:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Mit vettél? Csak nem a Triumphra ültél fel, ami hátul el volt dugva? Esetleg vetted a bátorságot és egy Suzukival szemeztél?
Vaughan: nézegettem az IWs képeid én vasárnap este mentem ki, de teljesen úgy érzem magam mintha nem 1 kiállításon lettünk volna ezeket a dolgokat, motorokat amiket ti fényképeztetek én gyakorlatilag észre sem vettem. :)))) DE! most ezt nem kötözködésnek írtam ezt meg csak azért mondom mert valaki tutibiztos beszólna hogy már megint milyen bunkó vagyok és fikázom a ti értékrendeteket. NEM!
Majd felteszem 1x én is vhova a képeim ha lesz net.
Sztem jó volt a kiállítás, én is beszélgettem sok arcról vettem pár liter olajat, ami akciós volt és kellett, dugattyút kerestem a KXbe, beszélgettem csomót kawás szerelőkkel, illetve POTZNER FERIVEL!! fú nagyon jó arc.
Gyöszi.
HI HI van csavarom (önzáró)
Én nem vettem semmit,de sok tapasztalattal és prospektussal távoztam:-)
Azon kívül felültem pár gépre:R6, Bulldog, Pegaso és az imádatom az SL1000 Falco:-)
Hello
Szerintem jó volt, csak hamar el kellett jönnünk, és pénzünk sem volt "jó" üzleteket kötni, de azért vettem 1-2 apróságot.
Ja meg motorokon is ücsörögtem! :-)
Üdv Attila
:))
Hát én sem látok összefüggést. :))
Gondolom nem jött jól most ez a hirtelen vizsgáztatás, szal bocsi, de legalább legális a motorod. :)
Köszi!
Massino
Massino!!!!
Elhagytam a rendszámtáblámat! Nem mintha összefüggést látnék a törött rendszámtáblatartó és az eset között, csak közlöm :-))
Azért nem olyan nagy baj, mert nem az ehhez a motorohoz tartozó r.sz.tábla volt :-) Már rég ki kellett volna vonni a forgalomból, és az eredetit kellene levizsgáztatni. :-)
Gyógyulást!
Zsandatara
Azt azért előre vetítettem, hogy itt üzletet lehet kötni, nem motorokon ücsörögni. Aki akart azért megtalálta az üzletet, ahol vásárolni tudott.
Nekünk sikerült üzletet kötni két helyen is, arról nem beszélve, hogy a Gaia teszt most már csak a jó időn múlik, mert sikerült megállapodni a "marketingesekkel", hogy látogatást teszünk a gyárban és tesztelhetünk is.
Pool!
Tudom, neked a lányok lényegesebbek voltak, de azért abban sem volt hiány.
Hygy!
Márknak vittél Ural tájékoztatót?
Én sem, asszem pont akkor mentem el a Wild-ot aláíratni. De nem baj, úgysincs fotogén fejem :-)
Vaughan csoportképeire gondolsz??
Azok nem is igazi csoportképek,én sem vagyok rajta...
:-(((((
Ahoj!
Személy szerint én is a jó szocis emberekért mentem ki IW-re, de egy lakatt azert vettem. A csoprtképet elnézegetve megijedtem, hogy jobban kopaszodom, mint tükörböl látszik.....
Üdv,
Pali
Én csak a jószocisemberkék miatt mentem el,vásárlási szándékom nem volt.
Viszont csinálhattunk volna csoportképet,mielőtt szétszéledt a társaság...
Hello!
Szerintem sem volt nagy eresztes, sem bordzsekit nem kaptunk, sem bornacit.
bye
HyGy
sziasztok!
én inkább vásárolni mentem fel. szerintem jó kis kiállitás volt mert mindent tudtam venni amit akartam, és találkoztam igen szép számban jelen levő szocimotorosokkal!
szért én pozitivan értékelem a kiállitást!
minden jót!
vaughan
Voltam már elég sok motorkiállításon, de ilyen silány még soha nem volt!
De legalább találkoztunk új és régi motoros haverokkal.
Hali
Nos, aki volt Interwheelen, azoknak mi a véleménye?
Szerintem nen molt nagy bumm, mert én csak nézelődni mentem (med dedikáltatni). A motorshow jobban tetszett. Sőt, még a tavalyi IW is
Ok én benne vagyok!
már voltam párszor szlovákiában... főleg tankolni mikor olcsóbb volt:)))
Majd ha kész a géped szólj és talizunk..
Hm... én benne vagyok!!:)
Lehet hogy Szerencsig felgurulok! Úgyis járatós a gép... bekopik és fasza lesz.
És akkor majd konzultálunk hogy mi legyen tovább.
Jók a képek,látom voltak azok is akik kevesebbet írnak.A régebbi képeidet is megnéztem, és megtaláltam az agárdi képek között a harci ETZ-met.A Pannoniások között pedig a Nagyfékdobos társunk fellobogózott mociát.
Én még nem voltam egy szocitúrán sem de szerintem biztos hogy tárt karokkal várnak téged is!!!! Csak gyere nyugodtan!!!
Gyerekek eddig 3 havernak mondtam Kemencét de mindenki a dátumot kérdezte idáig legelőször !!!!
SZÓVAL?????????
Fisi
Hello,
Úgy látom, kezd összeszedődni egy-két ember észak-keletről. Ennek nagyon örülök, ugyanis én is szeretnék lemenni valami találkozóra ill. túrára. Én speciel Szlovákiában lakom, Királyhelmecen, de az Sátoraljaújhelytől csak 30 km-re van.
Ha nem bánnátok, én is csatlakoznék a csapathoz egy esetleges kiruccanás alkalmával.
A blokkom ugyan még darabokban van, de egyébként is főleg a nyárra gondoltam, mikor már mögöttem vannak a vizsgák.
