:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Attila!
Emlékezz vissza, mikor czövivel útvonalat jártuink be, az sem volt egyszerű, most meg egyenesen megfenyegetett, hogy kitolja a motort a garázsból, akkor is ha nem megy, csak minket is érjen el az eső. Ezek után ne csodálkozz, ha lebegtetjük az időpontot az útvonal bejárásra! Mindent időben kell kezdeni, különben soha nem érünk a végére!:-)))))))))
Hello
Úgy szervezkedtek, hogy meg kellett néznem mikor is lesz a túra, mert kezdtem azt hinni ebben a hónapban! :-)
Thanx for the invitations! Majd jövő 7en érdeklődöm, hogy hol lehet elcsípni majd a karavánt úgy Bánkút v. Lillafüred magasságában.
Csak jóidő is legyen, mert nonszensz, hogy minden 7végén menetrendszerűen esik:( Sziasztok: Soma
goss: 23-án estig elég odaérni, mert a tulajdonképpeni túra 24-én lesz.
A régi 7-en gyere be Pestre, át az Erzsébet-hídon és egyenesen tovább kiérsz a régi 3-ra Miskolc felé. A táblák egész jól vezetnek ezen az útvonalon.
Soma69: Jelentkezni nem kell, ha van kedved akkor gyere, szívesen látunk! Pontos infókat szerintem jövö héten tudunk mondani az útvonal bejárása után.
Hol fognak találkozni, akik a Dunántúlról jönnek?
Úgy néz ki, hogy Tapolca - Veszprém - Székesfehérvár útvonalon jövök Pestig. Egyáltalán mikor induljak? Induljak el 22-én és ott sátorozok a kempingben, vagy másnap hajnalban, de akkor jó fáradt leszek, mire odaérek a túrára :(
A Dunán még nem tudom hol fogok átmenni, mert az atlaszom olyan régi. hogy az M0-nak nyoma sincs rajt! A napokban veszek valami normális atlaszt! :)
Gábor
Kinél és miylen feltételek melett lehet jelentkezni ill. infomálódni a túrát illetőleg. Azért kérdem, mert a Lillafüredi résznél szeretnénk becsatlakozni, ha van erre mód.
Üdvözlettel: soma
Az útvonal-bejárást most hétvégére tervezzük, remélem hogy az idöjárás is kegyes lesz hozzánk. A kempinggel kapcsolatban annyit, hogy a szarvasköi mellett a répáshutai is szóba jött. Az alkudozást majt Bunyra hagyom :)
Emberek,túraszervezőtársaim,és útvonalbejárók.Hogy áll eddig a IV.szocitali terve?Kgandras mi a pálya a kempingekkel?Mikor is nézitek meg a helyet?Üdv.
Üdvözlünk a klubban!Azt hiszed, hogy a férjed ilyen mutatványokat csinálna, hogy menne, mint az őrült? Nem hiszem, rendes fiú ő, nem csinál ilyet!
Sziasztok Kedves Mindenki!
Köszönöm a sok érdeklődést...
Néha szoktam olvasgatni ezt a fórumot, kedves férjem pedig mesél is mindenféléről, így nagyjából képben vagyok.
A tegnapi esős motorozás egész jó volt, bár valaki megtaníthatná az emberemet a finom sebességváltásra, mert hol a vállának, hogy a sisakjának csapódott a fiammal közös sisakom.... Kezdetnek pont jó volt, hogy esett az eső, mert így ő sem vagánykodott nagyon, időben fékezett - általában.
Sajnálom, hogy ma nem tudtam megismerkedni Veletek, remélem, a következő börzén vagy túrán már ott leszek.
Üdv mindenkinek:
Czövi oldalbordája - Krisztina
Voltunk mi is az ambruzsgjekkel gurulni egyet, de a kepeket nem teszem fel mert lusta vagyok.
Hát nem úgy néz ki mint akinek elment akedve.
Ja, akkor ez csak nosztalgia volt.:-)
Most már tudom miért nem a kilátóba ültünk le ebédelni!
Bambi!
