:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Mit szósz ehhez:
Jawa, Mz.
És a Márk Gyönyörű Uralja.
Na jó nem vagyok elfogult, de:
MZ, Ural, Jawa. :)
Na.
Nana.
Chapterek:
URAL, Jawa, Mz.
:)
A chapter az motoros csapat. Aminek vannak vezetői, és persze tagjai. Itt a két legfelkapottabb a Jawa és az MZ. Jajj bocsánat az MZ és a Jawa. :)
Aha Zsandatara azt írta hogy Szigetszentmiklóson lesz.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy mit jelentenek nálatok ezek a chapterek?
Akkor arra a 6-ai túrára én is elmennék. Szigetszentmiklóson lesz a Börze ugye?
A Kemencei túrátokat szervezi valaki? Vagy azt az ötletet elvetettétek?
Hát én nem vagyok semmi jónak az elrontója. :) Benne lennék...
Bunny!
Kell segítség motorszerelésben?
Ne feledd: ahol a ferdeszeműek tudománya véget ér, ott kezdődnek az orosz módszerek...
Tesho!
Ambruzs G. mostanában hygy húgával szokott lenni, így aztán nem tudom mennyi szabad ideje marad a netezésre. De az is lehet, hogy csak olvas.
Többen lennénk itt pestiek, de még nincs kész a motorom, tehát nem nagyon gurulok mostanában.
Massino!
Ez a "kis pesti gurulás" nem is rossz ötlet. Modjuk mehetnén így a veteránbörzére márc. 6-án.
Ki pösti itten még?
Tara
Buny!
Köszönöm a nagylelkű felajánlást!!:)
Lehet,hogy meg fogom alapítani a Balatonfüred Chaptert??:)))))
Bár mostanában nagyrészt Győrben vagyok..
AmbruzsG-ről tud vki vmit mostanában?
byee
Ha már ilyen új dimenziókba helyezed magad, és olyan extrákkal szereled fel a motort, mint kerék, ami gurul, akkor minek a Jawa? Akkor most már drót sem kell majd? (Mi lesz a drót gyártás fellegváraival?) Láttam nagyon szép kipufogókat, de lehet, hogy tök üresek voltak, szerinted Gyöször mit szólna hozzá? Amúgy meg nem tudom mit szól bele az, aki hébe-hóba, egyszer-egyszer ide látogat, aztán kritikával illeti a nagy vasat?! Aztán azt sem értem, mi az a feltételes mód, hogy "ha találkozunk",a cikkben ugyan nem írtam, de a következő chapter vezetőin a törzsgárdatagság intézményét is meg kéne alkotni már, Gyöször talán ide besorolható lett volna, de emiatt a feltételes mód miatt még gondolkodom a javaslaton!
A cikk nem tudom mikor lesz fenn, ebben a kérdésben Hygy az illetékes.
Azért ide kívánkozik, hogy a két legnagyxobb chapter nem a Suzuki és a Jawa, hanem az MZ és a Jawa(üdv. a szerkesztőnek), de az én megközelítésemben ez inkább olyan földrajzi jellegű volt(Pécs-Budapest).
Tesho!
Ne sírj, majd kitalálunk neked is valami chaptert, ha annyira ragaszkodsz hozzá.Tiszteletbeli Térítőként, akár hozzánk is csatlakozhatsz.
Valószínű a téli átépítés után újra kell értelmeznem a motorozást.
1.Forogni fog az első kerék (is).
2.A kormány nem háromállású lesz, hanem szintén forog.
3.Fékezéskor az első sárvédő nem lesz része a fékberendezésnek,(a szajki brigád érti, miről beszélek.)
4.Dávid valami "olaj"-nak nevezett löttyöt töltött ide-oda.
Lehet hogy így már nem is fogom szeretni a motorozást ?...
Egyébként mi az a kanya-izé?
Oké, akkor azok úgy jók ahogy vannak ki ne vedd mert megöllek! :)))))
Gyöször
Gyoszor: pedig vannak a kéményekbe' furulyák.
Állítólag az előző tulaj egyszer kiszedte, és összedőlt a garázs...
Jajj neeemááán Márk, nehogy azt mondd hogy megtanultál kanyarodni :))))
Te ha idén épp úgy adódik hogy egy szocimotoros találkozón fogunk összefutni és esetleg hagyom hogy elémkerülj, akkor azt csak úgy teheted ha valamivel betömöd a kidörgőidet, mert ha valami idegesített akkor ez a 2 dolog, ajjaj... :))))
Gyöszi.
Csatlakozni? Hát az nem nehéz, ha van valami akkor jössz és csatlakozol. :)
Vagy akár szervezhetsz egy mondjuk kis pesti gurulást, vagyunk páran pestiek.
