:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Hello
Annyi a hozzászólás nem győzöm olvasni!
Munyi és a többiek
A kaja finom volt mint mindíg, és köszönet érte mindenkinek aki közreműködött az elkészítésében.
Gexxx
Ez a becherovka nem volt szép dolog, ha a szemem elé kerül biztos nem kellett volna hazacipelni! :-)
Buny
Meg lehet ám osztani azt a netet mindenféle telefon áthelyezés, meg gyerek beavatás nélkül is! Szegény Munyi biztos gyakrabban írna!
Tesho
Azt kell mondjam a Tesho kanyar nincs már jegyezve, Dolphi simán lepipált! :-)
Következő túrát ki szervezi, és hol? :-)
Üdv Attila
Te csak ne szeressed annyira, jóóóóóóóóóó? :)D:)
Szia Mindenki!
Örülök, hogy mindenkinek ízlett a Munyi főztje, de azért ajánlom figyelmetekbe a krumpli, és hagymapucoló, kolbászvágó és bográcsfogó - kavargató lyányokat is. Márminthogy rajtu(n)k is múlott egy picikét a dolog:)
Legközelebb mit szólnátok vmi bonyolultabb (gulyás, pörkölt) típusú kajához? Mondjuk az kevésbé pénztárcakímélő:(
Jah! A bonbonmeggy télleg fincsi volt és köszi szépen, csak még most is rossz a gyomrom tőle... Asszem maradok a jó öreg sernél.
Buny, azért ne hangoztasd nagyon, hogy ez a meggy csajsziknak volt kitalálva, ugyanis úgy tudom, Te voltál az egyetlen férfiú, aki szürcsölt belőle:):):)
Az én párom most húzza a lóbőrt, mi így osztjuk meg a géphasználatot (nappal én meg az igát húzom:( )
Jó mocizást a hétvégére!
Bocsesz MUNYI az előbb lehagytam az i betűt.
Gexxx.Nem jössz a hétvégén csemőbe a jawa fesztiválra?
És te kgandras?
Szevasztok.
Muny.A paprikás karampél nagyon finom volt.Legközelebb mit fogsz főzni?
Dolphi.A géped minél hamarabb cseréld le,lehetőleg egy szocira.
Gexxx.A becherovkát miért nem hoztad ki?Czövi pálinkája nagyon jó volt,főleg,hogy egy mini marmonkannából ittam.
Attila.Ez a gumipók tényleg veszélyes,és bizony simán kiveri az ember szemét,ha nem figyel.Beszerzek majd egy-két spanifert én is.
Üdv.
Laci bá!
Olyan a kés, ahogy leírtad.Egyezkedjetek, hogy ráér-e a következő találkozóig, vagy előbb keljen útra.
Kedves Toria!
Ha az a bicska barna fanyelű sárgaréz betétes (ahova az él becsukódik) kinai rozsdamentes élű továbbá a kinyitott él reteszének oldásához a hátulján lévő laprugót kell megnyomni, akkor valószínű az enyém, ugyamis ott használtam(tehát elvittem) viszont most nem találom.
Köszönettel:Laci
Szegény lányok! A nejem eddig azért nem ült a gép elé, mert tanult, utána meg elég fáradt volt, hogy elolvassa az előtte írottakat.
Tória!
Nálunk is két gép van, a másik a gyerek szobájában, de ha oda is telepítem a telefonvonalat, akkor a fiam is elkezd netezni, és az a telefonszámlán jelentkezik, ezt sajnos nem engedhetem.
A bonbon meggy a lányoknak szólt, nem a fiúknak, tehát azt ne sajnáljátok, egyébként, aki a központi sátorban esténként megjelent, az kostolót kaphatott a Mora által jelzett pálinkákból.
Dolphi !
Ha jössz a következő túrára akkor visszakaphatod a piros konzervnyitót!
Ráér addig ugye? :-)
Nemsokára lesz remélem!
Munyi!
Rosszul van a rendszer nálatok kitalálva, nálunk ezért is van 2 gép, hogy én is szóhóz jussak ne csak a PeetAir.
A kajáról annyit én eddig minden szoci-találkozon ettem a főtödből és mindig nagyon finom volt, a következőn is szeretnék enni!
Szia Tomi1!
Valószínűleg egypáran lenézünk Sümegről, de sajnos a motorok nem fognak elkészülni teljesen addigra. Apró nehézségek vannak a kuplunggal. Ja és még a papírok sehol sem tartanak. De remélem valahogy csak lejutunk. Majd még a héten értesítelek, ha kiderül valami pontosan.
Ja, hol lehet a neten utánanézni hogy mikor mi lesz a hétvégén Z.egen?
Sziasztok!
Khmmmm...
