:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Mivel azert minket erdekelne opusztaszer, esetleg fakultative vasarnap elmehetnenk megnezni.
Igy van. Sok motorozas es helyszinenkenk 1 ora bameszkodas boven eleg.
Szeged az jó, megy még ott a leánykereskedelem?
Pool ugyis valami nőt keresett itt, majd beújítunk neki egyet tartós bérletre. :-)
Nyáron voltam Kalocsán, meg a szelidi tó környékén egy hétvégi motorozáson, nem rossz, de Szegeden nem voltam és Ópusztaszeren sem.
Ennek ellenére szerintem Teshonak igaza van, inkább nézzünk meg több dolgot és közben jókat motorozzunk.
Ha elmegyünk egy helyre, és ott töltjük az egész napot az nem olyan jó még ha az egy nagyon érdekes hely akkor sem. A motoros túra a motorozásról szóljon.
Üdv Attila
Hát ha vhová már érdemes túrát szervezni,akkor ott vannak is dolgok,amiket érdemes megnézni!
Ahol meg nincsen több látnivaló,oda úgysem tervezünk túrát:)
Motorozhatunk is több helyszín között, csak tudjuk m i között motorozunk.Már ezt úgy értem legyen hova menni, mert csak úgy a vakvilágba ne induljunk el 30-an.
Érdemes megnézni,ha egész napos a program? Nem azért,mert én láttam,de nem lenne jobb több helyszín,amik között együtt motorozhatna a társaság?
Úgy kell időzíteni a dolgot, hogy beleférjen, majd szombat reggel korábban kel a társaság, mint egyébként szokott. Igy talán 11 óra előtt is el lehet indulni.
Már előzőleg írtam ,hogy ha Ópusztaszert megszeretnétek nézni és a körképet nem akarjátok kihagyni akkor egy egész napot rá kell szánni.Ha jól tudom nagyobb csoportoknak előre kell időpontot eggyeztetni a körkép megnézéséhez.Egyéni látogatókat is csak óránként engedik be.
Hi! szerintem nem unalmas az alföldön motorozni. aki pécsen és környékén nőtt fel annak természetesek a hegyek. aki meg az alföldön annak a préri... idén nyáron a párommal felmotoroztunk a bükkbe. szentlélek környékére. hát biz voltak olyan emelkedők ahol a pancsit vissza kellett váltani kettőbe és nyél gázt kellett húzni, hogy felérjünk. igy én nem bánnám ha a túra szeged környékén lenne...:-)
minden jót!
Mondjuk a FOGASKERÉK németül is úgy néz ki, mint magyarul, az meg, hogy a németek hogy mondják, az nem érdekel. A szakirodalmat is kiadják az ilyenek miatt, mint én magyarul is :)
Semmi gond Gexxx,de aki német motort hajt,illik legalább a szxavakat tudni!:))
Képzeld el,mi lenne,ha Royal Enfield-ed lenne,indiai gyártású!!:)))
nem lehetne MAGYARUL?
Szerintem nem vagyok egyedül, aki nem tud Németül!!!
:(
Ja, hergestellt bei Veb Motorradwerk Zschopau: Betrieb des IFA-Kombinates Zweiradfahrzeuge.
Noch was!! Luftgekühlt!!
:-)
Denn, ist MZ ein Zylinder, zwei(manchmal zwo)Takter DDR Produkt von IFA.
Laci bá!
Szerintem jó ötlet ez az alföldi túra. Igazán belefér az Ismerd meg Hazádat mozgalomba egy sík túra is. Persze, akinek végsebessége nem túl nagy, az hiába várja a lejtő jó indulatú hatását, ott az nem jön.Viszont ki lehet próbálni a végsebesség körüli száguldást, mert van elég hely a felgyorsuláshoz. A véleményem az, hogy igenis egy tóparti szálláshely (fürdési lehetőséggel), Szeged, Ópusztaszer is lehet olyan jó program, mint a Mátra. Azt azért ne felejtsük el, hogy az észak-magyarországi chapternek már van egy tagja, tehát arra felé is mehetünk egyszer. De ez ellen szól,hogy Laci bá tősgyökeres szocimotoros találkozó látogató, és már látja, hogy milyen program érdekli a társaság nagy részét. Ha egy olyanra bízzuk a dolgot, aki nem ismer minket, az egy kicsit rizikós neki.Ezért én úgy gondolom biztosítani kell egy lehetőséget a megismerkedésre, aztán, ha úgy gondolja, hogy a társaságunk "életben" is elfogadható számára, és még mindíg úgy gondolja, hogy kalauzol minket, akkor meg kell adni az esélyt.