Ne aggódj már nem iszom, sikerült leszokni! :-)
Nekem is feltunt, ugyhogy hamar eljottunk onnan:)
Buny!
Úgy néz ki,hogy ez a mostani időpont sem jó nekem.
Először a vizsgaidőszak közepe,most meg a nyár közepe...ilyenkor a diákember nyári munkára megy és főleg a Balaton-parton végigdolgozza az egész nyarat szabadnap nélkül reggeltől-estig mint idénymunkás.Tavaly jól jött ki a lépés.
Hát az Ural-ért mexakad a szívem,de inkább a Honda törjön,ha már muszáj:-)
Na jó,az akasztófahumort félretéve legalább annak örülök Márk,hogy neked nem lett semmi bajod!!!
Most van itt az alsóőrsi találkozó,annyi a motor,mint csillag az égen. Sok szoci is!!!!
Czövi!
Éreztük mi, hogy ma nem szabad motorra ülnünk, mert te is mész valahová!
Kriszti hogy viselte az esőt? Nem ment el a kedve a dologtól?
Ja, a sisak dolgot úgy tudod a legjobban megoldani, ha veszel még egyet.
Birom ezeket a kék feliratokat.Amúgy én figyelnék Toriára nagyon nézegette az italos üvegeket!:-)
Ma én is nyomtam 220Km-t,odafelé ragyogó napsütésben mögöttem a nagyobbik utánpótlással.Hazafelé,szakadó esőben a feleségemmel.Reggel azon vitatkoztak hogy kit vigyek ,és hogy kié a sisak.
Ma Toriaval gurultunk egy 250-300 km-es karikat a Yahamaval. Annak ellenere, hogy nem DDR eleg jol ment es tetszett ahogy viselkedett a matra kanyarjaiban. Felmentunk kekestetore. Keszult nehany kep is. Ha valakit erdekelnek megnezheti
ITT
Attila!
Tőlem lehet "Yahamája" is, csak vigyázni kell, az nem DDR! Mindenki olyan motort vesz, amilyen neki tetszik, aztán vagy beválik vagy nem.Ha jól belegondolunk a Gondviselés rendezte így, én egy ilyen jel miatt nem erőltettem tovább a Yamaha vásárlást, és azóta nincsenek ilyen jelek. Ezek mindenképpen üzenet értékük van.:-)))
Márk!
A biztosító tzársasághoz nagyon sok mindent fel lehet írni a kárrendezésnél, ne legyél szégyenlős.
Kár az uralért.A legfontosabb az,hogy te megúsztad.Üdv.
Hú de gyanús ez a kérdés, ha így folytatódik Márknak előbb utóbb suzukia lesz!! :-)
Látod akit nem tudsz megtéríteni az CB Hondát vesz!!!!Lassan túlsúlyban leszünk.Bambi is mondta mindegy milyenre váltasz,csak arra figyelj,hogy HONDA legyen.A túran is 3 CB volt,és még egy kisebb.
Márk!
Vegyél megint egy CB-t!
Milyen motor van függőben?
Azt hiszem ilyennél már a lényeg, hogy túlélted. Ez elég durva. A sofőr megúszta? Az arcát kicsit rendbe kellett volna tenni.
Jónapot.
Közkívánatra:
Az Uralban NAGYON tönkrement valami. Berágtam, valami elpattant bennem, elcseréltem egy CB Hondára. Aznap este elmentünk Dáviddal meg még páran motorozni, és egy hülyegyerek balra nagy ívben kanyarodva nem adta meg az elsőbbséget. Motor totálkár, én megúsztam agyrázkódással, meg kisebb zúzódásokkal.
Az következő motorom még függőben van.
Erről a Mark féle dologról lehetne többet tudni? A következőre jönnek?
Goss!
Teshoval vedd fel a kapcsolatot, ő Füredről indul, ha minden igaz!
a diósgyőri találkozóra én is a pancsival megyek meg anyával.kétezer a beugró a három napra ami igen baráti. és lesz blues company koncert!
meg tequila!!!
mindenki jöjjön aki tud!
minden jót!
