:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Helló!
Aki nem szokott a csevegő oldalra járni az most tegye meg és olvassa el az ötletemet a térképről, nincs kedvem még 1* leírni.
üdv:Norbi
Háát bakker felhíhattál volna:)
Ott voltunk 10től kb délig, meg én még később visszamentem motorral.
Mind1, majd legközöelebb....
tike.
Hello
Sajnos időm 1 szál se így a Kemence környéki túra útvonalának leírása ismét késik, bocs mindenkitől, de nem halt meg a téma! Inkáb már nem igérek semmit, de ezen a hétvégén csak megírom! :-)
üdv Attila
Üdv attila
hali Skacok
Bocs Gyöször, Tike, de szombaton úgy alakult, hogy nem megyek Szolnokra. De aztán úgy is alakult, hogy mégis megyek. Szóval voltam, de már nem akartam kavarni a találkával.
Az angol gép tényleg nem volt semmi, bár én nem láttam pöfögni.
Hátul láttam egy zöld 125-ös TS-t enyhén leamortizálva, egyből Gyöször jutott az eszembe, főleg, hogy láttam 1-2 képet a bandájáról "munka" közben :-)
Én vettem egy faszás kormányt, ha már úgyis Csoppperesítek, de 300ért kaptam egy gyári krómozott hátsó kapaszkodót is. A csomagtartó megy a sufniba, úgyis ronda volt.
A komplett gépekre visszatérva szép volt a Zündapp is, de a 250es endúrót (nem emléxem milyen) is kipróbáltam volna.
Lesz mostanában valahol valamiféle vásár?
Kellene egy csap Izs56-os tankhoz. Ezek az inteligencs oroszok mehint másként bekavartak. Mi a fenének kellett balmenetes tankot gyártani. Vagy legalább minden orosz gépen egyforma lenne, hogy esetleg kapjon hozzá az ember.
35ért? nem 10ezerért? mert ki voltak akadva hogy valami hulye megvett tőlük egy teljesen kibelezett karbi vázat 1000 forintért, de télleg semmi nem volt benne még úszó és súber sem, és az egész működőképes TSt 10 ért meg senki nem vitte el :)))
Gyöszi.
u.i: ja ha alkatrész kell MZhez és nem találok meg valamit a garázsomban akkor sehova máshova nem megyek csak Devil-hez Kecskemétre. Hihetetlen a tag mit becuccolt magának :)))
Hi!
Aha, emléxem rájuk, egy egész pofás Ts-s árultak asszem 35ért. Tz telo volt, én hengert is láttam, de csak 1et. Tele volt jawa meg pancsi cuccokkal. Két fószer épp akkor szerelt szét 1 kész pancsit, mert csak a vázat tudták eladni...
Volt Dongo is, a csávo fel-alá járkált vele állandoan, de többet tekerte, mint mocizott vele.
Volt kinn 1 Royal Enfield is,de még felujítás előtt na az faszás volt. Másodpercenként pöffent egyet.
Egyébként valoban sok lom volt, és elég durva lovét kértek érte, pl haverom Kómárhoz keresett lábtartogumit, 600HUFért akarta adni a csáko:)
Jövőre én is kipakolok a sufnibol, hátha kapok érte 1 tank benzinre valot.
azért jo volt:)))
tike.
Haveromék mentek el a börzére, én valahogy nem vágytam rá, este volt egy kis buli szombaton, meg vasárnap reggel keltem és csiszoltam a KXtankját. Haveromék egy kék mazdával voltak és egy piros fehér 250es Honda CRM verseny endurót árultak, meg egy kék TS-t. 3egyforma magas hülyegyerek. Ők azt mondták nulla volt a börze, de nekik kicsit másabb a felfogásuk. Idióták azt mondták, hogy annál jobb cuccokat dobáltak ki a szeméttleepre régebben mint amiket ott árultak. Vetetni akartam velük a TZhez 1 pár villát, de semmit nem találtak, meg jó lett volna egy 250es TZ henger, de egy TS hengert talált csak a srác azt is valami 6ezerért akarták adni. Najó kössz. Demondom én nem voltam. Azért nem hívtalak, mert lemerült a telcsim és fent maradt a töltöm természetesen :)))
Gyöszi
Hi!
