:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Fekete Suzuki? Az nem én vagyok?:-))))))
Mora!
Szerintem nincs meg már a múltkori a PeetAirnek. Újat kéne szerkeszteni, de nem tudom van-e igény rá? Az elején jó volt, mert nem ismert senki-senkit most meg már kezd összeszokott társaság kialakulni.
Én tudok készíteni,ha úgy gondoljátok kell, mert az időm engedi.
ui.: Vadmotoros a fekete Suzuki-s nevét még nem tudom felirni a listába. Elárulnád a nevét, a Furfarag már segített.
Toria
HyGy,akkor az egy MZ-bőrbe bújt Jawa lesz!!:-))))
100 alatt mit csinál a motorod,együtemezik??:-))
Mondjuk az enyém 4ütemezni is szokott néha,de nem is 250-es!!:-))
tesho akkor el mondom mi volt haza fele. :)
Jottunk jottunk olyan 80-90 kozotti tempot aztan elkezdett kihagyogatni egy hengerem, de megfigyeltem, hogy 100-110 korul mar megy mind a ketto. Viszont annyit meg nem birt a balazs 250-es ETZ-je szal egy szakaszon elore mentem azt bevartam oket. :)
Szoval biztos az a baja a jawanak hogy tul lassan megyunk, hiaba a 250ccm-1 henger dolog nem az igazi. Mert tudod ahany utem annyi henger. :))))
HyGy
HyGy
Mora!
Jól hangzik a túraterv! Remélem egyeztettél a helyi közútkezelővel is!!!:-)
HyGy!
Az nem baj,ha lesz "lifegő bigyó",max nem muszáj nyakba akasztani & sztem a Jawa-don úgysem érhet fulladásos halál,nem tud az akkora tempót,pláne 1 hengerrel..:-)
Üdv!
Jól hangzik, már fel is írhatsz minket a jelentkezők közé:)
tike
Hello mindenki!
Tória! És Tesho!
A nyakbaakasztó nekem is tetszett, kint lóg a falon. Ha átküldöd a legutóbbinak a doksiját, akkor itt a cégnél lesz annyi toner, hogy csináljak egy raklappal.
Tesho, mi ez a Gaia-teszt? Alighanem én erről lemaradtam.
Kösz Attila a rövid tájékoztatót, a hír igaz, a várakozásokkal ellentétben életben maradtam, bár a fejem egyik fele most olyan, mintha egy kövér kínai lennék. (a bevándorlási hivatal már volt ellenőrizni) Szerencsére még így is a fejemre megy a bukó, csak a rostélyt kell nyitva tartani, hogy elol ki tudjon folyni az arcom. :)
Az a darázs nagyon mérges volt, biztos átvágták a boltban, ellopták a pénztárcáját, vagy mittomén. De mindegy. Belém kötött, és most halott! :)
Mivel az estét illetve a délelőttöt medikáliák felkutatásával töltöttem, nem sajnos írtam túracikket, de itt most írok pár támpontot a következő túrához. (a dizájonos, térképes verziót majd később)
5. Szocimotoros túra
2004. szeptember 3-5. (P-Szo-Vas.)
3-a délután találkozó a marót-hegyi Sólyomfészekben (ez a kemping neve:) Pusztamaróton.
Link: http://www.users.westel900.net/pusztamarot/
A kemping nem kerített, csak hogy a Mora-féle vadkemping érzés átitasson mindenkit, aki este pisilni megy az erdőbe, az GPS-t vigyen magával.
A táborhoz egy 4 km-es zúzottköves út vezet, nappal szép, este érdekes kaland.
Szállás díja: 550 Ft/nap.
4-én indulás a táborból Tatabányára, a Turul emlékműhöz. Onnan Környén át Majkra megyünk, a helyi bányamúzeumba.
Belépő: 300 Ft, diák 200.
