:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Most hívott az öcsém és elujságolta, hogy holnap Ózdon motoros gyorsulási verseny és off-road verseny is lesz! Ha van kedve a társaságnak, akkor ebéd után belenézhetünk valamelyikbe.
Üdv,
kgandras
furfarag: nem probléma, a kempingben bőven el fogunk férni, a szombati kaja meg amúgy is kicsit túl lett méretezve :) Végre láthatom a 4 hengeres JAWA-t, nagyon kíváncsi voltam már rá!
Bocs de azt hittem Dolphi mar megirta aztan most neztem megsem.
Szoval. Amugy majdnem jo az.
Beersz erdre, ott a 6-oson mesz tovabb a Duna menten. Az ravisz a Lagymanyosi hidra (figyeld a tablakat, mert balra kell leterni es az visz ra a hidra. Ha eltevesztened akkor is ra tudsz menni mikor elered a hidat lesz jobbra egy felhajto). Ha azon atersz, az a Konyves K. krt. Egesz a Kerepesiig mesz es jobbra rafordulsz. Ezen mesz amig ki nem ersz a varosbol es mar a 3-ason is vagy. Innen en sem tudom:)
Jo utat!
Köszi a sok segítséget útvonal ügyben,asszem a következő befektetésem egy GPS lesz...az legalább biztos.
2 emberrel megyek,az említett srác,meg az apja.
Jóvanna, nem azért mondtam... :P
Csak így egy kicsit húzós lesz:(
DE jó nektek !holnap mentek túrázni! Hol lesz a cél állomás ? Hova mentek ? ÉN is szivesen mennék! De nem ugy jöttek össze a dolgok ahogy azt szerettem volna ! de azért lélekben veletek vagyok ! na hello! jo idot ,meg szerencsés utat!
Dolphi nem lehet elérni a mobilján! Ha itt vagy akkor kérlek vedd fel a mobilod!
Kedves kgandrás!!
Viszek magammal a túrára még 5főt+3Jawa-t.
Persze ez még el nem indulunk változhat.
Remélem nem okozok problémát neked,hogy csak most szólok,de mostanra tisztult le a dolog,hogy ki tud jönni
Kedves HyGy!!
érdeklődnék, hogy hozod-e a Btech adóvevőd,mert akkor én is vinném az enyém.
Ja,még jön velünk három Jawa,amiből az egyik négyhengeres.
Helló!
holnap túra!csak ha még nem tünt volna fel valakinek:)
Jómotoros emberhez méltóan én is hozok magammal még egy embert. csak megjegyzem hogy a suzukisok örülhetnek, plusz 1 fővel gyarapodnak. Már lassan több "nyugati" gép lesz mint szoci.
üdv:Norbi
Juditka en is 5-ig dolgoznek, de holnapra kivettem szabit. :) Pecsrol kicsit meszebb van mint pestrol. :)))
HyGy
Jó annak, aki nem dolgozik 5-ig... :(
:P
Már fél hat???
Nem hatról volt szó? :(
Hihi, ha Dolphi 1 hettel kesobb indult volna akkor o lett volna csak elkesve igazan.
HyGy
Buny: Mondtam PeetAirnak, hogy ha nem erunk oda legelslegeslegkesobb 4:45-ig, akkor nyugodtan induljanak el.
Mi elvileg 12:30-kor talalkozunk a tobbiekkel itt nalunk. Es legkesobb 1-kor indulunk. Elvileg 3 ora alatt fel kell ernunk. Ha csak nem kell sokat szerelni, mert most 3 jawa + 1 mz jon. :)
Hat roviden ennyi.
Sziasztok Motoros barátaim!
Már csak egy nap és már úton vagyunk. Dolphi! Ezt az időpontot Neked is a figyelmedbe ajánlom, tehát 2004.07.23-án, pénteken indulunk, azaz holnap. Pedig a pogácsát félig-meddig a Te kedvedért sütöm.
Tehát holnap!!!!!!!!
Hygy, PeetAir!
Az alábbiakra hívom fel a figyelmeteket:
Nagyon, nagyon szeretlek benneteket, de fél hatkor ha itt vagytok, ha nem, én elindulok, nem várok rátok, aztán majd jöttök külön.
Hát röviden ennyi!