Kedves Bunny szaktárs! (Óhoppábocsánat, Chapter-vezető!!!)
Ne tessék engemet holmi sutyukikkal sértegetni. Az Uralnak is csak annyi a baja, hogy a kanyarban kétszáz felett kidobja a seggét. (Néha.)
Mikor lesz fenn a cikk?
Márk!
Azt hiszem mindenképpen pszichiáterhez kellene fordulnod, hogy fóbiádtól szabadulni tudj!Nem ismersz valakit?!
Lehet, hogy csak ki kéne szabadulni a közegből, és fel jönnöd ide hozzánk Pestre egy kicsit, hátha vennél valami szebbet!(Mondjuk egy Suzuki?)
Megőrültem.
Nem tudtam ellenállni egy 21 éves gyönyörűségnek, és megcsaltam páromat. Mától két szépséggel élek együtt.
VETTEM EGY 350 JAWAT DÁVIDTÓL!!!
Már megint konkrét voltam, de legalább bemutatkozni sikerült. :) Csak az a kérdés maradt le, hogy lehet-e hozzátok csatlakozni és ha igen, akkor hogyan?
Egyébként ezt a 24 órást melegen ajánlom Nektek is. A www.vmm.hu részletesen ír róla (+ MEK oldal), ezért itt most nem szaporítom a szót. Én tavaly indultam először, de a csapatunk már három éve részt vesz (Jafar, ETS). Nem csak versenyezni érdemes kimenni, hanem maga a feeling is megéri - naaaaagyon szoci! :-) Túrának sem rossz a kunmadarasi reptér (vadkemping a hangárak között). Számomra fantasztikus élmény volt a tavalyi verseny. Lényegében egész évben ezt várom...
Március 6. Szigetszentmiklós.
Én mindenképp megyek, mert ott lesz egy kis előmegbeszélés a 24 órás megbízhatósági versenyhez. Azon pedig indulunk. Uff.
Nekem szintén ok.
Zsandatara melyik veteránbörzére gondolsz?
Nekem jó.
Veteránbörzére valaki?
Zs.
Árulja már el nekem vki ebben a nagy chapterezésben,hogy én melyik chapterhez tartozom....
:-)
Aki keres az talál, egyébként az időpont a MotorRevüben volt egész oldalas hirdetés formájában.
Márk!
A FeHoVa, az egy másik kiálítás, az két héttel az Interwheel előtt van.
A chapter vezetőket meg majd olvasd végig és rájössz!
Akkor a március 20. jó időpont mindenkinek?
Hello mindenkinek!
Egy ideje már olvastam a fórumotokat és most már úgy érzem, nem bírom ki, hogy ne szóljak bele. A lényeg: én is szeretnék veletek tartani. :)
2 éve motorozom, már volt egy ETZ 150em is, de most egy ETZ 125öm van. (Fejlődök mint a rák :)) Jelenleg Budapesten élek és a 22iket taposom.
Jónapot.
Bunny: Chapter vezetők, mi?! A röhögéstől majdnam leestem a székről...
Az Interwheel a FeHoVa-val szokott egy időben lenni, nem? Arra én biztos megyek,(kell vennem nyárra új harci láncot...) akkor majd átnézek a motorokhoz.
Bár ha az Ural gyári versenyzője nem lesz kinn, elég csalódott leszek.
Igen, az előbbi. Már jól vagyok.Igy járhat,aki szervíz alagútba téved:-))
Fisi: Módositottam a címed.
Ha nem sok az anyag akkor küld emailben.
HyGy
Tesho!
jó a cikk, bár az én szempontomból kicsit megkésett! Már szétszedtem a telókat. Igaz, hogy nekem Trophym van, de nem sok a különbség. Az összerakás majd a krómozás után lesz!
HyGy!
Ha szerinted gyarapítná az oldalt, van pár képem a vasról szétszedés előtt és közben!
" mert lehet, hogy a motor szép lesz, de árban fényévnyi távolságra lesz az elérhető árszinttől"
Az 1000es Mz-re gondolsz???
Tényleg szép moci, de az árcédula nem különösebben szocimotoros-szemet gyönyörködtető... (kb 3 Milla)
tike.
Halijo!
Hol találtad az Interwheel időpontját? Én kerestem neten, de nek sok sikerrel:)
tike.
A szombat részemről tökéletes lenne...