Üdv!
az interweel-en készült fotók megtekinthetőek: kep.tar.hu/vaughan
janek!
csütörtökön műszakizik a trophym. ha jó idő lesz akkor vasárnap meglátogatlak!
vagy találkozhatunk máshol is. addig emilben telefonszám csere!
minden jót!
akkor ok.
majd megyek ha minden összejön:)
csak kellene a közelembe vki hogy ne egyedül rohangásszak bp-ig.
Helló!
Janek nekem ETZ-125-ösöm van, mindkét eddigi túrát kibirtam.Nem nagyon mentünk 80-90 fölé.
Janek ne aggódj,nyugodtan jöhetsz!
Az átlagtempó 70 körül szokott lenni.
Kár,hogy nem jött mindenki a megbeszélt időpontra a bejárathoz,utána már esélytelen volt bárkivel is összefutni,de örülök,hogy újabb embereket ismertem meg személyesen is!!
Erről a kiállításról még akár egy csinos cikk is születhetne:-)
125ös Trophy.. korához képest jól megy, most mentem vele 110et. de nem akarom széthajtani.
Majd nyáron ha minden összejön leruccanok egy talira ha nem többre:)
Mért hány ccm a géped? Én beszélgettem az ős túrázókkal és nem szoktak 90-100 fölé menni. Az utazósebesség biztos kevesebb mint 90, azért mégiscsak meg vannak pakolva a motorok.
Meg a lényeg hogy kb. együtt menjen a csapat, azért túrázás. Van ott a képek között 125-ös is, a legjava persze 250-es de azok sem stiftgázon közlekednek.
Amúgy szeretnék menni találkozókra csak annyi a bibi hogy ahogy nézegettem a galéria képeket az én gépemhez képest sokkal nagyobbak ccm-ben! És gondolom nem 90km/h az utazósebességetek...
Az király...
Én Sárospatakon, de annyi távot csak kibir:))
Majd eccer ha lesz időnk talizhatnánk valahol! Még gimibe járok 1-2hónaig, ugyhogy tavaszi szünetben lenne a jó kb 1 hét múlva.
Sztem jó volt, főleg annak aki venni is akart valamit. :) Mondjuk én találtam megfelelő tankpadot...
ZsT is meg a többiek is gyorsan eltűntek, mondjuk én jóval később érkeztem, mire odaértem mindenki már vagy kétszer végigment a kiállításon. :)
Üdv!
Fisi, RMC-nél nézted már??? Ott van egész elfogad6ó árban...
tike.
Milyen tanktáskát vettél és mennyiért?? Én már egy jó ideje a foktos táskákat nézem azok közül ami tetszik az kb. 20- 23 ezer ft..
Fis
janek szaki!
én miskolcon lakom.
s te?
Zsaandatara szaki!
igen hamar leléptél a kiállitásról.
nem is érkeztem kezelni veled!
tudod a számom. dobj kérlek egy sms-t mert én nem tudom a tied!
köszi!
minden jót!
Szakik!
kinek hogy jött be ez a kiállitás?
nekem elég jól mert tudtam venni igen jó áron egy tanktáskát ill. a párom bukójára is kaptunk plexit igy nem kell az egész sisakot kicserélni.
minden jót!
vaughan
csövi!!
ki lakik BAZ megyében?!
nem merek még elmenni hosszabb távra nagyon és ha lenne itt vmi ismerősöm akkor pár kisebb túra után elmennék nagyobb találkozókra...
ja képet majd küldök a mocimról csak be kell scennelni:)
Pösti gyerek vagyok, én ne ismerném? :)
Azért mosolyogtam...
Ismerek pár arcot akik rendszeresen odajárnak, és hát kivételes figurák. :))
2200 :-)
(Ha már az MZ 1000 nem lett az enyém (sem a fórumban, sem az S-es változat :-))
Akkor majd hívlak
Üdv: Gexxx
Nem tudod mi az mi?
Ők magukat hivatalosan ANTIFASHION SHOP-nak mondják. Fűzőt kellene venni a bakancsomba. (szoktak lenni fasza bőrkabátok is használtan is, motoros szabásúak is...) De nem hiszem, hogy megyek (programváltozás), mert Peti csak 11-kor nyit. Hátha kint tudok venni szimeringet a fékhez. Addig is FÉKTELENÜL...
Hali
Megyek én is, csak nem tudom, hogy mikor érek oda, mert előtte be kell ugranom Futár Petihez is, meg CIánkáliba...
Megy valaki, akinek tudom a számát?
Üdv: Gexxx
Jovunk mi is nem kell parazni.
10 körül én is ott leszek!
remélem tudok találkozni hygy-vel is!
minden jót!
OK, akkor a Hungária körút felöli bejáratnál :-)))
Én részemről egy remek gyorsulású,bár kissé zajos kéxínű metrót fogok prezentálni:-(((
Igen, bátorkodom én is kíváncsiskodni a motorostúra ügyében, mert nekem is tervezgetnem kellene a szabit.
Addig is, holnap találkozunk az interwheelen! Részemről egy gyönyörű hangú MZ-t prezentálok, mert tegnap nyélgázon lementem Egerbe meg vissza :-)
Üdv mindenkinek!
hali!
Na ha kiinterwheeleztetekmagatokat,akkor mondhatna valaki egy vegleges idopontot a kemencei turara!
Lenne egy ket szocis jobarat aki jonne csak kene a datum mert pl. biztonsagior a gyerek,es ugy kene a szabadidejet inteznie!
Tehat?????
Egyébként én már megvettem a jegyet. :)
Tényleg lehet a pénztárnál elővételben venni, az sincs megszabva hogy melyik napon kell felhasználnod...
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|