:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Akkor most Dolphi mögötted ült és te vitted?
Minden út Buny-hoz vezet!!!!!!!
Ide is megirom.Voltunk Dolphi-val motorozni,nem taknyoltunk!!!!!!!:-)
"Ezek a jawagyarasok miert nem tudtak rendes motort csinalni. Vagy kezdek
megorulni?"
Ez ugye nem kérdés volt hanem egy őszinte Jawás vallomás??!!! :)))
Vegyél egy Mz- t és egy csapásra megoldódnak a gondok!!! :P
azok legalább össze vannak rakva!!! RENDESEN!!! :))
Fisi
Hali!
Ma kivettem a bukobol a hangszoro alol a szivacsot, szal most a
hangszoro nem er neki a fulemnek. Es most igy haglattam a jawat, hat
csireg csorog. Pedig nem csinalhatna. Teljesen elszomorodtam. :(
Ezek a jawagyarasok miert nem tudtak rendes motort csinalni. Vagy kezdek
megorulni?
HyGy
Mondd azt, hogy nem te vagy a "Réjmen"!
Azért jöttek,mentek a felhők és Biatorbágynal bele is mentünk.Holnap Mányon lesz egy mini motoros találkozó,oda készülünk,kiváncsi vagyok,hogy esni fog e az eső.
Hello
Czövi
Ezt hogy a fenébe sikerült megoldanod, egy nyamvadt felhő nem volt az égen!
Sőt egész Európában nem volt!
Jut eszembe Ausztráliában ezzel a tehetséggel milliókat keresnél! :-)
Üdv Attila
Túrázók figyelmébe:
http://www.motorinfo.hu/index.php?pg=news&nid=2406&mid=1010
Találkozó:
Békásmegyeri benzinkút - SHELL (Áldassék a neve) 18:00 környéke. De lepencén biztosan ránk lelsz. Honda CBR, Suzuki RG
A Benzinkúton a porszívónál. Ez jobb oldalon van a töltő után egy kicsivel...
not mindenki szerezzen maganak :)
Buny: Csak akkor hívlak, ha szerzel nekem egy nőt...
Többiek: Ma este 18.00 után egy kicsit kigurulunk Lepencére, ha van kedve valakinek jönni, akkor kint találkozunk...
Üdv!
"Természetesen,egy zápor esőbe megint"
nem is Te lennél... :)
tike
Tegnap este motoroztam,és végre találkoztam útközben egy ismerőssel.Martonvásárnál jött szembe,de Ő nem ismert fel,az a srác volt aki a legutóbbi túrán szombaton csatlakozott hozzánk.Neki egy távolkeleti gépe van,ha jól emlékszem KEEWAY 250 Supershadow.Természetesen,egy zápor esőbe megint belefutttunk.Hátul a feleségem ült,redesen szutykos lett.
Javitott turaterv megerkezett, felkerult
Dolphi!
ez az utolsó beszólásod od@b@sz!
:-)))
Én már kaptam párszor saját magamtól vírusos levelet. :) Természetesen nem én küldtem!
Hello Soma69,
Ha minden jól megy, én ott leszek.
Üdv!
Szia Buny!
Eszembe jutottál, amikor megnéztem az "Állj vagy lő a mamám" című filmet...
Az meg, hogy beszélj édesanyámmal szóba nem jöhet. Tiszta égés lenne. Elég ha a csapatban egy embernek tudjuk az előéletét...
Ez a kanyaros dolog érdekes. Látom nem vagyok egyedül. Szegény lurkót sajnálom egy kicsit. Munyi anyuka azonnal leizzadt??? Gondolom mondtad neki, hogy ez csak a Demo, az éles túra sokkal érdekesebb lesz.
Arról meg szó sem lehet, hogy a magas sarkút otthon hagyjam... Nem lesz a hegyekben disco, sexklub? Milyen túra ez? Na mindegy Franciák lesznek. Eszünk meztelen csigát nyersen, meg béka combot.
Erről jut eszembe egy mondóka: "Csiga biga gyere ki, ha nem jösz ki kiszívlak !" Nemzetközi tábor lesz. Aztán este Trianonra emlékezve meggyújtjuk a sátrukat / faházukat.
:-D
Juditka: még ma kijavítom és elküldöm az illetékesnek hogy rakják ki.
Üdv,
kgandras
Hat jo neked, nekem olyan napi 500-600-700 jon :) bar mar sikerult leszoritani tegnap ota 80-ra, miota a levelezo szerveren viruskereso fut, ezeknek a nagy resze is inkabb spam.
