorhoz ész is kell, azt meg tapasztalatból mondom sokan otthon hagyják. Ilyenkor volt némi dolgom, de hát ez a munkámhoz tartozott.
A lányt biztosan észre vesszük!!!!
Buny!
Arra már nem emlékszem mikor biciklizni tanultam, de arra igen, amikor a Simsonomat egy Jawára cseréltem le. A Jawa 100 kilóval nehezebb a Simsonnál és nagyon nagy különbséget nem éreztem. Eleinte ugyan szokatlan volt, de nem a súlya miatt.
A GSX 1400 pedig nincs 100 kilóval nehezebb, mint a Jawa.
Remélem, ha majd meglesz a motorom, nem neked lesz igazad! :-)))
de ha senki nem csörög rám, hát igy jártam... de ha láttok egy zöld kabátos csókát aki egy fekete sisakot lenget, hát az én leszek!
minden jót!
Buny ! ha kint vagy csörögj rám kérlek!
minden jót!
Sziasztok!
Én is ott leszek a Camponába!
Remélem összetalálkozunk!
Én bakancsba,terepgatyába és bőrkabátba leszek! hosszu a hajazmányom és barna(oldalt+hátul rövid)JA:És egy szőke lánnyal leszek ha a szerelem istene is úgy akarja!!!
Csak ha láttok ilyet akkor elvileg az Dawe
Buny!!
Lehet igazad lesz, de ártani nem használ!!!!! :)))
Meg mentem már egy- két teljesen toplák Tz- vel aminek egyáltalán nem szitált az eleje!!!!! Nem kamu!!!
Akkor azokkal mi a helyzet???
Tovább volt a vázuk a sütőben??? :))))
Fisi
Czövi,Vaughan!
Furfaraggal mi is ott leszünk, lehet, hogy összefutunk majd. Ha túrtok ebben a topicban, fellelitek a telefonszámom, akkor egyeztethetünk,csak úgy nem írom le mégegyszer!:-))))
Pool!
Hidd el menet közben is érezni fogod a súlyát, csak még nem tapasztaltál ilyet, ezért nem tudod!Emlékezz vissza arra, amikor biciklizni tanultál: Egyenesben nagyon ment, de a megfordulásoknál eleinte volt pici probléma.
Fisi!
Nem akarlak bátortalanítani, de a villa merevítő nem sokat fog segíteni a szitáláson, ugyanis nem a villa gyenge, hanem a VÁZ.Furfaragnak a Jawa teló helyett ilyen volt, és nem szitált, mert a váz elég merev volt. Tedd fel nyugodtan, de a szitálás nem a sárvédő fölött kezdődik.
kicsi a világ!Nem nagyon emlékszem rád de ha valamit írnál a mocidról biztosan beugrana rólad a kép
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|