Király volt a börze, holnap irok 1 kis beszámolót róla.
Hja, kihoztam az MZ-t ma néhány órára, nálunk jo idő volt nem is fáztam. 1 oldalkocsis Jawaval találkoztam csak, de majd leesett rola ugy integetett:)
üdv.:tike
Ezek az időpontok teljesen kimentek a fejemből. Én nem éreztem annyinak!
hihi :)
Az "IDŐ" hogy megszepiti a dolgokat mi? :)
HyGy
Buny-Munyi gratula!
Jó az írás, nagyon feldobja hogy együtt jöttünk-mentünk, sátratvertünk, stb, így hasonló szemszögből írja le a dolgokat mint ahogy én is láttam!
Szóval közeliek a történetek!
Üdv Attila
Ps.: Egyébként Gárdonyban vártunk rátok nem Velencén, és nem 1/2- 1 órát, hanem inkább 1,5- 2 órát, persze ez részletkérdés :-)
Hi!
Buny és Muny beszámolóját olvasva teljesen előttem vannak az ott történtek! :-)))
remélem idén részese is lehetek....
minden jót!
Munyi és Buny!
Elolvastam a II. Nagy Bumm da Mecsek túraleírást,igazán pofás lett!
Érezhető a Buny-féle hamisítatlan szóhasználat és szófordulatok:))
byee
Még egy fontos dátum:
június 26-27. Tapolca-Diszel veterán motoros találkozó.
Ajánlom mindenkinek szíves figyelmébe, hisz jó buli szokott lenni.
FELHÍVÁS!!!!!!!
Kedves VETERÁN motoros kollegák, kolleginák!
Motoros túrát szervezünk
2004.08.05-08.09-re. Útvonal: Tapolca-Bodrogkeresztúr-Tapolca
Picit részletesebben:
A jelenlegi tervek szerint csütörtökön reggel indulnánk tömött sorokban Tapolcáról.
Veszprémen keresztülhaladva, Dunaföldvárnál kelnénk át a Dunán, ezután több a Tisza mellett található motorgyűjteményt, illetve látnivalót tekintenénk meg.
Este az előre eltervezett táborhelyen (kempingben, ahol meleg babgulyással várnak bennünket) sátorverés, dumcsi és szunya, hiszen kb. 300km lesz a talpunkban.
A reggeli ébresztő, tisztálkodás és kaja után, hasonlóan a csütörtöki naphoz, látnivalók megtekintése mellett megtesszük a visszamaradt kb. 200km-t, majd megérkezünk
Bodrogkeresztúrra.
Ott szeretettel fogadnak bennünket az előttünk megérkezett lelkes veteránosok, akik remélhetőleg hideg sör és meleg kaja felderítésében is segédkeznek majd, hiszen mindannyian a „MAGYAR MOTOROK RANDEVÚJA „ elnevezésű rendezvényre érkeztünk.
A fórumokban olvasottak szerint az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy tartalmas hétvége következik ezután.
Vasárnap délután indulás haza. Természetesen éjszaka sátorban alvás, majd hétfőn holtfáradtan, boldogan, élményekkel teli hazaérkezés.
A menetrend részletesen ki lesz dolgozva azért, hogy bárki, bárhol csatlakozhasson a flottához.
Két dologra hívnám fel a figyelmet!
1. Mivel magyar motorok randevújáról szól a buli, főként a hazai gyártású vasakra számítunk, de TERMÉSZETESEN minden veteránost ÖRÖMMEL LÁTUNK!!!!!!
2. A szervezés csak úgy lehetséges, ha tudjuk, milyen létszámra számíthatunk, ezért legyetek szívesek mielőbb reagálni a felhívásra.
Már most elnézést kérek mindenkitől, hogy rendszeresen feltűnik felhivásom a fórumokban,
Megérthetitek, hogy máshogy nem megy a buli szervezése.
csááááááááááááááá
Hali
Ha jössz és találkozni akarsz velünk, akkor hívj a 30/2596458-on
Tike: Küldök SMS-t
Hali skacok!
Akkor úgy néz ki, hogy Gyöszörön kívül senki sem jön Szolnokra?
Ha valaki mégis, akkor sürgősen jelezze, mert holnap du. húzok haza, és otthon inter-nyet.
