:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
A folyó is megfelel,vagy muszáj tónak lennie? Víz-víz!:)))
Max csinálunk gyorsan egy mesterséges tavat és máris mehetünk bárhová!!:)))
byee
Ok ha ossze irjuk a helyeket akkor kirakhatjuk szavazasra.
A lentiekbol ami teccik:
1, 3, 4
Ez szerintem alap feltetele. :) Az hogy ki mikor er oda az egy dolog.
HyGy
Hát az a helyzet, hogy javaslatom az nekem is volt jónéhány, legalább öt. Mind az öt konkrét terv volt. Térképet ugyan nem vettem elő, mert a falomon van egy hatalmas.
Szerintem eddig, velem együtt, sokan eljutottak. De velem együtt mindenki megragadt. Jó lenne egy olyan szavazás, ahol pontot tennénk a találkozó helyszínére.
Ezen kívül arra gondoltam, hogy a találkozóinkat szabványosíthatnánk és bizonyos kritériumokat fogalmazhatnánk meg a szervezőkkel szemben. Néhány hülye példa:
1. Tó legyen a közelben. :-)
2. A szervezők legyenek a helyszínen időben (délután 2).
3. A szervezők tegyenek terepszemlét a kempingben a találkozó előtt.
4. A szervezők tudják, hogy mi van a közelben és merre érdemes motorozni.
Ize en jelentkeznek erre a borzsonyre. :) hol van ez mi van arra? :) Sok kanyar meg erdo meg ilyeneka az jo. To is van? :) Ha az elso ketto tura szallas to mellett volt akkor mar ne szakitsunk ezzel a hagyomannyal. :)
HyGy
Hello
A csevegőben írtam, hogy nem vagyok lelassulva, de ezt a hozzászólást most nem értem. :-)
Nem Szegedről, és környékéről volt szó máj1-én? Az most nincs, vagy ez már a következő túra?
És minek Furfaragnak fényképészkedni a túrához?
Na meg most mit is néztél ki?
Lehet, hogy vissza kell vonnom az állításomat, és mégis lelassultam :-)
Én már mondtam, hogy menjünk a börzsönybe, hegy-völgy és marha szép hely. de keletre Jósvafő környéke is szép, vagy még keletebbre. (pl Zempléni T.K., de én még pl Tokajban sem voltam)
Szóval egyszer már írtam, hogy ha valakit érdekel a börzsöny azt szívesen megszervezem, mert közel van. De senki nem reagált így letettem róla.
Üdv Attila
Buny szerintem ez azert lehet mert meg messze a nyar eleje, es senki nem meri elkepzelni a nyari turat mert megszakad a szive. :)
HyGy
Most, hogy már elmúltak az ünnepek elővettem a térképet, és körül néztem. Egy nyári találkozóra gondoltam, ami lehet akár több napos is(mégiscsak kell valami kikapcsolódás). Tallóztam a kempingek között, és mivel az oldalon semmilyen hajlandóságot nem látok arra, hogy valaki elkezdjen szervezkedni, hát én az első lépést megtettem. Bár, jó lenne némi segítség(Igaz, Furfarag?!Fénylépezés, miegymás!).
Azt azért előre közlöm, hogy kelet felé orientálódtam, mert arra még nem voltunk.Arról kellene beszélgetni, hogy időben mi lenne célszerű?
Lehet, hogy megvannak az adataid pool, de arra kerek mindenkit aki elkuldte es akit ismerunk, hogy kuldje ujra es jelszot is kuldjon a belepesi neved az az email cim lesz amit meg adsz az emailben
Akit nem ismerunk szemelyesen azt egyenlore nem tesszuk be, mert nem arra keszult, hogy mindenki benne legyen, kiveve akit regota ismerunk innen. :) Szoval kb ez annyit jelent hogy en onkenyesen dontom el kit vagyok hajlando betenni. ;) De csak kuldjetek batran jo eselyel indul az aki mar volt talalkozon, vagy en ismerem vagy ismerek olyat aki ismeri. :) vagy nem tudom
na bye
HyGy
Annak idején én is küldtem jelentkezésemet az adatbázisba, képet is küldtem, de nem tudok belépni. Nem tudom milyen User és Passwoerdel tudok belépni, ha egyáltalán be tudok lépni.
Pool
Hali!
