:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
HyGy! Furfarag kérdezi,hogy hova rakja fel a képeidet és az avikat,mert azért nem tette fel,mert te készitetted és nem tudja hova szeretnéd rakni őket.
Itt jártál a Kőbányai úton?? Ha tudnád a számomat, segítettem volna...
Nem tudom hogy csináljátok,,de ez a ( katt ide ) ez bejön köszi.A kép hibátlan.
A pókok közt is van veszélyes fajta.Ugy látszik a tied is ezek közé tartozik.
Mikor hazafelé jövet pakoltunk Diósjenőn olyan szinten oldalbavert a gumipók hogy tisztán látszott a lenyomata az oldalamon!
Vigyázni kell vele!
Én a hevedereket szeretem (olyan mint amit a teherautókon használnak, csak kicsibe.) meg lehet feszítenio mint állat és nem vernek nyakon! :-)
Üdv Attila
Ott hagytuk a turan a cukortarto muanyag dobozunkat, (cukor is volt benne :)) ). Nem talalkozott vele valaki?
HyGy
En altalaban borszijal szoktam kotozni, az meg sosem jott le. Mostanaban meg van ez a csomag halo az is jo. A pokot nem szeretem.
HyGy
Álmukba szívták magukba az anyagot,aludtak is tőle rendesen!
Szevasztok.Peetair kibaszott nagy szerencsétek volt.A nőm visszainduládkor is mondta,hogy miért teszem fel olyan sok gumipókkal a csomagokat,mikor elég lenne kevesebb is.(ennek a bambi fültanúja volt)Pontosan az ilyen helyzetek kikerülése végett.Inkább nézzen ki úgy,mint egy karácsonyfa a sok póktol,de ne essen le a csomag.Egy etz biztos kidobta volna a seggét a francba.Örülök,hogy nem lett semmi baj.Üdv.
Köszi, már megoldottam
Gexxx
Nem lehetne valahova feltenni úgy, hogy a gépem le is játsza? PI-233 rulez :-)
Gexxx
Bambi megcsinaltam, hogy ha rakattintasz bejon.
Mora!
A többi képet mikor teszed fel? Legjobban a patakátkelés érdekelne...
Egy kis CPI videjo:
http://tike2.xw.hu/galeria/hygy_cpi.avi
tike.
Bambi!
A címet jelöld ki, jobbgomb, másolás, böngésző címrészét kitörlöd, jobbgomb, beillesztés - Enter.
Czövi!
Jó a fotós, jó hogy másodszorra azért össze is jött neki... Így a közben odaérkező turista-anyuka utána úgy nézett rám, mint valami utolsó neonácira. Élveztem.:/
Ennél jobb poén már csak az alvó tábor "lepisa-gőzölése" volt. :))
Én nemtudom megnézniA MORA képét.Valami not found-dot vagy micsodát ir.Kur.. béna vagyok.HELP!
Tuti a kép,szét röhögtem a fejem.Nem hiába jó volt a fotós!!!!!
A kép címe:
AZ ELŐÍTÉLETEKTŐL MENTES 3. SZOCIMOTOROS BARÁTI TALÁLKOZÓ.
katt ide
Én is rendben hazaértem, bár a 2A-n volt egy kis gubanc: a gázbowdenem úgy ki volt rojtosodva a gázkarnál, hogy felakadt (dobtam egy egykereket is :-). Hála Andis kolegának tudtam telefonálni segítségér, és Őrbottyánból hoztak nekem másik bowdent.
Köszönöm, hogy veletek lehettem, remekül éreztem magam!!!!
Ligi! Köszi, hogy visszavitted a bográcsot!
Üdv mindenkinek!
Hali!
Én is sikeresen hazaértem, 18:00 körül már otthon is voltam.
Esztergomból hazafelé Attilával jöttünk. Az egész túra alatt egy zsernyákot sem láttunk, erre majdnem otthon, Egom határában megállítottak minket a rendőrök. De nem volt semmi gond, ezexszerint ízirájder kinézetünk volt.
