:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Úgy látom, igen. Bár, mintha Furfarag is jönne a börzére, nem?
Ize. :) Nem tudom pontosan megmondani. Elvileg a Kacc, es en tutira megyunk. A david is akar jonni viszont akkor nem tudnak a ceges dizellel jonni. Akkor meg kellene meg embert szerezni.
Viszont le kellene hozni egy simsont amit szereztem magamnak+apamnak egy 120-as valtot ezt meg szinten nehezebb a skodaval lehozni.
bye
HyGy
ZsT!
Most akkor szombaton hányan találkozunk a Lurdynál? Mert láttam free nem ér rá, akkor csak ketten leszünk?
Hygy!
Akkor 20-án milyen létszámmal képviselitek a pécsi chaptert?
Érdekesnek találom,hogy kizárólag veterán géppel lehet részt venni és pl a nem veterán motorral rendelkező de értük rajongók ki vannak rekesztve,legalábbis a felhívás szövegéből ezt szűrtem le...
sorszám: 2032 (6317)
( előzmény: nagyfékdobos, 2004-03-03 07:51:13)
Zsandatara: Sorry, de nekem a szombeti nap nem fog összejönni, mert költözik a nővérkém és segítenem kell neki. Gondoltam szólok, ne várjatok hiába. Szóval sorry.
Hello!
Szoval: en voltam tavaly es nem teccett.
FELHÍVÁS!!!!!!!
Kedves VETERÁN motoros kollegák, kolleginák!
Motoros túrát szervezünk
2004.08.05-08.09-re. Útvonal: Tapolca-Bodrogkeresztúr-Tapolca
Picit részletesebben:
A jelenlegi tervek szerint csütörtökön reggel indulnánk tömött sorokban Tapolcáról.
Veszprémen keresztülhaladva, Dunaföldvárnál kelnénk át a Dunán, ezután több a Tisza mellett található motorgyűjteményt, illetve látnivalót tekintenénk meg.
Este az előre eltervezett táborhelyen (kempingben, ahol meleg babgulyással várnak bennünket) sátorverés, dumcsi és szunya, hiszen kb. 300km lesz a talpunkban.
A reggeli ébresztő, tisztálkodás és kaja után, hasonlóan a csütörtöki naphoz, látnivalók megtekintése mellett megtesszük a visszamaradt kb. 200km-t, majd megérkezünk
Bodrogkeresztúrra.
Ott szeretettel fogadnak bennünket az előttünk megérkezett lelkes veteránosok, akik remélhetőleg hideg sör és meleg kaja felderítésében is segédkeznek majd, hiszen mindannyian a „MAGYAR MOTOROK RANDEVÚJA „ elnevezésű rendezvényre érkeztünk.
A fórumokban olvasottak szerint az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy tartalmas hétvége következik ezután.
Vasárnap délután indulás haza. Természetesen éjszaka sátorban alvás, majd hétfőn holtfáradtan, boldogan, élményekkel teli hazaérkezés.
A menetrend részletesen ki lesz dolgozva azért, hogy bárki, bárhol csatlakozhasson a flottához.
Két dologra hívnám fel a figyelmet!
1. Mivel magyar motorok randevújáról szól a buli, főként a hazai gyártású vasakra számítunk, de TERMÉSZETESEN minden veteránost ÖRÖMMEL LÁTUNK!!!!!!
2. A szervezés csak úgy lehetséges, ha tudjuk, milyen létszámra számíthatunk, ezért legyetek szívesek mielőbb reagálni a felhívásra.
Már most elnézést kérek mindenkitől, hogy rendszeresen feltűnik felhivásom a fórumokban,
Megérthetitek, hogy máshogy nem megy a buli szervezése.
Még egy fontos dátum:
június 26-27. Tapolca-Diszel veterán motoros találkozó.
Ajánlom mindenkinek szíves figyelmébe, hisz jó buli szokott lenni.
Csak Gyöször és Tike jön szombaton a hungexpora?
Ok, jogos a két pont. Mentségemre, én a kardánhoz vagyok szokva.
Hiába, mindig tudtam hogy a futárok kókánymesterek, de legalább hazajutnak. :))
MZ-hez pót láncszem = patentszem, Ezt is :-)
De jöttem már haza összedrótozott lánccal is :-)
A pillanatragit ő is írta. Bocs.
Zsandatara felsorolását kiegészítve:
kondenzátor,
pillanatragi, és zseblámpa.
Uralhoz kalapács, drót.
MZ-hez pót láncszem.
Gexxx, Gyoszor!
Én is szombaton megyek, ha kiérek majd csörizek, merre vagytok!
üdv.
tike.
Na ez is eszembe jutott hogy tényleg a gumiba kell fújni, de ez úgy hirtelen belegondolva nem tűnt jó megoldásnak. :)
De akkor tényleg...
Viszont a sebességkorlátozás, meg ellenőrizgetés tényleg rá van írva.
Zsandatara!
