:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Nem tudom térkép nem volt nála.Lehet, hogy még mindig keresi a helyes utat hazafelé?
Vasárnap van.Szerinted Buny már hazaért?:-)))))))))
bejártuk a túra útvonalának a felét nagyon szép a környék!Úgylátszik Buny elkeveredett valahol!
Hello
Voltunk ma a túra útvonalán (Czövi,Buny, és én)de mint látszik én vagyok a leggyorsabb!!
Buny azt igérte csinál róla egy cikket, mert fergeteges nagy túra volt! (főleg időben)
Üdv Attila
Nem tudom milyen csorgest produkal, de nekem akkor csorog 4000-4500 kozott ha tul nagy a mexakitohezag. Ha tovabb huzom abbahagyja. Szal egy gyujtasallitas is segithet akar. Mikor eloszor hallottam ezt a hangot, azt hittem eljott a general ideje:)
Aztan megszakito csere, gyujtasall es jobb lett mint valaha.
Norbi!
Szerintem azért csörög a motorod, mert épp mindig a rezonanci frekvencián motorozol. Próbáld meg kicsit tovább pörgetni és lehet, hogy abbahagyja.
Egy 125-ös MZ 90 et hosszú távon is bírni kell. Nem tesz ám jót a túl alacsony fordulatszám sem.
Pool
Eső ügyben Szilárd a következőt mondta: is-is, se-se
kunmadarasra szeretnék menni. MEgyek is, ha jó lesz a gép. És Tike is jön
Bocsi. ez két kérdés volt
Egy kérdésem lenne. Ha a túra május végén lesz, akkor honnan tudjátok, hogy milyen idő lesz? Május elsején jöttök Kunmadarasra?
Persze Szilárt=Szilárd
Ja és jut eszembe Vadmotorosból múltkor a szédítő 90-t is kihoztuk!!! :-)
Hello
Megnéztem az időjárásjelentést, esőt mond :-( és nem a Szilárt mondta! (ha csak nem növesztett melleket mióta utoljára láttam)
Szombatra még csak helyenként, de vasárnap országos esőt. .-(
Ha más nincs akkor megyünk jövő héten!
Egyébként ma mostam le a yamahát, meg a MZ-t is mert mindkettővel megáztam, és itt nálunk jelenleg is esik. Olyan nyári vihar jellege van villámlás szél meg nagy balhé, de víz az nem sok.
Üdv Attila
Mora!
Ez tetszett: 60-100 között "lengeni".
Azt hiszem ez az eső engem sem nyugtat!
Czövi!
Semmi gond nincs, nekem is van kutyám!
Majd készülök, megkérdezem Furfaragot, mire számíthatok.
Ugyan már Norbi, nekünk az is jó, ha 60 és 100 között fogsz "lengeni". Amúgy meg ha csak a Szilárd mondott volna esőt a 7végére, akkor még meg is lennék nyugodva, de sajnos mástól is hallottam már ilyesmit...:/
Azért az nem 53000-es fordulat volt hanem 5300-as:)
Helló!
Nagy újítás nem történt,csak a gyűrűt+dugót kellett cserélni, de még most is csörög néha.Igaz multkor megnéztem mit szól ha kicsit jobban odahúzok neki, ment is remekül 53000-es fordulatig.A km/h-mutató 60 és 100 között lengett úgyhogy nem tudom mekkora sebesség volt:) Ha baj a sebesség akkor inkább nem megyek, a Szilárd amúgy is esőt mondott a 7végére.
üdv:Norbi
Ez így igaz, vittem magammal a klán tagjait hátha valami "gond"lenne,netán nem készült el vagy görbe,akkor egyértelmüen helyre tudjuk tenni a dolgokat.Előbb vagy utóbb téged is meglátogatunk úgy hogy csak óvatosan a beszólásokkal!!!
Mora!
A múltkor egyéb okok miatt nem tudtál csatlakozni hozzánk, mivel később indultál, és előbb érkeztél, de megnyugtatásodra mondom, hogy a múltkor már 80 volt az utazó!
Vadmotoros!
Valami tuning nem került bele a felújítás során, hátha fokozhatnánk a sebességet!
A helyzet az, hogy Furfarag nem ér rá, mert a motorját készíti a szezonra.
Czövi!
Hallottam, hogy a kerék ürügyén széles sávban támadást intéztetek, és megszálltátok a XVIII. kerületi objektumot, ahol azt a bizonyos kereket tárolták.
"Hány bolygód van már?!"