Majkról Környén át Tatára megyünk, a tóhoz és a várhoz. Séta, fagyizás, beszélgetés, esetleg egy lájtos ebéd, ha valaki haldoklik.
Tatáról Agostyán-Tarján-Bajnán át vissza a kempingbe, ahol a használatba vesszük a bográcsot, de még ezügyben meg kell keresem az Ízvilágok Királynőjét (Munyi), hogy fakanál-varázspálcájával, újra elvakít-e minket sziporkáival.
5-én, vasárnap józanodási sorrenben elhagyjuk a kempinget.
Röviden ennyi.
Üdv.:
Sanyi
Nekem nem hianyzott az a lifego bigyo ami allandoan meg akart fujtani menetkozben.
HyGy
Sziasztok!
Pár kép az utolsó túráról: http://kep.tar.hu/furfarag/index.phtml?aid=27611595
Tesho!
Nekem is hiányzott:
- a III. túrán elfelejtettük,
- a IV. túra elött nekem eszembe is jutott, de PeetAir azt mondta nem kell.
(No meg a nyomtatómba se volt festék.) :-(
ui.:Én is eltettem emlékbe őket.
Nem erre gondoltam:-)
Nézd meg az I. és II. tali képeit. Ez madzagon függő papírlapka, pl a I. találkozón a köv. felirattal a papíron: "Szocimotoros túra ; Szajki tavak kemping 2003. Július 11-12-13." és a nick alatta. Házilag elkészíthető.
De inkább Czövinek kellene nyilatkoznia. Ő a szoci üzletember. Meg kellene kérdeznie, hogy tudna-e a következő túrára szoci.motoros.hu felirattal nyakbaakasztót készíttetni és mennyiért
CZÖVI???
Tudok szerezni olyan nyakbaakasztót, amire kulcscsomót, mobilt vagy névkártyát lehet akasztani, csak az a dologban az érdekes, hogy magyarorszag.hu felirat van rajta.
Van kékben és pirosban. Ha ezt igénylitek, akkor szerzek. Lányoknak piros, fiúknak kék. Mennyi kellene??? 20 piros - 30 kék???
Elvileg, akkor egységesek lennénk. Ha a felirat nem zavar senkit...
Egyet sajnálok! Nem láthattam élőben ezeket az izmos férfi felsőtesteket :-D
Azért látom a tekinteteteken, hogy volt alkohol rendesen...
Lenne egy-két hozzáfűznivalóm/kérdésem:-)
1. Akit idegesít a kep.tar.hu "Feldolgozás alatt"-szövege,az jobban jár a www.kepeim.hu oldallal.
2. Mi a helyzet a szocitúrás Gaia-teszttel? Elvetve a dolog?
3. Nekem hiányzott az I. és II. túrán kiosztott nyakbaakaszthatós azonosító kártya,nem is a nickek miatt,hanem inkább az összetartozás miatt & a szobámban is olyan jól mutatnak..:-)
Emlék..
Tetszik az egyik képen a Dolphi csoki...
Főleg, hogy egy Istennő tartja. :-D
Az első képen a mellei felett látható. Talán egy kis desszertre akar csábítani???
Egy igazi nő tudja, hogy mivel működöm. Sok Dolphi csoki a pocimba :-DDD
Csak Buny ne olvassa, mert nekem annyi :-D
hello mindenki!
a túráról készült képek megtalálhatóak a: kep.tar.hu/vaughan oldalon. és szeretném a figyelmetekbe ajánlani a 90-es számú képet!!!
szöveget nem akartam alá irni, de most megkérnélek benneteket, hogy irjatok kisérő szöveget a képhez!!!
aki nevez az jó nálam egy piros mogyorós csokira!
minden jót!
Ajaj, az megint egy rakas love lesz. Nem tudom sikerulni fog e felmenni.