Egy történetet szeretnék mesélni: Most beszéltem Dolphival Kérdeztem tőle, hogy hívták-e a motor miatt, mondta, hogy még nem, de ha hétfőn kapja meg akkor is van még három nap járatni egy kicsit. Visszakérdeztem: Milyen három nap? Holnap megyünk. Hallom keresi a naptárt és mondja a jövő hét végét, ajánlottam neki a honlapon az időpont egyeztetést. Közölte, hogy még semmit nem vett, és nem készült fel, jó készülést kívántam, a hyper marketek még nyitva vannak, mehetsz vásárolni, és még ott a holnap délelőtt. Ennyiben maradtunk, ha tehát eddíg valaki nem értette volna Dolphi hozzászólásait, akkor most minden világos!
Holnap találkozunk.Addig is széles utat és gumifákat.
Ui.:dolphi rajtad meg vagyok döbbenve!!!.Nem fogadod meg az öregebb és/vagy tapasztaltabbak kollégák tanácsát.Mire ez a kapkodás???
Üdv.
MEGYEK A TÚRÁRA! MEGYEK A TÚRÁRA! MEGYEK A TÚRÁRA! JUHÉÉÉÉ! csak szólok :-)
Találtam olyan szervízt ahol megnézik hogy minden ok -e ! Tudod! És már a hangjáról megmondja ! ha igen akkor minden faja!
megtudod adni az emailedet?
Nem lehet a fogyasztását kicsit lejebb nyomni?
Szia Kobra1!
Ha az adásvételi, a kötelező meg minden 50ccm, akkor mibe is kötnének bele? Egyébként már több motoros rendőrrel is találkoztam és még soha nem állítottak meg...
Sajna még nincs nálam a gép. Már alig várom, hogy rá ülhessek, hogy egymásba szeressünk első látásra és végig guruljak vele a körúton és érezzem, hogy van valami ami csak az enyém. Az én kis drágaságom. Lehet, hogy vele is alszok az első napon. De az biztos, hogy másnapra beteg szabadságot kérek, mert az tuti, hogy egész nap motorozni akarok.
Azt hiszem ha megveszed az RG-t, akkor te is hasonló feelinget fogsz érezni az első megtett 100 km után. Aztán már jöhetnél túrázni is vele. Végül is lenne egy heted megismerni.
Na beszeltem PeetAir-al ugy nez ki hogy 4-en innen Pecsrol, csatlakozunk PeetAir-ekhez pesten 5 ora elott valamiel, aztan onnan egyutt megyunk Bunyekhoz.
HyGy
Dolphi! azt akarom megkérdezni hogy neked volt a rendörökkel bajod ,azért mert kismotor papirokkal vagy?
Este hivlak! Megigértem!
Megvan a GS -500? az jo! Grat. Már mész is turázni vele?
Szia Tória!
Jó hallani rólad is. Azt hittem örökbe fogadtátok a konzervnyitómat és már soha nem látom. Egyéként vettem egy másikat. Azért köszi...
Dolphi!
Konzervnyitót és Húsgombóc konzervet most ne hozzál, mert visszük a tiédet. Szóval már éhen nem fogsz halni! :-)
bambi: majd a helyszínen intézzük az anyagiakat, egyébként ahogy számoltuk kb. 600 Ft. lesz személyenként amiben a kenyér is benne van. Tányért, kanalat nem kell vinni, mert lesz!
Üdv,
kgandras
Kb este 6-kor tudunk csak indulni a Balaton-partról,így már késő este érnénk Bp-re,ezért kérdeztem,h merre menjünk,mert akkor már senki nem lesz a környéken se..
A döntés megszületett!
Útban van a GS500-as, Buny jóvoltából egy kicsit a folyamat meggyorsítva.
Tehát akár eladom akár nem az RG 125 Gamma-t az új mocival megyek. Bár számítottam az ebből bejövő pénzre, de ha nem viszik el kérek valakitől :-D
Végül is egy fasza kis motor, lehet, hogy el sem adom. Ameddig a nagy moci bejáratos, addig evvel száguldozom...
Augusztus közepén van a születésnapom, tehát mindenféleképpen megyek, szerintem ez egy emlékezetes szülinpai motoros buli lesz. Nem sok ruhát viszek magammal, inkább csak Whiskey hegyeket.
Ja igen! Nem kell szégyenlősnek lenni, mindenki nyugodtan hozhat nekem ajándékot.
Szia Tesho!
Én a 7-esen megyek a túrára, de én Buny-ékhoz megyek. Találkozhatunk, elmehetek eléd és onnan együtt :-D
Érd, Diósd környékén talizhatunk.