Buny!
"Szerintem az MZ-hez ez passzol a legjobban."-ezt mire írtad?
Bár a történetem valós,csupán elvonatkoztatva tessék érteni,nem a valós tények a lényeg,hanem a mögöttes tartalom!:))
Egy régi szép emlék..
Tudom,hogy nem szondáztat6tak volna meg,de a rendőröktől minden kitellik,bármit mond6nak...
Asszem már ötleteket sok embertől hallottunk, de bővebbet nem sokat. Leragadtunk az ötletnél (én is). Gratulálok Laci/Lajos :)
Amúgy nekünk is pontosítani kellene az elképzeléseket idővel (Interwheel/bnv...)
Hajrá motorfelújítók, ne adjátok fel, hátha nem lesztek olyan szerencsétlenek, mint én.
Ja, és az MZ fórumban feltettem 1 kérdést, nézegessétek meg léccci azt is
Üdv mindenkinek: Gexxx
hi!
1 Rövid kérdés: ERDÉLY????
pá: tike.
Vagy inkabb mennyunk mindenhova. :)
Vissza terve a turara. Mi lenne ha elmennenk a matraba, vagy valami ilyen franko helyre. :) Nagy hegy patak vizeses meg ilyenek. :)
bye
HyGy
Hat Pool, nem szoktam elerzekenyulni, de most kicsit sikerult. :) Es koszi az elismerest az oldalert, tenyleg sok munka/volt/van vele.
bye
HyGy
Pool!
Ajánlom figyelmedbe nőszerzés céljából a következő oldalt:
http://www.call-girls.hu/
Tessék,válogass!!:)
Ahoj!
Rám számíthatsz, csak bírjam addíg újra húzni a tyúkbelek felét a masinán.
Túl vagyok a térdműtéten, holnap vesznek varratot! (méghogy egészséges a sport....)
Üdv,
Pali
Most képtelen vagyok visszaolvasni, hogy mit írtam, remélem semmi olyan hülyeséget. (majd holnap kiderül)
Nem vagyok alkoholista, de most este foci után megint ittunk.
Dolgozzatok fiúk, hogy tavasszal legyen miből kirándulni. Ha véletlenül közetetek van az örtös lotto nyertese, kérem nekem egymilliárdot átutalnia a szlovák 7084630/5200 as bamkszámlámra
ismétlés 7084630/5200 bankszámla
Tisztelet legutóbbi legújabb motoros társunkat Csabának, és a legutóbbi Internetes (egyelőre) fiktív személyeknek, akik csatlakoztak motoros társadalmunkhoz!
Jövőre titeket is kötelezően elvárunk.
De a régi társainkról sem feledkezünk meg! Mónika, Ákos, Gábor és a többiről sem feledkeztünk meg! Kérem legközelebb befizetni a tagdíjat, ha már nem jelntek meg! :-)))
Hello Laci!
Azt hiszem (bocsi a többiektől), hogy Te vagy a legfaszább csávó itt a gáton! De komolyan! Semmit nem tudunk (tudok) Rólad, nem tudom mióta motorozol, nem tudom, merre jártál korábban motoroddal. Szeretném, ha ötvenen túl én is keresztbe-kasul járnám Pannon vidékünket. De most itt mondom neked, hogy legközelebb nem csak a villany témakörben foglak kikérdezni! :-) Készülj fel!
Tudod, itt a környékünkön volt néhány "motoros" barátom, akik néhány kilométeres csavargásban partner volt. De aztán jött az autó és had ne sorakoztassam fel az egész kifogás arzenált. Lényeg, hogy én igazán büszke vagyok, hogy példát mutatsz nekünk fiataloknak! Te nem hiányozhatsz közülünk soha! Ezt kérem nagyon komolyan gondolni! Érted ugye!?