Mielőtt valaki úgy gondolná, hogy ez az én művem, akkor most leszögezem, hogy nem a chapter építés miatt csábítottam Peetair-t fel.Azóta küldtem neki e-mailt, de nem válaszolt rá, pedig szívesen láttam volna szerény hajlékomban.
PeetAir csatlakozott a pesti csapterhez. :) Szal pesten melozik. Januar 5-tol.
HyGy
Bizony bizony, Buny-nak igaza van. Nem kell senkinek sem kibeszélnie magát a vizsgákkal kapcsolatban. Én is voltam egyetemista, nem is olyan régen és még az államvizsga előtt három héttel elmentem motorostalálkozóra. Nem haltam bele, sőtt, olyan jó jegyeket kaptam végül, hogy magam is meglepődtem...
Szóval két vizsga között kell azért kikapcsolódás is és motorozásnál jobb kikapcsolódás szerintem nics. A motorozás stresszoldó hatású.
Úgyhogy semmiféle magyarázkodás...
Pool
Ne reagáld túl a dolgot,más is járt már úgy hogy átmenetileg nem volt szám.gépe:-)))Azért örülök hogy nem felejtettek el:-)).Apropó,mi van PetAir-al.
Láttátok?
a csevegő topicban ismét feltünt Furfarag neve!
és mégis él!
ennek igazán örülök, hogy nem hagyta faképnél a csapatot!
minden jót!
Hi! volt szó régebb egy duna túráról.
ha tényleg Kemencére megyünk akkor ott a duna kanyar és egy kicsit a "filing" is olyan lesz...
minden jót!
és diósjenőre is átugorhatunk! nagyon szép hely! vagy tovább motorozva egészen a királyrétre!
onnan nem messze kismarosról valósi a trophym. piszok szép környék. támogatom az ötletet!
minden jót!
Hello
Ne kapkodjunk!
Kemencén van kemping + strand+ kaja-pia, na meg a környéken sok látnivaló. Már összeraktuk mit hol érdemes megnézni, szépen megszerkesztem azután megkérem HyGy-t tegye ki az oldalra, és akkor mindenki meg tud mindent.
És ha bejön akkor lehet jelentkezni!
Addig viszont nyugi! :-)
Üdv Attila
Még van addig cirka 6 hónap,nehogy elkapkodjuk!! :-)))))
Hali!!!
?ég mindíg Kemencéről van szó??? De tényleg??!!!
Mi a franc van ott?? Mert ma vettem direkt egy új térképet, és csak a közelben Diósjenőn vagy hol jelöl campinget??!!
Hol fogunk táborozni???
Valami konkrtéum is lehetne már végre a helyről!!!!
Fisi
Így van Jól beszélsz Tesho!
Buny:nyomd a részleteket: hol mikor merre? Bogrács van?
Nem vitatkozik ,nem beszél vissza!!!!
Buny megelőzött,szerintem is ez a topic maradjon meg a túráknak...
Hello Tanulótársaim!
Az az igazság, hogy sorban olvastam itt ezeket a szivszoritó, vizsgaelőkészitő, balsorslátó irományokat és teljesen megesett a szivem. Na most figyeljetek ide! Én államvizsgára úgy készültem, hogy otthonról elköltöztem 4 szatyorral és úgy döntöttem, hogy még vizsga előtt kikapcsolódásképpen - felejteni a szülői szavakat és pofonokat - elmegyek egy motorostúrára Debrecenbe, 3 napra. Nagyon jól esett a kórbonctani tételeket / kb. 100 / a sátorban tanulgatni. A "kutya" sem zavart. Esküszöm több tudás ment a fejembe, mint egyébként. Még túrázni is volt időm / persze főznöm nem kellett /. A túrázásba még egy Ural 650 oldalkocsis teszt is belefért. Most is vizsgára készülök, ez is a végső államvizsga / közben a család, a munka, a másodállás, a háztartás/. Sőt májusban kell megvédenem a diplomamunkámat, de nem hétvégén vannak a vizsgák !!! Én mindenesetre ott leszek mindegyik találkozón és főzök Nektek. Csak anyagi gondok és Murphy szólhat bele a kivitelezésbe. Nem ezen a három napon múlik a vizsga.
Gyertek Ti is, mert megéri!!!