Hát sajnálom,hogy ezúttal nem tudtam elmenni a túrára és örömmel abszolváltam,h már nem csak rólam van elnevezve kanyar!:-)))
Viszont legalább a keddi és a mai (szerdai) vizsgám is sikerült,amire 7végén készültem.
Szóval az egyik szemem sír,a másik meg......üveg:-)
Majd legközelebb!!!
HyGy végülis ki fogod tenni a cikkemet,vagy felejtős?
byee
Czövi benzineskanna "dizájnú" falskájára utaltam. A Becherovkád meg azér nem lett megbontva, mert valamiért elő sem lett véve...:P Tudod, az ilyesmi nem úgy melegít, hogy be kell dugni a hálózsák lábrészébe éjszakára, hanem inni kell belőle, és csak simán befeküdni.:)
Na majd hozd el legközelebb!
Sziasztok!
Örülök hogy mindenki egyben hazaért.
Néztem a képeket, és csak sajnálni tudom hogy nem lehettem ott.
Lenne egy kérdésem; a galériába hogyan lehet feltenni a gépem képét?
A hétvégén Zalaegerszegen lesz motorostalálkozó, ha valaki itt a közelben lakik, vagy jár erre szivesen találkoznék vele.
A héten már nem dolgozom ezért a 06-30/93-93-892 es telefonon jelezze, ha valaki jön.
Üdv mindenkinek.
Milyen benzinesflaska???
De Vaughan (remélem jól írom) tequila-ja sem volt rossz. És az én Becherovka-m meg sem lett bontva
Gexxx
Naés, az úgyis a lányoknak való. Ott volt Győző hp-ja, Czövi "benzines" flaskája, na azoknak elég nagy volt az "oktánszámuk" a jókedv megteremtéséhez.
Meg szerintem rajtad kívül még jó pár ember :-((
;-)
Gexxx
Huha milyen bonbon megy? En abbol kimaradtam.
Tike!
Téged is szeretlek...
Ha az alföldön megyünk és valamiért elcsúszok, akkor gondolom az alföldet is rólam nevezitek el... A végén még tiszta Demszky leszek. Bár nekem nincsennek meleg tojásaim a Móriczon, hogy megsimogassátok...
Szia Munyi!
Ki mondta hogy ízlett a gulyásleves? :-DD
Sziasztok!
Tegnap este átnéztem a mocit. A bal és jobb eleje nagyon összetört.Az új kulcsot már le is gyártották hozzá. Az indexet megcsináltam és felnyomtam egy új kuplung kart.
Azt hiszem komolyabb dolog nem történt vele. Ma kicserélem a gyertyát és azt hiszem hétvégén, ha jó idő lesz legurulok a Velencei Tóhoz.
Kanyarokat is neveztek el rólam? A végén még el bízom magam.:-D
A következő túra mikor lenne? Nagyon gondolkodom egy biztonságosabb mocin...
HyGy:
Cukortartot hazahoztuk. Hetvegen levisszuk, ha Toria nem felejti el, mert en biztos:)
Czövi!Azt nem ott főzte!Érdeklődj Munynál!
Azt hol főzte????????????
Szia Muny! Épp hiányoltalak! NE hagyd magad a gép elől eltolni!Fincsi volt a paprikáskrumpli,de a bonbonmeggy is.
Akkor kettő Kriszti magyaráz,és mi nem jutunk szóhoz.Nem akartok inkább egy csendes kávézóban ismerkedni?
Kedves Muny!TE miért nem szállsz be a "csevegésbe", vizsgákon túl,és Buny szerint nem fekszetek le korán?
Te, figyusz Czövi ez nem teljesen érthető! Most mi van? Mármint ezzel a baj kereséssel. Ki, mit keres!? Mi pl. szeretnénk már találkozni a Te Krisztiddel. Mit keres a Buny? Nem értem! De Ő sem! Úgyhogy légy szíves ezt még egyszer érthetően leírni.
Ja, Sziasztok Jó Motoros Társaim!
Végre én is idefértem a net-hez, de csak azért, mert a Buny elment fürdeni. Tapasztaltátok, hogy ha valaki leáll vele beszélgetni, akkor alíg jut szóhoz. Velem is ez szokott történni. De visszatérve a témához: én is nagyon jól éreztem magam. Mindenki kapott egy pici helyet a szívemben. Egyre többen vagytok. Remélem nem csalódtak a "főztömben"- azok, akik eddig is ízlelték-. Akik most kóstolták először, azok máskor is enni fognak a legközelebbi fogásból.
Kalandokban gazdagon térhettem haza, és volt mit mesélni a gyereknek. Természetesen nem akar kimaradni ezekből Ő sem ezentúl. Egy gyerek bukósisak és egy motoros ruha kellene /nem ingyé/. Azt kérte, hogy adjam fel itt a hírdetést, és képes a zsebpénzét is erre áldozni. /Már látom előre sorsom, hogy mit kell vennem a névnapomra neki./
Örülök, hogy ennyi jó barátom lett, most üdv, mert a Buny befejezte a fürdést.