Itt van Bunyi, aki megpróbált a motorozássl szakítani :-))) , de nem sikerült. Hála Munyinak!
Itt vannak a Pécsi csávók is akik kitettek magukért! Weblapot készítettek és szerintem maguk sem gondolták, de összehoztak egy fasza bandát! És a barátnőjeikről már nem is szólok, akik végig támogatták és segítették őket.
És itt vagyok végül én is, aki támogat titeket mindannyiotokat, motorosokat! De kérem, illene már nekem egy csajt összehoznotok! :-)))
Igényeimet már korábban leírtam, alább nem adom :-)))
Isten veletek! Tavasszal találkozunk!
Addig is vigyázzatok!
Na most az hiszem megyek aludni. Holnap begyújtom motorom, mert vár az út!
Hali!
Kedves Buny, kedves Többi Olvasó!
Fölvetettétek Szeged illetve környékének meglátogatását. Egyszer már ítam erről röviden. Nos, akkor egy kicsit részletesebben. Meg kell jegyeznem, hogy a Délalföldi táj sokkal egyhangúbb mint a két korábbi találkozók helyszíne.
A környék legjelentősebb látnivalója Ópusztaszer nemzeti park. Egész nap el lehet tölteni benne az időt. elérhető távolságra van Kiskörös a Petőfi házzal. Érdekes lehet Bugac a jellegzetes Kiskunsági tájjal, homokbuckák kisebb facsoportokkal és a kisérővel látogatható ősborókás.
További felsorolás: Baja Gemenci erdő,hívőknek Vodica búcsújáró hely templommal, Hajós pincesor, Kalocsa éseki palota, közelében a Szelidi tó, Kiskunhalas Csipke ház, Nem messze Kunfehértó tóval. Szegeden esti motorozás a városban, jelentősebb épületek kivilágítva. Gyula város vár élményfürdő.Ha valaki kíváncsi meg lehet látogatni egy tanyás gazdát Szeged környékén.
El kell gondolkodni, hogy ezen egyhangú vidéken vagy más dimbes dombos helyen találkozzunk.
Először is DÖNTENI KELL amire van bőven idő.
Üdvözlettel: Laci
Tesho!
Mein Bruder im Gott! (Én már csak ilyen maradi kelet-európai régióban, egykor nagyon népszerű nyelvet beszélek)
Szerintem az MZ-hez ez passzol a legjobban.
Azért a tanulságot levonhattad volna, miszerint, az álló segédmotoroskerékpárt támasztó személy nem minósül vezetőnek, tehát olyan részeg lehet, amilyen csak akar. Ebből adódóan felesleges is lett volna szondáztatni benneteket.Azt meg nem mondták, hogy üls fel a motporra és menj el vele, hanem azt, hogy menjetek máshova, de hogyanja nem volt meghatározva a dolognak.
Hát ennyit a kukacoskodó grammatikai elemzésről.
Hi! elköltöztem pestről. most miskolcon élek kettesben a párommal. megváltozott az emil cimem: bekaember@mailbox.hu
a telefonszámom is megváltozott! de ezt emilben...
minden jót!
Ígéretemhez híven szülinapiköszöntésemhálájánakjeléül:) elmesélek nektek egy történetet még a régi békebeli időkből,mikor még a Simson volt az isten (nálunk:).
Történt pedig ezen eset az Úr 1996. esztendejének augusztus havában..
