:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Hölgyeim és Uraim!
Aki jön a túrára az emilezzen már rám, mivel a kempinggel közölnöm kellene egy körülbelüli létszámot! Hollóstetőn (Lillafüredtől kb. 5 km-re) van egy nagyon szép kemping ami ráadásul sokkal olcsóbb mint a szarvaskői, úgyhogy ott fogunk tanyázni. Ez egyébként az eredeti túraútvonalon van. A többit megtudhatjátok Buny cikkéből- ha kikerül még ez évben... (PeetAir!!!)
Üdv,
kgandras
Nem is kell GPs. Felállítanánk néhány virág árus lányt országszerte és mindenki meglelné a célját...
Majdnem ráhibáztál,horgász boltban is voltam,sajnos úgy láttam ,hogy a virágárus lány ma végleg össze pakolt.Üde szinfoltja volt a környéknek,aki jött hozzánk most egyből idetalált.Érdekes ,ezt mindenki észre vette és nem hibázta el az utcát!
Attila!
Nincs mit csodálkozni rajta, Czövi sem ír már semmit, szerintem kitették a szűrét a kaland maitt, és most a hálót maximum a horgászboltban bámulja!:)))))
Képzeljétek eltünt a virágáruslány!
Állítólag valami helyi motoros (Ha jól hallottam 250-es hondával futkos) sokat zaklatta! Hogy mik vannak... :-)
Mora
A kalapácsos képet alig találtam meg, majd mikor sikerült fél órát röhögtem, szerintem mély mondanivalója van! :-)
Üdv attila
hygy!
Küld el nekem a címedet és postára adom a CD-t. Nem nekem nincsen illegális szoftverem sem feltölt szoftverem sem semmi jogsértő dolgom.
Hétvégén Újszilvás.
Jön valaki?
Hali!
Nekem tetszik! Egy Balaton körüljárást mindenképp meg akartam csinálni a nyáron!
A szervezésben lehet, hogy tudok segíteni valamennyit. Alkudni nem tudok, de szívesen bejárom a Balaton-felvidéket jó utakat keresve :)
Üdv: Goss
Felhívom a T. Oldallátogatók figyelmét, hogy minden ellenkező híreszteléssel szemben a következő túra útvonal megtekintéséről készült szösszenetemet már elküldtem PeetAirnek, most már rajta múlik, hogy mikor kerül ki az oldalra.
Dolphi szal neked meg van? En toltottem le tobb cd-nyit netrol, de meg nem probaltam ki. :) Ha valakinek van tuti mukodo es meg birom kapni annak csak orulok.
HyGy
Kurva jó. :-)) Azt tudtam hogy PeetAir-é a Yamaha, de azt nem tudtam hogy Győzőnek hívják a kalapácsost. :-)
De tényleg jól lekaptad. :-)
Massino
...hát, az kettőnkek is elég lett volna!
Sziasztok!
Információk a GPS világából:
www.destinator.hu
Destinator 3 Hun + Mo térkép + Crack
1 CD
Én hallottam róla, hogy valakinek megvan. :-DDD
Győző:
Bocsánat, hogy nem hívtalak vissza. Majd legközelebb elmegyünk csajozni. Még 1x elnézést!!!
Buny:
Mindig elhatározom, hogy felállítom a sátrat, de amire rászánom magam elered az eső... Meg van átkozva netán?
Gexxx:
A sátor is nagy, a szerszámom is és az arcom is :-DDD
De sajnos a követekező túrára nem igérem a közösségi házat, a garázst, az ebédlőt és a jackuzit. Az élményt, a jó társaságot, az olcsó kajáta, a drága matricát és a pizzás lány nagy mellei garantáltak!!! Bár az utóbbinak Mora a megmondhatója vagy Győző?? Az egyik a balt a másik a jobbat nézte. 3D élményhatás....
Sziasztok!
Azt szeretném megérdeklődni, hogy lenne-e érdeklődés egy olyan túrára, amelyik a Balatont járná körbe. Kiindulási pont Zalaegerszeg lenne, itt lehetne a szállást is megoldani, olyan baráti áron, hogy csak na.