HyGy
Ja igen márhogy nézzék meg a galériában a túrákról készült fényképeken, mert amúgy nincs ott! :-)
Hello
HyGy
Pécstől kb annyi mint Pécs-Esztergom, Egy kicsit talán közelebb van.
Nekem meg pont az tetszenne, ha messzebb lenne, mert ez nagyon közeli túra lesz. Jobban szeretem ha ismeretlenebb tájon van. Ebből jut eszembe, mi van a szegedi túrával?
Dolphi
Ha nincs nő, jó neked a barnamedve is? Ki lehetsz éhezve! :-)
Kicsit offt.
A túrákon résztvevők által jól ismert bordó Yamaha XV-535 eldó! (A nem résztvevők nézzék meg a galériában!)
Sajnos áldozatává vált egy nagyobb motorról szőtt álomnak, így megválok tőle.
Üdv Attila
HyGy!
Kb.: 220-250 km-re van Pécstől (legalább is Tatabánya)
Toria
Es ez megint hany km-re van Pecstol?
HyGy
Nem akarok ünnep rontó lenni, de ami égető en fontos egy szoci motoros túrán:
- Sexklubbok helye és árfekvése
- Discok
- Helyi csálécsöcsű stoppos picsák db/ár
- Az erdőben van-e medve vagy valami szőrős ...
- Nyugdíjas klub
- Kanyaroknál gumi védő fal
- Konzervnyitó tolvajok sátrainak fekvése
Hello
Végre netközelbe kerültem!
Nem győzöm olvasni a sok hozzászólást.
Látom nem hiányoztunk senkinek, de azért leírom, hogy rendben hazaértünk a túráról, csak otthon az fogadott, hogy meghalt a számítógép, így mostanában nem nagyon tudok írni.
Tegnap voltunk Morával körbejárni az általa szervezett túra útvonalat, azt mondta ír róla cikket, mindenesetre fényképet csinált egy párat!(szokatlen dolog!!)
Hazafelé viszont a nyitott sisakplexin keresztül Majk környékén közeli kapcsolatba keveredett egy homoki viperával keresztezett darázzsal:-), amitől elég szépen bedagadt a feje, sőt úgy nézett ki mint aki csalánban hempergett.
Este rátelefonáltam, még élt, de szerintem nem sok kedve maradt cikket írni. :-)
Előzetesnek annyit, hogy, a kemping kicsit kiesik, az erdő közepén található, kb 4km földút visz oda. (eleje kicsit kátyús, de a többi jó minőségű, sima zúzottkő) Mivel hangosak vagyunk (bevallottuk) kapunk egy külön tisztást a végén tűzrakóval. A WC-k és a zuhanyzók aránylag kulturáltak, és ha jól emléxem napi 550 Ft az egész!
De a többit majd Mora írja!
Üdv Attila
nagyfékdobos,
írtam egy mailt túra-ügyben, de nem válaszoltál.
Czövi,
erről a túráról van szó (motorgyűjtemény-nézés), vagy még újabb szerveződik?
Te még hiszel a mesékben,Jawán CCCCCC!
"és az egykori Furfarag Jawáján"
Mi van Pool,eltemettél?
"Kertészkedünk,szobrászkodunk,FÚRUNK,FARAGUNK,de megesik,hogy néha-néha hoppon maradunk......"(Dörmögő Dömötör)
Alig egy hete volt a túra,és már megint mennél.Én is.Üdv.
Szoci túrát akarok!Szoci túrát akarok!Szoci túrát akarok!Szoci túrát akarok!Szoci túrát akarok!Szoci túrát akarok!Szoci túrát akarok!Szoci túrát akarok!túrááááááát:-))))))))))
Attila és Nóra rendben haza értek,csak Attilának nem működik a számítógépe és ezért nem tud írni.
Holnap Morával megnézik a következő túra útvonalát.
csnorbi kepei a galeriaban.
Szia Norbi!
Szerintem a virág az nagyon szép, de nekem még a szarvasbogár is tetszik!:)
Judit
Sziasztok !