Javasolt útvonal:
7-es, Egér út, Lágymányosi híd, Népstadion, Jobbra egyenesen Buny-ék. Aztán innen a 'Pokol Angyalaival" együtt
3. szocitura videjok letolthetok a filmek hangokbol. sikerult oket kicsit osszetomoriteni kb a felere :)
Aztán...kellene nekem segííítség!
A Balaton felől a 7-es úton érkezve kellene vhogy átevickélni Bp-nél,de nem ismerem az utat.
Az igényeim:
-ne kelljen bemenni kóvályogni a városba
-ne kelljen fizetős autópályán menni (ez Bp utánra is vonatkozik)
Késő esti/éjszakai időpont lenne,tehát idegenvezetés nem jó,akkor már a többség inni fogja a sört a sátor előtt:-)
Létezik ilyen megoldás??:-)
Van 2 hírem.
1.Az előzetes rémhírekkel ellentétben mégis menni fogok a túrára és jószocimotoros ember lévén viszek kb 1? embert.Jó srác,de eddig akárhányszor találkoztam vele,mindig szerelnem kellett a motorját az út szélén,szóval kicsit félek elindulni vele...na mind1:-)
2.LS-Laci tegnap eladta a motorját,jövő tavasszal névváltoztatás esedékes, GPZ-Laci vagy XJ-Laci a legvalószínűbbek.
Az elszámolást hogyan kell intézni?
40 emberre számítunk kb., személyenként pedig 30 dkg hús kell. Ki is jön a 12 kg :) Tányért meg ilyesmit nem kell hozni, mert lesz minden!
Üdv!
Tök jo hogy már "felmászott" de nem irnád le hogy hova??? :) Vagy vmi linket pliz...
tike da videozna már
Szépen kivárod a végét és a maradékot ,a merőkanállal kieszed a bográcsból.
Ma hallottam a szocimotoros piramis játékról!!!!!
Milyen mocit veszel? Mégiscsak ráülsz egy GS500-asra?
Jaj bocsesz.Szerintem jó a műanyagtányér(mi is ilyet viszümk).Nem törik,nincs súlya,és ha elvész akkor nem ér nagy kár.Üdv.
Nem a kanálra gondoltam, az kicsi, hanem a tányérra. Az foglal nagy helyet!
Mondjuk nálunk biztos lesz, de akkor más se felejtse otthon! (vagy a kempingben)
Én beszereztem egy pár kanálgépet még a seregből annak idején,pont az ilyen alkalmakra gondolva.De lesz ott mindenkinek egy kanál.Ha meg nem akkor kérünk a szomszédtól.Üdv.
Ui.:jó kis kiadós kaja lesz ez.
Hello
12 kg? Az brutál sok, ahhoz jópár ember kell! Annyian tán Sturgis-ben sem szoktak összejönni, hogy azt megegyék! :-)
Jut eszembe, ha már így a túra közepén lesz (a jelek szerint) a nagy zabálás, hogy oldjuk meg a csajka/evőeszköz problémát? Mindenki viszi magával az eszcájgot? :-)
Ma beszéltem édesapámmal, beszerezte a szombati gulyáshoz a hozzávalókat. Szerintem ne nagyon egyen senki szombat reggel, mivel 12 kg húsból lesz a kaja úgyhogy nem maradunk éhen :)
Szevasztok.Mi egy üveg 3 puttonyos tokaji aszút viszünk a túrára.Amint levertük a sátrat meg is lehet kóstolni.Üdv.
Dolphi: semmi baj azzal az RG-vel, szerintem is gyere el vele nyugodtan. Motoroztál Te már annyit a nyáron, hogy nem lehet baj. Egyébként sem árt néhány kisebb esés az elején, mert utána az ember mindjárt óvatosabb duhaj lesz :) Én az első motorommat a megvétele utáni napon törtem össze, szerncsére nekem nem lett komolyabb bajom. Beleálltam egy kerítésbe... Úgyhogy ne csüggedj, hanem ülj motorra és gyere!!
Szerintem gyere nyugodtan, most mar azert csak szereztel valamennyi rutint.
Sziasztok!
Az RG eladás alatt van és sajna az új mocimat még nem kaptam a kezeim közé.
Ha ezen a héten nem kapom meg a motort, akkor nem biztos, hogy a túrát be tudom vállalni. Nem szeretném felidézni a múltkori esetet. A kezem már rendbe van. 2 hete minden fájdalom elmúlt :-D
Ha netán nem jönne össze, azért tudnotok kell, hogy lélekben veletek vagyok...
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|