Rövid szöveges storikra gondoltam. Csak szöveg kép nélkül. Egyszerű fél oldalas sztorik. Hogy daráltam le a szomszéd tyúkját a hátsó kerekemmel amikor hatvannál átfutott előttem az úton. Meg ilysemi rövid történetek képek nélkül. Vagy hogy hajtottam el a rendőr elől. Hogy mentünk hárman Simsonnal. stb stb
Pool
A többiek miatt írom soraimat: Elküldtem a verziónkat Hygynek, most már rajta áll, mikor kerül fel az oldalra.
hi!
aha:)
Tavaly már be volt tervezve, de akkor jol elfelejtettük....
tike.
Hello
Ez az adatbázis engem is érdekel (bár még nem tudom mire jó), de majd írok emailt az adataimmal.
Üdv Attila
Okay Buny, persze hogy nem sertodok meg amint tudom bele toldom.
Milyen sztoris oldalra gondoltok? Csak szovegek? Rovid bevezetovel?
bye
HyGy
Itt ballra csak par embernek van loginja eddig. Ez olyan cellal keszult, hogy akik igy szemelyesen ismerjuk egymast az oldalon tudjuk egymas cimet meg ilyesmiket. Es eddig azok vannak benne akik elkuldtek nekem ezeket az adatokat.
(Nev, cim, motor, miben tudsz segiteni, melyik varosban laksz, telszamod, emailcimed.)
bye
HyGy
Hi!
Én 1000% ott lakok 7km-re, még sosem voltam:)
tike.
Hali
jön valaki Február 2.-án börzére Szolnokra?
Hygy!
Ha nem sértődtök meg, akkor Munyival küldenénk egy verziót, amivel kiegészíthetnétek a dolgot, így többeknek szélesebb rálátása lenne a második találkozón történtekre.
Hi!
Jó 5let a sztoris oldal, a belépés menüre pedig én is kíváncsi lennék....
tike.
HyGy!
Van megint két ötletem!
Az első, hogy lehetne az oldalon olyan rész ahol motoros storik lennének. Nekem is van kismillió motoros történetem. És szerintem minden motorosnak.
A másik ötletemet pillanatnyilag elfelejtettem.
De helyette egy kérdés: Milyen email címmel lehet belépni itt balra?
Sziasztok!
Nekem tetszett a 2. szocitalálkozó beszámolója! Sokkal jobb lett, mint az első beszámoló.
Motorozásban gazdag boldog új évet kívánok minden motoros jómunkásembernek!
Aztán rosszat ne halljak rólatok! :-)))
Pool
Az a baj, hogy mar nem nagyon emlexunk, hogy mi tortent, ez is a jegyzetekbol lett felidezve.
Egyebkent jo hangulatu volt. :) De ilyen szemszogbol fel foghatjuk egy invitacionak is. :) Aki tudni akarja reszletesebben jojjon el a kovetkezo talalkozora. :)
bye
HyGy
Mert annyire megremultunk a robbanas utan hogy elfelejtettunk kepet csinalni. :))))
Hi! én is szivesen olvastam volna tovább a beszámolót. nagyon jó hangulatú lehetett! esetleg nem-e lehetne-e egy rendezői (bővitett) változatot olvasni valahol?
minden jót!
Áhhh,tehát ez a teljes cikk??
Azt hittem,hogy csak egy demo!:-)))
Nem keveslem a 4 képet,csak megtiszteltetés,hogy 4-ből egy a gyertyalehalásomról szól:))))
A te hibádról miért nincs kép?:)))))))))))))))))))))))))
Hat kicsit kurta lett. :) De igazabol a lenyeget tartalmazza, meg regen is volt. :) Mostanaban sok volt a munka. Viszont a 4 kepet ne keveseld mert vagy 100 darab van meg a galeriaban a cikkhez. :)
Látom felkerült a II.szocitali cikke.
Kicsit qrtára sikerült,nem?
& hogy a 4 képből az 1ik a gyertyacserémről szól...:-))))
byee
Bazzeg...! Most olvasom, hogy miket írsz! Milyen egy motorral?! Ki mondta neked hogy egy motorral, van már öt tuti jelentkező, igaz egyik sem szoicis, de ne haragudj...
Egy motorral el nem indulnék, miket te gondolsz Rólam....
