:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Kedves Munyi!
Én csak azt tartom most érdekesnek, hogy tavaly is voltak dolgozo emberek közöttünk, de mégis sikerült megszervezni hogy vizsgaidőszak után legyen a stuff. De mindegy.
A főző tanfolyamos hozzászólásodból pedig nem értek semmit. Anyám kitalálta hogy akkor éppen házat újítunk és az lett. Illetve Andi nagyon nem ért rá, és neki megígértem jóval előtte hogy nélküle nem megyek el, szóval nem is nagyon törtem magam h itthonról elszakadjak. De valami rémlik azzal kapcsolatban, hogy nkem akkor már volt valami kötlezettségem a suliban is, mert Bunynak vasárnap reggel a buszon ülve írtam SMS-t hogy üdvözletem küldöm mindenkinek.
Na további jó túra szervezést, sajnos én annyira be vagyok havazva hogy időm sincs elgondolkozni hogy itt lent mit tudnánk összehozni, nemhogy még körbe is járjam a terepet. Egy endurós listának egyébként több érdekességet tudnék megmutatni mint nektek.
Gyöszi.
Munyi Drága!
Mondtam már,hogy mennyire szeretlek?!?:-)
És és és és neked van a legjobb főztöd a világon?!
Igazából azért lett szerintem Tesho-kanyar,mert HyGy jött mögöttem és nem más! :-)))))
Ha ezt tavaly találjátok ki, akkor én is benne vagyok a csörömpölőmmel, de bejáratósan nem játszom meg.
Talán jövőre
Tike!!
Nem hulye tipp, en ott leszek, es ha bevallalod te is azt hogy hulyet csinalunk egy kicist magunkbol akkor nevezzünk!!!
Gyöszi
Íme a válasz:
2004. március 4. és március 7. között
Én kifejtettem már, hogy én miért szavazok az Interwheelre, mégegyszer az idén már a Budapest Arénában tartják, tehát a hely nagyobb lesz, ez már biztos. A BNV-re nem valószínű, hogy kimegyek, mert az újdonságokat a márkakereskedők standján is meg lehet nézni, a generálimportőrök annyira nem érdekelnek.Ha jó, akkor márciusban az Interwheelen találkozhatunk.
Májusban azért nem jó, mert Munyi államvizsgázik, és hát minden szentnek maga felé hajlik a keze, ezért a Június van előtérbe helyezve.
Hello Tesho és Mindenki!
Szeretném felhivni a figyelmet arra, hogy én is baromira elrontottam azt a "Tesho" kanyart. Ezt csak azért irtam, hogy Teshot megnyugtassam. Nem azért lett a kanyar neve "Tesho", mert ő volt az egyetlen aki rontott. Ő az igazi hős, mert magára vállalta és ez csak megtisztelés a részére, hogy róla lett elnevezve. Ez nézőpont kérdése. Szóval, Tesho! Te a szememben hős vagy / főleg, mert túlélted /.
Olyan a cikk és a képek ,hogy legszívesbben motorra pattanék és rögttön irány!!!!!
HI!
A BNV mikor lessz?
Azért gondoltam az InterWheel-t mert arra biztos kimegyek!
Bár a BNV-re is!:)
Még jó hogy van addig idönk megdumálni!
Üdw:Dawe
Én sztem megyek mind2re, bár az Interwheel már tavaly sem volt az igazi, vmi joval nagyobb hely kellene...
tike.
Olvastátok a Revüben a mócföldi túrát?
Na és a képek?! Gyönyörű...
Nem lenne jobb a BNV-n lévő kiállítás
Kint lesz az MZ is, láthatod az 1000s-t
Hi!
1 hülye tipp:
Gyertek máj 1.jén Madarasra, beszélünk HadnagyJózsiékkal, hátha indítanak szoci-gyorsulásit...:)
tike.
Sziasztok!
Mi lenne ha mindenki feljönne Pestre az InterWheel-re és ott taliznánk, most csak natúr a vasak nélkül!
Ja és mi van a Május 1.-vel? Addigra már szép az idő nem?
Üdv:Dawe
Hello
Buny ment a levél!
Írtam benne egy lehetséges útvonalat, az időpontot azt még meg kell vitatni, de június szerintem is jó!
Nem kell akkora feneket keríteni a vizsgáknak, hogy az ember egy hétvégét se érjrn rá!
Üdv Attila
Köszi!
Te láttad azt tudom,de volt aki kérte hogy írjam le mert semmit nem látott,majd a részleteket ha találkounk megbeszéljük.
Én láttam a borulásodat,hiszen majdnem rám borultál!:-)
Szal a szerpentinen elrontottam egy jobbos kanyart és HyGy jött mögöttem..
Mások is rontottak,de én kapom a fejemre a jeges vizet:))
Amúgy részletesen ki lett vesézve....:)
Ha jó lesz a gépem,én benne vagyok,bár azt hittem előbb is lesz,mint június.