Az Interwheel március 19-21 között van a Budapest Arénában (ez az új Sportcsarnok).Aki nem tudná, itt a kereskedők állítanak, nem az importőrök. Tehát itt lehet vásárolni, árakról érdeklődni, míg a másik helyen csak elmondják, hogy mit tud a gép, és azt válaszolják, hogy érdeklődj a márkakereskedőknél.Azért lehűteném a várakozásaitokat, mert lehet, hogy a motor szép lesz, de árban fényévnyi távolságra lesz az elérhető árszinttől, de mindenesetre egy hasonló japán modellel lesz egy árban, vagy kicsit fölötte.De tévedjek, akkor jó lesz!
Ezért ajánlom mindenkinek az Interwheelt, mert ott a tartozékok is megtalálhatók, nem csak motorok.
Tehát most már árnyaltabb a kép, ha jön valaki jelezze az időpontot.Szerintem a szombat a legalkalmasabb, mert pénteken nyitnak, vasárnap, meg már mindenki pakol, a kedvezményes cuccok jó része már elment, ha csak nem nagy raktár készlettel rendelkezik valaki.
Tesho!
Jó az a cikk, ne aggódj megírtam volna, ha nem tetszik, de MZ telót mostanában nem szedtem szét, nem is szándékozom, tehát szakmai szempontból nem tudom megítélni, hogy jó-e a dolog.Azért kedved ne szegje a dolog.
Furfarag!
Ez munkahelyi baleset volt, vagy csak szimplán gyakoroltad, hogy kell az I gerendát fejjel ketté törni?
Na az új mail címem
mzetz@vodafone.hu
A kép.tár- on van helyem de nagyon nem értek ehhez, tehát ott hova rakjam majd fel egyszer????
Fisi
Mi is a mail cimed amit ki kellene javitani? Szoval az uj? ;)
Hello!
:) Na kitalaltam egy uj modszert, hogy csokkentsuk az en dolgom. Szoval aki fel szeretni tenni valamit az kerem hozzon letre maganak egy ingyenes helyen valami tarhelyet. Es utana csak annak a cimet kuldje el nekem.
bye
HyGy
Jó a cikked Tesho, bár őszintén szólva sokszor lestem miről írsz, mert a képek rohadtul nem a szöveg mellett voltak!! És lehetett volna több is belőlük!!!
Viszont kellően részletes a leírás, azt hiszem ennek alapján már símán nem merek neki kezdeni!!!:))
Kínlódjon vele a szerelő, illetve dehogy!! Nem hiszem hogy szerelő megcsinálná ilyen faján! Tehát mégis csak maradok én sk....
:))
Fisi
U.I.: én is írogatom a sokak által hiányolt festegetős cikket, csak az a baj nem tudom hogy kell feltölteni, HYGY b@szik válaszolni, meg a mail címemet sem javította még ki...
És még csak a kelleékanyagoknál vagyok, de már igen csak összejött kb. 4 szoci oldalra való rizsa!!
Ha írok akkor már rendesen nem??!!:))
Nekem így első látásra tetszik a cikk, de mivel hétvégén hasznosítom a leírtakat, így később nyilatkozom :-)
tesho!
Én is olvastam a cikkedet, és az az igazság hogy tök jó, csak szerintem azért nem jött dicséret mert akkor tudja meg az ember hogy mennyire pontos és használható a cikked ha szétszedi a hátsó teleszkópot. Nem?
De mindenesetre az látszik hogy sokat foglalkoztál vele, és én 5-öst adok. :) Na jó 5 alát. :)
Én is gondolkodtam,hogy LS-Lacival elm1ünk az Interweel-re (mint tavaly -bár nem voltunk túlzottan elragadtatva).
Még nem pontosítottam vele semmit..
Én is örülök a sok cikknek,de most már nem bírtam ki szó nélkül,hogy az én cikkemre 1 qrv@ büdös (dícsérő vagy becsmérlő) szó nem érkezett egyik fórumban sem,pedig én olyan boldog voltam mikor végre sikerült összehozni!!!
Más:
Nem tudom,hogy hallottátok-e,néhány hete azt az infót olvastam vhol,hogy most tavasszal meg fog szűnni a 91-es és 91K benzin forgalmazása. Helyette 95K lesz csak kapható.
byee
Gondolom egész napos. A baj csak az hogy Buny azt írta délelőtt kéne találkozni és úgy elmenni, csak biztos jönnének még olyanok is akik suliba járnak, mint pl. én is.
Erre kellene még valamit kitalálni, mert tényleg jó lenne ez az idei első gurulásnak is...
Az interwheel-ben en is benne vagyok. :)
bye
HyGy
Hi!
Én is csodálkoztam, de a ticketpro.hu-nál csak egynaposként van írva...
tike.
Köszi, az interwheel az csak egy napos?
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|