Egyébként nem csak szombaton van a Hungexpon hanem 4-7-ig. És engem is érdekelne de szombaton én is veletek megyek miklósra.
A Gexxx-et SZIGORÚAN 3 x-el kell írni :-)
Én a reggeli órákban megyek ki, mert utána mennem kell hata, be kell indítani a gépet, ha már bent van a felújított blokk a helyén. Már úgy várom, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a hangja.
Te mikor tervezted, hogy odaérsz?
Akkor majd hívlak Gexx, ha kint leszek, vagy fordítva (nekem is megvan a tiéd)
Pá
Ja, már látom, szombaton. Akkor lesz a veteránbörze is, oda meg muszáj mennem.
Melyik nap mennétek a kiállításra?
Fujhatod a lyukra is a defekt sprayt, csak ugy nem fog mukodni, viszont ha a szelepen keresztul a gumiba fujod, akkor meg elmaszkalhaszt a motorral addig amig nem találsz egy gumist.
Gyöszi.
Igen, én ott leszek, egymás számát tudjuk ugye?
Gyöszi.
Hali gyerekek
azt látom, hogy az interwheel-re nagyon készültök, de a hétvégén motorkiállítás is lesz a hungexpon
Szombaton jön valaki?
A defekt sprayt a lyukra kell asszem fújni, de rá van írva hogy max. valami 40 km/h-val lehet utána menni és pár km-enként meg kell vizsgálni, és minnél hamarabb találni egy gumist.
Persze jobb mint a semmi, sőt sokkal jobb. :)
Mi az a defekt spray?Az amit belepumpálsz ha kilyukadt a kerék?Vagy hülyeséget mondtam?Mintha már hallottam volna róla.És mennyire hatásos?Kösz a listát zsandatara.Megjegyzem.
Tavaly megmásztam a Magas Tátrát - 700 km-t ment a MéZes, hiba nélkül, DE vittem magammal: 2 db gyertyát, trafót, deffekt spray-t, patentszemet, szigszallagot, pótégőket, biztosítékot, feszszabot, úszót, gemkapcsot, pillanatragasztót, meg egy szerencse-sárkányt.
ZsT
Szevasztok.Hygy a gép 250 etz,két személy,oda-vissza kb.2000 km.Nincs oldalkocsi se kuli.2 db Oldalsó és lehet hogy + még egy hátsó csomagtartó is.Na meg a hátizsákok.
?????! Ezer bocsánat, ez történik akkor, amikor internetezni akarok, ezerrel figyelnék, pörögnek a MBok és valaki hozzám beszél. Mit beszél?! Megpróbálja felhúzni az agyamat!
Szóval bocsi. Vettem a drótot.
Mit erdemes? :) Hat az sok mindentol fugg. A legegyszerubb ha beteszel egy visa kartyat rohadt sok penzel a szamladon. A zsebedbe. Felulsz a motorodra es elindulsz. :)
Egy vagy ket ember megy? Milyen motorral? Szolo? Kulis? Oldalkocsis?
bye
HyGy
Jó reggelt felébredtünk??
Ezt most nem értem Free.
Márc 6. és fél 10 (9:30), Lurdy
Lásd a 1988-as hozzászólásom.
Zsandatara: Köszi a tel. számot. Akkor 20, 10:30 Lurdy parkoló.
Tettem egy ajánlatot a csevegőben, ha valkit érdekel!
Még egy embert...
a szervízkamionban,aki lehetőleg mesterszerelő!
:-))
Szevasztok.Mit kell,és mit érdemes egy 7-8 napos külföldi túrához elvinni?
Ez a 10:30-11 körüli időpont nekem is jó,ott leszünk LS-Lacival!
Hygy!
Az úgy jó, ha a többieknek is megfelel, mert akkor jó hosszú délutánt lehet bolyongani, és az szerintem elég kell, hogy legyen.
Akkor azt most neked adom :-)
Hello!
20.-a az milyen nap, ugye hetvege, hja szombat?. Mi innen ha elindulunk 8-kor akkor kb 10:30;11:00 korul tudunk oda erni.
bye
HyGy
Valószínű ,hogy megyek ha nincs nagyon rossz idő.Az idöpont márcis 6,jövő szombat.
Az előzetes alapján azt írtuk, hogy 20. a dátum. Az időpontot nem beszéltük le, mert vártam, hogy a vidéki "chapterek" tagjai írjanak időpontot, hogy mikorra tudnak felérni Pestre, ugyanis a lakóhelyemtől nincs túl messze az Aréna.
Igy hozzájuk igazítva magunkat, tudnánk találkozni.
Ez a szigetszentmiklósi börze most van a hétvégén?
Czövi, Furfarag, ti mentek?
Persze, c'est ici: 06209734375. Azonban módosítanom kell az ütemezésen, mert nekem 11-re le kell érnem a börzére (Megbízhatósági verseny megbeszélés és várhatóan késelő hangulat). Tehát 1/2 10-től 10-ig állítanánk gyújtást, aztán húzás. Jó?
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|