Csőváz:o) Munyi
Ott ahol gazolni kellett a mocit.
Mindenki,van hogy ő kopácsol a gyerekek is nézegetik a képeket.Azt hiszem a következőre a Balázst viszem kevesebb a gond,meg a batyu.
Üdv!
Azért pontosíthatnál ám!!!
Volt néhány Dolphi kanyar, melyikre is gondolsz?
:-)
tike.
En legszivesebben az osszes kepet betennem ide az oldalra. :) Szaoval ha gondolod dobjatok egy emailt es adok cimet ahova fel birod tolteni.
Egy hazai versenyző tartott nekünk egy kis bemutatot a Dolphi kanyarnál,elég állat módon ment.
Ja és láttunk egy szemre való motoros lányt akit cserbe hagyott a moci ,Mora rögtön segíteni akart de nem volt nála javító anyag.Ha jól emlékszem S...KI volt a márka,én nem láttam ,mert mentem körbe körbe mert annyit tankoltam ,hogy dagadt a tankom és a felesleget,el kellett fogyasztani!!!!
Czövi! Kriszti is szokta olvasni a fórumot?
Dolphi
Ne hidd el
Azért kérdezi, mert ha jösz, akkor egy alföldi túrát szervez :-P
Gexxx
Dolphi!
Elfelejtettem megkérdezni: Jössz a következőre?
Azért azt nem hagynánk ki, hogy a fejlődés következő szakaszát lássuk, de addíg motorozz sokat, hogy szokd a környezetet!
Van neked már egy Krisztid minek keresed magadnak a bajt!!!!
Megnézegettük a képeket, bár úgy döntöttünk, hogy korán fekszünk, de ebből már megint nem lett semmi.
Tike!
A Munyiról készült képek jók lettek, nekem tetszik, neki nem annyira.
kgandras!
Találd ki, egyeztetünk, és mehetünk útvonalat bejárni, de Czövit nem visszük, mert nem ismeri a térképet, és ha azt mondjuk neki, hogy találkozunk a MOL kútnál, akkor elmegy Ipolytarnócig, hátha talál egyet! :-)))))
Czövi!
Még nem kaptam választ, hogy legközelebb hozod-e Krisztit, vagy megint sumákolsz és azt mondod, hogy nem akar jönni!
Furfaraggal már jó pár éve "kötözgetünk" nemcsak motorra,hanem utánfutóra is. Hajdanában gumipók tömkelegével,különböző méretben;őt is csapta már meg gumipók,de az egyik rokonunkat a szemén érte az ütés,és maradandó látászavara lett.Időközben mi is felfedeztük a racsnis hevedereket,igy a pókókat az váltotta fel. Az elmúlt évben találkoztunk a "sisakhálóval" és a gumipókok új nemzedékével a laposgumijuval,nálunk most ők a slágerek.
HyGy! Furfarag kérdezi,hogy hova rakja fel a képeidet és az avikat,mert azért nem tette fel,mert te készitetted és nem tudja hova szeretnéd rakni őket.
Itt jártál a Kőbányai úton?? Ha tudnád a számomat, segítettem volna...
Nem tudom hogy csináljátok,,de ez a ( katt ide ) ez bejön köszi.A kép hibátlan.
A pókok közt is van veszélyes fajta.Ugy látszik a tied is ezek közé tartozik.
Mikor hazafelé jövet pakoltunk Diósjenőn olyan szinten oldalbavert a gumipók hogy tisztán látszott a lenyomata az oldalamon!
Vigyázni kell vele!
Én a hevedereket szeretem (olyan mint amit a teherautókon használnak, csak kicsibe.) meg lehet feszítenio mint állat és nem vernek nyakon! :-)
Üdv Attila
Ott hagytuk a turan a cukortarto muanyag dobozunkat, (cukor is volt benne :)) ). Nem talalkozott vele valaki?
HyGy
En altalaban borszijal szoktam kotozni, az meg sosem jott le. Mostanaban meg van ez a csomag halo az is jo. A pokot nem szeretem.
HyGy
Álmukba szívták magukba az anyagot,aludtak is tőle rendesen!
Szevasztok.Peetair kibaszott nagy szerencsétek volt.A nőm visszainduládkor is mondta,hogy miért teszem fel olyan sok gumipókkal a csomagokat,mikor elég lenne kevesebb is.(ennek a bambi fültanúja volt)Pontosan az ilyen helyzetek kikerülése végett.Inkább nézzen ki úgy,mint egy karácsonyfa a sok póktol,de ne essen le a csomag.Egy etz biztos kidobta volna a seggét a francba.Örülök,hogy nem lett semmi baj.Üdv.
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|