:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Mindenkitől elnézést előre is!
Hygy:
Végig franciáztam volna a buszt ...
Egy kis Francia nyelvlecke az Eu miatt sem jön rosszul. Sőt a pattanásaimnak egyenesen jót tesz...
Hygy Elvtárs!
Mit kapsz te ezért az asszonytól.... A végére elfelejtetted hozzáírni: "De az én nőmnél egyik sem volt jobb!"
Vagy sex vagy vacsi nem lesz egy hétig.
:-D
Egy startfoto az enyimeim kozott van Pool vs Zsandatara
Dolphi de lemaradta, volt egy egesz iskolabusznyi francia csaj a taborban, jo nehany eleg jo is volt koztuk. :)
HyGy
Dolphi!
"Látom a pasid végre a géphez engedett."
Ha a számítógépre gondoltál:
akkor megjegyzem, van sajátom!:-)
(De a PeetAir gépétől se vagyok eltiltva! Még eddig. ;-))
Tória
Szia Tória!
Látom a pasid végre a géphez engedett.
Ez az én formám. Sok csaj a kempingbe én meg otthon ülök. Az tesz a jót a májamnak, hogy Győző sem volt a túrán. Ahogy Mora-t meg ismerem csak az 50 év feletti nőkre bukik. A többi kandúr meg nővel volt :-DDD
Azt hiszem nem sokról maradtam le...
Dolphi!
Bánhatod, hogy nem jöttél tele volt a Camping csajokkal!
Igaz Czövi(szép hosszú hajúk volt)?! ;-)
Látok egy fehér ruciba bújt lányt. Gondolom ő nem tartozott a szoci.motorosok közé. A panoráma része volt?
Mora, legalább elkérted a számát? :-DDD
Mora!
A img_3847.jpg kép az amit a Pool emleget.
:-)
Toria
Mora!
Túl sok az MZ-szerelési képed!
Erről szokjál le,lécci!!
:DD
A gyorsulási versenyeket senki sem örökítette meg?:-) Legalább egy célfotó vagy vmi:-))
Juditka!
Kösz, a család itthon utálni is szokott miatta.
Pool!
Bocs, de nem találom azt a képet. Én csináltam egyáltalán?
Szerintem meg az a napszemüveges képed a legjobb! :)
A feklampakapcsolo aranylag egyszeruen orvosolhato. Elmesz veszel ket jo minosegu mz kormanyba tekerhetos feklampakapcsolot. Kiveszed a bovdent a kormanybol, vagsz oda egy menetet, betekered a kapcsolot, es orulsz, ha esetleg a fekkarod azon a reszen lyukas (nekem az volt), akkor fekkar kiszed kicsi lyuk bele fur, lapos feju pici csavar beteker, egesz visszarak, es orul. ;)
A hatso feknel menetiranyban a bal oldalon van az a lemez amivel lehet allitani a tavolsagat a fekkarnak, na oda meg szinten lukatfursz betekered a cuccot beallitod.
Aztan a lenti kapcsolot kiszeded bovdent kiszeded, a kapcsolo vezetekebol kette agaztatod, es rakotod a kapcsolokra parhuzamosan.
Nekem mar igy van egy ideje es ez bevalt (kiveve a gagyi mz feklampa kapcsoloval).
HyGy
Mora!
A művészi képeid nagyon tetszenek. Az a legjobb ahol négy motoros ál, HyGy mögöttük a hátérben pedig éppen fényképez ahogy huggyozok...
:-))))
Én a 870 kilométerre 33 liter benyát tankoltam a Jawámba. Hazafelé elszakadt a kuplungzsinórom, pont egy benzinkútnál. Most az egyszer az életben jól jött a Jawa automata kuplungja. De inkább azon vagyok, hogy ez helyett inkább normális kuplungzsinórt fejlszthettek volna.... Na meg kuplungot, sebességváltót, meg első féket és féklámpa kapcsolót...
Mora, jók lettek az "életképeid"! :)
kacc és HyGy féle 4. szocitali videjok a filmek hangoknal.
Mora!
Köszi a képeket, tényleg jó minőségűek!
Toria
Bambi!
Köszi, rendes vagy, majd ha Pesten járok, benézek érte.
Most nézegettem a horvát képeimet, és észrevettem, hogy képről-képre kevesebb cucc van a motoromon. :) Eddig csak az esőcuccom hiányzik, de még bármi kiderülhet. ("Lepsénynél még megvolt")
Tória!