Jaj, majdnem megesett a szívem a szerencsétlen tanuló ifjúságon!
Czövivel értek egyet, annak idején nekem is le kellett nyomnom 3 államvizsgát, én is átestem egy nap két vizsgán, aztán mégis élek.Ezt az önsajnálatot egy másik topicban lehetne részletezni, itt inkább a konkrét javaslatokról kéne, hogy szó essen.
nyavalyás! én akartam lenni az 1800adik :)))
A motor egy hű társ de azért vannak hiányosságai a nőkhöz képest, most itt arra gondolok hogy vannak ugyan rajta lyukak, sok is, de nekem egyik sem jön be. :))
Szóval a szolnoki balhét itt én nem tudom ledumálni mert ma utazom pestre fel ott nincs netem. Mikor is lesz ez, vasárnap? Feb 1 ugye? Az esik vasárnapra? Na mindegy, eddig úgy néz ki hogy megyek, mikor és hol lesz?
engem 06 20 976 55 68 on elérsz, ha nem tudsz felhívni tolj egy sms-t a számoddal. Aztá megbeszéljük a dolgot.
Gyöszi.
1800 :-)
Én nem úgy veszem észre. A nők nem jönnek, vagy ha jönnek, már mennek is, a pia drága...
De majd később talán...
Meg egyébként is: rájöttem hogy a motoromba vagyok szerelmes. Igaz, hogy néha rakoncátlan, de még nem hagyott ott sehol. És remélem, nem is fog.
Persze hogy hallottam ,lenyomtam párat sikerült egy államvizsgát is és még utánna ilyen olyan tanfolyamokat.Volt mikor kettő hét alatt hat vizsga ment le,volt közte szigorlat záróviszga,kollokvium.Kettő naponta egy,itt ha a fejedbe ninncs aminek leenni kellene akkor már késő!!!
Különben az egyetemsiták élete:buli,móka kacagás,sör, bor,pálinka, nők!!!!
Na most akkor én is elsírom magam.
Holnap matek, szerdán mechanika vizsga, én meg szert sem tanultam rá. És a matekot 60%-ra kell írnom.
Meg kellene beszélni a szolnoki bulit, mert szerdán elhúzok haza, és nem leszek netközelben.
Szóval mikor és hol találkozunk?
Ez lesz a legsz*rabb félévem, JEEE :(
Nekem ez indult a legjobban. Viszont én úgy mondom hogy EDDIG ez lesz a legszarabb félévem! :))) Lényeg az eddigen van..
Gyöszi.
Hi!
Együttérzek Veled, nekem is 2 vizsga köv 7en, azért nem 3, mert 2nek egyezik az időpontja...Ez lesz a legsz*rabb félévem, JEEE :(
tike.
Pool nincs mese, jönnöd kell madarasra. Az én gépem is igazán csak jövőre lesz elemében, mert eldöntöttem hogy a szezon előtt már nem fúratom meg. Viszont kiállok ellened bár tudom hogy laposra versz. Meg úgy kellett volna írnod hogy összevetnéd a 350es Jawadat egy 250es MZvel! :))
Gyöszi.
Nem játék és mese, hanem móka és kacagás :)))))
Gyöszi da még mindig vizsgaidősuxx (2 szigorlat meg minimum 1 vizsga, az is a legnehezebbek közöl, meg már szivacsosra tanultam az agyam de mindig megvágnak :(((
Én maradok a hagyományos módszernél, de előtte össze kellene rakni.
Csak ugye az egyetemisták élete nem csak játék mese. Hallottál már a vizsgaidőszakról? :-)
Ragd fel egy asztalos gyalupadra azt hajtsd!A pannóniásoknál bevált,nézd meg!!
Tetszik az ötlet. Már rég szeretném a Jawámat egy 250-es MZ vel összevetni.
Be lehetne járatni ha:
1. össze lenne rakva (még semmit sem vettem)
2. Jó idő lenne
3. Nem lenne baszott drága a benzin
Majd a túrácskák, sulibajárások (kb 120 km :-) bemelegítik
Gexx: nem vesztesz semmit, nekem minden évben fix hogy mit csinálok május elsején!! :))) De be lehet azt járatni, még van 4 hónap! :)))
Gyöszi
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|