Ez nem, konkurencia akar lenni a tervezett túrának, hanem beillszteni a túrák sorába amikor igény lenne rá.
Ha megfelelő érdeklődés mutatkozik, akkor a megszervezesét elvállaljuk.
Várom a véleményeket!
Üdv: Tomi
Kösz HyGy! A szénégetős képek nekem is tetszenek.:)
Massino, a kalapáccsal Győző áll PeetAir "Yahamája" előtt, és amikor lefotóztam, eredetileg háttérképet akartam belőle csinálni.:) ("szoci kritika", vagy vmi ilyesmi címmel:)
Vaughan, bocsi, de azt a képet nem lehetett kihagyni.:)) Na, azért legközelebb majd megkérdem, hogy közkinccsé tehetem-e az ilyen témájú képeket.
Üdv!
A papirmizériához: nekem a motorom még a 2. tulaj nevén volt, aki kb 10 éve adta el. Volt olyan tulaj is aki már évekkel ezelőtt meghalt, sőt balesetet is okoztaka géppel(állítólag) És igy is simán átírattam. Írtunk egy adásvételit(kamut) és egy semleges városban át lett íratva. Nem szép dolog :), de ebben az országban sok minden szinte csak igy lehetséges...
tike
Végül is mindegy csak motor legyen,és lehessen vele eljönni a túrára.
bambi1:
még szerencsére nem vettem meg, csak megnéztem:) csak akkor vágok bele ha a papírokkal minden rendeződik. A munka részével nem lesz gond, némi gyakorlatom van is már benne, csak most ez a várakozás a legrosszabb.
Paarati.A papir mizériára vigyázni kell,mert akár egy idénybe is belekerülhet az elintézése.A többi inkább munka kérdése.(Most egy kicsi Buny féle prédikáció)Ennél jobbat nem is vehettél volna!!!:-)))
paarati!
Szerintem az, hogy ott legyél csak pénz kérdése, hiszen a motor felújításához erre nagyon nagy szükség van.
Adjon Isten!
ha a motor tulajdon joga folytonos akkor minden gond nélkül átirathatod! csak akkor neked az eredeti forgalmin kivül két adásvéteit kell vinned.
nekem mezőtúron elfogadták szó nélkül és átirták.
minden jót!
Sziasztok!
Kb egy hónapja találtam rá erre az oldalra, s azóta szinte napi rendszerességgel olvasgatom. Már régóta érdekel a motorozás, motoros túrázás, de eddig sajnos nem volt motorom. Most készülök megvenni egy 250 -es etz -t. Nagyon olcsón odaadják, viszont szinte egy teljes felújítás vár rá: (tudomásom szerint kuplunghibás és állt pár évet egy fészerben, valamint van rajta egy szörnyű kinézetű spoiler:). A papírokkal van kis gondom, mivel a mostani tulaj az előzőtől még át sem iratta, szal úgy néz ki, vele kell a papírokat intéznem. (ezáltal kicsit tartok az eredetiségvizsgálattól)
Szeretnék ott lenni a júliusi talin, de egyáltalán nem biztos, hogy addigra elkészül, s próbaútnak sem az volna a legmegfelelőbb, mivel az ország nyugati végén lakom:)
mégegyszer üdv mindenkinek!
paarati
A virágárus lányt visszafelé szoktam megnézni, mert onnan jobb a rálátás! :-)
Odafelé veszélyes! :-)
Örömhírrel tudok szolgálni a következő túra szállásával kapcsolatban. A részleteket egy cikkben fogom közzé tenni. Most ennyi!
Legjobb képm az amelyiken valaki kalapáccsal a kezében ott áll PeetAir Yamahája előtt. :-))
basszus Mora!
én azt hittem csak vicceltél amikor azt modtaad, hogy lefotóztál dolgom végzése közben...
na a következő túrán minden lépésed figyelem és az alklmas pillanatban exponálok... :-))))
minden jót!
Köszönjük Morának és Furfaragnak a képeket!(királyak!)És persze annak is aki közkincsé tette.(ez a régebbiekre is érvényes!)
Mora es Furfarag kepei a galeriaban.
Mora: Azok a szenegetos kepek nagyon profik lettek!