Beszéltem a répáshutai kempinggel. Szívesen látnak csak az árakat még nem tudják, mert az önkormányzat tulajona, 07.01-én nyitnak és még nem találták ki hogy idén mennyi legyen.
Oké.Akkor az ötlet elvetve.Viszont ez a pancsis túra jó ötlet.Majd megdumáljuk.Üdv.Ja és jössz a diósgyőri bulira a jövő hétvégén?Én a pancsival megyek.
helyesen: én is azzal megyek...
hát...
szerintem kibirná de akkor nekem is azzal megyek és igy sorsközösséget vállalok veled, hogy ne egyedül bolyongj az erdőben a többiek után kullogva 40-45Km/h sebességgel!
mi anyával egyszer miskolcról felmentünk szentlélekig a pancsival és biz egyesbe vissza kellett vágni a váltót nehogy megálljon alattunk hegynek fel... lefelé nincs gond :-))))
egyszer egy ilyen pancsis túrát megejthetünk de oda csak pancsival lehet jönni, hogy ne tartsuk fel egymást... :-))
Kgandras.Ajánlom figyelmedbe az útvonalbejárásnál a répáshutai kempinget.Szarvaskőtől nem esik olyan messze,és legalább annyira gyönyörű helyen van.Nézzétek meg mi van az erdészeti utakkal,amik le vannak zárva a forgalom elől,de saját felelősségére használható!Vigyázzatok ha arra jártok,mert katonai kamazok és egyéb drabál járművek közlekednek rajta,fullra megrakva fával.Biztos vagyok benne,hogy van ott olcsóbb kemping is,mint a szarvaskői.Lehet unalmas a nyavajgásom az árak miatt,de én sajnos nem keresek valami sokat,és erre a túrára jóval több pénzt kell elraknom a benzinre,mint az előzőre.
Más.
Vaughan.Szerinted a pancsi kibírná ezt a túrát,ha barcikáról indulnék 2 személlyel és megrakva????
Üdv.
Nem
Azt mondtam, hogy HA a következőre megyek, AKKOR viszek kárpótlásul VALAMIT. Olvasgass csak vissza!
Gexxx
szakikám Gexxx!
hát éppen ez az, hogy nem ittam... :-))
de akövetkezőre azt mondtad, hogy kettőt hozol!
minden jót!
Ja, le van maradva. Hiaba aki nem jar talalkozora. ;) Ez is meg van tunningolva kikcsit, de ez eppen hogy csak.
HyGy
Bocs. Ez nem direkt volt...
Csak ismerkedek a fórummal :)
Hello!
Jön valaki a Balaton (Tapolca) környékéről, akihez tudnék csatlakozni?
Üdv: Gábor
Hello!
Jön valaki a Balaton (Tapolca) környékéről, akihez tudnék csatlakozni?
Üdv: Gábor
Asszem henger teren le vagy maradva kicsit. Azok a regi hengerek lehetnek amikrol te irsz.
Sziasztok!
HyGy motorja igen is tud 140-el menni! Százötvennel is, sőt még ennél is többel. Egyszer HyGy elküldte nekem a henger makrok digitális képeit. A kipufogócsatorna, szívócsatorna és az átömlők rendesen meg vannak ám reszelve. Igaz nem igazi tuningmester készítette, mert ettől én is jobban csináltam volna, de a lényeg, hogy így tudhat a Jawa 350 száznegyvennél többet.
Az enyém eredetileg 120-at tudott és adtam neki egy picinke kis tuningot és most már vagy egy éve százharminc a vége. Csak a hitetlenkedőknek írom, hogy egy Jawa 350 elvileg simán mehetne 200 al is. Persze élettartamra és fogyasztásra nem állnék jót magamért. HyGy motorja szerintem azért is fogyaszt sokat, mert meg van tuningolva. És nem elég hogy tuningolva van, de érzésem szerint nem igazán szakszerűen.
ennyi...
Markot elotte utottek el, motorja osszetort, gondolom ezert. David vizsgazott.
HyGy
Vaughan!
Nézem a lapodat és...
Hol ittál te Becherovkát a talin? :-P
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|