Buny!
jelentkezem!!Ha kell a gyakorlati kivitelezésben segítek az elmélet a tiétek.Mint már írtam jó lenne konkrét dátum.
Tesho!Csak utalások vannak de semmi konkrét.AZ én borulásomat se látta mindenki.
A kérdés maradt:
Júniusban Kemence környékén az első találkozás?
Czövi, a túra után egy párszor elcsámcsogtunk rajta,keress vissza a részletekért...
:-)
Tesho!
Írd már meg hogy is van ez a kanyar dolog mert ez kimaradt valahogy. Másokat is érdeke biztosan.
HyGy,én büszke vagyok,hiszen eddig csak nagy és ismert emberekről neveztek el kanyarokat (pl Senna-kanyar stb stb..:)))
De ha már itt tartunk,mi a véleményed a HyGy-gyújtótekercsről?? :-))))
Hello
Buny
Küldöm a mailt, de arra gondoltam írok bele valami konkrétumot is, időm meg egy szál se, de megoldom, ma vagy holnap megy!
Üdv Attila
Azert en a tesho kanyarra nem lennek buszke. :)
Jó estét kívánok! Tessék mondani, itt szervez valaki mellszépségversenyt?:)
Ez a Tesho-kanyar már fogalommá vált,ez már örökre hozzám tapad:-))
Buny!!!
A mellszépségverseny csak poén volt, nehogy komolyan vedd! Én is dolgozó ember vagyok, de akkor is inkább július!!!
Nem vágyok amúgy semmi féle tesho- kanyarra, még Orfűről is megpakolva kemény 30- al vettem a kanyarokat, a mögöttem haladó kb. 8 autós legnagyobb örömére!!:))
Hiába alföldi gyerek vagyok inkább lasabban veszem a kanyart, de biztonságosan!!!
Ha nem lesz mellszépségverseny akkor majd énekeljük a Blues Company féle Dididalt!!!:))))
Fisi
Kedves Gyöször!
Nagyon igaza van Bunynak, ebben a kérdésben, és a véleményem az, hogy
Te akkor éppen főző tanfolyamon voltál, pedig Andival eljöhettetek volna.
Azt hiszem ezt a mell szépség versenyt meghagyjuk a rocker találkozóknak. Eddig erre még nem volt igény, de szerintem Hygy a lányoknak feltehet egy szavazásra ilyen kérdést is. Ennél azért ez a társaság szolídabb szerintem, de erre majd Fisi akkor fogsz rájönni, ha ott leszel. Kemence környékén van néhány "Tesho kanyar", ha éppen arra vágysz. A programot meg majd összeállítjuk.
Attila várom a mailt, mint Furfarag telefonhívását!
Gyöször!
A vizsgaidőszak az a Te problémád, ebben a társaságban vannak dolgozó emberek is, azoknak pedig júniusban is jár a pihenés, ha nem tudsz jönni, még megteheted később is.Gondolatvilágomban szerepel augusztus is.Egyébként is szeptemberben nem volt vizsgaidőszak, mégsem jöttél.
"-Mit adol te énnekem?!
-Egy golyót a fejedbe!
-Miit,golyót a fejembe?
-Akkor a szádba fogod kapni.." -ismeritek?:DDDDDDD
Mégis mit vársz Fisi, Welcome Drink-et??:-))
Bejött a dolog:így kell vkit rávenni a sátorverésre!:DD
De ha belegondolsz,ha nem versz sátrat,a cuccokat sem kell lepakolnod a mociról!!:-)))))
Ha a csajoknak mellszépségverseny lesz,akkor nekünk "pasiknak" micsoda?:))
byee
Na majdd adok én neked motor alatt áthúzást!!:)) Szépen fogadod a frissen érkezett vendéget, ezek után nem is merek menni!!!:)))))
Na ezek után már csak azért is sátrat verek, ha tetszik ha nem!!!:)
Leginkább nem is az alvás a a gáz, hanem a cuccokat kell valahová rakni.
Na igen csináljunk mellszépségversenyt!!!:))))
Fisi
Fisi,a túrák még szavazás,később szervezés alatt vannak,lesz látnivaló is és időben mindenki tájékoztatva lesz!
Az út miatt sem kell aggódnod,felesleges attól félned,hogy eltévedsz. Minden meg lesz szervezve a megfelelő mértékben.
A mellszépségversenyre én is szavaznék!!:-)) Már csak az a kérdés,a lányok mit fognak ehhez szólni?!:-))
Fisi,ha meleg lesz és sátrat fox verni,esküszöm megkötözlek és áthúzlak a motorblokk alatt!!!! :DDDDDD
Ja igen, én voltam!:)))
Csak közben eszembe jutott hogy a cuccot is kellene valahova rakni+ mi van ha esik az eső??!:))
Na meg tényleg, milyen lehetőségek vannak? Úgymint látnivaló, tervek stb.?? Vagy rendezünk mi si egy mellszépségversenyt??:p
De ha nem mond esőt, vagy olyan nyár lesz mint a tavalyi, akkor befekszek én a moci alá, egye- bassza!!!:)))
Gondoltam én is kerülőre+ egyebek, de csak marad a rakpart végig- ki a váci útra- onnan meg már nem bonyolult??!
