:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Köszi, már megoldottam
Gexxx
Nem lehetne valahova feltenni úgy, hogy a gépem le is játsza? PI-233 rulez :-)
Gexxx
Bambi megcsinaltam, hogy ha rakattintasz bejon.
Mora!
A többi képet mikor teszed fel? Legjobban a patakátkelés érdekelne...
Egy kis CPI videjo:
http://tike2.xw.hu/galeria/hygy_cpi.avi
tike.
Bambi!
A címet jelöld ki, jobbgomb, másolás, böngésző címrészét kitörlöd, jobbgomb, beillesztés - Enter.
Czövi!
Jó a fotós, jó hogy másodszorra azért össze is jött neki... Így a közben odaérkező turista-anyuka utána úgy nézett rám, mint valami utolsó neonácira. Élveztem.:/
Ennél jobb poén már csak az alvó tábor "lepisa-gőzölése" volt. :))
Én nemtudom megnézniA MORA képét.Valami not found-dot vagy micsodát ir.Kur.. béna vagyok.HELP!
Tuti a kép,szét röhögtem a fejem.Nem hiába jó volt a fotós!!!!!
A kép címe:
AZ ELŐÍTÉLETEKTŐL MENTES 3. SZOCIMOTOROS BARÁTI TALÁLKOZÓ.
katt ide
Én is rendben hazaértem, bár a 2A-n volt egy kis gubanc: a gázbowdenem úgy ki volt rojtosodva a gázkarnál, hogy felakadt (dobtam egy egykereket is :-). Hála Andis kolegának tudtam telefonálni segítségér, és Őrbottyánból hoztak nekem másik bowdent.
Köszönöm, hogy veletek lehettem, remekül éreztem magam!!!!
Ligi! Köszi, hogy visszavitted a bográcsot!
Üdv mindenkinek!
Hali!
Én is sikeresen hazaértem, 18:00 körül már otthon is voltam.
Esztergomból hazafelé Attilával jöttünk. Az egész túra alatt egy zsernyákot sem láttunk, erre majdnem otthon, Egom határában megállítottak minket a rendőrök. De nem volt semmi gond, ezexszerint ízirájder kinézetünk volt.
Attila! A benzin - ahogy gondoltam - elég volt, bár az utolsó 20 km-t tartalékon tettem meg hazáig. Így legalább nem volt olyan unalmas a hazaút. :)
Kösz mindenkinek a túrát (aki nem maradt végig, az bánhatja), a képek linkjét meg hamarosan küldöm.
Üdv: Mora
-member of the Ipolytarnóc expedition 2004- :)
Furfarag! Amiken en csinaltam kepeket a te kartyadra azok merre vannak? :)
Orulunk hogy eppsegben haza ertel.
HyGy
Sziasztok!
Elsőnek is mindenkinek megköszönöm a türelmét és a segítőkészségét.Bocsi mindenkitől a nehézségekért.
Andris: Köszönöm, hogy elkisértetek. Egy kicsit a szerpentinen lefelé lassan jöttem, mert tisztára be voltam fosva, hátha megint elnyalok és a moci is szitál lassú sebességnél. Az meg kifejezetten jó érzés, ha lassítok, visszakapcsolok és leáll a motor, aztán ha felengedem a kuplungot elindul és pár másodperc múlva mintha magához térne és mint az állat elindul. Nem kívánom senkinek ezt az érzést...
Aamikor megláttam, hogy 30Km Bp, már nem aggódtam. 100-110Km-rel csutkán mentem. Aztán valahol a Kőbányai úton kaptam egy piros lámpát és ott lefulladt a jószág. Jó érzés volt 40 fokban tologatni azt a szart :-D
A konzervnyitó az enyém. Egy paradicsom gombóc konzervel együtt szándékosan hagytam ott, hogy egyétek meg az egészségemre.
Tényleg jó volt a túra és tényleg jó fej emberek jöttek.
Buny: Köszi az oktatást, hazafelé minden szavad, mint az Isteni igék törtek elő belőlem :-D [Bár a pogiból hozhattatok volna többet.]
Matrica: Ha nem feltétlenül fontos, senki ne ragaszon szoci matricát a gépére, csak a bukójára.Mert jöhet velem az árokba pipacsot szedni...
Egyesével nem fogok megköszönni semmit, meg már a kezem is megterheltem :-D
Tényleg jó arcok vagytok!
Üdv!