Pool!
Nem te nyomtad a legsűrűbb füstöt szerintem. A kék felleg elkövetője Hygy és KgAndrás volt amikor beelőzte a buszt. A buszos meg rálépett a gázpedálra és a füstbe nyomott még egy kis kormot. Alig láttam valamit! Meg az az illat!
Hatalmasakat röhögtem, mert a busz hátuljában ülő srácok még integettek is hozzá, én dudáltam egyet és magam mögött hagytam a 2T problémát..Poolnak.
:)
Mindenki!
Amig nem kerülnek fel a képeim a galériába, megtekinthetitek őket a "kep.tar.hu/csnorbert1" címen (1600x1200-ra butítva).
üdv: Norbert
Sziasztok!
HyGy!
Igen, a féklámpakapcsolót átbuherálom majd. Azért nem sietem el, áttanulmányozom a tiéden és az egykori Furfarag Jawáján.
Az előzésnél végig röhögtem, de a legjobban akkor mikor én előztem, mert én csináltam a legnagyobb füstöt. A visszapillantóba figyeltem ahogy a kolléga utánam jövet úgy törte átt a füstöt, mint mikor háborús filmben a főhős előjön a füstök közül. :-)))
Pool
Köszi!
Bocsi, de én nem ott vagyok ahol a PeetAir. :-(
itt nem esik de mar mondtam a peetairnak is
HyGy!
Nemsokára Bp-ről haza túrázunk Pécsre ott nem esik?
Itt igen!
Toria
Szerintem nem volt annyira vicces az a busz elozes. Eloszor a fel hengerrel dombon felfele fustfelhobem probaltam megelozni keves sikerrel, mert kb egy motor hosznyit jutottam elorebb.
Aztan megint sokaig nem volt egyenes de akkor sikerult. ;)
Tesho!
Azért van ennyi MZ szerelési képem, mert az annyira ritkaságszámba megy, hogy érdekes fotótéma! :) Pl. milliókat érne az a fotó, amelyiken az én Mz-met kell szerelni! :DD
Mora! hol vannak a fotóid?
szivesen megnézném...
Tike!
megnéztem és: 3.-ban 4000 fordulat mellett 60Km/h 4.-ben 80Km/h és 5.-ben 100Km/h
minden jót!
Dolphinak nincs mitől félnie,úgysem tudja megjegyezni a következő túra dátumát.
Különben tényleg,jók voltak a csajok, csak volt aki estére kiszőrösödött,de reggelre rendesen megborotválkozott!!!
Mikor a busz ment előttünk és hatalmas fekete füstfelhővel borított el minket, akkor annyira röhögtem, hogy majd elestem a motorral. Ahogy a többiek fekete füst mellé fehéret eregettek és ahogy a gyerekek a busz hátsó ablakból figyeltek az nem volt semmi. Még máig elkap a röhögés ha eszembejut a jelenet.
Dolphi tényleg szerencséd,hogy most messze vagy.Biztos leengedtem volna a kerekedet ezért a beszólásért.
Judika köszi,hogy melletünk vagy.Üdv.
Dolphi!
Sztem addig élvezd ki az élet örömeit, amíg nem találkozol jó szoci-motoros kollégáiddal! :) :P
Judit
Szia Andris!
Hál Istennek jó messze vagytok tőlem...
"valamilyen idétlen pofákat vágtunk"
Nektek mindig ilyen arcotok van. Tehát ezek a képek a valóságot tükrözik...
Mora most láttam a képeidet.Valahogy engem meg a nőmet mindig olyan pillanatban kaptál le,amikor valamilyen idétlen pofákat vágtunk.
Vadmotoros láttam a mocidat.Kurva nagy szerncséd volt.Szépen elhajlott a rúd.Hogyan is oldottátok meg a törött csavart,ami a féklapot rögzíti a vázhoz egy?Üdv.
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|