Teshokám!
Te hová valósi vagy??
Fisi
Fisi,most már kemping is kell??!
Nem te voltál nemrég,aki a motor alatt akart aludni hálózsákban? Azt bárhol megteheted:))
Ne gazoljál be nem kell bemenned a nagyfaluba van több kerülőút,Szlovákia felé vagy kompal itt hazai földön.De ha jössz akkor nem hagyunk magadra ,csak megbeszélés kérdése.
Hali!!!
Gyerekek itt elkemencézgetünk pár napja, na gondoltam megnézem már merre is van!:)
Nabazz, kimegyünk a világból meg Magyarországról!!?
Van ott egyáltalán valami,mert én csak 1- vagy 2 utat láttam a térkép szerint, na nem mintha nagyon sokat akarnék motorozni inkább dumálhatunk is.
És van ott camping vagy ilyesmi???
És a leginkább hajmeresztő dolog számomra:
ÁT KELL MENNI BUDAPESTEN!!
Na ettől horrorabb dolog nem is kellett arra napra, kész is voltam! Úgy irtózok Pesttől mint tűztől!!!
Ha egy hét múlva sem érnék oda a talira akkor eltévedtem, és bolyongok a belvárosban!!!:(
Hiába reménytelenül vidéki vagyok!!:)))
Fisi
OK, úgy látom alakul valami a Szolnoki börzére is
Eddig:
-Tike
-Gyöször
-Gexxx (én)
-Infomaker ?
Még valaki?
Tervetek van, hogy hol találkozunk....?
Hello!
Jövök én is:)
tike.
Aki még nem ismeri,az 1. találkozón készült csoportkép névfeliratokkal:
http://www.alvilag.hu/msanyi/szoci_csop.jpg
Kiegészítésként annyi,hogy "1+2" MZ Joker-t és a barátnőjét,Melindát jelzi,mig a 3-as szám alatt LS-Laci látható.
Így már nagyrészt felismerhető a társaság!!!:)
byee
sorszám: 1747 (4805)
( előzmény: nagyfékdobos, 2004-01-20 23:53:31)
Hali skacok
Ha már így szervezgetünk, akkor lassan azt is megbeszélhetnénk, hogy ki jön Szolnokra, és hogy egyáltalán lesz-e valamiféle összeröffenés.
Szóval aki jön, az jelezzen.
Én megyek, Gyöször is jelezte a részvételi szándékát, meg lehet, hogy más is, csak nem emlékszem.
Tehát mi legyen?
Urak! Véleményem szerint a szervezés könnyebb lenne, ha bevillanna arc is a felhasználó neveket olvasva. Az ügy érdekében nagyon szívesen beteszem a képtárba bárki fotóját (fénykép címmel együtt) FÓRUMLAKÓK című albumomba.
Küldjetek képet, hogy megismerhessük egymást!!!! Az index fórumban is szerveződnek túrák, nézzetek át oda is!
Érdekelne engem is a ti szervezésetek, de fontos lenne tudni mielőbb a dátumot.
http://kep.tar.hu/nagyfekdobos
csááááááááá
Gyöször!
mezőtúron éltem elég sokáig. öt éve költöztem el de anyám ott él és gyakran haza járok.
Szakik!
tegyük szavazás tárgyává a helyszint!
mit szóltok?
ha több túra is tuti akkor ki-ki csemegézgethet magának.
bár az lenne jó ha mindenki ott tudna lenni!
minden jót!
Mi van srácok, itt mindenki egyetemista/főiskolás? (én is :-)
A vizsgaidőszak ált. május közepétől június végéig tart.
Ezexerint kellene szervezni..
Legyen már inkább július, addigra mindenki végez vizsgákkal stb., meg össze szedi magát lével...
Fisi
Buny! nekem junius vegeig vizsgaidoszak van!
Gyöszi.
Vaughan, te mezőtúri vagy??
Gyöször
Hello
Azt hallottam június az év legcsapadékosabb hónapja, de nem baj legalább meleg van!
Részemről jó a dolog!
Aki jönni akkar tegye fel a kezét..........Ha jól számolom eddig
13-an :-)
Buny
Szerintem elösször álítsunk össze útvonal tervet, azután tegyük közkincsé, és legvégül kérdezzük meg ki jön. (ez hipp-hopp megy) Nem bonyolult, én szoktam arra motorozni, de van amit még én sem néztem meg!
Írok neked egy mailt, aztán 1eztetünk!
Üdv Attila
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|