Képek mentek a freemalire! Tényleg csak motoros csoportkép készült, aki erre tippelt, jól tippelt.
HyGy!
A 4. túra képei fent vannak a tárhelyen.
Kösz!
Sanyi
Mora! az esőruha nincs elfelejtve,erre jársz jer be érte.üdv bambi
Hygy!
Mondtam, hogy ne nyúlj a géphez, mert elrontod!:))))))) Vegyél példát a többiekről, az övék nem eszik annyit!
Pdarányiról tud valaki valamit?
Adavidnak 3.6-os lett az atlaga.
Nekem 6.33liter lett az atlag fogyasztasom a teljes turan. Osszesen 69.45 liter benzint tankoltam. Kb 2 liter keverek olajat hasznaltam fel.
Hello Bello!
Képzeljétek, a Jawám 3,8 !!! literes átlagfogyasztást produkált összességében a túrán. Közel kilencszáz kilométert motoroztam összesen és a közös motorozást leszámítva 90-95 km/ó sebességgel haladtam végig. Lakott területen 55-60 Km/ó volt.
Sziasztok
Pool
Oké, nekem az is jó, csak legyen csoportképem arról a túráról is! :-)
Nekünk is valami motoros csoportkép rémlik.
Várom bármilyet is találsz ill találtok!
Köszi előre is!
Tória
Én is csak motoron ülős csoportképre emléxem, de majd megnézem. Max. rajzolok egyet :)
Hát nem értem,de én sem találtam most olyan képet...pedig esküszöm láttam!!!
CD-n biztos megvan...
Mindenkinek a motorja (gazdája nélkül) olyanunk van(16 motor)! Út közben készült és én fényképeztem, ezért tudom. :-)
A táborból mielőtt elindultunk előtte gyorsan egy csoportkép készült, de motoros vagy sem arra nem emlékszem már. De nekünk nincs semilyen. :-(
Én úgy emléxem,hogy csak motoronülős csoportképek készültek...
köszi, az nagyon jó lenne!
Hi!
Azon tűnődtem, hogy a Galériában a legfrissebb képeket nem legfelülre kellene nyomni?
Egyébként a flash-ek jók lettek. Ha ebbe is beleszólhatok, akkor ezeket animált gif-be kellett volna tenni, mert úgy kisebbek lettek volna.
Egyébként már nincs és még nincs motorom, teljesen magam alatt vagyok.
Holnapra megnézem, nekem biztos van.
Tike!
Nem is tudtam, hogy nyomod a flesst. Programozásához értesz? Mert akkor segíthetnél.
Bambi!
probald ki, hogy ide kattintasz, bejon egy oldal, ahol lesz egy "INSTALL NOW" gomb. Kattints ra! Ha megjelenik egy ablak, az azt kerdezi telepiteni akarod-e. Ott yes v. igen es elvileg mar kesz is. Ha nem menne hivj!
Jahh és hazaflé Veszprémben 238-ért tankoltam 95-öst a Tesco-qton,aki arra jár,érdemes betérni..
Üdv!
Goss is megérkezett, de még Pesten van.
Nagyon tetszett a túra! Szerencsére a gép is jól bírta, igaz a hazafelé úton volt némi probléma vele: lelazult a hollanderem,és iszonyú hangok jöttek a henger felől.Jól be voltam sz*rva! Szerencsére Tike nagy szakértelemmel felfedezte a hibát és meg is csinálta nekem.
Utána valahol Pesten elhagytam az index kapcsolóm műanyag végét...Holnap (vagyis inkább ma) keresek egy bontót és jól bevásárolok. Remélem lesz tárcsa a fékemhez, mert el van görbülve és pumpál egy kicsit. :(
Nagyfékdobos: az egész túrára sajna nem tudok menni, de az elején szívesen részt vennék!
-goss-
Nyugi bambi, majd a fiúk megoldják Neked úgyis:) Nem maradsz le róla!
Nem tudok gyöngyszemeket nézni,mert valaki valamit nem tud megnyitni,igy nem láthatom Tike úr képeit.Brühühü:-(
HyGy jol keni:) :) :)
tike
Tike kuldott 1-2 gyongyszemet az elozo turarol. Erdemes megnezni oket:)
Katt ide
Nem loggoltattam vele az utat. Szal nem tom, meg amugy is igy keveregtunk ilyen benzunkut, de a szerint is ennyi lehet mert a tankolasoknal neztem es stimmelt.
Kedves Túra társak!