Attila!
Szerintem nem kell be menj az utcába, a virágárus lánynál megtalálod Czövit, szerintem ő számolja ott a féknyomokat, azért nincs otthon.
Jó csak elötte csörögj rám,a virágárus lányt nem láttad,annyi a féknyom ,hogy már számolni se lehet!
Hello
Mora
Én nem a kinézetére mondtam, hogy kakukkfű mert azt nem láttam, csak az illatra! De lehet hogy tényleg csernobili mutáns levendula volt! :-)
A moci jól néz ki dolphi barátunknak tudnám ajánlani a következő (igen kanyargós) túrához! :-)
Czövi
Akkor szerdán már tényleg bemegyek ha ennyit igérgetem :-)
(Kb. fél hat körül)
Kgandras-Buny
Jó utat a túra bejárásához! Remélem jó idő lesz. (Bunyit ne hagyd beszélni mert jövő hétvégén sem értek haza! :-))
Üdv Attila
Ha neked nem jön össze,képzeld nekem milyen macera.Azért még mindig jók a képeid.Kapunk majd a túráról is?
Ez egy tuti találmány a városi közlekedésben,lehet karcolni a kocsik oldalát,törhetnek a visszapillantók,és ha eldőlsz nem esik a lábadra.
Destinator3-hoz viszont van rendes törés, azt próbáld ki.
Szal aeromap 2.-d van. :)
Arra talaltam eppen ma valami torest de meg nem probaltam ki.
HyGy
A software aktiválós rendszerű regisztrációs kóddal működik, a feltörését még eddig senki sem csinálta meg, szóval jelenleg a program megvásárlása az egyetlen járható út.
ciao
Gábor
Semi
A software-t ingyen gondoltam :)
Hello Rider!
Mélt megkaptam, köszi, még nem válaszoltam. Amúgy minden rendben van, csak nem voltam itthon egy hétig. Párizsban voltunk "nyaralni", láttam sok szépet (jányokat), meg sok-sok motorost. Fájt is a szívem, hogy a buszon kell ülnöm, görnyedni, a sok motoros meg ott vidult a járgányán. El is terveztem a következő horvát túrámat...
De azért gondoltam rátok is, Epernay-ban láttam egy Kawasakit, ami úgy nézett ki, mint egy mászóka. Szinte mindenhová bukócső volt felszerelve rá, elölre-hátulra, a kormányát nézve pedig arra gondoltam, hogy kukoricásba tervezték ezt a típust. Íme, nézzétek meg.
HyGy!
Egyenlőre ennyi képem van, amit pluszba csinálok, azt saját tárhelyre rakom majd.
Attila!
A kakukkfű tényleg finom, én minden évben szedek, teát is főzök belőle. Amit mi találtunk, az sztem vmi gaz volt. (kakaukkfűnek nincs hosszú szára, meg a levele sem hosszúkás.) De ez itt most nagyon OFFT.
Gexxx!
Bocs, ez ciki volt. :) Legalább akkora, mínt hogy Furfaragot vagy egy évig Furfangnak olvastam. :))
HyGy
Nekem utcaszintű Mo van és Európa főútvonal szintűje. Megy CE-n is. Egyetlen hátránya, hogy 35 az Mo térkép, az Eu meg franc tudja mennyi, de sok...
A Garmin egyébként az egyik legnagyobb GPS gyártó cég... Nézegesd át mi van nekik! :-)
ciao
Gábor
Semi:
Es ez mit jelent? :)
De egyebkent windows ce-re jo lenne meg:
pontosabb reszletesebb magyarorszag/utca szintu terkep.
Es jo lenne egy olasz, horvat, szloven orszag terkep, esetleg ezeknek az orszagoknak a varos terkepei szinten CE-re.
HyGy
Nagy haveromék a Garminosok... :-)
ciao
Gábor
Hello Mora!
Mailt megkaptad? Már azt hittem, történt valami veled, épp kérdezni akartam itt a többieket.
Hello!
Mit tudtál volna segíteni? Mert én is gondolkozom valami BT-s GPS-en.
Oké akkor biztosan nem tudtam volna segíteni...
ciao
Gábor
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|