Mármnt vírusos levelet kaptam, nem figyelmeztetést... bocs
Gexxx
Ja. már én is kaptam az apeh-tól a vpop-től (hogy ezek honnan tudják a címemet??), az mz.de-től, Buny-tól...
De már kurtára unom a napi 5-6 vírusos levelet. :-(
Gexxx
Sziasztok!
Talán még nem szólok későn. Ha vkit érdekel, júli 02-04 között lesz a VI. vagy VII. Motoros Weekend Vilyvitányban, a 1 kies Zempléni kisfaluban. Aki akar és tud az jőjjön.
Szia vaughan!
A vírusok mostanában mind ilyenek, valós címeket hamisítanak feladónak.
(Pl. valaki címjegyzékében megtalálja mindkettőnk mail-címét, akkor a nevemben küld egy levelet Neked, saját magát is mellékelve.)
Még komoly cég "komoly" rendszergazdája is küldött nekem figyelmeztetést, hogy vírust küldözgetek, pedig nem is. :-)
Izé..
én csak azt szeretném kérdezni, hogy kijavítjátok-e a régi túratervet az aktuálisra, csak, hogy meglegyen? :)
üdv:
Judit
hát biz ez ciki...!
egy volt kolleganőm nevével fémjelzett virosos levelet kaptam a mem is oly rég. felhivtam és megkérdeztem, hogy miért ba..ott ki velem? és megkaptam a választ miszerint ez a virus az ö nevével egy másik gépről küldi a virusos leveleket azoknak akiknek az emilcime szerepel a gépben. na azóta kicsit óvatosabb vagyok és akit nem ismerek törlök.
de majd a túrán megbeszéljük anris két pofa sörci mellett...
ja és hozzatok jó vastag pulcsit mert biz ott a hegyek között este igen hideg tud ám lenni!
minden jót
mora!
töröltem!
Hát, igen! Én egyből tudtam, hogy Te vagy, hiszen beugrott a barátnőd. Ezúton is sok-sok üdvözlet neki és boldog egészségügyi dolgozók napját kívánok. A túrán majd találkozunk.
Szevasztok.A rejtélyes posttraumás levelek küldője én vagyok.Szóval jeleztem indulási szándékomat feléd andris(a barátnőmmel együtt).
Vaughan.Nem tudom miért törölted ki az emilt.Pont egy hosszú és tartalmas sztorit írtam le neked.Majd elmondom szóban a túrán.Az utóirat a diósgyőri képekről szólt.Nem tudnád átküldeni mailben őket?Ugyanis nem találok semmit a képtárban!Lehet én vagyok a béna,de akkor is légyszíves átküldeni.Egyébként nincs vírusirtód és/vagy vírusfigyelőd a gépen?Szerezd be.Üdv.
Dolphi!
Küldj egy emilt a telefonszámoddal, és este megcsörgetlek, vagy csörögj rám és visszahívlak, mert nem tudom hova tettem a telefonszámod. Az első tárcsa azért hallatt furcsa hangokat, mert kicsit deformált, az mindenképpen cserére szorul még a vágta előtt. A találkozóról még nem beszéltünk, bár többen jelezték érkezési szándékukat. A sátrast nyugodtan hozd magaddal, sokkal olcsóbb úgy, a ruháék közül hagyd otthon a magassarkú disco cipőt, és a flitteres, ujjatlan, feszülős polót, ugyanis a közelben nincs zenés, táncos szórakozóhely.
Még mielőtt megyünk, azért felkereslek majd otthon, hogy én is beszélgethessek a szüleiddel!
Ez az egész úgy indult, hogy a fórumon már régen pedzettem, hogy csináljunk már egy találkozót! Egysráccal el is kezdtünk egyeztetni, de mivel mindenki szart az ötletre, úgy voltam vele, hogy akkor avval megyek, aki lelkes! Fishiék lelkesek voltak, taliztunk egy mini-túra keretében, és kitaláltuk! Az mondjuk jó kérdés, hogy miért nem szóltunk másnak... talán pont azért, mert itt a szocin csak úgy hirtelen lesznek túrák... Én legalábbis eddig mindig kész cikkekkel, kész tényekkel találkoztam! Most akkor hova szervezkedjek még én is pluszba? A kutyát nem érdekelné!
És nem vagytok büdösek, csak, mint már mondottam, sosem úgy jön ki, hogy mehetnék a szocitúrákra!
Üdv: TiB
Lehet,hogy az Andris,mert ő dolgozik Budakeszin kórházban.