Hát ilyet..... :-)))
Te Gyöször! Mi az a dzsizsa?
(ez olyan, mint a dzsunbuj?)
Hello
Na én emlékszem!
Pont annyit ültem ott, hogy haza tudtam volna motorozni! Leszállás nélkül!!!! :-)
Üdv Attila
Egész jók a képek!!
Én erre az Ural elsőkerék szerelésre nem is emléxem...vagy ez vasárnap volt?
Hali!
Na feltoltottem az elso szocimotoros talalkozo kepeit amiket a kacc csinalt. Ugyan nem digitalis minoseg, de lett 1 ket jo. Ezen van a lancos kutyas kep is
HyGy
Elmondom neked Pool, hogy én el nem indulnék 1 motorral sem a Duna mentén vadregényes tájakon keresztül megnézni hogy honnan ered a folyam. Semmilyen motorral. De még nagyon műúton se nemhogy a földutakat elkerülve a dzsidzsában :))))
Gyöször
Akarok majd olyat hogy az osszeset le lehessen tolteni tomoritve, automatan (gombra ranyomaskor osszetomoriti es elkezdi letolteni. :)
HyGy
Peet!
Azért nem töltöttem le,mert többek álltal is hiába lettetek "nyagatva", zip fájlban nem tettétek elérhetővé!
Ez nem leb@szás,de olvassatok csak utána a fórumon!!:-))
byee
1600! Én vagyok a Shirály!
Ameg en adsl-en feltoltom :) az eleg sok ido...
Nos, haaat, ize... Miert meg nem toltotted le?! :)
Szoval tenyleg lemaradodtak az uj szerverrol, de amint visszakerul hozzam az elozo szerver lementem rola es feltoltom, hacsak addig kedves HyGy ezt meg nem teszi a mentese segitsegevel:)
"Ennek ellenére szerintem Teshonak igaza van.." by Atilla
Azért kössz Buny,de szívesen megyek takarítani,ebből nem csinálok gondot:)
Ujra lett installalva a szerver. ;) PeetAir-t kerdezd. ;) De asszem nalam meg meg vannak valahol. :) Mert hogy az egeszrol van mentes.
Most valamit a túráról is, szerintem nem elvetélt ötlet ez a Lengyelország, csak az anyagi vonzatát kéne vizsgálni egy kicsit. Ha jövő nyáron nem is, de utána esetleg lehetne belőle valami.
A nyári találkozók elsőjét pedig ki kell találni. A motorozás mindenképpen szerepeljen a programban,de az se baj, ha dumálunk is egy kicsit.
Azt vettem észre, hogy, amikor Teshonak ezt a kis mellékzöngén megjelentetett mondatát olvastam, egy cukortól telített zöldes, szirupos lé kezdett folyni a monitorból, amit ragacsos volta miatt alig bírtam feltakarítani az íróasztalról.Ez az ömlengés veszélyes a bútorzatomra.
Hola!
Como esta utedes?
Hová lettek Mora 2. szocitalin készült képei??
Erre a kérdésre még mindig nem találtam választ...
byee
Hello Gyöször!
Ja, ja, mehetünk! Persze még az anyagi oldalát elő kell teremtenem addigra, de eddig az világ összes problémáját megoldottam amivel szembenéztem.
Itt meg aztán ráadásul motorozásról van szó...
Jó lenne azért, ha nem csak ketten mennénk, hanem mondjuk 4-5 motor.
Üdv.: Pool
Hello
Elég vadnak néz ki ez a Duna delta expedíció, Amúgy sem életbiztosítás arra motorozni.
Egyébként tényleg furcsa, hogy amikor elviselhetetlen meleg van miért indulnak el az emberek arra amerre még elviselhetetlenebb a meleg.
Én mostanság egy Lengyel túrán gondolkodtam, az jó irányban van. :-)
Szeged (és remélem még több hétvégi kiruccanás)meg elérhető cél, úgyhogy inkább maradok a földön.
Üdv Attila
a www.husaberg.hu oldalon van egy jó kis tura a Husaberg / Tura 2001 menüpont alatt. Pool elmegyünk a másik irányba? Úgyis oda akarsz.
Gyöször
Ebben azert nincs teljesen igazad:)
Nem tudom,hogy észre vettétek-e,de nekem vhogy mindig igazam van!!:)
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|