Lenne egy furcsa kérdésem:
a II. szocimotoros találkozón és túrán készült csoportkép(Orfű-Pécs)? Én úgy emlékszem igen. Ha valakinek lenne ilyen nagyon szépen kérem küldje el nekem e-mailbe a toria@mail.datanet.hu-ra. Az eddigi összes
találkozóé megvan csak ez hiányzik.
Előre is köszönöm!
ui: A Gallériában már kerestem, ott nem volt senkinek.
Toria
Üdv!
És a dzsípíesz szerint?
tike
kiszamoltam kb: 896km-t mentunk osszesen a tura alatt.
Hivatalosan nincs olyan hogy szocimotoros FTP, szoval jobban orulnek, hogy ha mindenki meg tudna oldani, hogy felteszi valahova, ha minden kotel szakad akkor azert szoljatok.
Helló!
Ha jól olvastam van szocimotoros ftp? Mert ha igen akkor elküldenétek a címet és a jelszót? Mert akkor beszkennelném a képeket és felraknám.
üdv:Norbi
Dolphi komám ha átkattintasz a pannóniás fórumra,akkor elolvashatod a részletes leírást.Mellesleg ha FIGYELMESEBBEN!!!!!!!!!!!! olvasnád a hozzászólásokat,akkor láthattad volna,hogy az első sorban van az a szó hogy BODROGKERESZTÚRI TALÁLKOZÓ.Mellesleg én is ott leszek.Természetesen a pannóniámmal,és egy nagy magyar zászlóval.Nézz le érdemes.(vaughan is ott lesz).
Judika még jó,hogy szóltál,mert már el is felejtettem.Én tuti,hogy megyek.Az asszony is jön szerintem.Majd előtte felhívom a tikét.
Mi még bementünk az auchanba kajáért,és valamivel este 9 után értünk keszire.620 kilométert mentünk,és durván 7500 ft ment el a benzinre.Kb, 4,5-5,5 liter között fogysztott a gép.Szerintem ez korrekt egy megpakolt géptől,aminek visszafele 120-szal verettem.Igaz kgandras?Üdv mindenkinek.A következő túrára már fel is irhattok.
Kedves Sanyi!
Köszi szépen a részletes tájékoztatást.
Az új terv egyszerűen nagyszerű, úgy is mondhatnám, hogy jobb nem is lehetne!:)
Mondjuk ez a lelkesedést főleg a helyszín közelsége váltotta, ki --> kevesebb km=kevesebb költség, ergo nagyobb az esély, hogy részt veszünk:P
Mellesleg ez a környék is nagyon szép sztem.
Üdv
Judit
Szia Nagyfékdobos!
Elég gyenge az útleírás. Azért jó volna tudni kb hány ember. Hol van a találkozó. Milyen a kamping. NÉzd meg a szoci motoros eddigi túrákat és valami hasonló kellene... de ez csak az én véleményem!
Hello Mindenki!
Mora is hazaért egyben, az esőt ügyesen elkerülte, pedig nem volt egyszerű dolga, mert végig ott volt vele Czövi! :)
Bambi, mint kiderült, ígyis-úgyis később értem haza, mehettem volna akár veletek is még túrázni egyet, az egyetlen ok, amiért nem bántam a választásom, hogy Vadmotoros hátsó fékéhez kellett az én "izmos" kategóriájú csavarhúzóm is.
Buny! Vadmotoros nem orrol rátok, amiért segítség nélkül továbbhajtottatok, csak a Kisördög sugallatára tette a megjegyzést. Annyit elárulok, a Kisördög egy Blac&Decker típusú motorral jár...:)
Juditka!
Mivel a túra túrát szül, a hétvégén páran már el is döntöttük, hogy a következő túra Komárom-Esztergom megyében lesz. Ennek a szervezését most hivatalosan is magamra vállalom. (taps)
Az időpont még képlékeny, de nagyjából egybe esik az elképzeléseiddel. Én szept. 3-5-öt néztem ki. azért ezt az időpontot, mert az már jobb helyeken fizetésnap utánra esik, és olyankor nagyobb az embrek "túrakedve".
Még egyenlőre a kemping kiválasztásánál tartok, de a főbb túrapontok már megvannak.
HyGy!
Beforgatom, lekicsinyítem a képeket, és feltolom a múlkori ftp címre.
Ja, és köszi a konverziót, szerintem így jobban "élvezhetők" a képek, és a modemesek sem sírnak. (lehet, hogy én egyedül?:)
Üdv: Sanyi
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|