Ezek a gyerekek tudnak meglepoket mondani. Buny csemeteje megjegyezte, hogy olyan a yahamam kipufja mint a kolasuveg alja:)
a posttraumás osztály fedőnév gazdája irt nekem egy emilt. mivel nem volt ismerős, mondván nekem nincs ilyen ismerősöm, ki is töröltem még mielőtt valami virust bekap a gépem.
tehát ezúton szeretném megkérni az illetőt, hogy ismételje meg az emilt!
köszi!
Eddigi jelentkezők:
pdaranyi 1fő
mora 1fő
goss 3v4fő
PeetAir 2fő
vaughan 2fő
tike 2fő
Czövi 2fő
bambi1 2fő
Buny+Muny 3fő
kgandras 2fő
valaki "Posttraumás Osztály" feladőval :) 2fő
Most kb. 34 jelentkező van, de csak 23-an jelezték ezt e-mailben is úgyhogy nincs pontos számadatom. Kérem, hogy aki jönni akar és még nem jelezte e-mailben, az tegye meg!
Üdv,
kgandras
Felhívtam a kempinget. 3000 Ft egy faház. Örülnék neki, ha lenne még egy emberke, aki faházban szeretne aludni. Akkor nem kellene sátrat vinnem.
Van egy csomó 2 ágyas faház még...
Valami jó képű srácra gondoltam :-O
Semmi extra csak horkolok, folyik a nyál a számból, idzadok és pukizok óránként
Munyi & Buny!
Szeretnék veletek menni, ha lehetséges. Gondolom nálatok találkozunk. Időpont???
Amit feltétlenül csináljatok:
- Pogácsa
- Tea
Buny: Édesanyád még nem mutogatta meg nekem a pelenkás képeidet, remélem most azokat is látni fogom :-DDD
Kezd alakulni a dolog. Na egy laza franciát én is bevállalok. Azt hiszem megyek a túrára. :-) Akkor nem kell a guminőt magammal vinnem.
Kérdezzétek meg, hogy ha valaki egyedül bérel egy faházat egy személyre, akkor van felár???
Gyorsan beadom szervizbe a mocit, hogy nézzék át, a kopogást az első féktől még nem sikerült megszüntetni... :-D
Az én fiaim téged Bunyós Karcsinak hívnak.
A Balázst fogom vinni!!!!
Megszúrt az orsó a hétvégén, azt felébredtél Csipkerózsikából? Ha Márkék jönnek újra virágzik majd a matrica biznisz, küldöd már az e-maileket?
Ja, a hétvégén jó hogy nem jöttél, mert így nem esett az eső! Reni már csak úgy hív, hogy "Réjmen". A bográcstól ne félj, most Kgandras apukája főz, nem kell cipelj semmit csak sátrat meg a nejed!
De nézem,csak 3napig,a halakat kergettem,több,kevesebb sikerrel.Ehhez a túra dologhoz nem akartam hozzá szolni,mert lehet hogy sértődés lenne belőle,mert megint egy kis csapat nyafog.Mindig azt mondtam,hogy arra nincs időm amire nem akarok,szerintem aki igazán jönni szeretne az el is jön,és biztos jól fogja érezni magát.
Lehet,hogy csak a neten néztek meg mindent,mert amit kérdeztem nem is válaszolt.Úgy látom a bogrács megint macerás,Fúrfaragnak ki kellene találni valami motorra szerelhető szállító alkalmatosságot,de csak S.. motorra.
Bambi!
Nem sürgős,köszi!
Márk!
Gratulálok az új géphez, remélem tiszteletedet teszed a következő túrán!
Miért néznénk ki? Elvégre a pécsi chapter volt tagja PeetAir is ettől a gyártótól vásárolt gépet. Nincs ezzel semmi baj. Aki azt hiszi, hogy engem zavar, ha valaki nem Suzukit vesz az téved, ezt már Czövivel is kibeszéltük annak idején, amikor ő vette a motorját.
Jutott eszembe, csak nem rátapintottam a lényegre és Czövi nem nézi a netet, mert rég láttam a nevével fémjelzett hozzászólást.
Nem vagytok büdösek, de mi egy egész hétre megyünk, és anno májusban így beszéltük meg- augusztus elejét, mert Petiéknek is ekkor jó csak az időpont- és Tibnek is.
Nekem nagyon mindegy lett volna (na jó nem egészen), de akkor még szó sem volt a ti túrátokról!
Egyébként is még csak most tanulják (Tib& Petiék ) a motoros túrázás alapjait, tehát gyakorlatozunk mielőtt együnk veletek is! :)))
Sajna olyan a kltségevetése mindenkinek, hogy leginkább csak egy nagy túrára gyüjtünk össze- nem nagyon tudunk többre menni- ár ezt leginkább csak az én és Petiék nevében jelentem ki!
Fisi
Köszi felveszem a kapcsolatott.
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|