Akkoriban egy nagyrészt Simsonos MC tagja voltam,a csúcsot egy Suzuki 80-as enduró képviselte. Kb 6-8-an voltunk & ha hiszitek,ha nem,még colorunk is volt!! (nagymamám hímezte) Csapatostul jártunk & rémísztgettük a derék polgárokat:)
A balatonfüredi borhetek meglátogatása után épp az egyik utcában dekkoltunk és csaptuk a szelet néhány ott lakó könnyűvérű macának, néha megpróbáltuk lekoptatni a hátsó gumival a zebrát az aszfaltról, többször ki is hívták a rendőröket:)
Történt,hogy az egyik tihanyi barátom elment egy körre. Egy utcával lejjebb, közvetlenül a parton igazoltattak a rend éber őrei. Kedves barátom úgy gondolta,hogy már pedig ő nem fog nekik megállni! Szépen ki is kerülte őket és mikor látta,hogy üldözőbe veszik, menekülőre fogta a dolgot és csúcsra járatta a Szimót. A 2 utca között van egy hosszú lépcsősor. Gondolta -nagyon helyesen-, hogy ott ugysem fognak utána menni a rendőrök autóval. Fel is kaptatott derekasan (szép teljesítmény!!),majd miután felért, odagurult hozzánk. A rendőrök sem voltak hülyék,megkerülték a tömböt és pont mikor a srác odaért hozzánk,ők is odaértek. Papírokat,szonda....
Rendőr: "-Na,jól mássza a Simson a lépcsőt?"
Srác: "Jól bírta..khhhmm"
Papírjai rendben, szonda:nem ivott.
Következett egy másik barátom:
-hol lakik,hol tanul stb...
"-Most érettségiztem és sikeres felvételt nyertem a Csopaki Rendészeti Szakközépiskolába"
"-Ááá,akkor kollégák leszünk! Oszoljatok srácok,már sokat panaszkodtak az itt lakók,inkább máshol állatkodjatok,de ott nyugodtan! Te pedig legközelebb állj meg igazoltatásnál & a lépcsőn ne motorral közlekedj, világos?!?!"
Szonda el, a rendőrök is...
Mindannyian ittasak voltunk,kivéve a lépcsőt Simsonnal mászó motoros kolléga & egyedül csak ő lett mexondáztatva...
A csapat lassan szétesett,volt aki a börtönbe ment,volt aki rendőr lett...
:-)
Hali Gyöször
Azokat a bironyos krosszzzversenyeket az MZ-vel nyomod?
Heló Gexx! Nem is olyan reg kerdeztel egy ilyet :))) Tudod sürün van időm forumot olvasni. :)) Akkor meg igen, egeszen a múlt pentekig, mer vettem egy 250es kawa KXet
Gyöször.
Hát hogyne.Pont 1 márka+köbcenti társsal ne beszélnék?
Különben nekem mind1 hogy hova megyünk,csak legyen 1be a csapat.Január 25-én BŐRZE.
Mármint a képeken nem rajtam leledzik!
Besörözve:
Soha ne kételkedj abban, hogy gondolkodó,
elkötelezett polgárok kicsiny csoportja
megváltoztathatja a világot. Valójában semmi
más nem volt még erre képes.
Ahogy nézem a hozzászólásokat, a többség inkább az Interwheel felé hajlik. Persze, Poolnak igaza van, ez még odébb van.
Furfarag!
Velünk is beszélsz majd néha?
Ja,csak nem rajtam van:-)))
Hali Fúrfarag
Ha megfigyeled azt a bizonyos pirosingesbőrmellényesürgés képet, akkor azon az én majmomat is láthatod, amint vigyorog a háttérben. Egyébként én és a haverom is látszunk, csak nem mondom meg, hogy hol :)
Egyébként cuki a JAWA sityód
Imád meghalgatásra talált:-))http://kep.tar.hu/furfarag
Hali mindenki
Fúrfarag
Ha vannak Csemőből képeid, akkor azokat örömmel venném, ha elhelyeznéd 1 nyilvános helyen (+ szerintem mások is)
Hja es akkor mar a hangjat is jo lenne hallani legalabb. :)
Hmm.
Pl pesten van olyan motorkereskedes ahol asszem 1 egesz hetre elviheted a motort kiprobalni, hogy szeretitek e egymast.
De legalabb ha ezt nem lehet akkor probakort had mennyek vele ott az uccaba.
bye
HyGy
Hi! nemtom mit ver a viz benneteket? mi mást lehet csinálni egy MOTORKIÁLLITÁSON mint megtekinteni a kiállitott motorokat. szerintem a jövő évi motorkiállitáson úgysem a motorokon leszen a hangsúly hanem a szocimotoros évi rendes és első találkozón!!! másik észrevételem, hogy a hitpark a televitióban sokkal nagyobbnak tünik mint élőben... és Buny-nak teljesen igaza van! egyébként az interweel-en vettem az asszonynak sisakot és ott szedtem össze egy csomó motoros boltnak a cimét is akiket később fel is kerestem az éppen aktuális vásárlási szándékommal. szerintem tök jók ezek a kiállitások!
minden jót!