Egy. De annyi pénzem, mint az egész bolygónak. :) Szóval "az én bolygóm" :))
Attila! Vadmotorossal mi van? Remélem, a 70 km/h-t belekalkuláltad az útvonaltervbe! ;)
Fenés helyett: faragja (meg néhol fúrja is :-)))
Jártam Fúrfaragnál szerintem fog jönni nagyon "feni"a gépét.
Hát a kempinges itt is nő, a hangja szerint nem fiatal, lehet hogy dögös lányai vannak! :-)
Mindenesetre Morát felírtam a túrázók névsorába!
HyGy
Elküldöm a (szerintem) végleges túra tervet, frissítsd majd légyszíves!!!
Addig is az alábbi változások vannak:
- Szállás Diósjenőn (persze ezt már mindenki tudja)
-A túra útvonala megfordult, mert a Diósjenő-Kemence útvonal tényleg veszélyes, viszont nagyon szép amiből este nem látni semmit!
Az eddigi tapasztalatok szerint pedig sötétben szoktunk visszaérni a kempingbe. Szóval hogy kiélvezzük a dolgot érdemesebb arra kezdeni.
-Harmadik változás, hogy bevettem az útvonalba Ipolytarnócot, Szécsénytől nincs messze, és érdemes megnézni!
Hát kb ennyi.
Remélem vasárnap szép idő lesz, és körül tudunk nézni mi is van ott. (Persze főleg a kempinges lányairól beszélek:-))
Üdv Attila
Ja és a pellengérreállításról jut eszembe Fúrfarag is nagyon hallgat!!!
Mi a szösz a "halott" motoros téli álmából felsírt!!!!!
Mora!
Hány bolygód van már?!
Attila!
El ne felejtsük megnézni, hogy a kempingesnek milyen idősek a lányai,ha már jön Mora!
Hali!
Igaz, úgy tűnhetett, hogy megkukultam, mert tavaly óta egy szót sem szóltam, de azért ez mégsem így van...
Attila, olvastam a túratervedet, nagyon örültem neki, a várak nagyon érdekelnek (bár tudjátok, ha éppen a szajki-tavak felé menénnk, én azt sem bánom!!:))). Úgyhogy részemről ok, én benne vagyok.
Jelentkezésemet megint egy főre jelentem be, és ha jól tévedek, a túra 2004. május 28-31-ig lenne, a HQ pedig Diósjenő lesz.
Amúgy a részletekről nem ártana folyamatosan frissíteni a túraterv weboldalát, meg esetleg a jelenkezők névsorát is oda lehetne biggyeszteni.
Na de ez csak egy ötlet volt.
Üdv Sanya
Hello
Hát a szombat jobb lenne, de megoldható a vasárnap is!
Hívj fel majd elötte. (Este, ne reggel!!!) :-)
Üdv Attila
Hygy,most én üzenek durvát neked:SMIRGLI:-)))))))))))
Kedves Hygy.
Ha nem bíznék a CPI-ben,nem foglalkoznék a CPI-s Suzuki létrehozásában:-))
Andris:Ho jól emlékszem Budakeszin dolgozol és itt is van a motorod.Mert akkor egyeztethetünk és csatlakoznánk a tokodi Attilához aki szervezi és így csak oda találunk.
Furfarag nem nálatok szerelt valamit?
Attila!
Esetleg a vasárnap nem lenne jobb? Már csak azért, mert Munyi motorját akkor egy kicsit meg tudnánk járatni, hogy hamar beleszaladjon a km az 1000-es szervízig.Ha neked nem jó, akkor sincs semmi, de akkor egyedül megyek, mert akkor éppen lent lesz Kaposváron és a szakdolgozatát adja elő animálva, meg a minden.
Andris!
Az a kérdés hogy hol laksz, mert akkor ahhoz a társasághoz csapódhatsz, amelyik a lakóhelyedhez legközelebb van. Már, ha van ilyen.
Hello
Mikor Bunyival beszéltem én is azt mondtam hogy meg kéne fordítani a túra útvonalát, mert most hogy Diósjenőn táborozunk a hegyi kanyargós szakasz (Diósjenő Kemence között nagyon rossz keskeny és kanyargós) pont a túra végéra jut, és ugye a sok (CPI) szerelés után már vak sötétben az nem olyan jó! :-)
Viccen kívül tényleg meg kellene fordítani, mert az a szakasz nagyon szép, de csak nappal!
PeetAir már jelezte hogy jön, és Márk is írt valami olyasmit itt a fórumon, igaz mait nem küldött, de felírtam már hogy jön.