Képek itt is:
http://tike2.xw.hu/galeria/szocitali/index.html
tike
Sziasztok!!Túra képek: http://kep.tar.hu/furfarag
Buny!
Egész jól bírta a gép, én is meglepődtem a kezdeti problémák után. Hazafelé a sok csomaggal 100-110es utazót tudtunk jönni.
A következő túra útvonalán már dolgozok, van néhány terv a fejemben. Igérem, az is lesz legalább ennyire látványos mint ez a mostani volt! A segítségedre pedig feltétlenül számítok!
kgandras
Buny, te úgyis nagy dumás vagy, írhatnál te :-)
PeetAir:
Örülök, hogy ennyivel megúsztad
Gexxx
Bambi!
Nem helyreigazításként mondtam, csak hátha valaki nem tudta!
Én meg a helyreigazitást a memo egy kicsit szar
Koszi bambi. :) Lattnad mikor hosszabb idore es messzebbre megyunk akkor meg tobb a cucc. :)
Köszi az elismerést, a "lányka" (Adrienn) nevében is :)
Minden elismerésem a JAWA tulajdonosoknak,felcuccolásbsan magasan ők voltak a legjobbak!!Persze az elismerés a lányka hátára is vontkozik.
Hja el is felejtettem laciba is eppsegben haza ert meg tegnap.
HyGy
Neked is köszi PeetAir
A fekete-fehér képek a szénégetőnél qrva jók lettek
Gexxx
Persze, de akkor biztosan nem húztad úgy neki mint a túrán :)
Az durva lenne evett mar nekem 4.3-at is.
hygy!
Ha lemeg 6-ra már az is jó lesz :)
Kiszamoltam a 6.8l fogyasztott haza fele 100-on. Jo lenne meg ezt kicsit letornaszni 5 korulre. ;)
HyGy
Gexxx: Hja, meg tegnap ejjel betettem.
HyGy
Van itt egy kicsi bibi!
Így helyes: Köszönöm, hogy helyettem(Buny)elhoztad a bográcsot,ugyan én igértem meg ZST-nek hogy vissza viszem,de valamiért valahogy nem sikerült.Czövi nem tudta már hova felkötni,nálam lett volna még hely de ez nem illik egy SUZUKIHOZ!
En is feltettem a kepeket.
KÖSZÖNÖM?HOGY VELETEK MOTOROZHATTAM!!!!!!!!:-)))
KÉPEK A GALÉRIÁBAN!!!
HyGy, te voltál? ;-)
Gexxx
Ligi!
Igy utólag köszönjük Neked, hogy Czövi helyett elhoztad a bográcsot, azt akkor ott nem tudtam megtenni, mégegyszer köszi!
Mi is hazaértünk gond nélkül, Dolphi írhatnál valami részletesebbett, mert országúti kémeink csak annyit jelentettek, hogy nagyon ment a gép hazafelé!
Azt hiszem, aki eddig nem volt találkozónkon az most megbizonyosodhatott arról, hogy a társaság mindíg kitesz magáért. Reméllem Ádám is előbb-utóbb olvassa az oldalt, és találkozunk vele még.
A képeket már mi is várjuk, Peetair ki írja a cikket?
Azt hitted egy percig, hogy nem volt jó választás a Yamaha, mi?!(Én már akkor mondtam, hogy Suzukit kell venni!:-)))), de rájöttél hamar, hogy nem a géppel van gond, hanem a csomaggal. Legközelebb használd mindkét oldaldobozt, és hátulra pakolj, szerintem jobban el fogsz férni,és nem ér ilyen meglepetés!Szerencsétek volt, az autósok meg már ilyenek maradnak!
kgandras!
Jó lesz az a motor, ha ezt bírja, akkor tervezheted a következőt, ha megálmodtad, egyeztethetünk, és segítek, ha kell. (Czövit passzív magatartása miatt nem ajánlanám.)
Czövi!
Az alábbiakat olvasd fel a feleségednek:
Kriszti!
A társaság nagy része szeretné, ha Te is jönnél legközelebb, mert akkor talán egy másik Czövit is megismerhetünk!
Szevasztok!
Én is már hazaértem 6:40-re, csak idáig tankoltam magam.
Nem tudom, mit tököltek az autók a 10-es úton Pest határában, de mikor a benzinkútnál elköszöntünk egymástól, utána marha jól lehetett jönni. Igaz, én a budai alsó rakparton jöttem, ami ilyenkor fullra be szokott állni. Így 70-el simán lehetett végigjönni.
Köszi a túrát mindenkinek és Bambinak a felvezetést odáig.