Attila! A benzin - ahogy gondoltam - elég volt, bár az utolsó 20 km-t tartalékon tettem meg hazáig. Így legalább nem volt olyan unalmas a hazaút. :)
Kösz mindenkinek a túrát (aki nem maradt végig, az bánhatja), a képek linkjét meg hamarosan küldöm.
Üdv: Mora
-member of the Ipolytarnóc expedition 2004- :)
Furfarag! Amiken en csinaltam kepeket a te kartyadra azok merre vannak? :)
Orulunk hogy eppsegben haza ertel.
HyGy
Sziasztok!
Elsőnek is mindenkinek megköszönöm a türelmét és a segítőkészségét.Bocsi mindenkitől a nehézségekért.
Andris: Köszönöm, hogy elkisértetek. Egy kicsit a szerpentinen lefelé lassan jöttem, mert tisztára be voltam fosva, hátha megint elnyalok és a moci is szitál lassú sebességnél. Az meg kifejezetten jó érzés, ha lassítok, visszakapcsolok és leáll a motor, aztán ha felengedem a kuplungot elindul és pár másodperc múlva mintha magához térne és mint az állat elindul. Nem kívánom senkinek ezt az érzést...
Aamikor megláttam, hogy 30Km Bp, már nem aggódtam. 100-110Km-rel csutkán mentem. Aztán valahol a Kőbányai úton kaptam egy piros lámpát és ott lefulladt a jószág. Jó érzés volt 40 fokban tologatni azt a szart :-D
A konzervnyitó az enyém. Egy paradicsom gombóc konzervel együtt szándékosan hagytam ott, hogy egyétek meg az egészségemre.
Tényleg jó volt a túra és tényleg jó fej emberek jöttek.
Buny: Köszi az oktatást, hazafelé minden szavad, mint az Isteni igék törtek elő belőlem :-D [Bár a pogiból hozhattatok volna többet.]
Matrica: Ha nem feltétlenül fontos, senki ne ragaszon szoci matricát a gépére, csak a bukójára.Mert jöhet velem az árokba pipacsot szedni...
Egyesével nem fogok megköszönni semmit, meg már a kezem is megterheltem :-D
Tényleg jó arcok vagytok!
Üdv!
Képek itt is:
http://tike2.xw.hu/galeria/szocitali/index.html
tike
Sziasztok!!Túra képek: http://kep.tar.hu/furfarag
Buny!
Egész jól bírta a gép, én is meglepődtem a kezdeti problémák után. Hazafelé a sok csomaggal 100-110es utazót tudtunk jönni.
A következő túra útvonalán már dolgozok, van néhány terv a fejemben. Igérem, az is lesz legalább ennyire látványos mint ez a mostani volt! A segítségedre pedig feltétlenül számítok!
kgandras
Buny, te úgyis nagy dumás vagy, írhatnál te :-)
PeetAir:
Örülök, hogy ennyivel megúsztad
Gexxx
Bambi!
Nem helyreigazításként mondtam, csak hátha valaki nem tudta!
Én meg a helyreigazitást a memo egy kicsit szar
Koszi bambi. :) Lattnad mikor hosszabb idore es messzebbre megyunk akkor meg tobb a cucc. :)
Köszi az elismerést, a "lányka" (Adrienn) nevében is :)
Minden elismerésem a JAWA tulajdonosoknak,felcuccolásbsan magasan ők voltak a legjobbak!!Persze az elismerés a lányka hátára is vontkozik.
Hja el is felejtettem laciba is eppsegben haza ert meg tegnap.
HyGy
Neked is köszi PeetAir
A fekete-fehér képek a szénégetőnél qrva jók lettek
Gexxx
Persze, de akkor biztosan nem húztad úgy neki mint a túrán :)
Az durva lenne evett mar nekem 4.3-at is.
hygy!