Itt a K.-E. megyeiek nagyon hallgatnak
Vadmotoros, és Mora sem szólt hozzá már egy ideje.
Eddig 16 motoron 25 fő aki jelezte, hogy jön.
Buny
Ha hétvégén (nekem szombat lenne jó) megyünk egy kört ott Nógrád környékén akkor majd elviszem a listát, és megbeszéljük ki az akit pellengérre állítunk! :-)
Üdv Attila
Csoportosulni szoktunk. Az egymashoz aranylag kozel lakok (vagy utba esok) egyutt szoktak erkezni.
HyGy
Tehát sátras buli lesz?Egyébként én azt hittem,hogy együtt megyünk kemencére.Mert én nem idevalósi vagyok.Valaki nem csatlakozna be egy péntek délutáni indulásba(du. 2-ig dolgozom,mosdás és mehetnénk is)Egyedül biztos nehezen találnék oda.Üdv.
:) Most akartam valami durvat uzenni furfaragnak de nem jutott eszembe semmi szoval pumpa. :)
De izgulni nem kell, most viszek majd magammal tartalek CPI-t.
bye
HyGy
Hygy!
Azért kérdeztem ezt, mert Furfargnak a túraterv láttán volt egy kérdése, és erre szeretnék választ kapni. A zászlócskák a megállókat jelölik, és ezek után azt kérdezte, hogy hol lesznek azok a megállók, ami a CPI meghibásodása miatti kényszerpihenőket eredményezi majd? :-))))))))))
Üdv!
Az én "szüleményem" volt. Poénnak írtam, ez lett belőle...:)
2400.
tike.
A szavazassal kapcsolatba annyit, hogy nem vagyok ekkora ego. :) A listan talaltak ki, hogy legyen mar ez a kerdes, paran pedig tamogattak, hat ugy dontottem legyen.
A jovetellel annyit, hogy szeretnek menni, ha a jawa jo lesz (megjonnek az uj hengerek sikerul felrakni es menni is fog rendesen) es ugy fogok allni penzugyileg akkor megyunk. Masreszt PeetAir kollega ugyan pesten dolgozik, de azert en meg erosen a pecsi csapterhe z sorolom. :) Daviddal es Markal meg nem beszeltem de Mark idonkent nezni szokta a forumot.
bye
Szavaztam is, de nem árulom el, hogy melyikre!
Hygy!
A gépsárkány kész lesz addíg és jössz, vagy nem? Erre is tehetnél valami ködös nyilatkozatot, amelyben lebegteted esetleges távolmaradásod.A pécsi chapterből Márk és Dávid B. jönnek, vagy nem képviseltetitek magatokat egyátalán?
kustib: egyreszt az a 3 nap szerintem nem oszt nem szoroz akkor sem. Masreszt lesz meg maskor is.
bye
HyGy
bi-biii én meg nem vagyok fősulis és nekem tök jó az időpont!
bi-biii!
:-))))
minden jót!
vaughan
Hali!
Én csak úgy belepofázok most a szerveződő talizás ügyébe... Sok egyetemistának/fősulisnak, mint pl. nekem is, a május vége igencsak vizsgaidőszak! És elég sok szocimocis fősulis/egyetemista/középsulis! Szóval ebből a szempontból az időpont szerintem egy tök rossz választás volt! :(
Üdv: TiB
Még sokan nem jelezték hogy jönnének, nem sorolom fel úgyis kihagynék valakit.
Egyébként HyGy a fő renitens, még ő sem monda hogy jön! :-)
Üdv Attila
Attila!
Azt szeretném kérni tőled, hogy a magból azok nevét tedd közzé, akik még nem jelezték, hogy jönnek-e vagy sem! Ez azért jó, mert az így pellengérre állított személyek előbb-utóbb nyilatkozni fognak jövetelüket illetően. Ja, és a lecvlistások is jelentkezhetnének!Elvégre ez a nyitóbuli!
Szép Jó Napot mindenkinek!
Látom milyen édesek vagytok és gondoltok rám. Van egy tök jó gondolatom: Ha nő szuszogását akarom hallgatni, akkor "Zsandatara" mellé bújok, ha meleg fedelet akarok, akkor meg Pool sátrába bújok :-DDD
Már csak a motor kérdést kellene megoldani + kaja + pénz :-D
Ja, ha meg esik az eső alá is fekhet :-))
Akkor eggyezzünk meg úgy, hogy a szűzeket nekem hozod, az elvtársnak meg most így elsőre csak guminő jut! :-)))
Pool
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|