Már az időpontot is tudjuk a motoros kiállításokról, addig szerintem úgy is megegyezünk, hogy melyikre megyünk.
Hát azon kívül, hogy megnézed és ráülsz még mit szeretnél csinálni a motorral?
Megvenni???
Különben rendszeresen járok mindkét motorkiállításra, de nekem az volt a tapasztalatom, hogy amit én akartam venni az volt a BNV területén is (pl. aksi, sisak)
A BNV területén is voltak Kawás lányok, de ezt a reklámot nem csak ők vetették be.
Hat iden voltunk fent a budapest motor kiallitason, de nem igazan jo, szal sok ertelme nincs hogy raulsz a motorra, mert mas nem igen lehet vele, ra birsz ulni megnezni azt kb ennyi.
bye
HyGy
Akkor most helyre teszem a dolgokat, mert látom nagy itt a keveredés. A Motorkiállítás a generál importőrök által létrehozott standokon van. Ez az, amikor a BNV területén, más kiállításokkal(Fehova,Boot) együtt ülés próbát vehetsz.Ez a próba miatt jó, viszont ezen kívűl semmit nem ad, mert mindenhol elmondják, hogy kb. mennyibe kerül a kereskedőnél, és kész.
A másik az Interwheel, ahol a márkakereskedők állítanak ki, és itt találod meg a kapcsolt áruk kínálatát is a leginkább. Itt ugyanis, aki úgyx érzi, hogy számít eljön, és egy kis standon, de jelen van. Lehet, hogy azt mondja menj el a boltba, viszont kedvezményekben, és személyes kontaktusban sokkal közelebbi a dolog. Itt megkérdezhetsz bármit egy ruháról, és 40 méterrel később összehasonlírhatod egy másikkal. Az akciókról, pedig egyenesen a kereskedőtől érdeklődhetsz. Ugyanis minden kereskedés más kedvezménnyel csábítja a vevőket. Itt lehet alkudozni sok mindenre, főleg az első napon, mert akkor még általában van tavalyi készlet, és azt ki szeretnék szórni. Lehet, hogy nem engednek felülni a vasra, viszont a finanszírozásáról sokkal közelebbi képet kapsz.(Lásd Kawás lányok.)Itt a kereskedő érdeke az, hogy ved meg a motort, ezért szívesen beszélget veled, a generál importőr ezt kevéssé teszi meg, mert ő csak bemutat.Ami szerintem emellett még az Interwhhel mellett szól, hogy két év alatt kinőtte a Hit park épületét, és 2004. március 19-21. között a Budapest Arénában lesz megrendezve, ami szerintem már sokkal tágasabb. Mivel a Motorkiállítás március 4-7.van, szerintem nem lehetetlen mindkettőt megtekinteni, így próbálni is lehet, meg alkudozni is.
Az hagyjan, hogy felulhetsz, de ki is lehet problni 1-2t. Igaz skacok? Jo volt az a Duco, nem? :))) Egyebkent a BMVn van az Interwheel, s az tenyleg tutibb....
Gyozo
Nem tudom név szerint, hogy melyik kiállítás melyik, de szerintem a BNV területén lévő nagyobb és jobb.
Ott fel lehetett ülni az összes motorra. Fel is ültem vagy 30-ra.
Meg lehet pihenni több helyen is, kajálni lehet, sörözni stb.
Nincs olyan nagy tömegnyomor és korrektebb az egész.
Az is lehet, hogy 2004 ben már csak 1 motorkiállítás lesz.
De ha 2 is lesz, nekem mindegy, hogy melyikre megyünk.
Hajjaajj!!
Meg a Kawa nénik élőben!:)
A poszter azóta is a szobám ajtaján van:)
byee
Látok itt aképeken valami pirosruhás magas fazont,Fényes ővcsattal,de azon valami fekete bőrmellény van :-))))
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|