Ligi (piros ETZ)
Bambi!!
Nézd meg a postaládádat, meg nézz már bé az MZ- s topicba!!!
Köszi!!!
Tória, Peetair!!
Még jó hogy ennyivel megúsztátok!!! Nagy szerencsétek volt!! Az autósokról meg ennyit...
Fisi
Bambi is haza ért.Elnézést,hogy úgy elsiettem,de a kissebb női hasonmásomnak alacsony lett a cukra.
Sziasztok!
Tényleg jó volt ez a találkozó is, bár ezt a haza érkezés elötti -hálózsákosdi- kimaradhatott volna! Ha a srác nem jön segíteni még most is ott állnánk, mert autós egy se állt meg csak dudált és magyarázott, vigyük már le az útról a mocit!
Na mindegy de jól vagyunk mi is és a motor is, ez a lényeg!
Ha valakinek hiányzik:
egy bicska, meg egy piros konzervnyitó Nálunk van! Következő túrán megkaphatja! :-)
Csao!
Na mi is hazaertunk. Az ut Bp.-i resze eleg izgalmasra sikerult, ugyanis a margit hid elotti 3 savos ut kozepen 70-nel beblokkolt a hatso kerek es huztunk egy 20 m-t gumicsikot. Jol vizsgazott az XJ, ugyanis nem kezdte el csovalni a segget, tok egyenesen szepen meg tudtam fogni. Eloszor azt hittem megszorult a gep, de kiderult, hogy a halozsakot bekapta a hatso kerek. A motort meg sem lehetett mozditani, es a kedves autos kollegak ahelyett, hogy megalltak volna segiteni, boszen dudaltak. Egyszer csak egy srac odaszaladt es segitett (Persze regebben motorozott). Lecipeltuk az ut szelere, nagy nehezen kiszedtuk es mentunk tovabb. Mindeki es minden meguszta, kiveve persze a halozsakot, amit persze kolcson kaptunk es a zsir uj gumit, amin most van egy szep horzsolas, de sztem meg hasznalhato. Igy utolag vegiggondolva rohadt nagy makunk volt, hogy nem jottek belenk.
Sziasztok!
Mi is hazaértünk a párommal Halásztelekre 19.00-ra. Semmi baj nem volt, csak kár hogy vége van :( Kibírtam volna még egy hétig... Üdv mindenkinek!
Hello
Én is hazaértem gond nélkül, nem tudom mikor, de már ettem-ittam, kipakoltam, pihiztem, stb.
Üdv Attila
18 00-kor landoltam Telkiben,a mi kis társaságunkanál semmi probléma nem volt.Még megnéztünk egy kicsi templomot és egy vízmalmot Nagybörzsönyben.
Szevasztok.Nagyon élveztem a találkozót a csajommal együtt.Végül nem a vadmotorossal mentünk vissza,hanem elkísértük a dolphit egy darabig(nehogy baj legyen a mocijával)de aztán megálltunk és mondta,hogy nyugodtan mehetünk,mert már nem lekik messze.Pestre beérve egy kicsit eltévedtünk,és egy lámpánál alig bírtam megállítani a jószágot,de ezt leszámítva simán hazaértünk mi is.A következő túrár is megyünk,ha már megbeszéltük az időpontot.Üdv mindenkinek.
Hi!
Mi is most értünk haza Pestre, de tike még teker egy kicsit Szajolig.
Jó kis tali volt, még maradtunk volna szívesen, dehát sajni...
Remélem mindenki jól érezte magát.
Ja még ki sem pakoltam, de már itt ülök:)
Jó pihit a maradék időre!
Erről a szorulásról Andris tudna mesélni. És most nem (csak) a Jawa-ra gondoltam :-))
Egyébként én épp most értem vissza, Remélem a többiek is így tesznek. Kurva jó kis tali volt. Remélem a képeket minél hamarabb kiteszitek...
Kár, hogy minden este olyan fáradt voltam, hogy az elsők között tértem nyugovóra.
pool, és a többiek: A 4 nap alatt Diósjenőn NEM esett. Csak a sör esett jól...
Nos, semmi többet nem tudok elmondani, kérem kapcsolja ki. Most megiszom a maradék sörömet. Mondjuk jól bevásároltam a Szlovákoknál...
A henger nem szorult meg, mert frissen volt furva, de ja munyiek jo kajat foztek.
"Szorulas sem volt."
Akkor jó kajákat főztetek. :-)
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|