Ha lemeg 6-ra már az is jó lesz :)
Kiszamoltam a 6.8l fogyasztott haza fele 100-on. Jo lenne meg ezt kicsit letornaszni 5 korulre. ;)
HyGy
Gexxx: Hja, meg tegnap ejjel betettem.
HyGy
Van itt egy kicsi bibi!
Így helyes: Köszönöm, hogy helyettem(Buny)elhoztad a bográcsot,ugyan én igértem meg ZST-nek hogy vissza viszem,de valamiért valahogy nem sikerült.Czövi nem tudta már hova felkötni,nálam lett volna még hely de ez nem illik egy SUZUKIHOZ!
En is feltettem a kepeket.
KÖSZÖNÖM?HOGY VELETEK MOTOROZHATTAM!!!!!!!!:-)))
KÉPEK A GALÉRIÁBAN!!!
HyGy, te voltál? ;-)
Gexxx
Ligi!
Igy utólag köszönjük Neked, hogy Czövi helyett elhoztad a bográcsot, azt akkor ott nem tudtam megtenni, mégegyszer köszi!
Mi is hazaértünk gond nélkül, Dolphi írhatnál valami részletesebbett, mert országúti kémeink csak annyit jelentettek, hogy nagyon ment a gép hazafelé!
Azt hiszem, aki eddig nem volt találkozónkon az most megbizonyosodhatott arról, hogy a társaság mindíg kitesz magáért. Reméllem Ádám is előbb-utóbb olvassa az oldalt, és találkozunk vele még.
A képeket már mi is várjuk, Peetair ki írja a cikket?
Azt hitted egy percig, hogy nem volt jó választás a Yamaha, mi?!(Én már akkor mondtam, hogy Suzukit kell venni!:-)))), de rájöttél hamar, hogy nem a géppel van gond, hanem a csomaggal. Legközelebb használd mindkét oldaldobozt, és hátulra pakolj, szerintem jobban el fogsz férni,és nem ér ilyen meglepetés!Szerencsétek volt, az autósok meg már ilyenek maradnak!
kgandras!
Jó lesz az a motor, ha ezt bírja, akkor tervezheted a következőt, ha megálmodtad, egyeztethetünk, és segítek, ha kell. (Czövit passzív magatartása miatt nem ajánlanám.)
Czövi!
Az alábbiakat olvasd fel a feleségednek:
Kriszti!
A társaság nagy része szeretné, ha Te is jönnél legközelebb, mert akkor talán egy másik Czövit is megismerhetünk!
Szevasztok!
Én is már hazaértem 6:40-re, csak idáig tankoltam magam.
Nem tudom, mit tököltek az autók a 10-es úton Pest határában, de mikor a benzinkútnál elköszöntünk egymástól, utána marha jól lehetett jönni. Igaz, én a budai alsó rakparton jöttem, ami ilyenkor fullra be szokott állni. Így 70-el simán lehetett végigjönni.
Köszi a túrát mindenkinek és Bambinak a felvezetést odáig.
Ligi (piros ETZ)
Bambi!!
Nézd meg a postaládádat, meg nézz már bé az MZ- s topicba!!!
Köszi!!!
Tória, Peetair!!
Még jó hogy ennyivel megúsztátok!!! Nagy szerencsétek volt!! Az autósokról meg ennyit...
Fisi
Bambi is haza ért.Elnézést,hogy úgy elsiettem,de a kissebb női hasonmásomnak alacsony lett a cukra.
Sziasztok!
Tényleg jó volt ez a találkozó is, bár ezt a haza érkezés elötti -hálózsákosdi- kimaradhatott volna! Ha a srác nem jön segíteni még most is ott állnánk, mert autós egy se állt meg csak dudált és magyarázott, vigyük már le az útról a mocit!
Na mindegy de jól vagyunk mi is és a motor is, ez a lényeg!
Ha valakinek hiányzik:
egy bicska, meg egy piros konzervnyitó Nálunk van! Következő túrán megkaphatja! :-)
Csao!
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|